Skip to content

Polisa privatnosti

Sajt E-Sanovnik poštuje Vašu privatnost, te ova politika privatnosti predstavlja dokument koji opisuje vrstu podataka koji se prikupljaju na www.esanovnik.com i način na koji se koriste.

Mi ne sakupljamo Vaše lične podatke kada posetite naš sajt, osim ukoliko sami ne odlučite da nam pružite te informacije i oni se mogu objaviti samo uz Vaš pristanak.

Prilikom prenosa podataka preko Interneta, može da dođe do bezbednosnih propusta, te se ne može isključiti eventualna zloupotreba podataka, jer je Internet nepredvidiv medij i pored svih mera bezbednosti i sigurnosti komunikacionih protokola, tj. potpuna zaštita podataka od pristupa od strane trećih lica nije moguća.

Treće strane, putem kojih se prikazuju reklame na našem sajtu, mogu da postavljaju i čitaju kolačiće u pregledačima korisnika, odnosno koriste veb-svetionike za prikupljanje informacija na osnovu prikazivanja oglasa na našem sajtu.

Kolačići su datoteke, koje su veb sajtovi, koje ste posetili, napravili za skladištenje informacija o pregledanju, kao što su podešavanja za sajtove ili informacije o profilu.

Postoje dve vrste kolačića: kolačiće originalnog sajta postavlja domen sajta naveden na traci za adresu, dok kolačići treće strane dolaze iz izvora drugih domena čije su stavke, poput oglasa ili slika, ugrađene u stranicu.

www.allaboutcookies.org

Na raspolaganju su Vam brojne on-line informacije o kolačićima ukoliko želite da pročitate nešto više o njima. “Kolačić” je često transparentna grafička slika koja obično nije veća od 1 piksel x 1 piksel, koja se stavlja na veb stranicu ili u mejl i koristi se za praćenje online ponašanja korisnika koji posećuju veb stranice ili šalju mejl.

Kolačiće koriste tehnologije trećih lica. Google, koji pruža usluge oglašavanja u okviru programa AdSense, koristi DoubleClick kolačiće za prikazivanje oglasa na www.esanovnik.com.

Kada korisnici posete naš sajt i pogledaju oglas ili kliknu na njega, kolačić može da ostane u pregledaču tog krajnjeg korisnika.

DoubleClick kolačići omogućavaju Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikazuju oglase na osnovu njihovih poseta našem sajtu ili drugim sajtovima na Internetu. Korisnici mogu da onemoguće DoubleClick kolačić za oglašavanje zasnovano na interesovanjima tako što će posetiti stranicu na sledećoj adresi: www.google.com/ads/preferences/

Kolačići se mogu izbrisati ili zasebno podesiti preko podešavanja u pregledačima, a za informacije kako to uraditi, konsultujte pomoćne stranice pregledača. Koristimo uslugu veb analitike Google Analytics koju pruža Google za analizu saobraćaja na vebu.

Google Analytics šalje kolačiće radi beleženja broja posetilaca i detalja o korišćenju pregledača. Detaljnije o ovome možete da pročitate na

www.google.com/intl/en/privacypolicy.html

i

www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Naš sajt može da sadrži linkove ka drugim sajtovima nad kojima nemamo kontrolu, te za njihov sadržaj ne garantujemo, niti snosimo odgovornost.

Ukoliko se na našem sajtu nađu linkovi koji krše nečija prava, nakon obaveštenja o kršenju, mi ćemo ih odmah ukloniti. Takođe, nakon obaveštenja o kršenju autorskih prava, mi ćemo odmah ukloniti takav sadržaj.

Povezujemo se sa društvenim mrežama i drugom vrstom veb sajtova trećih lica. Koristimo veb sajtove društvenih mreža da bismo ostvarili međusobnu komunikaciju sa javnošću i radi davanja publiciteta našim aktivnostima.

Bilo kakve buduće izmene u našoj politici privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. Molimo Vas da redovno proveravate da li je došlo do ažuriranja ili promena u našoj politici privatnosti.

Ako imate pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, možete da nas kontaktirate putem e-maila na: info (at) esanovnik (dot) com