Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete biti pažljivi. Videti autobus koji ide na putu u vašem snu može značiti da su vam supružnik ili bliski prijatelj naneli štetu zbog problema koji niste shvatili.

Videti sebe u autobusu i sedeti u snu predstavlja da ćete čuti neke glasine, ali da ih nećete slušati. Ako u snu stojite u autobusu, sugerišete da ćete čuti glasine koje vas čine besnim.

Ako uđete u autobus u snu, znači da ćete otkriti problem koji se radi nešto iza vaših leđa i postići ćete obračun sa ljudima koji su vam to uradili. Videti da je u snu ukraden autobus može značiti da ćete pogrešno optužiti svog prijatelja. Ako ukradete autobus, bićete krivi.

Sanjati da trčite za autobusom, ali ga ne stignete, znači da će se osoba izviniti od vas i zatražiti vaš blagoslov. Ako uhvatite autobus trčeći za njim, imaćete pravo u vezi sa problemom i zahvaljujući tome ćete zaraditi.

Izlazak iz autobusa simbolizuje ponovni susret sa prijateljem sa kojim ste se ranije sukobljavali i vaša veza će ponovo biti dobra. Videti da se vozite autobusom u snu može značiti da ćete se kajati zbog ponašanja prema supružniku ili partneru.

Videti da se autobus srušio u vašem snu može značiti da ćete se suočiti sa boljim rezultatom nego što ste očekivali na kraju ispita ili sastanka o kojem mislite loše.

Ovaj san vas upozorava da vaša rutina postaje trajna, zato budite oprezni i pokušajte da promenite svoje svakodnevne zadatke. Pokušajte da upoznate nove ljude kako biste mogli da odete negde drugde i izađete iz vanredne rutine koja vas je pogodila jer to može oštetiti vaše samopoštovanje.

Sanjati da vidite autobus

To je san koji predstavlja vaš svakodnevni život jer uvek koračate istim putem i nikada se ne menjate. Uvek ponavljate isto i stvarate rutine.

Dobro razmislite da li vam ova rutina pruža sreću koju zaslužujete i želite li dugo ostati u njoj. Ako mislite da je vreme za promene, počnite da stvarate nove navike i upoznajete nove ljude jer će vam trebati promene kako biste se mogli vratiti svojim aktivnostima.

Sanjati putovanje autobusom

Značenje putovanja iz snova je da ćete ispuniti cilj i ići gde god želite, doći do odredišta i uspeti u svom naumu. Putovanje autobusom u snu govori vam da ste sposobni. Postići ćete bilo koji cilj i učinićete stvari o kojima ste oduvek sanjali.

Gotovo da se desi ono što najviše želite, ali ne možete prestati da se borite za postizanje tog cilja, jer vaši napori moraju biti maksimalni da biste postigli ono što želite.

Sanjate o putovanju autobusom koji vam govori da ste spremni na sve. Ne brinite zbog poteškoća jer ste spremni da prođete i završite ono što se čini da je u vašem životu imalo velikog uspeha.

Sanjati autobusku nesreću

Sanjanje autobuske nesreće znači da će vam uskoro doći neki poremećaj. Radi se o finansijskim problemima i stabilnosti, pa budite oprezni sa ulaganjima ili ozbiljnim poteškoćama na poslu.

Možda je vreme da počnete da štedite novac i pripremite se za teška vremena, jer nikad ne znate odakle je problem potekao i koliko će trajati. Pročitajte još snova o nesreći.

Sanjati autobus prepun putnika

Sanjanje prepunog autobusa može biti dobar i loš san, u zavisnosti od vašeg današnjeg posla, jer je vreme da se promenite. Ovaj san dolazi da vas upozori da će doći do neke promene koja će uključiti ljude oko vas. Sanjati o prometnom autobusu koji donosi modifikacije koje se mogu dogoditi dobre ili loše. Na vama je da se pripremite.

Sanjati autobusku stanicu

Ovaj san je kritično upozorenje, jer je došao da vam kaže da je vaš projekat zapeo i da će se potpuno zaustaviti ako se ne pomerite, zato preduzmite akciju.

Ne dozvolite da vaša misija nestane ostavljajući je po strani i potrudite se da je uspete. Pokušajte i uverite se da se ne zaustavite na pola puta jer ćete biti vrlo uspešni u svom životu i ne propustiti prilike koje vam se pružaju.

Sanjanje autobuske stanice može značiti da ste zreli i da ste u novoj fazi svog života. Dalji korak u vašem životu, morate biti spremni za novi finansijski, ljubavni i porodični period, jer ćete upoznati nove ljude, a životna ravnoteža će se promeniti. Ovaj period će vam dati i nove emocije, dobre ili loše. Pripremite novi osećaj u svom životu.

Sanjati prazan autobus

Ovaj san može biti pomalo zastrašujući, ali donosi dobre vesti jer vam govori da ste slobodni i da možete da radite šta god želite bez brige o mišljenju drugih ljudi. To takođe znači da ćete biti slobodni da idete gde god želite, posećujući mesta koja uvek želite da posetite zbog kojih vaši snovi postaju raj.

Sanjati da čekate autobus

San o čekanju autobusa može značiti da ćete se nesigurno provoditi u ličnim i finansijskim ciljevima, pa budite spremni za teška vremena. Ne treba da očajavate, jer će to biti samo faza koja prolazi, a možete je prilagoditi i emocionalno i finansijski, ali morate osigurati da pozornica ne traje dugo.

Svaka problematična faza u vašem životu može vas učiniti depresivnim, ali ne smete zaboraviti da je to samo faza, uskoro će proći, morate izdržati još malo.

Sanjati da ste propustili autobus

Značenje snova da propustite autobus može biti poruka da je nešto zbunjujuće ili ne valja, bilo u ljubavi ili u porodičnom životu. Dakle, morate otkriti šta je uzrok tome.

Odmah saznajte u čemu je ovaj problem i šta nije u vašem svakodnevnom životu, jer to može biti veći problem i može uticati na vas u budućnosti. Ovaj san vas takođe podseća da nešto nije u redu i da morate poboljšati stav sebe ili ljudi oko sebe.

Sanjati da vozite autobus

Ako sanjate da vozite autobus, imajte na umu da se kao pojedinac dobro razvijate. Vaš rast postaje brži i uskoro ćete postići uspeh dostigavši mesto koje ste uvek želeli. Uskoro ćete moći da krenete na put ili dobijete posao iz snova.

To takođe znači da razvijate liderske veštine. Morate se usredsrediti na profesionalni razvoj kako biste mogli da osvojite promocije koje ste uvek želeli.

Sanjati školski autobus

Ovaj san predstavlja da niste u potpunosti sazreli i prepustite drugima da donose odluke umesto vas, pa je vreme da odrastete. Morate početi da razmišljate kao odrasli i donositi vlastite odluke, svoj stav i koračati svojim putem.

Šta znači sanjati autobus?

Autobus u snu, simbol je raspoloženja, promena u trenutnim poslovima.

Ako sanjate o potpuno novom, prelepom autobusu koji se nalazi neposredno pored proizvodne trake, budite spremni za srećne promene u životu koje mogu biti povezane i sa ličnim poslovima i sa karijerom.

Ako se vidite u špici u autobusu i ne možete da dođete do izlaza, to znači da ćete učestvovati u nekim masovnim događajima, poput sastanka, demonstracija ili mitinga.

Ako vozite autobus na posao, to znači da ćete imati velike promene u profesionalnim poslovima. Ako autobus čekate na autobuskim stajalištima, u stvarnosti živite sa očekivanjem sastanka, koji bi u tome trebao igrati ozbiljnu ulogu.

Ako se vozite autobusom u snu, to znači da imate ljubav sa osobom koja vam ne izaziva iskrena osećanja u srcu i duši. Ako sebe u snu vidite kao putnika autobusa, možda vam se ne sviđa činjenica da vas niko ne doživljava kao vođu. Takođe to znači da ne možete sebi priuštiti mnogo, jer nemate dovoljno novca.

Ostali putnici u autobusu simbolizuju vaše stvarne odnose sa ljudima. Ako vidite autobus u kome je gužva i propustili ste ga, znači da mislite da vas život prolazi. Vaše postojanje je sivo i dosadno, lišeno bilo kakvih zanimljivih lepih i svetlih događaja.

Ako izađete iz autobusa, moći ćete da iskoristite srećnu priliku u životu ili osvojite lutriju. Ako uđete u autobus, to takođe znači naglu promenu vremena. Ako osetite nelagodnost u autobusu, vreme će biti oblačno i hladno; ako vam je prijatno, biće vetrovito i sunčano vreme.

Ako sanjate da gledate kako se putnici guraju u prepunom autobusu, to znači da će se neko posvađati zbog vas. Zbog toga u stvarnom životu treba da razmislite o svakoj reči kako biste izbegli provokaciju sukoba.

Ako vidite sebe kako sedite u autobusu i osećate se što ugodnije, to znači trenutke radosti u vašem životu.

Ako ste u snu propustili prazan autobus, to znači da morate da preispitate celo svoje životno iskustvo. Nakon ponovne procene vrednosti, možete ponovo da pogledate ne samo sebe i odnose sa voljenom osobom, već i svet.

Autobus je višeznačni simbol koji zavisi od okolnosti i događaja u snu.

Ako na putu vidite autobus koji se zaustavio u planinama, prema Vanginom snovniku to je dobar znak, to znači da ćete uskoro moći da napravite zanimljivo putovanje, gde će biti moguće upoznati novo, zanimljivo i istovremeno dovoljno uticajni ljudi.

Takođe Vangin sanovnik opisuje situaciju kada autobus juri velikom brzinom, nakon ovog sna morate biti pažljiviji, jer postoje moguće negativne radnje i odluke, zbog kojih biste mogli zažaliti u bliskoj budućnosti.

Recent Posts

 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020