Skip to content

Sanovnik baba – Šta znači sanjati babu?

  Sanjati babu može da predskazuje sreću. Ovaj san je zanimljiv po tome što personifikuje krajnji uticaj žene i prepoznavanje sebe.

  Ovaj san predstavlja kombinaciju svih ženskih aspekata u životu. Ako ste se u snu posvađali sa babom, vreme je da razmotrite šta je važno u vašem životu.

  Advertisements

  Ovaj san označava potrebu da koristite emocije kako biste mogli da negujete i ispunite svoje istinske želje.

  Opšte značenje sna u kome vidite babu ukazuje na to da ćete verovatno naići na svađu sa članom porodice.

  Druga poruka bi mogla biti da imate osnovne instinkte da se zaštitite. Ako sanjate da ste dete i provodite vreme sa babom, to često znači da postoje situacije van vaše kontrole.

  Advertisements

  Snovi koji uključuju mnoge članove porodice mogu vam nagovestiti da ćete u budućnosti imati poteškoća u vezi. Ako se trenutno susrećete sa stresom, ovaj san pokazuje da su verovatno poteškoće povezane sa porodicom.

  Priroda odnosa sa babom sugeriše da će se vaša percepcija u životu verovatno promeniti.

  Advertisements

  Videti babu u snu je takođe predznak povezan sa nasledstvom, vezama između članova porodice i vezama sa vašim poreklom (državom, gradom ili selom).

  Ako je vaša baba mrtva, ali je sanjate, potrebna vam je zaštita, naklonost i pažnja. Sanjati sebe kao babu sugeriše velike odgovornosti u vezi sa vašom porodicom.

  Sanjanje vaše babe takođe može nagovestiti da je ona vaš anđeo čuvar. Ako je mrtva u stvarnom životu, pobrinite se da mislite na nju i poželite joj sve najbolje, jer vas ona štiti od svih zala sveta. Molite se za njen unutrašnji mir.

  Razgovor s babom u snu je predznak poteškoća koje će biti teško prevazići, ali uskoro ćete dobiti korisne savete koji će vam pomoći da se izvučete iz nevolje.

  Razgovor sa mrtvom babom mogao bi da predvidi da se nekome u vašem bliskom krugu prijatelja mogu dogoditi nevolje i moguće je da vas preplavi puno obaveza.

  Advertisements

  Sanjati pokojnu babu

  Ovaj san knjige o snovima različito tumače. Da biste razumeli o čemu govori takav san, treba se pažljivo prisetiti svog sna do najsitnijih detalja, setiti se mogućih reči ili dijaloga sa pokojnikom i sopstvenih osećanja u snu.

  Sastavljanjem slika i dobijanjem punopravne slike sna, možete potražiti tumačenje u knjizi snova.

  Preminula baba u snu dolazi s razlogom, moguće da bi na nešto upozorila ili ukazala na nešto važno što smo izgubili iz vida.

  Onima koji su videli pokojnu babu u snu, savetuje se da obrate pažnju na ovaj san, jer sadrži šifrovane informacije, koje se, u većini slučajeva, odnose na rođake.

  San u kojem se često pojavljuje preminula baba može ukazivati na to da je treba pamtiti i obići na groblju, upaliti joj sveću i pomoliti se.

  Ako se pokojna baba pojavila u snu, onda, prema knjizi snova, sanjar treba da očekuje velike promene u životu. Ovo se može odnositi ne samo na porodične veze, već i na radnu i ličnu sferu. Moguća je radikalna revolucija u ljudskoj svesti.

  Advertisements

  San u kojem je vaša živa baba viđena mrtva u snu ni na koji način ne nagoveštava smrt, već naprotiv, obećava dug i srećan život.

  U većini slučajeva knjige snova tumače takvav san kao podsvesnu brigu za vašu babu. Možda se u stvarnosti baba razbolela, a vaši strahovi su se počeli manifestovati u snu.

  Ako ste sanjali da je preminula baba živa, onda je treba pažljivo pogledati. Ako u snu baba ne pokušava da vas odvede u stranu i nešto vam kaže i ne pokušava da razgovara sa vama, onda se ne očekuju značajne promene u porodici.

  Prema sanovnicima, takav san sugeriše ženi da je u prošlosti napravila neku neoprostivu grešku, za koju bi uskoro morala da plati sopstvenom srećom.

  San u kojem je pokojna baba oživela smatra se nepovoljnim. Takav san, prema knjizi snova, upozorava na nedaće koje će uskoro pasti na osobu koja sanja ili njenog rođaka. Često su rezultat takvih kataklizmi tuđe spletke i klevete.

  San u kome preminula baba umire nagoveštava neke neočekivane vesti, koje mogu biti pozitivne ili negativne. Za devojku takav san obećava povoljan trenutak da se afirmiše na poslu, a za početnike – to znači zbližavanje sa kolegama.

  Advertisements

  Dolazak u tešku situaciju zbog pogrešnog izbora, za šta će biti kriva osoba koja sanja ovaj san, je značenje sna u kom se pokojna baba zaklinje. Sanovnik savetuje da se čuvate prenagljenih postupaka i da odvagate svaki korak i razmislite o svakoj svojoj reči.

  Ako stalno sanjate o svojoj pokojnoj babi koja je dobro raspoložena, lepo je obučena i našminkana, to znači da ćete u stvarnom životu proći dobro i sve vaše brige su neutemeljene. Za oženjenog čoveka ovaj san se tumači kao predstojeći slom (razvod) sa suprugom.

  Videti babu kako ćuti i tuguje najavljuje neprijatne događaje koji mogu dovesti do neočekivanih posledica. Za muškarce takav san može nagoveštavati nedovršeni posao, koji nužno treba dovršiti.

  Videti u snu kako vaša mrtva baba plače znači da uskoro treba očekivati ozbiljne svađe i sukobe sa rođacima. U većini slučajeva uzrok će biti samo sitnica, koja je samo vrh ledenog brega, ali poput šibice koja može zapaliti ozbiljan skandal.

  Za mlade majke san o plaču preminule babe prema knjizi snova podseća ih da trebaju bolje paziti svoju malu decu, jer mogu biti jako bolesna ili povređena. Dugo će se zena osećati krivom za manifestovani nemar.

  Ako neko u snu poljubi preminulu babu, onda treba očekivati pogoršanje sopstvenog zdravlja, česte tegobe i bolno stanje celog organizma.

  Advertisements

  Poljubac pokojne osobe predviđa ozbiljne zdravstvene probleme kod osobe koja se pojavila u snu. Ako je baba poljubila nečije čelo, to može značiti neočekivanu smrt te osobe.

  Ako ste sanjali kako vas preminula baba hrani, to znači da morate razmišljati o svom zdravlju i ispravnoj dnevnoj rutini. Slobodnom čoveku takav san najavljuje želju da pronađe porodicu i stekne naslednike.

  Zagrljaj preminule babe, knjiga snova tumači kao potrebu osobe za negom i starateljstvom. U nekim slučajevima san može značiti nostalgiju za nekim.

  San u kojem vam pokojna baba daje novac, ukazuje na to da u stvarnom životu doživljavate (ili ćete doživeti) finansijske poteškoće, sve do te mere da ćete novac pozajmljivati od nepoznatih ljudi.

  Ovakvo stanje stvari može dovesti do toga da postanete zavisni od ovih osoba koje vas mogu koristiti za nezakonite i neljubazne poslove.

  Preminule osobe koji vas posete u snu ne izgledaju uvek kao u životu. Međutim, ne biste trebali ignorisati svoj san samo zbog ovoga, jer vam svi detalji mogu pomoći da saznate više o tome šta pokojna baba predstavlja.

  Advertisements

  Videti u snu svoju pokojnu babu sa tuđim licem ukazuje na to da vam je bolje da ne veruje strancima, jer oni nose potencijalnu pretnju.

  Trebalo bi da u skorijoj budućnosti pokušate da skratite boravak u društvu nepoznatih ljudi, da ne verujete svim svojim poznanicima i da vas ne uznemiravaju provokacije.

  Ovaj san ne mora uvek ukazivati na negativne stvari. Ponekad knjiga snova tumači takve snove kao pomoć duhu u rešavanju teških situacija, ukazujući na osobu koja može da reši problem.

  Videti kako pokojna baba leži u kovčegu vas upozorava na brzoplete postupke koji mogu u velikoj meri uticati na odnos porodice i prijatelja. Sanovnik savetuje da pazite na sopstvene reči, kako se kasnije ne biste gorko kajali zbog rečenog.

  Mladim devojkama kojima se trudna pokojna baba pojavljuje u njihovim snovima, nagoveštava brzu radost, iznenađenje i dopunu u porodici. To takođe znači uspešne poduhvate, a za ženu – novu životnu fazu.

  Ako sanjate kuću svoje preminule babe, važno je podsetiti se njenih detalja. Ako je nova, čista i svetla, to znači da ćete uskoro nešto uspešno steći.

  Advertisements

  Stara i napuštena kuća – predviđa nevolje povezane sa starim tračevima ili sukobima. Privrednici ne bi trebalo da stupaju u kontakt sa ljudima sa kojima su se prethodno svađali jer neće ispuniti vaša očekivanja.

  Reči koje je izgovorila preminula baba su od velike važnosti. Ponekad duhovi komuniciraju s nama putem onih fraza i rečenica koje izazivaju određene asocijacije. Morate slušati svoju intuiciju i značenje protumačiti prema sopstvenom razumevanju fraze.

  Ako se vaša pokojna baba ponaša nekarakteristično, previše agresivno i prkosno, onda se treba plašiti svađe i prepirki u porodici, jer će skandal biti silovit, produžen i sa ozbiljnim posledicama.

  Prema knjizi o snovima, san u kome vidite preminulu babu sa prekornim pogledom ukazuje na to da ste pošli pogrešnim putem i napravili mnogo grešaka za koje bi vi i vaša porodica i prijatelji morali da plate.

  Milerov sanovnik san o preminuloj babi tumači kao vrlo nepovoljan znak koji u stvarnosti obećava razočaranje, neuspeh i bolest. Međutim, san u kojem zagrlite mrtvu babu tumači se kao povoljan znak koji nagoveštava zdravlje i dugovečnost.

  Ako ste sanjali da vidite kuću preminule babe, to znači da će se neko iz vaše porodice ili od rođaka uskoro ozbiljno razboleti. To je takođe podsetnik da obratite pažnju na svoje rođake.

  Advertisements

  Međutim, ako ste sanjali kako vaša voljena osoba ulazi u kuću pokojne babe, takav san nagoveštava bogatstvo i sreću u postizanju sopstvenih ciljeva. Neudatoj devojci ovaj san nagoveštava sastanak sa srodnom dušom ili predstojeću veridbu.

  Ako ste sanjali kako vaša baba grli nekoga sebi bliskog, to je znak da je toj osobi potrebna nega i pomoć.

  Želja za ljubavlju, pažnjom i razumevanjem ono je što pokojna baba predstavlja u snovima prema Longovoj knjizi snova.

  Advertisements
  Advertisements