Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim koga već poznajete.

Bazeni uopšte su pozitivni znaci koje treba imati u snu, posebno ako u svom životu čeznemo za tim. Ova osoba je neko za koga smatrate da je vrlo atraktivan i već neko vreme tražite pažnju ove osobe.

Ovaj san Vam donosi dobre vesti što se tiče ljubavi uopšte i sigurno ćete biti magnet za druge. Iskoristite ovaj period da zavedete jednu osobu koja Vam se sviđa i možda započnete nešto značajno sa njom ili njom.

Sanjati prazan bazen

San o praznom bazenu simbolizuje period praznine i očaja u Vašem životu. Stvari se neće odvijati kako je planirano, a Vi ćete biti u vrlo melanholičnom raspoloženju. Ovaj san sugeriše da se trebate više baviti hobijima koji Vam se sviđaju i započeti život onako kako želite.

Snovi o praznim bazenima takođe simbolizuju naša emocionalna stanja. Možda ste prošli kroz nešto što Vas emocionalno slama i sada se osećate prazno iznutra.

Može se dogoditi da je Vaš partner raskinuo s Vama ili ste nedavno imali loš emocionalni period. Kada se ovakvi snovi često pojavljuju, morate bolje da vodite računa o svojoj duši i osećanjima i pokušate da prevaziđete ove emocionalne borbe.

Sanjati da se kupate u bazenu

Sanjanje kupanja u bazenu predstavlja opasnost u koju ćete upasti. Neko ili nešto planira nešto opasno i primamljivo. On ili ona želi da upadnete u ovu zamku i uništite svoju reputaciju. Ovaj san takođe simbolizuje vrlo loš period koji je pred Vama. Bolje je da sve pauzirate na neko vreme i sačekate da naiđe bolji period.

Svi poslovni poduhvati mogu propasti ili Vas uvući u velike dugove, pa je bolje da se neko vreme klonite investicija. Da biste se borili protiv ove loše energije, pokušajte da uživate u svom životu i radite više od onoga što Vas čini srećnim. Ne razmišljajte o svim lošim stvarima koje su Vam se dogodile i usredsredite se na budućnost.

Sanjati o ugodnom vremenu na bazenu

Snovi o provedenom ugodnom vremenu na bazenima predstavljaju dosadu. Suprotno osećaju koji ste imali u snu, u stvarnom životu Vam je prilično dosadno i priželjkujete da se dogodi nešto zanimljivo.

Pokušajte da razvedrite svoje raspoloženje provodeći više vremena sa ljudima koje volite i radeći stvari u kojima uživate. Vratite se starom hobiju i usredsredite se na stvari koje su Vam ugodne.

Odvojite malo vremena za sebe i uživajte u srećnim trenucima sa ljudima koje volite. Možda će Vam njihova energija pomoći da se izvučete iz ovog depresivnog stanja i da Vam snage za budućnost.

Sanjati da ne volite bazen

Kada u snu osetite mržnju prema bazenima, tada ćete se možda odvojiti od nekoga koga volite. Ova osoba će Vas na neki način povrediti ili jednostavno smisliti razlog da više ne bude sa Vama. Period koji Vam se približava biće izuzetno emocionalno naporan, zato budite spremni na ono što dolazi.

Ovaj san takođe može da simbolizuje nekoga ko menja lokaciju ili se udaljava od Vas. Možda će Vam se neko zaista blizak preseliti u drugi grad ili prihvatiti ponudu za posao negde daleko od mesta gde ste sada. Odvajanje od ove osobe biće privremeno, zato nemojte gubiti nade da ćete je ponovo videti u svojoj blizini.

Sanjati da ronite u bazenu

San o ronjenju u bazenu simbolizuje promenu koja dolazi u Vaš život. Promene mogu biti povezane sa Vašim ličnim ili poslovnim životom, pa budite spremni na pritisak u obe oblasti.

Ovaj san je važan jer Vas priprema za ono što dolazi i njegovu simboliku morate shvatiti ozbiljno. Iako promena nikada nije laka, moramo biti prilagodljivi i prihvatiti sve u životu sa visokom glavom. Nikad ne znamo zašto je ova promena dobra za nas i šta ćemo od nje dobiti. Imajte otvoren um i prihvatite sve sa osećajem nade i pozitivnog stava.

Sanjati da je neko u bazenu

Kada je neko koga poznajete bio u bazenu u Vašem snu, to znači da ćete doživeti potpunu transformaciju. Ova transformacija može biti u Vašem ličnom životu ili u Vašoj karijeri. U svakom slučaju, dolaze velike promene, pa budite spremni da se sa njima suočite. Možda ćete se u potpunosti transformisati zbog određenih događaja koji će se dogoditi.

Možda ćete naučiti nešto novo o sebi i drugima, što će Vam otvoriti oči i proširiti stavove. Prihvatite ovu transformaciju kao poklon i pokušajte da naučite nešto iz situacija u kojima ste se našli.

Sanjati da je čista voda u bazenu

Ako ste sanjali o bazenu sa bistrom vodom, to znači da ćete doživeti uspeh i napredak. Sve što odlučite da započnete u ovom periodu biće vrlo uspešno, pa je dobra ideja da počnete da investirate ili radite na velikim projektima.

Sreća će sigurno biti na Vašoj strani, zato se nemate čega plašiti. Kao i u Vašem snu, voda je bistra i možete krenuti na novo putovanje do uspeha.

San o utapanju u bazenu

Sanjanje o utapanju u bazenu simbolizuje teške trenutke koji su pred Vama. Neće biti lako uspostaviti razgovor sa ljudima oko Vas, pa budite posebno pažljivi u pogledu svojih reči.

Ponašajte se prema drugima onako kako želite da se ponašaju prema Vama i ne upuštajte se u zadatke koji Vam se čine sumnjivi. Pošto sreća neko vreme neće biti na Vašoj strani, pokušajte da posvetite više vremena stvarima koje nisu rizične. Igrajte na sigurno dok ne dođe bolji period, a zatim uložite 100% svog truda da nešto zaživi.

Sanjati da punite bazen

Sanjanje o punjenju bazena simbolizuje snalažljivost. Ovaj san ukazuje na to da dolaze teška vremena i da trebate biti snalažljivi kada su u pitanju Vaša energija i emocije. Ovaj san Vam takođe može predložiti da trošite manje novca na stvari koje Vam nisu potrebne, jer je pred Vama vrlo naporan period.

Alternativno, ovaj san takođe može biti odraz Vaše osobine. Veoma ste snalažljiva osoba i znate kako da potrošite svoj novac, napore i vreme. Zbog ovoga ste vrlo jaki i izdržljivi u teškim životnim trenucima.

Sanjati veliki bazen

San o velikom bazenu simbolizuje veoma važan sastanak. Uskoro ćete naići na nekog važnog ko će promeniti tok Vašeg života. Ova osoba će Vas naučiti novim stvarima i pokazati Vam kako da budete jači i pametniji.

Osoba koju ćete upoznati može biti Vaš potencijalni partner ili samo prijatelj. U svakom slučaju, možete očekivati da će Vam ta osoba biti od velike pomoći na Vašem putu ka uspehu. Poštujte napore ove osobe i pokazujte joj jednaku ljubav.

Sanjati da ste sa bivšim partnerom u bazenu

Ovaj san simbolizuje novog, potencijalnog partnera. Iako se ovaj san odnosi na Vašu bivšu, to ne mora nužno značiti da to ima neke veze sa njima. Osoba sa kojom ćete se upoznati biće sve što ste ikada želeli i bićete više nego srećni što je imate u svom životu.

Ljubav je pred vratima i uskoro ćete biti emocionalno ispunjeni i lagodni. Ako ste nedavno imali težak period u životu, ova osoba će Vam pomoći da prevaziđete sva loša osećanja i pomoći Vam da vidite svet iz sasvim druge perspektive.

Sanjati bazen (za mladu ženu)

Ako ste sanjali o bazenu, to znači da ćete uskoro započeti vrlo uzbudljivu vezu sa nekim. Ova osoba je neko koga poznajete i neko Vama blizak. Možda ste već flertovali sa ovom osobom i sada ćete da definišete Vaš odnos. San o bazenu za mladu ženu najavljuje prisustvo vrlo zgodnog muškarca sa manirima.

Ova osoba će Vam odmah upasti u oči i bićete izuzetno sretni što je imate u svom životu. Ako pravilno odigrate karte, možda ćete čak imati priliku da stvorite smislenu, dugotrajnu vezu.

Mlada žena koja sanja da se sjajno provodi na bazenu pokazatelj je da bi uskoro započela intimnu vezu sa osobom za koju bi se ispostavilo da ima mnogo zajedničkih stvari s njom, što bi je učinilo da trenutno kliknu. Suprotno tome, ovaj san znači da ima prefinjene manire i mirno držanje, što je čini privlačnijom osim fizičkih svojstava.

Sanjati da vešto plivate u bazenu

Ako sanjate da vešto plivate i pokazujete različite poteze u bazenu, onako kako biste to inače radili u stvarnom životu, verovatno ćete biti odvedeni u smrtnu zamku.

Uskoro bi Vam neko dao neodoljivu ponudu koju biste teško mogli da odbijete, onakvu kakva Vam obećava da će Vas katapultirati u zvezdu ili ubrzati razvoj Vašeg poslovanja. Treba da budete oprezni upravo zbog ovih vrsta ponuda. Na kraju biste mogli biti pokidani ili zlostavljani ako ste previše naivni.

Sanjati da uživate na bazenu

Sanjati da uživate u bazenu simbol je dosade. To ukazuje na to da Vaš život može biti težak i možda ćete se ograničiti samo na zamorni ciklus Vaše svakodnevne rutine.

Skloni ste da zaboravite ili tačnije odbijete da priznate da život ima više od onoga što obično vidite i doživljavate. S vremena na vreme, pokušajte da razbijete monotoniju. Idite u bioskop, na masažu, počastite se raskošnim obrokom.

U suprotnom, napravite pauzu i učinite nešto o čemu ste sanjali otkad se sećate. Život je namenjen uživanju, pa iskoristite ga maksimalno.

Recent Posts

 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020