Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim koga već poznajete.

Bazeni uopšte su pozitivni znaci koje treba imati u snu, posebno ako u svom životu čeznemo za tim. Ova osoba je neko za koga smatrate da je vrlo atraktivan i već neko vreme tražite pažnju ove osobe.

Advertisements

Ovaj san Vam donosi dobre vesti što se tiče ljubavi uopšte i sigurno ćete biti magnet za druge. Iskoristite ovaj period da zavedete jednu osobu koja Vam se sviđa i možda započnete nešto značajno sa njom ili njom.

Sanjati prazan bazen

San o praznom bazenu simbolizuje period praznine i očaja u Vašem životu. Stvari se neće odvijati kako je planirano, a Vi ćete biti u vrlo melanholičnom raspoloženju. Ovaj san sugeriše da se trebate više baviti hobijima koji Vam se sviđaju i započeti život onako kako želite.

Snovi o praznim bazenima takođe simbolizuju naša emocionalna stanja. Možda ste prošli kroz nešto što Vas emocionalno slama i sada se osećate prazno iznutra.

Može se dogoditi da je Vaš partner raskinuo s Vama ili ste nedavno imali loš emocionalni period. Kada se ovakvi snovi često pojavljuju, morate bolje da vodite računa o svojoj duši i osećanjima i pokušate da prevaziđete ove emocionalne borbe.

Sanjati da se kupate u bazenu

Sanjanje kupanja u bazenu predstavlja opasnost u koju ćete upasti. Neko ili nešto planira nešto opasno i primamljivo. On ili ona želi da upadnete u ovu zamku i uništite svoju reputaciju. Ovaj san takođe simbolizuje vrlo loš period koji je pred Vama. Bolje je da sve pauzirate na neko vreme i sačekate da naiđe bolji period.

Advertisements

Svi poslovni poduhvati mogu propasti ili Vas uvući u velike dugove, pa je bolje da se neko vreme klonite investicija. Da biste se borili protiv ove loše energije, pokušajte da uživate u svom životu i radite više od onoga što Vas čini srećnim. Ne razmišljajte o svim lošim stvarima koje su Vam se dogodile i usredsredite se na budućnost.

Sanjati o ugodnom vremenu na bazenu

Snovi o provedenom ugodnom vremenu na bazenima predstavljaju dosadu. Suprotno osećaju koji ste imali u snu, u stvarnom životu Vam je prilično dosadno i priželjkujete da se dogodi nešto zanimljivo.

Pokušajte da razvedrite svoje raspoloženje provodeći više vremena sa ljudima koje volite i radeći stvari u kojima uživate. Vratite se starom hobiju i usredsredite se na stvari koje su Vam ugodne.

Odvojite malo vremena za sebe i uživajte u srećnim trenucima sa ljudima koje volite. Možda će Vam njihova energija pomoći da se izvučete iz ovog depresivnog stanja i da Vam snage za budućnost.

Sanjati da ne volite bazen

Kada u snu osetite mržnju prema bazenima, tada ćete se možda odvojiti od nekoga koga volite. Ova osoba će Vas na neki način povrediti ili jednostavno smisliti razlog da više ne bude sa Vama. Period koji Vam se približava biće izuzetno emocionalno naporan, zato budite spremni na ono što dolazi.

Ovaj san takođe može da simbolizuje nekoga ko menja lokaciju ili se udaljava od Vas. Možda će Vam se neko zaista blizak preseliti u drugi grad ili prihvatiti ponudu za posao negde daleko od mesta gde ste sada. Odvajanje od ove osobe biće privremeno, zato nemojte gubiti nade da ćete je ponovo videti u svojoj blizini.

Sanjati da ronite u bazenu

San o ronjenju u bazenu simbolizuje promenu koja dolazi u Vaš život. Promene mogu biti povezane sa Vašim ličnim ili poslovnim životom, pa budite spremni na pritisak u obe oblasti.

Ovaj san je važan jer Vas priprema za ono što dolazi i njegovu simboliku morate shvatiti ozbiljno. Iako promena nikada nije laka, moramo biti prilagodljivi i prihvatiti sve u životu sa visokom glavom. Nikad ne znamo zašto je ova promena dobra za nas i šta ćemo od nje dobiti. Imajte otvoren um i prihvatite sve sa osećajem nade i pozitivnog stava.

Sanjati da je neko u bazenu

Kada je neko koga poznajete bio u bazenu u Vašem snu, to znači da ćete doživeti potpunu transformaciju. Ova transformacija može biti u Vašem ličnom životu ili u Vašoj karijeri. U svakom slučaju, dolaze velike promene, pa budite spremni da se sa njima suočite. Možda ćete se u potpunosti transformisati zbog određenih događaja koji će se dogoditi.

Možda ćete naučiti nešto novo o sebi i drugima, što će Vam otvoriti oči i proširiti stavove. Prihvatite ovu transformaciju kao poklon i pokušajte da naučite nešto iz situacija u kojima ste se našli.

Sanjati da je čista voda u bazenu

Ako ste sanjali o bazenu sa bistrom vodom, to znači da ćete doživeti uspeh i napredak. Sve što odlučite da započnete u ovom periodu biće vrlo uspešno, pa je dobra ideja da počnete da investirate ili radite na velikim projektima.

Advertisements

Sreća će sigurno biti na Vašoj strani, zato se nemate čega plašiti. Kao i u Vašem snu, voda je bistra i možete krenuti na novo putovanje do uspeha.

San o utapanju u bazenu

Sanjanje o utapanju u bazenu simbolizuje teške trenutke koji su pred Vama. Neće biti lako uspostaviti razgovor sa ljudima oko Vas, pa budite posebno pažljivi u pogledu svojih reči.

Ponašajte se prema drugima onako kako želite da se ponašaju prema Vama i ne upuštajte se u zadatke koji Vam se čine sumnjivi. Pošto sreća neko vreme neće biti na Vašoj strani, pokušajte da posvetite više vremena stvarima koje nisu rizične. Igrajte na sigurno dok ne dođe bolji period, a zatim uložite 100% svog truda da nešto zaživi.

Sanjati da punite bazen

Sanjanje o punjenju bazena simbolizuje snalažljivost. Ovaj san ukazuje na to da dolaze teška vremena i da trebate biti snalažljivi kada su u pitanju Vaša energija i emocije. Ovaj san Vam takođe može predložiti da trošite manje novca na stvari koje Vam nisu potrebne, jer je pred Vama vrlo naporan period.

Alternativno, ovaj san takođe može biti odraz Vaše osobine. Veoma ste snalažljiva osoba i znate kako da potrošite svoj novac, napore i vreme. Zbog ovoga ste vrlo jaki i izdržljivi u teškim životnim trenucima.

Sanjati veliki bazen

San o velikom bazenu simbolizuje veoma važan sastanak. Uskoro ćete naići na nekog važnog ko će promeniti tok Vašeg života. Ova osoba će Vas naučiti novim stvarima i pokazati Vam kako da budete jači i pametniji.

Osoba koju ćete upoznati može biti Vaš potencijalni partner ili samo prijatelj. U svakom slučaju, možete očekivati da će Vam ta osoba biti od velike pomoći na Vašem putu ka uspehu. Poštujte napore ove osobe i pokazujte joj jednaku ljubav.

Sanjati da ste sa bivšim partnerom u bazenu

Ovaj san simbolizuje novog, potencijalnog partnera. Iako se ovaj san odnosi na Vašu bivšu, to ne mora nužno značiti da to ima neke veze sa njima. Osoba sa kojom ćete se upoznati biće sve što ste ikada želeli i bićete više nego srećni što je imate u svom životu.

Ljubav je pred vratima i uskoro ćete biti emocionalno ispunjeni i lagodni. Ako ste nedavno imali težak period u životu, ova osoba će Vam pomoći da prevaziđete sva loša osećanja i pomoći Vam da vidite svet iz sasvim druge perspektive.

Sanjati bazen (za mladu ženu)

Ako ste sanjali o bazenu, to znači da ćete uskoro započeti vrlo uzbudljivu vezu sa nekim. Ova osoba je neko koga poznajete i neko Vama blizak. Možda ste već flertovali sa ovom osobom i sada ćete da definišete Vaš odnos. San o bazenu za mladu ženu najavljuje prisustvo vrlo zgodnog muškarca sa manirima.

Ova osoba će Vam odmah upasti u oči i bićete izuzetno sretni što je imate u svom životu. Ako pravilno odigrate karte, možda ćete čak imati priliku da stvorite smislenu, dugotrajnu vezu.

Mlada žena koja sanja da se sjajno provodi na bazenu pokazatelj je da bi uskoro započela intimnu vezu sa osobom za koju bi se ispostavilo da ima mnogo zajedničkih stvari s njom, što bi je učinilo da trenutno kliknu. Suprotno tome, ovaj san znači da ima prefinjene manire i mirno držanje, što je čini privlačnijom osim fizičkih svojstava.

Advertisements

Sanjati da vešto plivate u bazenu

Ako sanjate da vešto plivate i pokazujete različite poteze u bazenu, onako kako biste to inače radili u stvarnom životu, verovatno ćete biti odvedeni u smrtnu zamku.

Uskoro bi Vam neko dao neodoljivu ponudu koju biste teško mogli da odbijete, onakvu kakva Vam obećava da će Vas katapultirati u zvezdu ili ubrzati razvoj Vašeg poslovanja. Treba da budete oprezni upravo zbog ovih vrsta ponuda. Na kraju biste mogli biti pokidani ili zlostavljani ako ste previše naivni.

Sanjati da uživate na bazenu

Sanjati da uživate u bazenu simbol je dosade. To ukazuje na to da Vaš život može biti težak i možda ćete se ograničiti samo na zamorni ciklus Vaše svakodnevne rutine.

Skloni ste da zaboravite ili tačnije odbijete da priznate da život ima više od onoga što obično vidite i doživljavate. S vremena na vreme, pokušajte da razbijete monotoniju. Idite u bioskop, na masažu, počastite se raskošnim obrokom.

U suprotnom, napravite pauzu i učinite nešto o čemu ste sanjali otkad se sećate. Život je namenjen uživanju, pa iskoristite ga maksimalno.

Advertisements