Sanovnik biti bolestan – Šta znači sanjati bolest?

Bolest kao simbolika snova može ukazivati na emocionalne probleme.

Susret sa bolestima u snu uglavnom se dešava u vremenu kada osećate gubitak energije. Možda borbu osećate generalno u životu? Da li ste morali da se udaljite od nečega da biste oslobodili vreme koje Vam treba?

Advertisements

Hronična bolest ne poštuje onoga ko je meta. U našem svetu snova, iako smo zdravi, bolest može ući u stanje snova i doprineti osećaju donekle zabrinutosti kada se probudimo. Podstičemo Vas da predvidite efekte sna u Vašem svakodnevnom životu ako Vas ovaj san muči i dalje ujutru.

Sanjati bolest nikada nije lak san za razumevanje i važno je pregledati detalje u snu. Ako sanjate sopstvenu bolest, u drevnim enciklopedijama snova, to označava neprijatne promene u budnom životu, očaj i emocionalne uspone i padove.

Ako u snu odlazite u bolnicu, sa njihovim ustajalim hodnicima i hladnim operacionim salama, san je povezan sa čekanjem na novi početak života.

Bolest u Vašem snu takođe može da simbolizuje Vašu nesposobnost da se nosite sa situacijom ili problemom u stvarnom svetu. Bolest nema granica u stvarnom životu, a takođe ni u svetu snova.

Ako ste Vi u snu bolesni, to znači da tražite lak izlaz iz teške situcije. Alternativno, Vaš san može značiti tugu i samosažaljenje u zavisnosti od prikazane bolesti.

Sanjati da povraćate

Kada imate san o povraćanju, često je nešto važno što morate ukloniti iz svog života. To može biti stvar, osoba ili čak nešto što se tiče Vaše karijere. To je san koji predstavlja puštanje nečega.

Situacije u životu su deo životnog ciklusa, samo ih treba prihvatiti. Povraćanje u snu je zapravo uspešan duhovni znak. Osećaj da ćete se odmaknuti od nekoga može značiti da je vreme da krenete napred.

Sanjati hroničnu bolest

Bolest se u snovima može dogoditi na razne načine. Do povraćanja moće doći ako Vam kažu da više nećete živeti zbog smrtonosne bolesti. Hroničnu bolest nikada nije lako razumeti ni u snovima. To može ukazivati na to da ste trenutno možda iscrpljeni u životu.

Advertisements

Da li ste se umorili od pokušaja da se borite za ono u šta verujete i da u svoj život unesete pravdu? San o tome da se osećate kao da odustajete od nečega za šta ste radili, potreban Vam je fokusiran um da biste uspeli.

Sanjati da ste bolesni i da umirete

Sanjati da ste bolesni i umirete znači upozorenje. Ovaj san Vas poziva da cenite ograničeno vreme koje imate na ovom svetu. San takođe odražava ono što morate da pustite iz života.

Morate pronaći način da razmišljate o sopstvenom unutrašnjem isceljenju. U mnogim starijim sanovnicima sanjati da ste bolesni i umirete takođe znači transformaciju i mir.

Povraćanje je povezano sa neprijatnim iskustvima, zabrinjavajućim, što sve može biti rezultat teške radne situacije u životu. Ovaj san se sastoji u tome da steknete veću kontrolu i razumete ko ste.

Sanjati da je neko bolestan

Sanjati nekoga drugog u snu ko je bolestan znači da treba da ukažete na neke greške u životu te osobe u stvarnosti. Osoba može povraćati ili biti bolesna.

Ako ovu osobu poznajete u stvarnom životu, to može značiti da se bojite reakcije te osobe i konačni ishod neke situacije neće biti unapred određen. Ovaj san takođe odražava Vašu brigu za voljene osobe.

Ako se vidite u bolesnom stanju na podu, to može značiti da u nekim životnim oblastima preterujete. Možda se naprežete i osećate se umorno.

Sanjati da ste bolesni i da ste u bolnici

Sanjati da ste bolesni u bolnici ukazuje na upozorenje. Svako od nas razmišlja o bolesti i smrti, dobrim i lošim i o tome kako možemo poboljšati svoj život.

Bolnica je mesto gde smo negovani. Simbolično, bolnica ukazuje na potrebu i osećaj da možete sami da oblikujete svoj život. Male bolnice ili ambulante u snovima prenose Vaš dopunski sistem verovanja u životu.

Biti bolestan u velikoj bolnici predstavlja brigu. Ako su medicinske usluge s kojima se susrećete u snu pozitivne, tada to može ukazivati da ćete biti spremni za neke izazove u budućnosti.

Advertisements

Neko Vama blizak može imati mentalne, duhovne ili fizičke probleme i Vi možete pomoći. Ovaj san predstavlja lečenje, a pre svega znanje o tome kako da pojačate svoje unutrašnje lečenje.

Pomozite ovoj osobi. Ovaj san Vas takođe može upozoriti na neko beznačajno medicinsko pitanje koje treba rešiti i rešiti pre nego što eskalira.

Sanjati nekog da je zdrav a u stvarnom životu je bolestan

Sanjati da vidite nekoga ko je u stvarnosti bolestan, ali zdrav je u Vašem snu, odražava Vašu brigu za tu osobu. Bolest može da dočara mnoga osećanja. Možda želite da pomognete, ali ne znate kako.

Umesto da se plašite za dobrobit te osobe, pronađite način da je naterate da zaboravi na svoju bolest kako biste je podstakli da uskoro ozdravi. Podstičemo Vas da tu osobu napunite pozitivnom energijom. Razveselite ih smislom za humor.

Kada se to dogodi, to može biti san koji Vas poziva. Želimo da svi budu dobrog zdravlja. Ovaj san može samo značiti da je sada vreme za razmišljanje o bolesti i kako se i dalje možemo zabavljati sa nekom osobom.

Sanjati neizlečivu bolest

Termin neizlečiv se uglavnom koristi za progresivne bolesti poput raka i nekih srčanih bolesti, a ne za traume. Sanjati da imate neizlečivu bolest znači da se osećate kao da gubite vreme uzalud.

Ovaj san nije doslovan. To može značiti da osećate beznađe i samosažaljenje. Takođe, ljuti ste na sebe što niste sprečili da se nešto dogodi kada ste imali priliku.

Sanjati metalnu bolest

Ako do sada niste znali, mentalna bolest je obrazac ponašanja koji uzrokuje oštećenje ličnog funkcionisanja i značajnu uznemirenost. Ako imate mentalni poremećaj, takve osobine mogu biti recidivne, uporne i dolaziće u snove, što može ukazivati na to da želite da napredujete u životu.

Naići na depresiju u snu može značiti da su Vam potrebne smernice porodice i prijatelja. Napadi anksioznosti i panike pri buđenju iz sna mogu se javiti kao jedna epizoda, ali san može značiti da treba razlikovati sa kojim se izazovima suočavate u svakodnevnom životu.

Sanjati da ste mentalno nestabilni ili jednostavnijim rečima – šizofreni ili psihotični znači da se bojite da ćete izgubiti nešto važno u budućnosti, prema sanovniku.

Advertisements

Ako osećate da ne možete jasno da razmišljate, ovaj san Vam može nagovestiti da treba da se obratite prijateljima i porodici za podršku. Takođe, Vaš san otkriva Vaš strah da će Vas društvo ili grupa ljudi odbiti.

Šta znači sanjati bolest?

Imati bolest u snu povezano je sa problemima u budnom životu. Fizička bolest koja nije očigledna u budnom stanju može se predstaviti u snu.

Sanjati bolest koja utiče na Vaš glas ili govor može ukazivati na nedostatak sposobnosti komunikacije sa drugima. Ovaj san može biti prilično zastrašujući, ali takođe može značiti da imate mučne ideje koje se mogu potisnuti i na kraju će Vas uznemiriti.

Neudobnost u našim snovima otkriće područja našeg života koja mogu biti blokirana. Potrebna Vam je snaga da raščistite deo svog života. To se obično odnosi na probleme u Vašem životu.

San o glavobolji može značiti problem bez odgovora stručnjaka koji će odrediti kako bolje živeti svoj svakodnevni život.

Sanjati smrtonosnu bolest često je povezano sa simbolima straha, anksioznosti i krize samopouzdanja. Snovi u kojima bolest polako, ali neizbežno rezultuje smrću, znak su zabrinutosti.

Imati virus u snu povezano je sa uticajem na nečije zdravlje, vremenom za razmatranje ishrane i kako možete biti zdraviji. Ako sanjate bolest koja pogađa mnoge ljude, vreme je da razmislite o tome kako se ponašati pred drugima.

Imati zaraznu bolest koja se prenosi sa jedne osobe na drugu povezano je sa načinom komunikacije u životu. To može biti znak da je trenutno problem komunikacija sa drugima. Ako u snu dobijete zaraznu bolest koju prenosi insekt, znači da ste u velikoj meri van kontrole i da Vaš osećaj sopstva erodira.

Ako ste sanjali da imate rak ili neku drugu neinfektivnu bolest, znači da ćete morati da pokažete deo sebe koji skrivate kako biste prevazišli problem.

Videti ljude sa mentalnim poremećajima ili neinfektivnom bolešću u snu znači da je u različitim fazama razvoja važno drugima dati do znanja kako se osećate.

Advertisements

Sanjati zarazu strašnom bolešću u snu može biti povezano sa nedostatkom moći za komunikaciju sa voljenom osobom. Sanjati da ste u stranoj zemlji i oboleli od bolesti znači da je drugim ljudima potrebna Vaša pomoć. Važno je osigurati da drugima pomažete u životu.

Sanjati da ste bolesni u snu takođe može predskazivati da ćete u svom životu možda naići na neku bolest. Imati boginje ili neku drugu vidljivu bolest znači da trenutno sve izgleda pomalo zamagljeno, ali stvari će se ubrzati u životu.

Snovi u kojima ne možete hodati ili potencijalno možete umreti mogu simbolizovati da se možda nepotrebno brinete o problemima koji zaista nisu toliko važni. Savet je da imate bolji, opušteniji pristup životu.

Ponekad, uprkos tome, Vaš um koji sanja može naneti problem budnom životu, tada podsvest stvara san kakav je bolest. Na primer, ako ste na dijeti i u poslednje vreme ste mnogo smršali, Vaša nesvestica može da Vas kazni da biste osetili nelagodu.

Imati rak u snu znači da treba da se kontrolišete u budnom životu. To ne znači da ćete imati rak, to samo predstavlja period tranzicije iz jedne faze u drugu. Ako vidite druge koji se bore sa bolešću, znači da treba da slušate druge ljude. Zaraziti se HIV-om u snu znači da se bojite problema u životu.