Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.

Neke knjige snova cigarete u snu smatraju šansom za odmor u dobrom društvu; drugi to shvataju kao znak umora i zavisnosti. Teški pušači koji pokušavaju prestati mogu sanjati o pušenju cigareta kao znak svoje borbe; takav san znači da će prevazići zavisnost.

Sanjati kutiju cigareta u snu ukazuje na pojavu iskušenja u vašem životu. Ako je u paketu bila samo jedna cigareta, ovaj san znači da nećete dobiti ono za šta ste računali. Ako ste poslednju cigaretu dali drugoj osobi, ova slika ukazuje na priliku da napravite pravi izbor.

Prema Vangi, slomljena ili popušena cigareta upozorava vas na opasnost od uticaja drugih ljudi koja može dovesti do lažne zamene vrednosti. Sanjati dim iz cigarete predstavlja poteškoće u komunikaciji sa ljudima. Ako ste se gušili od dima u sobi, ova zavera pokazuje vašu nesposobnost da se sami nosite sa trenutnom situacijom.

Neki snovi o pušenju cigarete mogu biti signal problema sa respiratornim sistemom i oralnim bolestima. Još jedno tumačenje sna o pušenju cigarete je pogrešno mišljenje sanjara o nekome.

Ako ste ste sanjali saputnika sa zapaljenom cigaretom ova slika znači da ćete uskoro imati zajedničke interese sa ovom osobom. Ako ste sami zapalili cigaretu u snu, to znači planiranje profitabilnog i rizičnog posla.

Ako ste sanjali nekoga kako puši cigaretu, ova slika može ukazivati na to da ste se pomirili s tom osobom, smatra Miller. Ako ste sanjali nepoznatu osobu koja puši, ovaj san obećava nove veze.

Kupovina cigareta pokazuje vašu želju da naučite nešto novo. Kupovina cigareta i davanje drugima nekom drugom pokazuje vašu potrebu da žrtvujete sopstvene ciljeve zbog nečijih planova. Kupovina i bacanje cigareta pokazuje da ćete moći pametno da iskoristite svoje šanse.

Ako sami ugasite cigaretu, znači da ćete se zabrinuti zbog nekih loših vesti; ako se sama ugasila, bićete razočarani u svoje stare poznanike.

Ako ste u snu morali da prodate cigarete, ova slika pokazuje da ste poštovana osoba i da imate autoritet među određenom grupom ljudi. Ako vas neko u snu počasti cigaretom, ovo je znak laži i obmane. San o samostalnoj proizvodnji cigareta znači da vam posao ne donosi moralno zadovoljstvo.

Dr Freud je nagovestio da je cigareta simbol genitalija muškaraca; pušenje znači da je sanjar spreman za seks. Ako je cigareta slomljena, imaće problema sa erekcijom. Opušak cigarete znači da je mladić zabrinut zbog veličine penisa. Paket cigareta predstavlja ženske genitalije, prema Frojdu. Ako je bio prazan, to može ukazivati na probleme sa urinarnim sistemom.

Sanjati da pušite cigarete

Ako ste sanjali mladu devojku kako puši, to pokazuje vašu neozbiljnost i želju za besposlenim životnim stilom. Ako poznajete damu koja puši cigaretu u vašem snu, trebali biste znati da se u stvarnom životu ne možete pouzdati u nju; ona ne ispunjava svoja obećanja.

Muškarac koji puši u snu povoljan je znak koji obećava dodatnu podršku; naročito ako ste sanja pušenje skupih marki cigareta ili cigara. Pušenje trave u snu znači da će vam se uskoro rugati. Trebali biste biti oprezniji i pažljivi sa ljudima oko sebe. Ako ste u snu pušili konoplju, ova zavera pokazuje vašu snažnu želju da pobegnete od stvarnosti. Neki događaji vam ne dozvoljavaju da živite u miru.

Pušenje, ali ne osećati miris odražava vaš osećaj očaja i beznađa. Prema Ezopovoj knjizi snova, previše dima znak je prekomernog samopouzdanja. Ako neko puši u vašem snu i proizvodi previše belog mirisnog dima, to znači da vrši previše uticaja i pritiska na nekoga u stvarnom životu. Što je više dima bilo u snu i što je teže bilo disati, to je njegov pritisak jači.

Ako ste u snu pušili cigare, to znači da tražite luksuz i bogat život. U potpunosti zavisi od vas da li ćete uspeti da postignete ono što želite. Pušenje nargile u snu predviđa neke prepreke tokom putovanja; knjige snova upozoravaju da ne verujete svojim putnicima.

Što se tiče Milerovog tumačenja, on smatra da pušenje u snu predviđa prepreke u postizanju vašeg cilja. Ali ne treba da se plašite poteškoća: ako uložite malo napora, sve će uspeti. Sanjati da nepoznata osoba puši upozorava na klevete i spletke.

Ako je mladić pušio i dim vam je u snu došao pravo u lice, ova zavera znači da će vam odnosi uskoro biti pokvareni. Ako se pridružite da pušite s njim, to je znak da ima dobre namere. Za ljude koji ne puše u stvarnom životu, slika pušenja u snu može predstavljati brige, strepnju i poteškoće.

Bacanje opuška znači da ćete ostaviti po strani nevažne zadatke i probleme. Ako ste uzeli cigaretu koja je već bila zapaljena, vratićete se na stara pitanja. Ako je osoba uzela cigaretu iz kutije, to može značiti da ćete uskoro imati sastanak sa nekim na mestu gde je gužva. Ova slika se uopšte smatra povoljnom.

Sanjati cigaru

Sanjati cigare u snu može imati nekoliko tumačenja. Ovaj simbol predviđa dobit, oživljavanje poslovne aktivnosti i prosperitet. Ali postoje i druga objašnjenja ove zavere: ona može pokazati vaš pogrešan životni položaj ili izdaju.

Pušenje cigareta u snu može biti preteča dobrog profita, a takođe ukazuje na neke zdravstvene probleme. Gledanje cigare u tuđim rukama predviđa oživljavanje vašeg posla i životnog toka. Ako je ovo bio vaš rođak ili neko koga poznajete, njegov životni položaj će se poboljšati.

Cigara u snu često odražava velike zablude, greške sanjara, simbolizuje njegovu pogrešnu životnu poziciju. Kutija za cigare znači da vam se želje sada neće ostvariti. Suviše često sanjarite i lebdite u oblacima i predaleko ste od stvarnosti. Na probleme i poteškoće morate reagovati brzo i adekvatno.

Sanjati da vadite cigare iz tavakere znači da ćete imati primamljivu ponudu od osobe od autoriteta. Ako se pravilno odnosite prema ovoj ponudi, otvoriće vam se svetle perspektive. Ako ste sanjali o suptilnoj aromi i ukusu cigare, ovo može biti obećanje mira, blagostanja i zadovoljstva.

Kubanska cigara znači da će vas neko iz vašeg bliskog okruženja izdati. Ova osoba pokušava da zadobije vaše poverenje, pokazuje svoje lažno prijateljstvo i iskoristiće vas kada to bude potrebno. Bolje je sprečiti njegove postupke pre nego što napravi prvi korak.

Sanjati nedovršenu cigaru tumači se u knjigama snova kao zdravstveni problemi i problemi sa potencijom. Opušak cigare odražava komplekse sanjara o veličini njegovih genitalija.

Vaš san sa cigarama može vam pomoći da detaljno protumačite san:

 • Uzimanje – moguća je obmana;
 • Kupovina cigare – finansijska stabilnost;
 • Prodaja – neuspeh vaših planova;
 • Neko je poklonio cigare – od nekoga ćete dobiti novac;
 • Zapalite cigaru – težite seksualnim kontaktima;
 • Završiti pušenje – narušavanje zdravlja;
 • Opekli ste usne – preljuba;
 • Gasite cigaru – uznemiriće vas loše vesti.

Pušenje cigara ili cigareta može značiti da imate ozbiljnu zavist i prilično vam je teško prestati. Pušenje cigare sa mirisom kafe i uživanje u snu obećava nova prijatna osećanja u stvarnom životu. Ako je žena u snu pušila cigare, to znači da će napraviti neki neobičan posao. Pušenje cigare za muškarce je obećanje dobiti i finansijskog uspeha.

Sanjati duvan

Da li ste sanjali duvan? Takav san znači da će vaš poduhvat doneti krajnje neočekivane rezultate. Ako ste nekoga nudili duvanom, to znači da ćete nekoga prevariti. Knjiga o snovima nudi brojne transkripte koji lako objašnjavaju zašto se ova slika vidi u snu.

Milerova knjiga snova daje sledeće tumačenje sna. Sanjati duvan garantuje uspeh u poslu i potpuni poraz u ljubavi. Mešavina duvana za pušenje, posebno sa drugim osobama, simbolizuje prijateljstvo.

Zašto neko sanja o uzgajanju duvana? Očekujte prosperitet i dobit od uspešnog posla. Da li ste sanjali suvo lišće duvana? Trgovcima tumačenje knjiga iz snova obećava odličnu trgovinu, a poljoprivrednicima dostojnu žetvu.

Da li ste slučajno videli i čak osetili miris cveća ove biljke? U stvarnosti ćete na određene događaje reagovati burno i emotivno. Ako ste u snu slučajno napunili lulu duvanom, ne pokušavajte da sledite savete koje nude drugi! Povredićete se i dati povoda za podsmeh ili klevetu.

Ispravno tumačenje dodatnih detalja pomoći će vam da dobijete tačno predviđanje. Tumačenje snova savetuje da uzmete u obzir kvalitet smeše za pušenje i druge nijanse.

 • Mirisni – bićete u odličnoj formi i dobrom raspoloženju.
 • Sa lošim mirisom – znači aktiviranje neprijatelja, sopstvene greške.
 • Vlažni duvan – simbolizuje poteškoće, žurbu.
 • Duvanski dim – znači gubitak svih resursa, bez izuzetka.
 • Duvanski pepeo – potpuno propadanje, gubitak vere i nade.

Sanjali ste o marihuani i drugim opojnim biljkama? Novi prijatelj ili čak slučajni saputnik pomoći će vam da prevaziđete poteškoće. Ponekad ista slika u snu nagoveštava želju da se pobegne od stvarnosti, bukvalno zaranjajući u iluziju.

Zašto sanjate duvan koji ste morali da žvaćete? Knjiga snova je sigurna da ćete dugo sumnjati u ispravnost određene odluke. Polako žvakanje duvana u snu doslovno znači biti dosadno i ravnodušno.

Da li ste sanjali da ste njuškali sa zadovoljstvom i čak pokušali da jedete mirisni duvan? Putovanje ili neka vrsta sastanka doneće puno prijatnih poslova i iskustava.

Ako vam se u snu dogodilo da pušite duvan, to je znak lošeg zdravlja i ranog starenja. Ponekad – to je poziv da se aktivirate.

Sanjati da pušite može biti simbol sveukupnog uspeha u životu, ali samo ako je pušenje izazvalo pozitivne emocije. Bilo koja negativna osećanja, pa čak i gađenje, prema knjizi snova, upozoravaju na predstojeću katastrofu.

Sanjati kupovinu duvana

Zapamtite: u snu ste zaradili nevolje koje će se manifestovati u stvarnosti. Ponekad kupovina smeše za pušenje označava predstojeću promenu posla.

Ako je žena sanjala o tome kako dobija duvan za muža, to u stvarnosti znači da je zabrinuta za njega. Ako ste sanjali da morte da lično trgujete sa duvanom na pijaci? Tumačenje snova je sigurno: na neverovatan način moći ćete da preokrenete situaciju u svoju korist.

Sanjati da pečete duvan

Saznaćete šokantne vesti, ali to uopšte neće uticati na vaše planove i život u celini.

Sanjati miris duvana

U snu simbolizuje događaje koji će se pojaviti tek nakon nekog vremena. Štaviše, loša aroma aludira na nevolje, poteškoće i gubitke, a „ukusna“ na prijatne okolnosti. Sanjati da mirišete, ali ne i da vidite sam duvan znači da ćete od nekog posla dobiti isključivo moralno zadovoljstvo.

Recent Posts

 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020