Skip to content

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

  Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.

  Neke knjige snova cigarete u snu smatraju šansom za odmor u dobrom društvu; drugi to shvataju kao znak umora i zavisnosti. Teški pušači koji pokušavaju prestati mogu sanjati o pušenju cigareta kao znak svoje borbe; takav san znači da će prevazići zavisnost.

  Advertisements

  Sanjati kutiju cigareta u snu ukazuje na pojavu iskušenja u vašem životu. Ako je u paketu bila samo jedna cigareta, ovaj san znači da nećete dobiti ono za šta ste računali. Ako ste poslednju cigaretu dali drugoj osobi, ova slika ukazuje na priliku da napravite pravi izbor.

  Prema Vangi, slomljena ili popušena cigareta upozorava vas na opasnost od uticaja drugih ljudi koja može dovesti do lažne zamene vrednosti. Sanjati dim iz cigarete predstavlja poteškoće u komunikaciji sa ljudima. Ako ste se gušili od dima u sobi, ovaj san pokazuje vašu nesposobnost da se sami nosite sa trenutnom situacijom.

  Neki snovi o pušenju cigarete mogu biti signal problema sa respiratornim sistemom i oralnim bolestima. Još jedno tumačenje sna o pušenju cigarete je pogrešno mišljenje sanjara o nekome.

  Advertisements

  Ako ste ste sanjali saputnika sa zapaljenom cigaretom ova slika znači da ćete uskoro imati zajedničke interese sa ovom osobom. Ako ste sami zapalili cigaretu u snu, to znači planiranje profitabilnog i rizičnog posla.

  Ako ste sanjali nekoga kako puši cigaretu, ova slika može ukazivati na to da ste se pomirili s tom osobom, smatra Miller. Ako ste sanjali nepoznatu osobu koja puši, ovaj san obećava nove veze.

  Advertisements

  Kupovina cigareta pokazuje vašu želju da naučite nešto novo. Kupovina cigareta i davanje drugima nekom drugom pokazuje vašu potrebu da žrtvujete sopstvene ciljeve zbog nečijih planova. Kupovina i bacanje cigareta pokazuje da ćete moći pametno da iskoristite svoje šanse.

  Ako sami ugasite cigaretu, znači da ćete se zabrinuti zbog nekih loših vesti; ako se sama ugasila, bićete razočarani u svoje stare poznanike.

  Ako ste u snu morali da prodate cigarete, ova slika pokazuje da ste poštovana osoba i da imate autoritet među određenom grupom ljudi. Ako vas neko u snu počasti cigaretom, ovo je znak laži i obmane. San o samostalnoj proizvodnji cigareta znači da vam posao ne donosi moralno zadovoljstvo.

  Dr Freud je nagovestio da je cigareta simbol genitalija muškaraca; pušenje znači da je sanjar spreman za seks. Ako je cigareta slomljena, imaće problema sa erekcijom. Opušak cigarete znači da je mladić zabrinut zbog veličine penisa. Paket cigareta predstavlja ženske genitalije, prema Frojdu. Ako je bio prazan, to može ukazivati na probleme sa urinarnim sistemom.

  Sanjati da pušite cigarete

  Ako ste sanjali mladu devojku kako puši, to pokazuje vašu neozbiljnost i želju za besposlenim životnim stilom. Ako poznajete damu koja puši cigaretu u vašem snu, trebali biste znati da se u stvarnom životu ne možete pouzdati u nju; ona ne ispunjava svoja obećanja.

  Advertisements

  Muškarac koji puši u snu povoljan je znak koji obećava dodatnu podršku; naročito ako ste sanja pušenje skupih marki cigareta ili cigara. Pušenje trave u snu znači da će vam se uskoro rugati. Trebali biste biti oprezniji i pažljivi sa ljudima oko sebe. Ako ste u snu pušili konoplju, ovaj san pokazuje vašu snažnu želju da pobegnete od stvarnosti. Neki događaji vam ne dozvoljavaju da živite u miru.

  Pušenje, ali ne osećati miris odražava vaš osećaj očaja i beznađa. Prema Ezopovoj knjizi snova, previše dima znak je prekomernog samopouzdanja. Ako neko puši u vašem snu i proizvodi previše belog mirisnog dima, to znači da vrši previše uticaja i pritiska na nekoga u stvarnom životu. Što je više dima bilo u snu i što je teže bilo disati, to je njegov pritisak jači.

  Ako ste u snu pušili cigare, to znači da tražite luksuz i bogat život. U potpunosti zavisi od vas da li ćete uspeti da postignete ono što želite. Pušenje nargile u snu predviđa neke prepreke tokom putovanja; knjige snova upozoravaju da ne verujete svojim putnicima.

  Što se tiče Milerovog tumačenja, on smatra da pušenje u snu predviđa prepreke u postizanju vašeg cilja. Ali ne treba da se plašite poteškoća: ako uložite malo napora, sve će uspeti. Sanjati da nepoznata osoba puši upozorava na klevete i spletke.

  Ako je mladić pušio i dim vam je u snu došao pravo u lice, ovaj san znači da će vam odnosi uskoro biti pokvareni. Ako se pridružite da pušite s njim, to je znak da ima dobre namere. Za ljude koji ne puše u stvarnom životu, slika pušenja u snu može predstavljati brige, strepnju i poteškoće.

  Bacanje opuška znači da ćete ostaviti po strani nevažne zadatke i probleme. Ako ste uzeli cigaretu koja je već bila zapaljena, vratićete se na stara pitanja. Ako je osoba uzela cigaretu iz kutije, to može značiti da ćete uskoro imati sastanak sa nekim na mestu gde je gužva. Ova slika se uopšte smatra povoljnom.

  Advertisements

  Sanjati cigaru

  Sanjati cigare u snu može imati nekoliko tumačenja. Ovaj simbol predviđa dobit, oživljavanje poslovne aktivnosti i prosperitet. Ali postoje i druga objašnjenja ove zavere: ona može pokazati vaš pogrešan životni položaj ili izdaju.

  Pušenje cigareta u snu može biti preteča dobrog profita, a takođe ukazuje na neke zdravstvene probleme. Gledanje cigare u tuđim rukama predviđa oživljavanje vašeg posla i životnog toka. Ako je ovo bio vaš rođak ili neko koga poznajete, njegov životni položaj će se poboljšati.

  Cigara u snu često odražava velike zablude, greške sanjara, simbolizuje njegovu pogrešnu životnu poziciju. Kutija za cigare znači da vam se želje sada neće ostvariti. Suviše često sanjarite i lebdite u oblacima i predaleko ste od stvarnosti. Na probleme i poteškoće morate reagovati brzo i adekvatno.

  Sanjati da vadite cigare iz tavakere znači da ćete imati primamljivu ponudu od osobe od autoriteta. Ako se pravilno odnosite prema ovoj ponudi, otvoriće vam se svetle perspektive. Ako ste sanjali o suptilnoj aromi i ukusu cigare, ovo može biti obećanje mira, blagostanja i zadovoljstva.

  Kubanska cigara znači da će vas neko iz vašeg bliskog okruženja izdati. Ova osoba pokušava da zadobije vaše poverenje, pokazuje svoje lažno prijateljstvo i iskoristiće vas kada to bude potrebno. Bolje je sprečiti njegove postupke pre nego što napravi prvi korak.

  Sanjati nedovršenu cigaru tumači se u knjigama snova kao zdravstveni problemi i problemi sa potencijom. Opušak cigare odražava komplekse sanjara o veličini njegovih genitalija.

  Advertisements

  Vaš san sa cigarama može vam pomoći da detaljno protumačite san:

  • Uzimanje – moguća je obmana;
  • Kupovina cigare – finansijska stabilnost;
  • Prodaja – neuspeh vaših planova;
  • Neko je poklonio cigare – od nekoga ćete dobiti novac;
  • Zapalite cigaru – težite seksualnim kontaktima;
  • Završiti pušenje – narušavanje zdravlja;
  • Opekli ste usne – preljuba;
  • Gasite cigaru – uznemiriće vas loše vesti.

  Pušenje cigara ili cigareta može značiti da imate ozbiljnu zavist i prilično vam je teško prestati. Pušenje cigare sa mirisom kafe i uživanje u snu obećava nova prijatna osećanja u stvarnom životu. Ako je žena u snu pušila cigare, to znači da će napraviti neki neobičan posao. Pušenje cigare za muškarce je obećanje dobiti i finansijskog uspeha.

  Sanjati duvan

  Da li ste sanjali duvan? Takav san znači da će vaš poduhvat doneti krajnje neočekivane rezultate. Ako ste nekoga nudili duvanom, to znači da ćete nekoga prevariti. Knjiga o snovima nudi brojne transkripte koji lako objašnjavaju zašto se ova slika vidi u snu.

  Milerova knjiga snova daje sledeće tumačenje sna. Sanjati duvan garantuje uspeh u poslu i potpuni poraz u ljubavi. Mešavina duvana za pušenje, posebno sa drugim osobama, simbolizuje prijateljstvo.

  Zašto neko sanja o uzgajanju duvana? Očekujte prosperitet i dobit od uspešnog posla. Da li ste sanjali suvo lišće duvana? Trgovcima tumačenje knjiga iz snova obećava odličnu trgovinu, a poljoprivrednicima dostojnu žetvu.

  Da li ste slučajno videli i čak osetili miris cveća ove biljke? U stvarnosti ćete na određene događaje reagovati burno i emotivno. Ako ste u snu slučajno napunili lulu duvanom, ne pokušavajte da sledite savete koje nude drugi! Povredićete se i dati povoda za podsmeh ili klevetu.

  Advertisements

  Ispravno tumačenje dodatnih detalja pomoći će vam da dobijete tačno predviđanje. Tumačenje snova savetuje da uzmete u obzir kvalitet smeše za pušenje i druge nijanse.

  • Mirisni – bićete u odličnoj formi i dobrom raspoloženju.
  • Sa lošim mirisom – znači aktiviranje neprijatelja, sopstvene greške.
  • Vlažni duvan – simbolizuje poteškoće, žurbu.
  • Duvanski dim – znači gubitak svih resursa, bez izuzetka.
  • Duvanski pepeo – potpuno propadanje, gubitak vere i nade.

  Sanjali ste o marihuani i drugim opojnim biljkama? Novi prijatelj ili čak slučajni saputnik pomoći će vam da prevaziđete poteškoće. Ponekad ista slika u snu nagoveštava želju da se pobegne od stvarnosti, bukvalno zaranjajući u iluziju.

  Zašto sanjate duvan koji ste morali da žvaćete? Knjiga snova je sigurna da ćete dugo sumnjati u ispravnost određene odluke. Polako žvakanje duvana u snu doslovno znači biti dosadno i ravnodušno.

  Da li ste sanjali da ste njuškali sa zadovoljstvom i čak pokušali da jedete mirisni duvan? Putovanje ili neka vrsta sastanka doneće puno prijatnih poslova i iskustava.

  Ako vam se u snu dogodilo da pušite duvan, to je znak lošeg zdravlja i ranog starenja. Ponekad – to je poziv da se aktivirate.

  Sanjati da pušite može biti simbol sveukupnog uspeha u životu, ali samo ako je pušenje izazvalo pozitivne emocije. Bilo koja negativna osećanja, pa čak i gađenje, prema knjizi snova, upozoravaju na predstojeću katastrofu.

  Advertisements

  Sanjati kupovinu duvana

  Zapamtite: u snu ste zaradili nevolje koje će se manifestovati u stvarnosti. Ponekad kupovina smeše za pušenje označava predstojeću promenu posla.

  Ako je žena sanjala o tome kako dobija duvan za muža, to u stvarnosti znači da je zabrinuta za njega. Ako ste sanjali da morte da lično trgujete sa duvanom na pijaci? Tumačenje snova je sigurno: na neverovatan način moći ćete da preokrenete situaciju u svoju korist.

  Sanjati da pečete duvan

  Saznaćete šokantne vesti, ali to uopšte neće uticati na vaše planove i život u celini.

  Sanjati miris duvana

  U snu simbolizuje događaje koji će se pojaviti tek nakon nekog vremena. Štaviše, loša aroma aludira na nevolje, poteškoće i gubitke, a „ukusna“ na prijatne okolnosti. Sanjati da mirišete, ali ne i da vidite sam duvan znači da ćete od nekog posla dobiti isključivo moralno zadovoljstvo.

  Advertisements
  Advertisements