Skip to content

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

  Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj. Konkretno, moguće je da će vam se svideti neka neočekivana pojava i da ćete izuzetno uživali. Stoga, san takođe može da simbolizuje nadolazeći prosperitet i bogatstvo.

  Sanjati zdravu i privlačnu devojku

  Sanjati zdravu i privlačnu devojku u snu simbolizuje sreću i uživanje. Ova emotivno pozitivna atmosfera trenutno može da bude prisutna u vašem domaćinstvu i da je dele svi njeni članovi. San bi takođe mogao da predviđa da će, bar za vas, vaši budući projekti, aktivnosti ili veze biti uspešni, zadovoljavajući i smisleni.

  Advertisements

  Sanjati mršavu i bledu devojku

  Sanjati vrlo mršavu i bledu devojcicu ima negativnu konotaciju. Može biti da ćete naići ili sresti nekoga ko je očigledno bolestan ili zabrinut ili prolazi kroz neke zdravstvene probleme. Ova osoba bi pripadala vašem užem porodičnom krugu.

  Sanjati da ste devojka (za muškarce)

  Za muškarce sanjanje da su devojka obično je dvosmislen znak. Naime, može otkriti da imate neki emotivni poremećaj ili disbalans. Na primer, možete iznenada postati vrlo tužni bez očiglednog razloga.

  Takođe biste mogli doživeti neke ekstremne i neopravdane periode ekstaze ili iznenada prestati da marite za ispunjenje svojih svakodnevnih dužnosti. Takođe možete imati neke neobične ili čudne karakteristike ponašanja. Odnosno, mogli biste imati tendenciju da izvršite neke radnje koje retko izvode muškarci oko vas.

  Advertisements

  Sanja da ste devojka (za talentovane ljude)

  Za talentovane ili obdarene ljude sanjanje da su devojke obično nosi pozitivno značenje. San bi mogao naročito da predviđa da ćete zablistati u svojim umetničkim poduhvatima i projektima. Stoga, mogli biste uskoro postati uspešni u bilo čemu što zahteva upošljavanje vaših kreativnih veština i talenata.

  Sanjati da devojka pleše

  Sanjati da često posmatrate devojku koja pleše znak je nove ljubavi. Obično predstavlja mogućnost da se zaljubite ili započnete ljubavnu vezu.

  Advertisements

  Oba slučaja uključivala bi razvoj intimne romantične veze sa neočekivanom osobom. Odnosno, stupili biste u vezu sa nekim za koga nikada niste ni pomislili. Ma koliko neočekivano, veza sa ovom osobom možda bi bila prijatna i ugodna.

  Sanjati da se ljubite sa devojkom

  Sanjati da gledate ljubljenje ili da se ljubite sa devojkom obično je pozitivan znak. Često govori o mogućnosti da budete pozitivno, prijatno i iskreno iznenađeni nekom neočekivanom vešću ili situacijom. Takva pojava ili vest imale bi pozitivan, motivacioni i ugodan uticaj na vas.

  Sanjati lepu devojku

  Sanjati da posmatrate ili sanjati sastanak sa lepom devojkom često je negativan znak. Obično predstavlja moguće predstojeće i neočekivane troškove. Trošili biste novac kako biste se pobrinuli za neki novi aspekt ili problem u svom životu.

  Stoga, troškovi bi bili povezani sa rešavanjem nekih neočekivanih problema koji proizilaze iz postojećih projekata, poslovnih poslova, odnosa ili aktivnosti.

  Sanjati mladu devojku

  Sanjanje da posmatrate ili često srećete mladu devojku je pozitivan znak. Često predviđa da ćete uskoro iskusiti nova ljubavna osećanja prema nekome. Odnosno, moguće je da ćete se zaljubiti u nekog starog poznanika ili osobu koju dobro poznajete.

  Advertisements

  Sanjati devojku koja plače

  Sanjati da posmatrate devojku koja plače može predstavljati mogućnost predstojećih negativnih događaja. Na primer, vaš partner ili ljubavnik uskoro bi vas mogao prevariti ili posegnuti za nekim nevernim postupcima. Štaviše, takvo negativno dešavanje bilo bi potpuno iznenađenje. Ne biste očekivali takvu izdaju od njega.

  Sanjati venčanje sa devojkom

  Sanjati venčanje sa možda nepoznatom devojkom simbolizuje početak dobre veze. Može biti da ćete započeti novu romantičnu i intimnu vezu sa nekim. Ova veza bi u emotivnom smislu bila vrlo pozitivna, brižna i ispunjena. To bi takođe bio vrlo predan,

  Sanjati neprivlačnu devojku

  Snovi u kojima sanjate neprivlačnu devojku ili upoznajete neatraktivne devojke znak su odanosti. Ljudi bliski vama, prijatelji i rođaci takođe bi bili korisni tokom narednog perioda. Svoju vernost bi pokazali nudeći podršku kad god vam zatreba.

  Sanjati da pokušavate da ubedite devojku da se uda za vas

  Sanjati o pokušaju da nagovorite lepu i privlačnu devojku da se uda za vas pozitivan je znak. To bi moglo govoriti o mogućnosti da predstojeći period bude ispunjen radošću, uspehom i bogatstvom. Odnosno, možda ćete očekivati neki uspeh u predstojećim događajima. To bi vam donelo korisna i emotivno pozitivna iskustva.

  Sanjati otmicu devojke

  Sanjati otmicu devojke, na primer s namerom da je oženite, prevari ili teranju na neko neobično ponašanje, predviđa predstojeća negativna iskustva. Odnosno, moguće je da će predstojeći period biti ispunjen tugom, razočaranjem, izdajom i tugom.

  Takva negativnost bi možda mogla proizaći iz vaše želje za postizanjem cilja po bilo koju cenu i bez poštovanja procesa. Odnosno, vaša ambicija bi vas mogla dovesti do usvajanja možda nepoštenog i nepromišljenog ponašanja i doneti niz negativnih iskustava.

  Advertisements

  Sanjati devojku koja vas prati

  Sanjati da posmatrate devojku koja vas prati tokom događaja ili situacije, poput praznika ili odmora, može predvideti mogućnost neuspeha. Može biti da nećete biti u mogućnosti da uspešno dovršite plan ili projekat.

  Ovo bi bio poduhvat koji je za vas predstavljao veliku važnost, možda zbog toga što ste do sada uključili veliku količinu svojih ličnih, ekonomskih i emotivnih ulaganja.

  Odnosno, uskoro biste mogli da se razočarate zbog toga što niste u mogućnosti da završite ili ispunite neku već tekuću aktivnost. Takva nemogućnost rezultirala bi daljim problemima i problemima u vašem životu.

  Sanjati zavodljivu devojku

  Sanjati vezu sa zavodljivom devojkom često je loš znak. To je zato što je moguće da san predstavlja predstojeća nesrećna i teška vremena. Mogli biste da se razočarate u nekoga ko vam je blizak, poput ljubavnika, prijatelja ili partnera.

  Pored toga, mogli biste postati frustrirani odobravajući sumnjiv način života i prihvatajući sumnjive aktivnosti. Ove nepromišljene radnje mogle bi čak dovesti do velikih novčanih neuspeha, bankrota ili finansijske katastrofe.

  Sanjati devojku koja se češlja

  Sanjati da posmatrate devojku koja često češlja dugu kosu je bračni simbol. Moguće je da biste mogli da se venčate. Inače, venčanje bi uključivalo nekoga vama bliskog, možda nekoga od vaše rodbine ili najboljeg prijatelja.

  Advertisements

  U svakom slučaju, san često predviđa da će zajednica biti blagoslovljena. Odnosno, to bi potencijalno moglo biti srećno venčanje, vrlo obećavajuće, trajno i prosperitetno za bračni par.

  Sanjati devojku koja se sanka niz brdo

  Sanjati da posmatrate devojku kako se sanka niz snežnu padinu brda obično predskazuje neki predstojeći negativan događaj. Mogli biste da doživite prinudno odvajanje od nekoga koga volite i cenite.

  Razdvajanje bi nastalo neočekivanim vestima ili okolnostima vezanim za radne zadatke ili putne potrebe. Štaviše, vi biste mogli biti taj koji bi otišao ili onaj koji je ostavljen. U svakom slučaju, vreme biste provodili odvojeno.

  Sanjati devojku u prolećnom vrtu

  Sanjati da sanjate devojku kako se tokom proleća šeta baštom sa pupavim drvećem i cvećem uokolo, vrlo je pozitivan znak. Moguće je da biste uskoro mogli postati uspešni, imućni, srećni i mirni. Ova pozitivna iskustva bila bi vezana za vas, vašu porodicu, vaše poslovanje ili vaše finansijske mogućnosti.

  Sanjati da devojka priprema sto za večeru

  Sanjati da devojka koja priprema sto za večeru, možda stavlja srebrni pribor i posuđe na sto, obično je negativan znak. Moguće je da će se dogoditi lavina glasina, obmana i skandala. Ove brzo širenje tračeva i laži izazvali bi drugi oko vas. Štaviše, takve aktivnosti iza kulisa u velikoj meri bi negativno uticale na vaš svakodnevni život.

  Sanjati devojku kojoj brzo raste kosa

  Sanjati da posmatrate brzi rast kose devojke obično označava predstojeće negativno iznenađenje. To je zato što često predskazuje neispunjene, nedovršene ili neuspele planove. Rezultat neuspeha se kosio bi se sa vašim početnim očekivanjima. Odnosno, bili biste neprijatno iznenađeni predstojećim događajima na najgori mogući način.

  Advertisements

  Sanjati neurednu devojku

  Sanjati da često vidite ili naiđete na neurednu devojku prljavog izgleda znak je nepravilnog ponašanja. Moguće je da ste već mogli ili ćete tek počiniti radnje koje su neprimerene, cenzurisane, neprihvatljive, nepodnošljive ili neugodne za one oko vas i za društvo uopšte. Odnosno, moguće je da biste se drugima pokazali kao nečista osoba.

  Sanjati o devojci (za udatu ženu)

  Za udate žene sanjanje o devojci često nagoveštava predstojeće iznenađenje. Ovo bi bilo neugodno iznenađenje, uzrok neke znatne ili čak nezamislive tuge. Na primer, mogli biste postati udovica, izgubiti muža zbog neočekivanog događaja kao što je fatalna nesreća ili retka bolest.

  Sanjati nekoliko devojaka

  Sanjati da imate nekoliko devojaka u isto vreme često predviđa materijalni rast. Konkretno, možda treba da dobijete neku ekonomsku nagradu, vidite da su vaši projekti isplativiji nego što se očekivalo ili ćete naići na neko neočekivano bogatstvo. U svakom slučaju, moguće je da biste, nakon neke neočekivane pojave, na kraju doživeli finansijski i materijalni podsticaj.

  Sanjati da igrate zajedno sa devojkom

  Sanjanti da igrate igre ili sport sa devojkom obično je odraz vaše osobine ličnosti željne zabave. Moguće je da biste mogli biti uključeni u zabavne aktivnosti ili društvo. Takođe, može biti da ste talentovani za vođenje dobrog razgovora.

  Mogli biste da slušate i prisustvujete u svojoj kompaniji dok razgovaraju i da pravilno odgovorite na istom nivou angažmana. To jest, igra je obično simbol koji često govori o kolektivnom uživanju ili bilo kom zajedničkom zabavnom aspektu života.

  Advertisements
  Advertisements