Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj. Konkretno, moguće je da će vam se svideti neka neočekivana pojava i da ćete izuzetno uživali. Stoga, san takođe može da simbolizuje nadolazeći prosperitet i bogatstvo.

Sanjati zdravu i privlačnu devojku

Sanjati zdravu i privlačnu devojku u snu simbolizuje sreću i uživanje. Ova emotivno pozitivna atmosfera trenutno može da bude prisutna u vašem domaćinstvu i da je dele svi njeni članovi. San bi takođe mogao da predviđa da će, bar za vas, vaši budući projekti, aktivnosti ili veze biti uspešni, zadovoljavajući i smisleni.

Sanjati mršavu i bledu devojku

Sanjati vrlo mršavu i bledu devojcicu ima negativnu konotaciju. Može biti da ćete naići ili sresti nekoga ko je očigledno bolestan ili zabrinut ili prolazi kroz neke zdravstvene probleme. Ova osoba bi pripadala vašem užem porodičnom krugu.

Sanjati da ste devojka (za muškarce)

Za muškarce sanjanje da su devojka obično je dvosmislen znak. Naime, može otkriti da imate neki emotivni poremećaj ili disbalans. Na primer, možete iznenada postati vrlo tužni bez očiglednog razloga.

Takođe biste mogli doživeti neke ekstremne i neopravdane periode ekstaze ili iznenada prestati da marite za ispunjenje svojih svakodnevnih dužnosti. Takođe možete imati neke neobične ili čudne karakteristike ponašanja. Odnosno, mogli biste imati tendenciju da izvršite neke radnje koje retko izvode muškarci oko vas.

Sanja da ste devojka (za talentovane ljude)

Za talentovane ili obdarene ljude sanjanje da su devojke obično nosi pozitivno značenje. San bi mogao naročito da predviđa da ćete zablistati u svojim umetničkim poduhvatima i projektima. Stoga, mogli biste uskoro postati uspešni u bilo čemu što zahteva upošljavanje vaših kreativnih veština i talenata.

Sanjati da devojka pleše

Sanjati da često posmatrate devojku koja pleše znak je nove ljubavi. Obično predstavlja mogućnost da se zaljubite ili započnete ljubavnu vezu.

Oba slučaja uključivala bi razvoj intimne romantične veze sa neočekivanom osobom. Odnosno, stupili biste u vezu sa nekim za koga nikada niste ni pomislili. Ma koliko neočekivano, veza sa ovom osobom možda bi bila prijatna i ugodna.

Sanjati da se ljubite sa devojkom

Sanjati da gledate ljubljenje ili da se ljubite sa devojkom obično je pozitivan znak. Često govori o mogućnosti da budete pozitivno, prijatno i iskreno iznenađeni nekom neočekivanom vešću ili situacijom. Takva pojava ili vest imale bi pozitivan, motivacioni i ugodan uticaj na vas.

Sanjati lepu devojku

Sanjati da posmatrate ili sanjati sastanak sa lepom devojkom često je negativan znak. Obično predstavlja moguće predstojeće i neočekivane troškove. Trošili biste novac kako biste se pobrinuli za neki novi aspekt ili problem u svom životu.

Stoga, troškovi bi bili povezani sa rešavanjem nekih neočekivanih problema koji proizilaze iz postojećih projekata, poslovnih poslova, odnosa ili aktivnosti.

Sanjati mladu devojku

Sanjanje da posmatrate ili često srećete mladu devojku je pozitivan znak. Često predviđa da ćete uskoro iskusiti nova ljubavna osećanja prema nekome. Odnosno, moguće je da ćete se zaljubiti u nekog starog poznanika ili osobu koju dobro poznajete.

Sanjati devojku koja plače

Sanjati da posmatrate devojku koja plače može predstavljati mogućnost predstojećih negativnih događaja. Na primer, vaš partner ili ljubavnik uskoro bi vas mogao prevariti ili posegnuti za nekim nevernim postupcima. Štaviše, takvo negativno dešavanje bilo bi potpuno iznenađenje. Ne biste očekivali takvu izdaju od njega.

Sanjati venčanje sa devojkom

Sanjati venčanje sa možda nepoznatom devojkom simbolizuje početak dobre veze. Može biti da ćete započeti novu romantičnu i intimnu vezu sa nekim. Ova veza bi u emotivnom smislu bila vrlo pozitivna, brižna i ispunjena. To bi takođe bio vrlo predan,

Sanjati neprivlačnu devojku

Snovi u kojima sanjate neprivlačnu devojku ili upoznajete neatraktivne devojke znak su odanosti. Ljudi bliski vama, prijatelji i rođaci takođe bi bili korisni tokom narednog perioda. Svoju vernost bi pokazali nudeći podršku kad god vam zatreba.

Sanjati da pokušavate da ubedite devojku da se uda za vas

Sanjati o pokušaju da nagovorite lepu i privlačnu devojku da se uda za vas pozitivan je znak. To bi moglo govoriti o mogućnosti da predstojeći period bude ispunjen radošću, uspehom i bogatstvom. Odnosno, možda ćete očekivati neki uspeh u predstojećim događajima. To bi vam donelo korisna i emotivno pozitivna iskustva.

Sanjati otmicu devojke

Sanjati otmicu devojke, na primer s namerom da je oženite, prevari ili teranju na neko neobično ponašanje, predviđa predstojeća negativna iskustva. Odnosno, moguće je da će predstojeći period biti ispunjen tugom, razočaranjem, izdajom i tugom.

Takva negativnost bi možda mogla proizaći iz vaše želje za postizanjem cilja po bilo koju cenu i bez poštovanja procesa. Odnosno, vaša ambicija bi vas mogla dovesti do usvajanja možda nepoštenog i nepromišljenog ponašanja i doneti niz negativnih iskustava.

Sanjati devojku koja vas prati

Sanjati da posmatrate devojku koja vas prati tokom događaja ili situacije, poput praznika ili odmora, može predvideti mogućnost neuspeha. Može biti da nećete biti u mogućnosti da uspešno dovršite plan ili projekat.

Ovo bi bio poduhvat koji je za vas predstavljao veliku važnost, možda zbog toga što ste do sada uključili veliku količinu svojih ličnih, ekonomskih i emotivnih ulaganja.

Odnosno, uskoro biste mogli da se razočarate zbog toga što niste u mogućnosti da završite ili ispunite neku već tekuću aktivnost. Takva nemogućnost rezultirala bi daljim problemima i problemima u vašem životu.

Sanjati zavodljivu devojku

Sanjati vezu sa zavodljivom devojkom često je loš znak. To je zato što je moguće da san predstavlja predstojeća nesrećna i teška vremena. Mogli biste da se razočarate u nekoga ko vam je blizak, poput ljubavnika, prijatelja ili partnera.

Pored toga, mogli biste postati frustrirani odobravajući sumnjiv način života i prihvatajući sumnjive aktivnosti. Ove nepromišljene radnje mogle bi čak dovesti do velikih novčanih neuspeha, bankrota ili finansijske katastrofe.

Sanjati devojku koja se češlja

Sanjati da posmatrate devojku koja često češlja dugu kosu je bračni simbol. Moguće je da biste mogli da se venčate. Inače, venčanje bi uključivalo nekoga vama bliskog, možda nekoga od vaše rodbine ili najboljeg prijatelja.

U svakom slučaju, san često predviđa da će zajednica biti blagoslovljena. Odnosno, to bi potencijalno moglo biti srećno venčanje, vrlo obećavajuće, trajno i prosperitetno za bračni par.

Sanjati devojku koja se sanka niz brdo

Sanjati da posmatrate devojku kako se sanka niz snežnu padinu brda obično predskazuje neki predstojeći negativan događaj. Mogli biste da doživite prinudno odvajanje od nekoga koga volite i cenite.

Razdvajanje bi nastalo neočekivanim vestima ili okolnostima vezanim za radne zadatke ili putne potrebe. Štaviše, vi biste mogli biti taj koji bi otišao ili onaj koji je ostavljen. U svakom slučaju, vreme biste provodili odvojeno.

Sanjati devojku u prolećnom vrtu

Sanjati da sanjate devojku kako se tokom proleća šeta baštom sa pupavim drvećem i cvećem uokolo, vrlo je pozitivan znak. Moguće je da biste uskoro mogli postati uspešni, imućni, srećni i mirni. Ova pozitivna iskustva bila bi vezana za vas, vašu porodicu, vaše poslovanje ili vaše finansijske mogućnosti.

Sanjati da devojka priprema sto za večeru

Sanjati da devojka koja priprema sto za večeru, možda stavlja srebrni pribor i posuđe na sto, obično je negativan znak. Moguće je da će se dogoditi lavina glasina, obmana i skandala. Ove brzo širenje tračeva i laži izazvali bi drugi oko vas. Štaviše, takve aktivnosti iza kulisa u velikoj meri bi negativno uticale na vaš svakodnevni život.

Sanjati devojku kojoj brzo raste kosa

Sanjati da posmatrate brzi rast kose devojke obično označava predstojeće negativno iznenađenje. To je zato što često predskazuje neispunjene, nedovršene ili neuspele planove. Rezultat neuspeha se kosio bi se sa vašim početnim očekivanjima. Odnosno, bili biste neprijatno iznenađeni predstojećim događajima na najgori mogući način.

Sanjati neurednu devojku

Sanjati da često vidite ili naiđete na neurednu devojku prljavog izgleda znak je nepravilnog ponašanja. Moguće je da ste već mogli ili ćete tek počiniti radnje koje su neprimerene, cenzurisane, neprihvatljive, nepodnošljive ili neugodne za one oko vas i za društvo uopšte. Odnosno, moguće je da biste se drugima pokazali kao nečista osoba.

Sanjati o devojci (za udatu ženu)

Za udate žene sanjanje o devojci često nagoveštava predstojeće iznenađenje. Ovo bi bilo neugodno iznenađenje, uzrok neke znatne ili čak nezamislive tuge. Na primer, mogli biste postati udovica, izgubiti muža zbog neočekivanog događaja kao što je fatalna nesreća ili retka bolest.

Sanjati nekoliko devojaka

Sanjati da imate nekoliko devojaka u isto vreme često predviđa materijalni rast. Konkretno, možda treba da dobijete neku ekonomsku nagradu, vidite da su vaši projekti isplativiji nego što se očekivalo ili ćete naići na neko neočekivano bogatstvo. U svakom slučaju, moguće je da biste, nakon neke neočekivane pojave, na kraju doživeli finansijski i materijalni podsticaj.

Sanjati da igrate zajedno sa devojkom

Sanjanti da igrate igre ili sport sa devojkom obično je odraz vaše osobine ličnosti željne zabave. Moguće je da biste mogli biti uključeni u zabavne aktivnosti ili društvo. Takođe, može biti da ste talentovani za vođenje dobrog razgovora.

Mogli biste da slušate i prisustvujete u svojoj kompaniji dok razgovaraju i da pravilno odgovorite na istom nivou angažmana. To jest, igra je obično simbol koji često govori o kolektivnom uživanju ili bilo kom zajedničkom zabavnom aspektu života.

Recent Posts

 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020