Sanovnik dinosaurus – Šta znači sanjati dinosaurusa?

Dinosaurusi u snovima se često upoređuju sa simbolom tajni prošlih dana. Oni su nestali pre nekoliko miliona godina i zbog toga mogu da simbolizuju proces neshvatljivog uvenuća.

Izumrle vrste fosilnih životinja mogu ispočetka značiti neutemeljene strahove, sumnje i brige. Iluzorni unutrašnji osećaj opasnosti rezultiraće neobičnim događajem u budućnosti.

Advertisements

Ponekad ovaj san obećava sastanak sa sumnjivom osobom sa kojom ste se sreli samo jednom. Dinosaurusi takođe mogu da znače da svom poslu pridajete previše značaja. Razmislite o odmoru.

Ako se budite noću posle strašnog sna sa dinosaurusima, možda osećate anksioznost zbog predstojećih spoljnih okolnosti koje se ne mogu držati pod kontrolom. Dinosaurusi predstavljaju moć koju niko ne može zaustaviti.

Ponekad slika dinosaurusa može biti deo vašeg unutrašnjeg sveta, u smislu da se agresivno ponašate prema okolini bez brige o posledicama takvog stava.

San o dinosaurusu smatra se simbolom odnosa i poslova, koje morate brzo završiti i zaboraviti na njih, jer su oni već zastareli i neće vam doneti nikakve koristi, a uloženo vreme i energija više se neće opravdavati.

Ovaj san može ukazivati na to da ste navikli da živite u prošlosti i da praktikujete isključivo konzervativne poglede u vezi sa tekućim događajima u vašem životu, tako da vam nedostaje puno radosti i primamljivih izgleda.

Advertisements

Trebali biste shvatiti da je čežnja za prošlošću, po pravilu, besmislena akcija, pa je bolje prihvatiti sadašnjost i pokušati da se brzo integrišete u novi tok događaja.

Ako u snu pobegnete od dinosaurusa, to znači da biste mogli biti zarobljeni u neprijatnom slučaju.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da se dinosaurusi bore

Ako u snu vidite kako se dinosaurusi bore, to je preteča nereda u režimu odmora i rada. Pre svega, to je povezano sa profesionalnim radom, kada postoji potreba za radom noću.

Ako posle borbe vidite dinosaurusa koji je ranjen ili mrtav, to znači da ćete u stvarnosti morati da branite svoje stanovište uprkos drugom mišljenju, rizikujući sopstvenu reputaciju.

Sanjati dinosauruse biljojede ili mesoždere

Dinosaurusi koji su biljojedi se u snovima vide kao predznak primanja nečega što je za vas bilo važno i dugo se čekalo. Suprotno tome, videti dinosauruse mesoždere znak je gubitka nečeg dragog i velike vrednosti.

Sanjati dinosaurusa vikendom

Ako ste sanjali dinosaurusa vikendom, to znači da ćete se tokom sledeće nedelje suočiti sa neočekivanim događajima.

Sanjati dinosaurusa u vašem gradu

Ako ste sanjali da dinosaurus hoda u vašem rodnom gradu, a ljudi beže u strahu od njega, san govori da se neko od vaše bliske rodbine ne može naviknuti na dramatične promene koje su se nedavno dogodile.

Advertisements