Sanovnik drvo – Šta znači sanjati drvo?

Snovi o drvetu često otkrivaju rad na sebi kojim se trenutno bavite. Verovatno pokušavate da evoluirate u bolju osobu. Možda san o drveću simbolizuje vezu koju imate sa članovima svoje uže porodice i drugim rođacima. To bi takođe moglo ukazivati na otvorenost za nova iskustva i ljude u našem životu.

Drveće u našim snovima često je znak nekih novih prilika koje nam dolaze. Ako je drvo u vašem snu bilo zdravo, san je odličan znak, i on ukazuje na rast, napredak, razvoj u svim oblastima vašeg života.

Opalo ili suvo drveće, ili nekakvo bolesno drveće, loš je znak u snovima, i ukazuje na gubitak sigurnosti, ravnoteže, zaštite itd. Mrtva stabla su najgori od svih znakova, što ukazuje na smrt, ili kraj nekoga ili nečega u našem životu.

Ovi snovi često simbolizuju različite faze kroz koje prolazimo u životu. Takođe bi mogli da simbolizuju različite delove naše ličnosti ili različite odnose koje doživljavamo tokom svog života.

Drveće može da simbolizuje našu prošlost, sadašnjost i budućnost. Grane drveća mogu biti simbol novih odnosa i ljudi u našem životu koji dolaze u budućnosti.

Sanjati prelepo drveće

Ako ste sanjali da posmatrate prelepo drveće, taj san je vrlo dobar znak. Ovaj san obično ukazuje na to da ćete uskoro doživeti obilje i prosperitet.

Sanjati široke grane na drvetu

Ako ste sanjali drvo sa širokim granama, taj san je dobar znak. Obično prikazuje vašu ličnost kao dobru i ljubaznu osobu, uvek spremnu da pomogne bilo kome.

Sanjati da stojite pod drvetom

Ako ste sanjali da stojite pod drvetom, taj san može biti poruka da uzmete slobodno vreme kako bi razmislili o nekim važnim stvarima u svom životu. Možda treba da donesete neke važne izbore i odluke u svom životu, a ovaj san traži od vas da budete pažljivi i da odvojite vreme za sebe.

Razmotrite sve detalje. Ako ste bili sa nekim drugim ispod drveta, taj san bi mogao ukazivati na razvoj vašeg odnosa s nekim. Često je ovaj san znak vašeg zadovoljstva trenutnim životnim okolnostima.

Sanjati drveće prelepih boja

Ako ste sanjali drveće prelepih boja, taj san je često loš znak. To može ukazivati na otkrića koja bi mogla da vas uznemire.

Sanjati drvo sa suvim granama

Ako ste sanjali da vidite drvo sa osušenim granama, taj san je obično loš znak. Često ukazuje na velika razočarenja i promene u vašim verovanjima. Ponekad ukazuje na nečiju smrt. Ovaj san može ukazivati i na nedostatak energije ili na bolest.

Sanjati drvo koje je puno zelenog lišća

Ako ste sanjali drvo puno zelenog lišća, taj san je vrlo dobar znak. Obično simbolizuje prosperitet, rast i obilje koje biste uskoro mogli da očekujete u svom životu. U nekim slučajevima ovaj san ukazuje na prinovu u  porodici. To može biti znak trudnoće ili vest o nečijoj trudnoći.

Sanjati drvo koje je puno cveća

Ako ste sanjali drvo puno cveća, taj san je vrlo dobar predznak. Obično simbolizuje rast, sreću i ljubav. Ponekad ovaj san ukazuje na vašu kreativnost.

Sanjati lišće kako pada sa drveta

Ako ste sanjali da vidite lišće kako pada sa drveta, taj san nije dobar znak. To može biti znak nečega negativnog u vašem bliskom okruženju. Ovaj san ponekad može da simbolizuje kraj nečega u vašem životu.

Sanjati mrtvo drvo

Ako ste sanjali mrtvo drvo, taj san nije dobar znak. To je obično znak uništenih snova i želja. Ovaj san često najavljuje nestabilnost i haos u vašem životu. To bi mogao biti znak neplodnosti. Ovaj san ponekad ukazuje na nečiju smrt ili smrt nečega u vašem životu. Često je znak gubitka koji biste uskoro mogli da doživite.

Sanjati koren drveta

Ako ste u snu videli koren drveta, taj san može tražiti od vas da promenite neke poglede ili verovanja kako biste stekli nešto što želite.

Sanjati drvo bez lišća

Ako ste sanjali drveće bez lišća, taj san je obično loš znak. To može biti znak iscrpljenosti, rasipanja energije i napora. To može biti znak depresije. Ovaj san je ponekad simbol prolaska vremena u našem životu.

Sanjati izgorelo drvo

Ako ste sanjali izgorelo drvo, taj san bi mogao otkriti stanje vašeg unutrašnjeg bića. Verovatno ste povređeni u prošlosti, i još uvek se osećate ranjeno i povređeno zbog toga. Ovaj san može biti poruka iz vaše podsvesti da se oslobodite prošlosti kako biste mogli da nastavite sa svojim životom.

Sanjati drvo kako pada

Ako ste sanjali kako drvo pada, taj san nije dobar znak. Obično ukazuje na osećaj neuravnoteženosti i nesigurnosti. Možda osećate da ste izabrali pogrešan životni put.

Sanjati da se penjete na drvo

Ako ste sanjali da se penjete na drvo, taj san je vrlo dobar znak. Često je znak uspeha i napredovanja u životu. Ovaj san bi mogao ukazivati na to da ćete dostići viši položaj. To je znak plodnog perioda vašeg života kada možete ostvariti sve što želite. To je znak vaše ambicije da uspete.

Sanjati da silazite sa drveta

Ako ste sanjali da silazite sa drveta, taj san je često znak nekih tajni koje bi trebalo da podelite sa drugim ljudima.

Sanjati da ste pali sa drveta

Ako ste sanjali da ste pali s drveta, taj san nije dobar znak. Ovaj san često ukazuje na uništavanje vaše reputacije.

Sanjati da sadite drvo

Ako ste sanjali da sadite drvo, taj san je vrlo dobar znak. On obično ukazuje na stvaranje sigurne baze za budućnost. Možda stvarate osnovu za postizanje nečega i za vaš budući uspeh.

Sanjati da sečete drvo

Ako ste sanjali da sečete drvo, taj san nije dobar znak. Obično ukazuje na gubljenje napora i novca na nešto uzaludno ili beznačajno. Ovaj san često otkriva vaše strahove ili krivicu.

Sanjati da jedete voće koje ste ubrali sa drveta

Ako ste sanjali kako berete voće sa drveta i jedete ga, taj san je vrlo dobar znak. Često je znak dobijanja nagrade za dosadašnji rad i trud.

Sanjati drvo koje govori

Ako ste sanjali da čujete drvo kako govori, taj san može doneti važne poruke iz vašeg unutrašnjeg bića. Pokušajte da se setite reči, jer bi one mogle biti relevantne za neke trenutne situacije u kojima se nalazite. Možda je to mali savet koji bi trebalo da poslušate.

Sanjati drvo otkinuto iz zemlje

Sanjati drvo otkinuto iz zemlje predstavlja dramatičnu promenu situacije u vašem životu za koju ste mislili da se nikada neće dogoditi ili u kojoj ste se osećali prijatno.

Sanjati da vidite drvo izbliza

Sanjati da vidite drvo izbliza može odražavati koliko ste emocionalno ili situacijski bliski utvrđenom problemu ili pitanju. Možda vam je mnogo stvari na umu.

Sanjati panj

Videti panj drveta predstavlja stabilnu situaciju ili trajni problem sa kojim ste se razišli ili ste se potrudili da se sa njim suočite.

Sanjati da hodate po vrhovima drveća

Sanjati kako hodate po vrhovima drveća predstavlja osećanje da namerno ne morate da poštujete neko ustaljeno područje svog života. Lako vam je da ignorišete ljude koji vam govore šta da radite i koji misle da sami ništa ne možete da postignete. Prelazite preko teških problema, umesto da se bavite njima.

Šta znači sanjati drvo?

San o drvetu predstavlja područje vašeg života koje je već uspostavljeno. Situacija ili problem koji je nepomičan ili nepromenljiv. Nešto za šta je potrebno mnogo truda da bi to rešili ili nešto na šta se uvek možete osloniti. Pozitivno može odražavati vaše samopouzdanje, veru ili neki oslonac. Negativno, to može odražavati neki trajni problem.

Drvo takođe može da simbolizuje nešto u vašem životu sa čim vam je postalo vrlo prijatno, ili situaciju za koju mislite da se nikada neće promeniti.

Sanjati drvo kako biva sečeno predstavlja gubitak neke uspostavljene ili sigurne oblasti vašeg života. Često simbol gubitka roditelja, porodičnih domova ili posla.

Mrtvo drvo predstavlja promenu stabilne situacije. Ili je vaše samopouzdanje izgubljeno, ili je rešen težak problem.

Sanjati da se penjete na drvo predstavlja situacije iz života na javi kada osećate potrebu da dokažete da nešto možete da preuzmete na sebe ako morate. Sanjati se kako se penjemo na drvo zbog straha ili potrebe za sigurnošću predstavlja savršeno pridržavanje odgovornom ponašanju kako bismo izbegli neuspeh. Takođe može odražavati prianjanje ili trčanje za porodicom, kako biste izbegli teške probleme.

Primer 1: Žena je sanjala da stoji pored drveta i da gleda u zvezde. U stvarnom životu se borila da obnovi svoju veru. Drvo je odražavalo njenu veru koja je nepokolebljiva i utvrđena, dok su zvezde u koje je pogledala gore odražavale mogućnosti za obnavljanje vere koju je počinjala da vidi kod prijatelja koji ju je iznenadio, jer je želeo da vežba sa njom.

Primer 2: Mladić je sanjao da vidi kako drvo otkida iz zemlje. U stvarnom životu bio je šokiran kada je saznao da će kuća njegovih roditelja biti prodata. Drvo je odražavalo njegov osećaj da je dom trajan i uspostavljen. Drvo otkinuto iz zemlje simbolizovalo je osećaj stabilnosti u vidu kuće koji mu je ubrzo oduzet.

Primer 3: Mladić je sanjao kako se penje na kokosovo drvo i spušta kokose na zemlju dok ga je neko posmatrao. U budnom životu optužen je za finansijski neuspeh i morao je da preduzme niz dugotrajnih koraka da dokaže da je u stvari bio finansijski siguran.

Primer 4: Mladić je sanjao da vidi mrtvo drvo. U životu na javi bio je vrlo lep, ali je razvio bolest koju prati ponižavajuća ćelavost. Osećao se kao da je njegov život gotov.

Primer 5: Žena je sanjala da vidi kako drveće biva sečeno. U životu na javi, otac joj je umro. Drveće koje se seče moglo je odraziti njena osećanja zbog gubitka očeve zaštite i prisustva.

Primer 6: Čovek je sanjao da vidi drvo sa kojeg kaplje med. U životu na javi njegova bivša supruga bila je ljubazna prema njemu i verovao je da to znači da će biti prisna s njim.

Primer 7: Žena je sanjala da vidi drvo na kom sede crne ptice. U životu na javi nerviralo ju je koliko dugo je njenoj unuci trebalo da raskine sa dečkom. Drvo je u ovom slučaju možda odražavalo njena osećanja o tome koliko je veza njene unuke bila uspostavljena ili „dobro ukorenjena“.

Share

Najnovija tumačenja snova

 • Snovi

Sanovnik demon – Šta znači sanjati demona?

Da li ste se ikada probudili usred noći, paralizovani od straha, sa osećajem nedefinisane unutrašnje… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik molitva – Šta znači sanjati da se molite?

Molitva ili prepuštanje bilo kojoj duhovnoj aktivnosti izvor je opuštanja i zadovoljstva za mnoge ljude… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik nesvestica – Šta znači sanjati da padate u nesvest?

Snovi imaju za cilj da vode naš svakodnevni život ako se samo potrudite da znate… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati test za trudnoću?

Za mnoge ljude dve dugo očekivane linije na testu trudnoće biće najsrećniji događaj, a za… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik posteljina – Šta znači sanjati posteljinu?

Snovi o posteljini često simbolizuju neke stvari koje želite zadržati privatnim ili u tajnosti. Često… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik trepavice – Šta znači sanjati trepavice?

Videti trepavice u snu znači da ćete svoju odgovornost uspešno izvršiti. Videti duge trepavice u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik invalidska kolica – Šta znači sanjati invalidska kolica?

Miler sliku invalidskih kolica u snu smatra predviđanjem bolesti. Trebalo bi da brinete o svom… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik pranje zubi – Šta znači sanjati da perete zube?

Ako sanjate da perete zube, ovo može biti upozorenje da ćete se uskoro suočiti sa… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik cunami – Šta znači sanjati cunami?

Sanjati cunami je slika koje se ljudi plaše. Poplava i zemljotres deluju tako zastrašujuće u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik tuš – Šta znači sanjati da se tuširate?

Sanjati da se tuširate znači da se morate očistiti bilo u duhovnom ili fizičkom smislu.… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik most – Šta znači sanjati most?

Mostovi u snovima obično označavaju važne odluke ili kritične spojeve u vašem životu. Tokom sna… Pročitaj

06/11/2020
 • Snovi

Sanovnik vatra – Šta znači sanjati vatru?

Sanjati vatru je nešto što nikada ne treba potcenjivati jer je moćan znak. To može… Pročitaj

01/11/2020
 • Snovi

Sanovnik brat – Šta znači sanjati brata?

Sanjanje brata predstavlja partnerstvo i učešće. To znači da nikada nećete biti sami na ovom… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mrtvački sanduk – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Ako ste mrtvački sanduk videli u snu, na neki opšti način, to znači da će… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik riba – Šta znači sanjati ribu?

Ribe u snu mogu da predviđaju stvari koje će se dogoditi, ali svi detalji sna… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik putovanje – Šta znači sanjati putovanje?

Snovi o putovanjima obično imaju dobro značenje, što ukazuje na stalan napredak ka postizanju vaših… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Cveće je jedan od simbola koji predstavljaju duhovnost i savršenstvo. Ova biljka takođe često simbolizuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik penjati se – Šta znači sanjati da se penjete?

Ako se popnete na liticu držeći se za kamenje, ovaj san obećava unapređenje. Uspećete ako… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vuk – Šta znači sanjati vuka?

Snovi o vuku često se tumače pozitivno. Vuk simbolizuje kraljevstvo i moć. To takođe ukazuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sestra – Šta znači sanjati sestru?

Sestra koja nas posećuje u snu je bliska, smislena, složena slika. Presudno je važno koliko… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik svađa – Šta znači sanjati svađu?

Snovi o svađi često odražavaju svakodnevne događaje i svađe koje smo možda imali. Takvi snovi… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nokti – Šta znači sanjati nokte?

U stvarnom životu moramo da brinemo o noktima, i obično je to povezano sa rukama… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pčele – Šta znači sanjati pčele?

Snovi o pčelama, s obzirom na njihove fascinantne karakteristike, često imaju pozitivno značenje. Takvi snovi… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kiša – Šta znači sanjati kišu?

Sanjati kišu znači da ćete se rešiti greha, vaša patnja će se završiti, imaćete unutrašnji… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Sanjati prozor može imati razna značenja. Obično ovaj san ima dobar znak. U većini slučajeva… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zgrada – Šta znači sanjati zgradu?

Naši snovi su ponekad veći od očekivanja kada se zasnivaju na stvarnosti, ali u njima… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik policija – Šta znači sanjati policiju?

Snovi o policiji znaci su opasnosti, upozorenja i uzbune. Ovi snovi mogu povezati vaš unutrašnji… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik šuma – Šta znači sanjati šumu?

Sanjati šumu znači da se morate čvrsto držati života koji vodite na svakom polju. To… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik novčanik – Šta znači sanjati novčanik?

Novčanik u snovima se odnosi na osećaj identiteta, tajni i imovine. Sadržaj novčanika je često… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dete – Šta znači sanjati dete ili decu?

Snovi o deci mogu biti različiti. Ovde možete pročitati tumačenje nekih od njih. Sanjanje o… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dinosaurus – Šta znači sanjati dinosaurusa?

Dinosaurusi u snovima se često upoređuju sa simbolom tajni prošlih dana. Oni su nestali pre… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pica – Šta znači sanjati picu?

Ukusno nacionalno jelo italijanske kuhinje, za koje zna ceo svet, osvojilo je mnoge gurmane. Prema… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pasoš – Šta znači sanjati pasoš?

Videti pasoš u snu ukazuje na nevolju, poteškoće, negativan razvoj događaja i tugu. Pokušaj dobijanja… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zombi – Šta znači sanjati zombije?

Zombiji u snovima mogu uplašiti apsolutno svakoga. Sanjanje zombija može istovremeno biti i smešno i… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik restoran – Šta znači sanjati restoran?

San o restoranu predstavlja vaše društvene odnose. Ovaj san često imaju osobe koje imaju vrlo… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Pročitaj

03/07/2020