Skip to content

Sanovnik invalidska kolica – Šta znači sanjati invalidska kolica?

  San o invalidskim kolicima se često smatra predviđanjem bolesti, trebalo bi da brinete o svom zdravlju.

  Ako ste sanjali da prazna invalidska kolica stoje ispred vas, ovo je simbol da će sav vaš trud u rešavanju problema biti uzaludan. Knjige snova savetuju odustajanje i čekanje boljeg vremena za ispunjenje vaših planova.

  Advertisements

  Videti prazna invalidska kolica okrenuta naopako na ulici ukazuje na brojne probleme i prepreke koji vam stoje na putu.

  Ako su invalidska kolica u vašem snu bila slomljena, možda je najbolje da ni ne pokušate jer ništa neće uspeti. Međutim, ako kolica nisu pokvarena, postoji šansa da rešite svoje probleme.

  Ako ste se vozili u invalidskim kolicima iz zabave, san pokazuje da su vaši problemi i nevolje umišljeni i neozbiljni.

  Advertisements

  Videti se bespomoćnim u invalidskim kolicima znači da sami nećete uspeti da se nosite sa svim problemima.

  Ako ste želeli da sednete jer ste bili umorni, a invalidska kolica su bila jedina opcija, ovaj san odražava vašu moralnu i nervoznu iscrpljenost.

  Advertisements

  Vožnja invalidskim kolicima da biste uhvatili autobus najavljuje neke nevolje. Ako ste uspeli da uhvatite autobus, problemi će biti mali i nimalo ozbiljni, ako je autobus krenuo, nevolje će padati jedna na drugu.

  Ako ste sanjali da ste gurali invalidska kolica u kojima je neka osoba, san ukazuje na to da će vašu nesebičnu pomoć ceniti moćna osoba.

  Vožnja invalidskim kolicima da bi se pružila podrška nekome ko je nedavno postao hendikepiran nije baš dobar znak, sledeće nedelje će vas svi nervirati.

  Pomaganje nekome da pređe ulicu u invalidskim kolicima znači da ćete uskoro imati priliku da nekome pomognete u unapređenju plana.

  FOTO: PIXABAY

  Advertisements

  Sedenje u invalidskim kolicima ljuljajući dete povoljan je znak da će vaši problemi vrlo brzo nestati.

  Ako ste u snu bili paraolimpijski sportista, ovo je predviđanje dugog mučnog putovanja, verovatno poslovnog. Ako ste se vozili u invalidskim kolicima na praznom stadionu, ovo je upozorenje da ćete izgubiti novac.

  Vožnja slomljenim invalidskim kolicima upozorava vas na mogućnost traume. Detalji o snu mogu vam pomoći da dobijete bolju interpretaciju:

  • Videti svoja invalidska kolica – vaša reputacija će biti uništena.
  • Videti tuđa stolica – imaćete dug, smiren i srećan život.
  • Videti mnogo hendikepiranih – moguć pljačkaški napad ili slično, pazite se.
  • Osećate se traumatizovanim invalidom – upozorenje o traumi koju biste mogli doživeti.
  • Ako se ​​udate za hendikepiranog – imaćete problema na poslu.

  Prema Frojdu, ako ste videli invalidska kolica osobe koju poznajete, ovaj san ukazuje na to da ta osoba nema sek*ualnu harizmu u vašim očima i da je uopšte ne volite.

  Ako je san bio o nepoznatoj osobi u invalidskim kolicima, ovo je odraz vaših sopstvenih osećanja – niste sasvim sigurni u svoju privlačnost i potenciju.

  Advertisements
  Advertisements