Sanovnik kašnjenje – Šta znači sanjati da kasnite?

Snovima u kojima kasnite predstavljaju brigu i strepnju sanjara zbog kašnjenja sa stvarima koje bi trebalo učiniti u stvarnom životu. Ova vrsta sna takođe može biti podsetnik za sanjara da ispita uzrok dugotrajne napetosti u životu.

Pored toga, san o kašnjenju može odražavati vašu svest o stvarnosti, da li uopšte imate vremena da iskoristite prilike koje vam se pružaju; ili može odražavati vaše razumevanje samih vas, to jest da mnoge stvari sa kojima imate posla nisu toliko važne i umesto toga troše vaše dragoceno vreme koje možete iskoristiti da radite druge važne stvari, zbog čega propuštate važne prilike u svom životu.

Advertisements

Uopšteno govoreći, ovaj san je odraz vašeg raspoloženja zbog problema na poslu, školi ili životu uopšte.

Sanjati da kasnite

Ako sanjate da kasnite, to može da vas upozori da ne dajete lako obećanje, posebno obećanje koje ne možete ispuniti.

Sanjati da neko drugi kasni

Ako sanjate da neko drugi kasni, to ukazuje na to da se bojite da neko možda neće održati datu reč i da će vam napraviti probleme zbog kojih ćete pretrpeti gubitak.

Sanjati da kasnite na putovanje

Ako sanjate da kasnite na putovanje, to pokazuje da nemate dovoljno samopouzdanja da biste shvatili trenutne mogućnosti ili da ste veoma zabrinuti zbog nečega što je pred vama. Možda predstoji nešto zbog čega ćete biti veoma zabrinuti, ali i nemoćni da to i rešite.

Sanjate da kasnite na let, voz, autobus

Ako sanjate da kasnite na prevoz, kao što su letovi, vozovi, autobusi itd., to obično ukazuje na to da ste možda propustili određenu priliku ili da ste pomalo zabrinuti zbog svoje nesposobnosti da postignete određeni cilj.

Advertisements

Sanjati da kasnite vozeći pogrešan automobil

Ako sanjate da kasnite, pritom vozeći pogrešan automobil, to vas snovi upozoravaju da možda nećete koristiti pravu metodu da biste rešavali problemen ili da ćete doneti pogrešnu odluku. Možda ste odstupili od navedenih ciljeva.

U ovom trenutku je bolje da odvojite vreme da se smirite, shvatite situaciju i onda ponovo preduzmete pravu akciju.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da kasnite na ispit

Vaš san o kašnjenju na ispit pokazatelj je vaše brige oko nečega, nekih planova, nekih investicija na kojima radite ili promene karijere sa kojom ćete se suočiti. To je izraz nedostatka samopouzdanja izazvanog neizvesnošću.

S druge strane, to možda pokazuje da ne želite da se suočite sa nekim stvarima u svom životu i da ste uplašeni ili imate tremu. Verovatno želite da napredujete, ali u praksi uvek osećate neku vrstu pritiska da usporite.

Sanjati da kasnite na posao

Ako sanjate da kasnite na posao, to ukazuje na to da se u vašoj podsvesti osećate depresivno zbog radnog okruženja. Možda je to neka vrsta strepnje zbog posla.

Imate veoma visoke standarde koje postavljate sebi na poslovnom polju i nesvesno ćete sami sebe staviti u neprijatnu situaciju jer pokušavate da dostignete te zacrtane ciljeve. Dakle, uvek osećate da niste dovoljno dobri i da se ne trudite koliko je potrebno, pa ste često nesvesno u stanju napetosti.

Sanjati da kasnite u školu

San o kašnjenju u školu pokazatelj je vašeg nedostatka osećaja sigurnosti. Čovek će se u svom životu uvek susretati sa problemima. Ovakav san može ukazivati na to da ste prvobitno mislili da ćete neke stvari savršeno raditi u svom životu ili poslu, ali da niste  ispunili svoja očekivanja.

Većina ljudi koji imaju ovaj san su savesni, bave se ozbiljnim poslom i strogi su prema sebi. Oni se nadaju napretku na poslu, ali stvarnost nije tako savršena kao njihova sopstvena očekivanja.

Sanjati da kasnite na čas

San o kašnjenju na čas ukazuje na to da uvek osećate da treba biti učinkovitiji na poslu i zbog toga osećate veliki pritisak. Ukazuje vam da se ne forsirate previše i da bi trebalo da se opustite da biste imali više energije za brži prelazak u sledeću fazu.

Isto, ovakav san verovatno odražava da svoje emocionalno nezadovoljstvo i unutrašnje sukobe uvek potiskujete i privremeno niste u stanju da se rešite ove nedaće u stvarnosti.

Advertisements