Sanovnik koza – Šta znači sanjati kozu?

Osoba koja je videla kozu u snu može biti svedok primera neverovatne sreće u svom životu. Okolnosti će pomoći da se izbori pobeda nad očigledno mnogo jačim i pametnijim protivnicima.

Ako vam se u snu dogodilo da pomuzete kozu, taj san znači veliku sreću. Samo ne zaboravite da je osvajanje džekpota samo pola bitke, još uvek morate u rukama da držite poklon sudbine koji će, usput rečeno, pokušati da pobegne.

Advertisements

Ako vas koza udari u snu, to znači da se čuvate neprijatnih, glupih i agresivnih ljudi. Drugo tumačenje obećava romantično putovanje ako vas koza u snu udari. Uslediće potpuno neumorno i zamorno putovanje, koje jedino može da rastuži prekomernu lakoću sanjaoca.

Stado koza viđeno u snu ukazuje na veliku mogućnost da se nađete u društvu neprincipijelnih i blesavih ljudi, a pored toga i rođenih svađalica. Pokušajte da sačuvate prisebnost i da im se ne pridružite u svađama.

Prema Mileru, viđenje koze u snu predviđa stabilnost. Sve će ispasti kako treba.

Hraniti kozu u snu znak je da ćete se slučajno naći u naizgled lepom društvu. Ipak, postoji velika verovatnoća da sastanak neće proći dobro, nova poznanstva će uspeti da vas nekako razočaraju.

Ako ste videli kozu s jarićima, ovaj san u većini slučajeva odražava vaše duševno stanje. Trenutno vas vode pozitivnost, vedrina i neka razigranost. Neočekivane prepreke na putu do cilja doživljavate kao samo još jednu zabavu i prihvatate izazov sa spremnošću i uzbuđenjem.

Advertisements

Mrtva koza viđena u snu poziv je na oprez. Trenutno možete da zakoračite na klizav put i nesvesno počiniti prekršaj, što će negativno uticati na vašu reputaciju i samopoštovanje.

Knjige snova takođe daju različita tumačenja u zavisnosti od boje koze. Koza, čije krzno ima određenu boju, simbolizuje odgovarajuće karakterne osobine.

Ako ste videli crnu kozu, sanovnik to povezuju sa tvrdoglavošću i nepopustljivošću vlasti s kojom ćete morati da imate posla. Čini se besmislenim oslanjati se na razumevanje, moraćete da potražite druge poluge uticaja.

Bela koza sa rogovima jedan od najpovoljnijih simbola. Vaša finansijska situacija će se znatno poboljšati. Siva koza može biti znak bučnog skandala, čije posledice će dugo podsećati na ovu nevolju.

Sanjati da koza govori

Videti kozu koja razgovara u snu se tumači kao znak da imate neusporedivu sposobnost davanja sebe drugima. Vaša ljubazna, nesebična priroda upotpunjena je snažnim osećajem empatije, omogućavajući vam da razumete kroz šta prolaze oni oko vas i kakvu vrstu podrške trebaju.

Sanjati da hranite kozu

Priprema hrane i hranjenje koze tokom sna, bilo da ste na farmi ili samo prolazite pored životinje, moglo bi upozoriti da nekome s kim ste nedavno podelili tajne ili informacije možda nisu u srcu vaši najbolji interesi.

Moguće je da bi ovaj pojedinac iskoristio ono što ste mu rekli protiv vas ili da bi vas obuzimao poklonima ili častio na neki način da bi naučio još više.

Treba da izbegnete da otkrijete bilo šta drugo i preduzmete korake da obezbedite ili popravite ono što je već otkriveno.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da hranite stado koza

Hranjenje stada koza u snu predviđa uskoro susret sa nekim ili grupom ljudi sa izričitom svrhom da se izbace iz svakodnevnog života i ciklusa poznatih lica.

Međutim, uprkos svim naporima da se dobro zabavite i uživate u društvu neobičnih saputnika, verovatno biste bili razočarani ili čak povređeni nedostatkom saosećanja i poštovanja onih sa kojima ste. To bi vas nateralo da cenite svoje redovne prijatelje čak i više nego ranije.

Sanjati da ukrotite divlju kozu

Ukroćavanje koze tokom sna može da znači vašu borbu oko održavanja ili rasta prijateljstva u stvarnosti. Vaši pokušaji da pripitomite divlju kozu u vašem snu predstavljaju borbu sa kojom se suočavate u uspostavljanju veze sa nekim ko vas zanima u stvarnosti.

Advertisements

To je verovatno zbog vaše vlastite odvojenosti i nestalnih, nepredvidivih tendencija u odabiru saputnika.

Sanjati da koza napada vuka

San u kome vidite kozu kako provocira ili napada vuka najavljuje loše vesti. Uskoro bi mogli da budete uhvaćeni u nekom krivičnom postupku, bez obzira na to što ste na pogrešnom mestu u pogrešno vreme ili zato što vas je neko pogrešno identifikovao. Moguće je da ćete imati neke nevolje sa organima reda dok čekate da se ova situacija raščisti.

Sanjati ranjenu kozu

San u kome vidite ranjenu ili povređenu kozu može da predstavlja bilo koji broj pozitivnih pomaka ili potpunih transformacija koje se dešavaju u stvarnosti, uprkos tužnim ili jadnim slikama. Tip razvoja koji se odvija u vašem životu može da se veoma razlikuje.

Na primer, uskoro možete da dobijete unosnu ponudu za posao, preselite se u novi grad ili upoznate neke nove i zanimljive pojedince. Ove promene bi vam pružile priliku da krenete novim putem i ostavite iza sebe nevolje koje su mučile vašu prošlost.

Sanjati da četkate kozu

Četkanje koze tokom sna, bilo da to radite s namerom da je ošišate ili jednostavno zato što to uživate se tumači kao pozitivan simbol u carstvu snova.

Ovaj san znači da su vaši trenutni napori ili planovi predodređeni da vam donesu bogatstvo i poštovanje, posebno među susedima i sugrađanima. Vaša poboljšana situacija i položaj u društvu doneli bi vam mnogo radosti i zadovoljstva.

Sanjati da pokušavate da uhvatite kozu

Pokušaj da uhvatite kozu koja je pobegla u snu može da odražava vašu ličnu sklonost da se ponašate prenagljeno, a ponekad i glupo u situacijama visokog stresa.

To takođe može da predstavlja želju za uzbuđenjem i životom na ivici, međutim, način na koji ispunjavate ovu potrebu i sa kim to radite možda vas neće odvesti dobrim putem. Rezultati vašeg ponašanja mogu u velikoj meri ugroziti vaše buduće izglede.

Sanjati jarca i kozu

Slika jarca i koza okupljenih u isto vreme može biti znak budućeg ozbiljnog obračuna ili fizičke tuče.

Vaša podsvest verovatno stvara ovu sliku da bi vas upozorila na moguće opasnosti koje predstavljaju oni koji su u vašoj blizini, posebno oni kojima često nešto “nabijate na nos” na pogrešan način. Verovatno bi trebalo da izbegavate izazivanje njihovog gneva i držite se dalje od puta da oni ne isprovociraju vaš.

Advertisements