Sanovnik mesec – Šta znači sanjati mesec?

Sanjati mesec koji se čini jasnim i sjajnim u snu ukazuje na to da će vaša veza biti srećna i ugodna. Mesec takođe označava odanog partnera. Mesečina odražava snagu ljubavi i odanosti.

Videti pomračenje meseca u snu znači da ćete videti jasno neku osobu i razumeti vrednost te osobe. Shvatićete i vrednost osobe o kojoj mislite loše.

Advertisements

Ako vidite da mesec eksplodira u vašem snu, to znači da odbacujete partnera ili blisko okruženje zbog svojih nerazumnih briga.

Videti mesec ujutro ili istovremeno videti mesec i sunce u snu znači da će vaša prošla ljubav sagoreti, vratiti se osoba koju ste zaboravili, zbog čega ćete imati problema u vezi.

Sanjati da je mesec podeljen na dva dela ukazuje na to da ćete proširiti posao, dobit će se uvećati, sagradićete novi dom.

Videti odlazak na mesec u snu znači da vaš prijatelj koji vam daje veliku odgovornost jer polaže veliko poverenje u vas, neće biti razočaran.

Videti mesec u različitim bojama u snu podrazumeva da treba da pokažete veliko strpljenje i napore da ispunite svoje obećanje, i takođe znači da neko vreme nećete moći da spavate.

Advertisements

Ako vidite da mesec klizi s neba i odlazi u snu, bez poteškoća ćete steći profit jer ćete vi i jedan od vaših prijatelja doneti sud o nečemu.

Sanjati pun mesec

Sanjati da posmatrate pun mesec ukazuje na značajan uspeh u poslovnoj ili romantičnoj vezi. Ako ste potpuni ili delimični vlasnik preduzeća, ono će trenutno ili će uskoro zabeležiti najbrži rast koji ste ikada imali.

Ako ste trenutno u vezi, sreća koju trenutno doživljavate samo je početak nečega što će vašu vezu podići na viši nivo. Mlada žena koja sanja ovakav san mogla bi uskoro dobiti iznenađenje svog života u obliku bračne ponude.

Sanjati neprirodno velik mesec

Sanjati da posmatrate neobično veliki mesec nagoveštava mogućnost da romantična veza “zaškripi” ili da se celo domaćinstvo uplete u gadnu svađu. Koren vašeg problema vezanog za ljubav možda ima veze sa nepomirljivim razlikama.

U vezi sa stvarima kod kuće, možda postoje poteškoće u održavanju načina života koji ste i vi i vaša porodica navikli da vodite, zbog nedavnih neuspeha u karijeri ili na poslu koji su ozbiljno ugrozili vašu zaradu. Iz tog razloga svaki član porodice krivi drugog člana za prouzrokovanje bede celoj porodici, i stvari bi mogle postati još lošije.

Sanjati pomračenje meseca

Posmatrati pomračenje meseca u snu predviđa epidemiju koja bi mogla uticati na zajednicu u kojoj živite ili na celu zemlju. Najbolje je prilagoditi se svim dostupnim medijima komunikacije koje vaše lokalne ili nacionalne zdravstvene agencije koriste kako bi vas redovno informisali o zdravstvenim preporukama.

Možda ćete tokom određenog vremena morati da trpite neke neprijatnosti, kao što je privremena evakuacija ili podvrgavanje karantinu. Ali svakako je bolje da se malo žrtvujete nego da stavljate svoj život na kocku.

Sanjati mlad mesec

Sanjati da posmatrate mlad mesec koji osvetljava nebo je prikladan simbol nečega što raste ili neprekidno napreduje.

To bi se moglo odnositi na vašu karijeru ili poslovni uspon, što znači da biste mogli da steknete značajno materijalno bogatstvo u relativno mladim godinama, jer ćete imati visoko plaćen posao ili moći da zaradite mnogo novca od svog rastućeg posla.

Štaviše, ova vizija u snu takođe ukazuje na stabilnu romantičnu vezu i možda blaženi bračni život.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da razgovarate sa mesecom (za žene)

Ako ste mlada žena koja sanja da razgovara sa Mesecom, kao da od Meseca traži da predvidi budućnost ili nešto, to je povoljan znak koji ukazuje na sudbonosni sastanak sa čovekom koji bi mogao biti onaj “pravi”. Ako posle ovog sastanka sve bude išlo kako treba, to bi moglo dovesti do ozbiljnije veze i kulminirati brakom koji bi trajao čitav život.

Advertisements

Sanjati da vidite dva meseca

Sanjati da vidite dva meseca na nebu nagoveštava mogućnost gubitka voljene osobe ili supružnika zbog neodlučnosti i sebičnosti. Dva meseca u snu predstavljaju dve mogućnosti koje imate za izbor. Jedan je da provodite više vremena sa voljenom osobom kako biste oboje mogli da negujete vezu.

Drugi je provesti više vremena na poduhvat za koji verujete da vam može obezbediti materijalno bogatstvo. Ova vizija u snu ukazuje na to da biste mogli presuditi u korist drugog izbora zbog uverenja da se novcem može kupiti sve, uključujući i ljubav.

Činjenica da biste sve manje vodili računa o vašoj romantičnoj vezi u korist vaših materijalnih potraga mogla bi biti dovoljan razlog da vaš partner konačno odluči da odustane, osim u slučaju da ni vaš partner ne brine mnogo za vašu vezu već samo za novac koji ste stvorili ili ćete stvoriti.

Sanjati mesec u izmaglici

Sanjati o posmatranju Meseca u izmaglici podsvesni je odraz istog ponašanja u stvarnom životu. Neizvesna, jeftina uzbuđenja mogu lako pomutiti vaš osećaj za dobru procenu.

Skloni ste tome da se opustite i prepustite u situacijama koje vam pričinjavaju neizmerno zadovoljstvo, bez obzira na to da li vaši postupci dovode u pitanje vaše moralne standarde ili ne.

Iako je vaše pravo da se izrazite i radite šta god želite kako biste mogli biti srećni, sloboda podrazumeva određeni stepen odgovornosti kojih biste uvek morali biti svesni sve dok ste deo društva.

Sanjati mesec grimizne boje

Posmatranje grimizno obojenog meseca u snu označava verovatnoću da se upletete u građanski rat, oružani sukob ili smrtonosnu pucnjavu u susedstvu ili zajednici.

Čim primetite prve znakove takvog scenarija, razmislite o privremenom ili trajnom iseljavanju kako biste maksimalno osigurali svoju bezbednost.

Za čitateljke ovog teksta, ova vizija sna mogla bi biti znak opraštanja od svog romantičnog partnera ili supružnika, koji bi uskoro mogli biti raspoređeni u ratnu zonu.

Sanjati mesec sa tamnim mrljama

Sanjati da posmatrate Mesec sa tamnim mrljama ukazuje na sumornu mogućnost katastrofalnog događaja koji bi mogao naneti ogromnu štetu velikom delu planete, ako ne i potpuno uništiti i izbrisati sve žive i nežive stvari koje je nastanjuju.

Masivno uništenje moglo bi da bude prouzrokovano meteoridom ili kometom koji se zabio u zemlju, uništavajući sve na putu i ​​uzrokujući neizbežno izumiranje života kakvog poznajemo.

Advertisements