Skip to content

Sanovnik mrtvački sanduk – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

  Ako ste mrtvački sanduk videli u snu, na neki opšti način, to znači da će vam doći gosti i ako ih imate, očekuje se vaše blagostanje. To može značiti da vam gosti koje očekujete mogu pružiti ovu sreću i blagostanje; samo ih morate pozvati i učiniti da se osećaju dobrodošlo.

  U svakom slučaju, to nije simbol smrti ili kraja; naprotiv, to bi moglo značiti da će se nešto novo započeti.

  Advertisements

  Sanjati da gledate mrtvački sanduk

  San u kojem vidite mrtvački sanduk pred sobom mora se shvatiti kao smrtonosno upozorenje o neblagovremenom odlasku. To može biti simbolična tuga koju ćete osetiti iznenadnom smrću voljene osobe koja je možda bliski prijatelj ili član porodice.

  Sanjati mrtvački sanduk prekriven cvećem

  Ako ste sanjali mrtvački sanduk prekriven cvećem i vencima radi sećanja na preminuće osobe u crkvi ili bilo kojoj drugoj verskoj ceremoniji, to bi moglo nagovestiti nekoliko negativnih elemenata koji će uskoro ući u vaš život. Oni mogu biti u obliku nesrećne veridbe ili takođe mogu simbolizovati da ćete uskoro postati deo katastrofalnih i osuđenih bračnih odnosa.

  Sanjati prevoz mrtvačkog sanduka

  Sanjanje o mrtvačkom sanduku koji se prevozi u mrtvačkim kolima može se uzeti kao simbol negativnosti. To može najaviti određeni period ili urok lošeg zdravlja u obliku dugotrajne bolesti ili nemogućnosti uspostavljanja trajne veze sa nekim s kim ste trenutno uključeni.

  Advertisements

  Sanjati da ležite u mrtvačkom sanduku

  Sanjati o tome da ležite u mrtvačkom sanduku ili da sedite na njegovom vrhu moglo bi biti simbolično zato što patite od teške bolesti. Takođe bi moglo nagoveštavati da se možda suočavate sa ljudima koji su u vašoj blizini. To takođe može simbolizovati da ćete osećati žaljenje i kajanje zbog svog nedavnog ponašanja ili postupaka.

  Sanjati da neko nosi mrtvački sanduk

  Sanjati o mrtvačkom sanduku koji nosi horda ljudi kako bi ga odneli na neko drugo mesto ili na groblje simbolično je negativan znak koji će uskoro ući u vaš život. Ova negativnost može biti u obliku nesreće sa kojom ćete se suočiti u pokušaju da izvršite određene zadatke ili može značiti i periode sukoba i neprijateljstva članova porodice sa vama.

  Advertisements

  Sanjati da vam mrtvački sanduk ometa put

  San u kojem vidite mrtvački sanduk koji vam ometa put ili se ponaša kao prepreka simbol je pozitivnih vibracija koje dolaze u vašem pravcu. To bi moglo značiti da ćete biti uspešni i trijumfovati nad ljudima koji su vam bili protivnici i za koje ste smatrali da su nepobedivi.

  Sanjati svoj mrtvački sanduk

  Sanjati svoj mrtvački sanduk je simbol negativnosti ili nepovoljnih promena koje će se uskoro dogoditi u vašem životu. Oni mogu biti u obliku neuspeha i padova na projektima koje biste mogli preduzeti ili mogu značiti da bi trenutni odnos u koji ste uključeni mogao postati kratkotrajan.

  Sanjati prazan mrtvački sanduk

  Sanjanje o praznom mrtvačkom sanduku moglo bi značiti da ćete uskoro kupiti nekretninu. To takođe može značiti da možda obezbeđujete novo mesto ili imanje za život u neposrednoj budućnosti.

  Sanjati mrtvački sanduk sa pokojnom osobom

  Sanjati o mrtvačkom sanduku sa osobom koja je u skorije vreme preminula simbolizuje loše vibracije koje vam dolaze. To nagoveštava smrt osobe koju biste mogli poznavati kao poznanika ili smrt totalnog stranca.

  Sanjati da stojite pored mrtvačkog sanduka

  Sanjanje o tome da stojite pored mrtvačkog sanduka na sahrani moglo bi predstavljati pozitivne vibracije koje vam dolaze. To bi moglo značiti trijumfe i uspeh u vašim dostignućima.

  Advertisements

  Takođe bi moglo da simbolizuje dobit koju ćete imati i dugovečnost u životu. Ako postoje određene prepreke s kojima ste se nedavno suočavali, ovaj san takođe znači da će te prepreke same sebe otkloniti.

  Sanjati da spavate u mrtvačkom sanduku

  Sanjati o tome da spavate u mrtvačkom sanduku, moglo bi biti simbolika dobrih vremena koja predstoje. To bi moglo značiti da ćete se s nekim blaženo i prijatno provesti.

  Međutim, za one koji su bolesni, ovaj san bi mogao imati pomalo negativnu konotaciju. To bi moglo najaviti loše zdravlje ili određene prepreke i nevolje u pokušaju prevazilaženja bolesti.

  Sanjati otvoren mrtvački sanduk

  Sanjati otvoren mrtvački sanduk ima negativne konotacije. To može nagoveštavati smrt voljene osobe ili nekoga ko je blizak prijatelj ili član porodice.

  Sanjati nekoga koga poznajete u mrtvačkom sanduku

  Videti poznanika, prijatelja ili nekog poznatog kako leži u mrtvačkom sanduku nagoveštava da ćete dobiti dobru vest o ovoj određenoj osobi. Ove prijatne vesti mogu se odnositi na njihov uspeh i izuzetna dostignuća. To bi takođe moglo značiti da će ova osoba uskoro postati ugledna ili poznata.

  Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

  Snovi su neverovatno igralište u kojem nema granica i sve čega bismo se mogli setiti moglo bi biti deo ovog sveta – bilo koji predmet na koji mislimo mogao bi biti deo našeg sna. A verzije ovih predmeta su takođe beskrajne i mogli bismo ih sanjati na sve logične, ali i na nelogične, pa čak i bizarne načine.

  Advertisements

  Neki predmeti imaju pozitivnu premisu (na primer, kada sanjate bubamaru), a kada je naše druženje s njima pozitivno, tada verujemo da je motiv u snu i dalje pozitivan. Ali to ne mora biti slučaj i možete pronaći brojna iznenađujuća tumačenja snova koja inače imaju pozitivne asocijacije.

  U slučaju mrtvačkog sanduka, poput motiva iz snova, postoje brojna značenja, a neka od njih mogu biti više ili manje pozitivna, čak i ako znamo da je mrtvački sanduk simbol smrti.

  Ako je mrtvački sanduk u vašem snu pun (u njemu ima nekoga ili nečega), čak i ako ne možete da vidite ko je ili šta je, a ni ne pitate se, jednostavno znate da u njemu postoji nešto, onda je takav san povezan sa tajnama, sa pitanjima poverenja, iskrenosti i prijateljstva.

  To može značiti da će vam naići brige i da će vam prijatelj otkriti svoju tajnu ili da će u kuću doći mnogo briga i svađa. Pokrenuće se neka pitanja poverenja, a osoba koja će patiti zbog toga bićete vi.

  Ako je mrtvački sanduk u vašem snu prazan, u tom slučaju takav san znači da ćete imati neko zadovoljstvo, a često je povezano sa materijalnim zadovoljstvom. Možda, takav san znači da ste preterano usmereni na materijalne aspekte života, što vas ne ispunjava u potpunosti, ali niste shvatili da takve želje nisu dobre.

  U slučaju sna u kome nosite mrtvački sanduk, sami ili sa drugim ljudima, u tom slučaju takav san znači da biste trebali da se odmorite od stresa i svakodnevnih obaveza koje imate u životu, posebno u kućnom životu (verovatno ste pod glavnim teretom dece i njihovih života koje pokušavate da kombinujete sa svojim). To može ukazivati na to da za vas i vašu porodicu dolaze teška vremena, pa bi trebalo da preispitate svoj život.

  Advertisements

  Ako u snu o mrtvačkom sanduku pokušavate da ga otvorite na silu, takav san znači da niste u mogućnosti da uspešno završite svoj posao, a ako ste ga izgubili, imaćete problema.

  Ako mrtvački sanduk prodajete ili samo dajete nekome ko ga želi, takav san znači samo jedno, a to je da se morate osloboditi nepotrebnog tereta. To može biti stvar koja zauzima prostor u vašem domu ili emocije koje vas sprečavaju da živite onako kako želite.

  Dok se brinete o čistoći svog životnog prostora, takođe morate da vodite računa o svojoj mentalnoj higijeni kako biste održali svoje zdravlje.

  Advertisements
  Advertisements