Sanovnik mušica – Šta znači sanjati mušicu?

Muve u snu simbolizuju prljavštinu ili korupciju. San ilustruje vaša osećanja krivice. Alternativno, značenje muva u snu može da bude znak epidemijske bolesti.

To takođe znači poteškoću koju ćete da doživite narednih dana i boriti se da je prevaziđete. Možda ćete da sretnete nekoga zbog koga ćete da upadnete u nevolje.

Advertisements

Osim toga, muve u snu predstavljaju dosadne ljude oko vas. Sanjati muve ponekad predstavljaju vaše konkurente ili neprijatelje koji pokušavaju da vam naštete svojim izrekama.

S druge strane, videti veliki broj muva može da znači da će neprijatelji da vas pobede. Ako vidite da je mesto puno muva, onda san označava da postoji nešto što u početku nije bilo važno, ali iz dana u dan izmiče kontroli.

Sanjati mušicu u uhu

Ako u snu vidite da mušica ulazi u vaše uho, to sugeriše da ćete čuti loše vesti i kao rezultat toga ćete se osećati zabrinuto. Alternativno, san ilustruje da će vam neko reći nešto što ne želite da znate. Ako vidite da muve nešto dodiruju, to znači da ćete biti opljačkani ili prevareni i izgubićete novac.

Sanjati belu mušicu

San sa mušicom bele boje odnosi se na smrt u fizičkom ili psihološkom smislu. Drugim rečima, muva bele boje simbolizuje metaforičnu smrt ili fizičku smrt. Metaforična smrt može da predstavlja važne promene u vašem životu ili nešto čega ćete se odreći.

Sanjati da ubijate mušice

Sanjati da ubijate muve obično ima nekoliko različitih značenja. Prvo san ilustruje da ćete se posvađati sa članovima porodice ili supružnikom. Možete čak i da se razvedete od muža ili žene. Drugo značenje vezano je za rad. To je možda znak vašeg uspeha u poslovnom životu.

Advertisements

Ovaj san takođe može da simbolizuje vašu želju da se iskupite. U prošlosti ste postupili pogrešno ili ste pogrešili i žao vam je što ste to uradili. Dakle, želite da se nekome odužite. Ubijanje mušica u snu pokazuje da ćete na kraju uspeti da se iskupite.

Sanjati gutanje mušica

Iako je gutanje mušica odvratno u stvarnom životu, san simbolizuje sreću ili šansu. Ako vidite da gutate muvu, to znači da ćete da profitirate i povećate finansijski položaj. Imaćete kapital za svoje projekte.

Sanjati mušicu zaglavljenu u džemu ili medu

Sanjanje muve koja je zaglavljena u džemu ili medu može da bude pokazatelj vašeg lika ili nekoga iz vašeg društvenog kruga. To može da bude referenca na vašu tendenciju da koristite druge za koje znate da bi bilo korisno za vašu ličnu korist.

Čak biste mogli da pribegnete upotrebi obmane da biste postigli svoj put. S druge strane, ovo takođe može da se odnosi na ličnost u vašoj društvenoj okolini koja bi mogla biti prilično dobra u slatkom pričanju i upotrebi šarma uopšte da dobije ono što želi.

Sanjati mušice izbliza

Posmatranje muve izbliza može da bude simbol za ljude koji su previše zahtevni ili izbirljivi. Možda očekujete posetioce ili goste, bilo da je to u profesionalnom svojstvu ili u nekom više ličnom smislu. U svakom slučaju, možda ćete morati da budete strpljiviji nego inače, posebno ako na kraju postave puno zahteva.

Pazite da ne udovoljite svakom njihovom hiru, jer biste mogli da se nađete na gubitku. Udovoljavajući svim njihovim potrebama, čak i nerazumnim, možda će biti sve skloniji da zloupotrebe vašu velikodušnost.

Sanjati mušice oko vas

Sanjati da se muve roje oko vas, znači da ćete u stvarnosti da uhvatite vetar zlonamernih glasina ili tračeva o nekome do koga vam je stalo. Kontroverzna priroda vesti ili informacije lako vas mogu zainteresovati, možda čak i navesti da iskopate dublje ili saznate više informacija o njoj.

Možda čak i zateknete širenje informacija drugima. Nažalost, ako sebi dopustite da budete stranka u ogovaranju, rizikujete da izgubite ovog pouzdanog prijatelja i poverljivog čoveka.

Sanjati mušicu izdaleka

Sanjati da vidite mušicu izdaleka, taman toliko da možete i dalje da nazirete njeno kretanje, može da bude pokazatelj predstojećih putovanja. Ovo može da bude za posao ili za odmor. To bi moglo da bude putovanje kojem ste se radovali, jer vam je potrebna promena tempa.

Alternativno, to može da bude prilika da se jednom zauvek rešite dosadnog problema koji vas već neko vreme opterećuje. Rezolucija bi vam mogla doći u trenucima kada ste najviše opušteni i ne smeta vam.

Sanjati da vas mušica ujede

Ujed mušica u snu može da označava nasilne sile koje vas okružuju. Zlostavljanje je verovatno više emocionalno i psihološko nego fizičko. Možda voljene osobe od vas zahtevaju previše, bilo da je to finansijske prirode ili ne.

Advertisements

Iako ćete možda rado da pomognete, na kraju bi vam ponestalo energije, vremena i resursa. Ako ih stalno mazite i udovoljavate njihovim potrebama, oni mogu da postanu previše zavisni od vas i da vas nesvesno ili namerno maltretiraju.

Sanjati da ne možete da eliminišete mušice oko sebe

Ako pokušavate sve da biste eliminisali mušice, poput udaranja ili prskanja insekticidima i a ako ih se u snu ne rešite, to sugeriše umor. Ovo nije samo normalno iscrpljivanje koje imate svakodnevnom rutinom, već nešto što se proteže i na vaše emocionalno stanje.

Mogli biste da “izgorite” ako nastavite, uprkos fizičkim i mentalnim manifestacijama ove slabosti. Na kraju možete da napravite ozbiljne greške u svojim dužnostima i odgovornostima što mnoge ljude dovodi u opasnost. Možda vas um i telo podstiču da se odmorite i ponovo pokrenete.

Sanjati mušicu (za mlade žene)

Za mlade žene san o mušici može se odnositi na ozbiljne, možda čak i oštećujuće optužbe o vašem karakteru. Mogli biste da budete predmet zlonamerne kampanje kojom će ocrniti vašu reputaciju i narušiti kredibilitet. Verovatno bi to imalo dugoročne efekte na vašu karijeru, kao i na vaše psihološko stanje.

Međutim, ako ste uspeli da ubijete mušicu u snu, to znači da situaciju možete okrenuti i trijumfovati povratkom svog dobrog imena. Sve zavisi od toga da li se odlučite za borbu ili ćete uopšte izbeći problem.

Advertisements