Sanovnik nokti – Šta znači sanjati nokte?

U stvarnom životu moramo da brinemo o noktima, i obično je to povezano sa rukama i nogama. Dugi nokti, uredno posečeni ili polomljeni, svaki ima svoje značenje u snovima.

Jezik snova dolazi iz vaše podsvesti, tako da situacija koju vidite i predmet koji sa njom povezujete mogu imati dublje i simboličnije značenje nego što možete zamisliti ako ne uzmemo u obzir ceo kontekst.

Mnogi predmeti imaju slike koje možemo univerzalno da razumemo. Na primer, voda za čišćenje i utaživanje žeđi, drveće daje voće i hlad, i telefoni koje koristimo za komunikaciju i ujedinjavanje ljudi. Međutim, ista ta simbolika može nositi loša značenja u zavisnosti od toga kako se manifestuju u našim snovima.

Značenje noktiju iz snova sledi istu logiku. Može se kretati od lične odlučnosti i snage da se borite za ono što želite. Sad kad ste malo razumeli tumačenje snova, pređimo na ono što vas je ovde dovelo. Šta znači kada sanjate o noktima?

Sanjati nokte na rukama

Ako sanjate da vidite nokte na svojim prstima, ovo je znak da se možda ponašate defanzivno kada ste sa ljudima, možda na poslu, ali se ovo može odnositi na bilo koju socijalnu pozadinu.

Međutim, sanjanje noktiju takođe može značiti da morate više da radite kako biste postigli svoja očekivanja, i imali hrabriji stav kada se suočavate sa izazovima koji bi se mogli suočiti sa vama.

Sanjati nokte na nogama

Generalno, snovi o noktima na nogama znače odgovornost. Postoji nešto što morate da radite, ali vam se to nešto ne sviđa, i možda ćete izbeći ovu odgovornost. Možda se osećate uznemireno zbog pojedinačne situacije. Ali verujte, ne možete zauvek bežati od toga.

Zapamtite da je sve prolazno, uključujući događaje i odluke koje moramo živeti i donositi. Ne kolebajte se, imajte hrabrosti i rešite problem.

Sanjati da grickate nokte

Kada sanjate da grickate nokte, to pokazuje da mogu nastati ozbiljni problemi koji će biti teški za rešavanje. Nemojte se obeshrabriti; usponi i padovi su deo našeg putovanja. Priklonite se nekome kome verujete, bavite se duhovnošću i podignite glavu. Proći će.

Sanjati da sečete nečije nokte

To je obično znak koji može imati dobro značenje. Tera vas da se identifikujete sa traženjem pristupa proizvodima koji mogu postati stil života. Ali preterivanje u onome što mislite da je sofisticirano može vas navesti da verujete da ste superiorniji od drugih, a to nikada nije dobro.

Na kraju krajeva, svi dolazimo sa istog mesta, i na kraju ćemo otići na isto mesto i sve ono što ćemo napraviti, postaće uspomene za one koji žive.

Sanjati da sečete svoje nokte

To je dobar znak! U vašem poslovnom životu mogu se pojaviti velike mogućnosti, a ako imate posao ili želite da investirate u nešto što posedujete, vreme je da se nešto dogodi. Radite sa sigurnošću kako bi se univerzum urotio za vaše dobro.

Sanjati da lakirate nokte

Vaš sentimentalni život može proći kroz vreme, što i nije tako dobro. Sanjanje nalakiranih noktiju ili samog čina lakiranja noktiju obično nosi simboliku da teška vremena mogu ometati vaš ljubavni život, a svađe čak mogu izazvati razdvajanje. U idealnom slučaju, ponašajte se smireno, budite oprezni sa rečima i pokušajte odmah da rešite problem.

Sanjati da ste priklještili nokat

Ako priklještite nokte u snu, to je pokazatelj da ste umešani u problem koji vas brine. Zaista, često vidimo neke detalje u određenim životnim situacijama koje nam se sviđaju, a želimo da pomognemo drugima sa nekoliko predloga.

Međutim, ljudi ne žele uvek da vas saslušaju. To može dovesti do nesporazuma i čak uticati na vaš odnos sa ovom osobom. Ostanite na svom mestu, i ponekad je bolje samo da to pustite.

Sanjati slomljene nokte

Život je klackalica, sa usponima i padovima, a na kraju, moramo da se nosimo sa problemima i patnjom. Sanjanje slomljenih noktiju znak je da dolaze teški dani, ali mirni. Život je, kao što smo rekli, klackalica, a dobra vremena se vraćaju uskoro.

Sanjati nokat koji je urastao

To je san koji vas obmanjuje jer zvuči kao loš znak, ali je dobar znak. Sanjanje urastlih noktiju nagoveštava da ćete postići cilj kojem ste težili. Razveselite i nastavite sa odličnim radom!

Sanjati veštačke nokte

Ovaj put, nekom ko vam je blizak je potrebna vaša pomoć. Ovoj osobi je potrebno nešto što samo vi možete da ponudite, bilo da je reč o savetu, finansijskoj pomoći ili bilo čemu drugom.

Potrebni ste toj osobi, ali ta osoba nema šta da uzvrati, možda čak ni da odgovori na zajam koji ste dali. Razmislite možete li ponuditi pomoć, shvatajući da je ono što dajete poput novca, nikad se neće vratiti.

Sanjati otpadanje noktiju

Ovaj san nije dobar znak. Nokti koji otpadaju u snu ukazuju na to da vam možda nedostaje nešto ili neko vama dragocen. To može biti kraj veze, gubitak posla ili problemi u finansijskom životu. Imajte vere i snage da prevaziđete ove trenutke.

Sanjati trule nokte

Zdravlje je jedno od naših najvrednijih bogatstava. Sanjanje trulih noktiju je upozorenje da vodite računa o svom zdravlju. Ako ne, možda ćete uskoro imati ozbiljan problem. Finansijsko zdravlje je takođe deo ovog upozorenja, ne zaboravite da obratite pažnju i na zdravlje svog džepa.

Sanjati čupanje noktiju

Uobičajeno je da smo ponekad tihi u vezi sa životnim izazovima sa kojima se suočavamo. Sanjanje pokidanog nokta ili sanjanje čupanja noktiju može značiti da niste sigurni u svoje sposobnosti, snagu da prevaziđete teške situacije ili preuzmete obaveze na sebe.

Ovaj san takođe pokazuje da nešto što ste učinili može da izazove nesporazume, a to će imati ozbiljne posledice. U svakom slučaju, imajte ravnotežu i tražite mudrost kako biste se rešili bilo kakvih problema koji bi se mogli suočiti sa vama.

Sanjati da gledate nekoga kako seče nokte

Gledati kako neko drugi seče nokte tokom sna, rasvetljava neke nedostatke ili prepreke na putu sa kojima se u stvarnosti suočavate vi ili neko vama blizak. Ovaj simbol snova sugeriše da bi gubitak ili neuspeh s kojim ste povezani predstavljali malo iznenađenje, što bi vas veoma razočaralo, vašu porodicu, prijatelje ili kolege.

Sanjati da vam se ne sviđa izgled vaših noktiju

U kontekstu vizije iz snova, nezadovoljstvo zbog izgleda vaših noktiju često se smatra znakom da treba da potrošite malo više vremena i novca na samopomoć.

Možda ćete morati da poboljšate svoje zdravlje boljom hranom i pravilnim režimom vežbanja, ili ćete morati da se odreknete nekih nezdravih navika, poput pušenja ili drogiranja.

Sanjati da su vam nokti na rukama nalakirani jarkim bojama

Nokti na rukama nalakirani jarkim bojama, u svetu snova pozitivan su znak za one koji se trenutno ne slažu sa nekim koga vole u ​​stvarnosti. Ovaj san sugeriše da ćete se vi i član vaše porodice, prijatelj ili ljubavnik složiti i ponovo biti u dobrim odnosima. Nećete dugo morati da brinete o još jednom konfliktu.

Sanjati da nemate nokte na prstima

Gubitak ili nemogućnost viđenja noktiju na prstima u viziji iz snova treba smatrati upozorenjem da preispitate kako se odnosite prema voljenima u stvarnosti. Možda im ne pružate, posebno vašem romantičnom partneru, poštovanje ili razumevanje i ljubav koje zaslužuju.

Način na koji se sada ponašate prema njima mogao bi ugroziti njihovu odanost prema vama, a oni vas mogu napustiti bez upozorenja ako i dalje nastavite da ignorišete njihove želje i potrebe. Za preduzetnike i one koji poseduju sopstveni posao, ovaj simbol ima dodatno značenje. Može se protumačiti kao znak gubitka novca i eventualnog bankrota.

Sanjati da su vam nokti poprimili belu boju

U kontekstu vizije iz snova, viđenje kako nokti postaju beli osvetljava vaše posebno dobro pamćenje i kognitivne funkcije. Verovatno ste dobri u igrama memorije i možete se vrlo lako setiti važnih činjenica.

Sanjati manikir (za venčane osobe)

Za osobe u braku čin manikira u snu odražava ljubav i brigu koju dobijate od supružnika u stvarnosti, kako fizički, tako i mentalno. Verovatno o vama brinu na najbolji mogući način pružajući vam puno ljubavi i naklonosti.

Sanjati nokte nalakirane crvenim lakom

Nokti na rukama nalakirani posebno lakom sočne nijanse crvene boje, predviđaju da ćete uskoro sklopiti mir ili zakopati sekiru sa nekim sa kim ste trenutno u svađi u stvarnosti. Ovaj pojedinac može biti neko s kim ne morate često da imate posla ili bliski prijatelj ili član porodice čije odsustvo vam nedostaje.

Sanjati da ste zarili nokte u nešto (za muškarce)

Za muškarce, zarivanje noktiju u neku površinu u svetu snova, smatra se manifestacijom njegove muške energije. Spoljna je poruka za one oko njega da je jak, virilan i možda pomalo agresivan. Takođe može ukazivati na seksualnu želju za nekim u njegovoj sferi uticaja.

Sanjati da ne možete da zarijete nokte u nešto (za muškarce)

Za muškarce, vizija snova koja sadrži simbol nemogućnosti ukopavanja noktiju u određenu površinu, sugeriše strah od neprivlačnosti ili izgleda da im nedostaju muške osobine, na primer snaga ili muškost. Ova vrsta sna se često vidi nakon što se sanjar osramoti ili sazna za moguću impotenciju.

Sanjati da ne možete da zarijete nokte u nešto (za žene)

Za žene, nemogućnost ukopavanja noktiju u nešto odražava želju da njen odabrani romantični interes postane neprivlačan za druge žene.

Na primer, ako se zaljubi u nekoga sa kim radi, možda se nada da druge ženske kolege ili kupci neće primetiti koliko je njena zaljubljenost privlačna ili zanimljiva. Ako je ovaj muškarac u vezi s nekim drugim, to otkriva da se ona nada da će njihovi intimni trenuci propasti ili da će postati neprijatni.

Sanjati da neko čisti nokte

Viđenje nekoga kako čisti nokte tokom sna mogla bi da bude manifestacija vašeg problema prema ovom pojedincu u stvarnosti.

Verovatno podsvesno tražite nedostatke u izgledu, ličnosti ili životnom stilu ovog muškarca ili žene, dok u stvarnosti želite da i sami budete kao oni i da imate neke od tih osobina. Ova vizija može biti upozorenje da se više fokusirate na ono što možete postići, a ne da gubite vreme na ono što je neostvarivo.

Share

Najnovija tumačenja snova

 • Snovi

Sanovnik demon – Šta znači sanjati demona?

Da li ste se ikada probudili usred noći, paralizovani od straha, sa osećajem nedefinisane unutrašnje… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik molitva – Šta znači sanjati da se molite?

Molitva ili prepuštanje bilo kojoj duhovnoj aktivnosti izvor je opuštanja i zadovoljstva za mnoge ljude… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik nesvestica – Šta znači sanjati da padate u nesvest?

Snovi imaju za cilj da vode naš svakodnevni život ako se samo potrudite da znate… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati test za trudnoću?

Za mnoge ljude dve dugo očekivane linije na testu trudnoće biće najsrećniji događaj, a za… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik posteljina – Šta znači sanjati posteljinu?

Snovi o posteljini često simbolizuju neke stvari koje želite zadržati privatnim ili u tajnosti. Često… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik trepavice – Šta znači sanjati trepavice?

Videti trepavice u snu znači da ćete svoju odgovornost uspešno izvršiti. Videti duge trepavice u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik invalidska kolica – Šta znači sanjati invalidska kolica?

Miler sliku invalidskih kolica u snu smatra predviđanjem bolesti. Trebalo bi da brinete o svom… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik pranje zubi – Šta znači sanjati da perete zube?

Ako sanjate da perete zube, ovo može biti upozorenje da ćete se uskoro suočiti sa… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik cunami – Šta znači sanjati cunami?

Sanjati cunami je slika koje se ljudi plaše. Poplava i zemljotres deluju tako zastrašujuće u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik tuš – Šta znači sanjati da se tuširate?

Sanjati da se tuširate znači da se morate očistiti bilo u duhovnom ili fizičkom smislu.… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik most – Šta znači sanjati most?

Mostovi u snovima obično označavaju važne odluke ili kritične spojeve u vašem životu. Tokom sna… Pročitaj

06/11/2020
 • Snovi

Sanovnik vatra – Šta znači sanjati vatru?

Sanjati vatru je nešto što nikada ne treba potcenjivati jer je moćan znak. To može… Pročitaj

01/11/2020
 • Snovi

Sanovnik brat – Šta znači sanjati brata?

Sanjanje brata predstavlja partnerstvo i učešće. To znači da nikada nećete biti sami na ovom… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mrtvački sanduk – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Ako ste mrtvački sanduk videli u snu, na neki opšti način, to znači da će… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik riba – Šta znači sanjati ribu?

Ribe u snu mogu da predviđaju stvari koje će se dogoditi, ali svi detalji sna… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik putovanje – Šta znači sanjati putovanje?

Snovi o putovanjima obično imaju dobro značenje, što ukazuje na stalan napredak ka postizanju vaših… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Cveće je jedan od simbola koji predstavljaju duhovnost i savršenstvo. Ova biljka takođe često simbolizuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik penjati se – Šta znači sanjati da se penjete?

Ako se popnete na liticu držeći se za kamenje, ovaj san obećava unapređenje. Uspećete ako… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vuk – Šta znači sanjati vuka?

Snovi o vuku često se tumače pozitivno. Vuk simbolizuje kraljevstvo i moć. To takođe ukazuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sestra – Šta znači sanjati sestru?

Sestra koja nas posećuje u snu je bliska, smislena, složena slika. Presudno je važno koliko… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik svađa – Šta znači sanjati svađu?

Snovi o svađi često odražavaju svakodnevne događaje i svađe koje smo možda imali. Takvi snovi… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik drvo – Šta znači sanjati drvo?

Snovi o drvetu često otkrivaju rad na sebi kojim se trenutno bavite. Verovatno pokušavate da… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pčele – Šta znači sanjati pčele?

Snovi o pčelama, s obzirom na njihove fascinantne karakteristike, često imaju pozitivno značenje. Takvi snovi… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kiša – Šta znači sanjati kišu?

Sanjati kišu znači da ćete se rešiti greha, vaša patnja će se završiti, imaćete unutrašnji… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Sanjati prozor može imati razna značenja. Obično ovaj san ima dobar znak. U većini slučajeva… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zgrada – Šta znači sanjati zgradu?

Naši snovi su ponekad veći od očekivanja kada se zasnivaju na stvarnosti, ali u njima… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik policija – Šta znači sanjati policiju?

Snovi o policiji znaci su opasnosti, upozorenja i uzbune. Ovi snovi mogu povezati vaš unutrašnji… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik šuma – Šta znači sanjati šumu?

Sanjati šumu znači da se morate čvrsto držati života koji vodite na svakom polju. To… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik novčanik – Šta znači sanjati novčanik?

Novčanik u snovima se odnosi na osećaj identiteta, tajni i imovine. Sadržaj novčanika je često… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dete – Šta znači sanjati dete ili decu?

Snovi o deci mogu biti različiti. Ovde možete pročitati tumačenje nekih od njih. Sanjanje o… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dinosaurus – Šta znači sanjati dinosaurusa?

Dinosaurusi u snovima se često upoređuju sa simbolom tajni prošlih dana. Oni su nestali pre… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pica – Šta znači sanjati picu?

Ukusno nacionalno jelo italijanske kuhinje, za koje zna ceo svet, osvojilo je mnoge gurmane. Prema… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pasoš – Šta znači sanjati pasoš?

Videti pasoš u snu ukazuje na nevolju, poteškoće, negativan razvoj događaja i tugu. Pokušaj dobijanja… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zombi – Šta znači sanjati zombije?

Zombiji u snovima mogu uplašiti apsolutno svakoga. Sanjanje zombija može istovremeno biti i smešno i… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik restoran – Šta znači sanjati restoran?

San o restoranu predstavlja vaše društvene odnose. Ovaj san često imaju osobe koje imaju vrlo… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Pročitaj

03/07/2020