Skip to content

Sanovnik otkaz – Šta znači sanjati otkaz?

  Sanjati da odustajete od posla ili dobijate otkaz jedno je od najstrašnijih vizija u snu. Ovaj san je gotovo isti ako sanjate da vas proganjaju čudovišta. Ako sanjate o otkazu, to je daleko od značenja da će se to dogoditi u stvarnom životu.

  To je bizaran san. Sve u svemu, ovaj san simbolizuje veliki prosperitet koji vam dolazi. Zavisi od toga kako će se to dogoditi takođe može značiti da kontrolišete svoj život.

  Advertisements

  Pomoglo bi vam ako biste se setili detalja vašeg sna, jer ti detalji mogu promeniti njegovo značenje.

  Sanjati da dobijete otkaz na poslu

  Ovaj san upozorava da ćete uskoro doživeti dobre promene. Ova promena je povezana sa profesionalnim, finansijskim ili čak rešavanjem nečega što vam smeta.

  Dakle možete biti oduševljeni jer će vam šta god da promenite puno pomoći. U konkretnijem tumačenju je iznenađenje koje osećate kada dođe do ove promene. Ali naravno, ovo će biti prijatno iznenađenje.

  Advertisements

  Sanjati da neko dobije otkaz

  Kada vidite da je neko otpušten u snu, ovo simbolizuje dolazak dobrih vesti. To je poruka iz podsvesti da morate biti spremni da se suočite sa problemima koji će doći uskoro.

  To je upozorenje zbog kog morate obratiti pažnju i morate se pripremiti za sve što će doći. Otpuštanje nekoga koga ne poznajete u snu, može značiti da nekome treba vaša pomoć.

  Advertisements

  Toj osobi će trebati pomoć u vezi finansija ili čak saveta. Počnite da obraćate pažnju na ljude oko sebe i pokušajte da se saosećate, možda toj osobi već treba pomoć, ali vas nije pitala.

  FOTO: PIXABAY

  Sanjati da prijatelj dobije otkaz

  San u kome otpuštaju vašeg prijatelja znači loše vesti. Neko koga poznajete i sa kime imate dugu istoriju povrediće vaša osećanja neočekivano i intenzivano.

  Morate držati distancu kako bi se razočaranje smanjilo i bilo previše bolno. Zavisi od toga koliko znate o ovom prijateljstvu. Možda ćete imati vremena da ih upozorite.

  Sanjati da dajete otkaz

  Ovaj san predstavlja nešto lepo. Znači da možete odmah da promenite posao, ali nemojte da se bojite, čvrsto se suočite s tim! To je takođe izazov koji je za vas neophodan.

  Advertisements

  Ovaj san vam takođe pokazuje nešto što vam se nikada nije dopalo i to znate. S druge strane, ovaj san znači da ste odlučni da donesete veliku odluku, da je ona prava za vaš život.

  Sanjati da nekoga otpuštate

  Kada postanete šef, imaćete autoritet. Imate moć da otpustite nekoga. Ako se to dogodi u snu, onda to simbolizuje vašu odlučnost i snagu. Ovaj san pokazuje da ste čvrsta osoba i da dobijate sve što želite.

  Sanjati da ste dobili otkaz i da ste nezaposleni

  Snovi o otkazu i nezaposlenosti označavaju zabrinutost zbog rešenja koje ćete preduzeti. Ovaj san znači da nećete videti šta morate da uradite, jer je pred vama problem, ali ne očajavajte, to je podeljeni san i problem možda nije tako veliki kao što vam se čini.

  Pokušajte da vidite dobre stvari! Pomoglo bi vam kad bi se ponašali malo zrelije da ne biste zaglavili u jami bez dna.

  FOTO: PIXABAY

  Sanjati da ste dobili otkaz i plakali

  San u kome ste plakali kad su vas otpustili znači da će u vaš život doći dobra promena. Dogodiće se radost, pa ćete želeti da plačete, kao u snu.

  Advertisements

  Sanjati da supružnik dobije otkaz

  To je čudan san. Ako su vaš muž ili žena otpušteni u snu, to je problem koji uključuje porodične rutine, ali pre vašeg očajavanja, značenje je daleko od lošeg. Ovaj san vas upozorava da će biti šanse za uspeh na poslu!

  Ako vaš supružnik izgubi posao, to znači da će se pojaviti odličan posao uskoro! Ali ako ljudi koje volite već rade, to pokazuje poboljšanje ili mogućnosti na profesionalnom polju i morate biti vrlo pažljivi u postizanju ovoga u razumnom vremenu.

  Sanjati da rođak dobije otkaz

  Ako sanjate da je neko iz vaše porodice otpušten, to je znak da ćete uskoro imati porodičnih problema. U neprijatnoj situaciji najbolje rešenje je da se mentalno pripremite za izražavanje određenih stvari ili održavanje mira kako se sukob ne bi pogoršao. Ako je ovo finansijski problem, imajte na umu da ne postoje poteškoće koje se mogu rešiti besom.

  Advertisements
  Advertisements