Skip to content

Sanovnik otmica – Šta znači sanjati otmicu?

  Sanjati san u kojem su vas oteli znak je da se osećate da vas neko manipuliše na poslu ili u kući. To se dešava kada ne sledite pravila ili je veza “zategnuta”.

  To takođe može značiti da ste izgubili kontrolu nad nekim aspektom svog života i čeznete da otkrijete šta zaista želite u životu. Sanjati otmicu je prilično redak san, ali svejedno bi moglo da izazove osećaj zabrinutosti.

  Advertisements

  Ovaj san govori o kontroli. Sanjati kako su vas oteli, a čitav san vam je neprijatan, ukazuje na to da biste mogli biti zarobljeni u svojim osećanjima. To može biti činjenica da dozvoljavate svom srcu da vlada vašom glavom.

  Sanjati da vas je oteo neko nepoznat

  Sanjati da vas neznanac otme u vašem snu može biti pomalo zastrašujuće! Ovaj san je znak da ste učestvovali u pokušajima otkrivanja sebe. Možda su vam u nedavnoj prošlosti stvari bile izazovne?

  Takvi snovi se često dešavaju kada smo pod stresom. U životu se možete sresti s problemima koji će uzrokovati više poteškoća u budućnosti i probleme u vašem životu.

  Advertisements

  To će dovesti do složenijeg izazova u budućnosti i moraćete da prevaziđete mnoge stvari u životu da biste prevazišli svoje predstojeće probleme. Nije sve izgubljeno! Iako je ovaj san bio zastrašujući, takav san je samo odraz vaših strahova i briga.

  Ako ste sanjali da ste vi u ovom snu oteti uz upotrebu oružja, to znači da ćete verovatno biti namamljeni u zamku slatkim rečima ili lažnim obećanjem nekoga kome verujete. Osoba će koristiti prirodu poverenja i vašu lakovernost da bi vas iskoristila.

  Advertisements

  Sanjati da ste oteti pod pretnjom pištoljem ukazuje na problem sa drugima, u budućnosti ćete možda imati manji sukob.

  Sanjati da su ćerka ili sin oteti

  Kada sanjate da su vam ćerka ili sin oteti, to je odraz vaše težnje da izbegnete potpunu zavisnost od onih koji vas brinu ili vole. Može biti da sebi nanosite više štete nego koristi ako osećate da se problemi u životu povećavaju.

  U vezi u kojoj ste trenutno mogu biti problemi zbog vašeg osećanja nesigurnosti i na taj način izbegavate da delite svoja istinska osećanja. Slika vaše devojčice ili dečaka u takvom snu u kojem su oteti mogla bi biti prilično zabrinjavajuća.

  U vašem životu to znači da vam jasno nedostaju sigurnost, toplina i udobnost koji se obično pružaju u stabilnoj vezi. Duboko u sebi čeznete da vas drugi  vole koliko i vi njih. Ne možete steći poverenje i privući ih bliže sebi.

  Sanjati otmicu vaše ćerke ili sina i biti joj svedok pokazatelj je da ste napravili tešku grešku u vezi koja je bila veoma važna i da biste učinili sve da je održite. To je san koji je upozorenje da treba da vodite računa o svojoj vezi tako da dobijete ono što vam nedostaje u životu.

  Advertisements

  Sanjati da je ćerku oteo neki muškarac

  To su vrste snova koje nas bude oblivene u hladnom znoju. To je veoma težak san. Sanjati da vam je ćerku oteo muškarac prilično je uobičajen san, sa stanovišta psihologa snova, ovi snovi se javljaju zbog vaših strepnji u budnom životu i brige zbog starenja vaše dece.

  Ako vaša ćerka naiđe na bilo kakav fizički bol tokom sna, to je uglavnom odraz emotivnog bola u budnom životu.

  To može značiti da osećate emotivni bol. Uglavnom su ove vrste snova samo odraz vaše sopstvene velike ljubavi koju osećate prema ćerki. Kada naša deca odrastu, vrlo je često sanjati takav san.

  Sanjati da je sina oteo neki čovek

  Sanjanje vašeg sina tokom stanja snova je sasvim uobičajeno. Da, može biti prilično zabrinjavajuće – posebno ako je čovek nepoznat. To generalno ukazuje na strah zbog odrastanja vašeg sina, vaš sin odrasta, doseže različite životne tačke i napušta gnezdo.

  Sanjati da sina ili ćerku otme neka žena

  Ako sanjate da je vaše dete kidnapovala žena u vašem snu, to aludira na vašu nesposobnost da se nosite sa određenim problemima ili problemima u svom životu zbog toga što ste preplavljeni mnogim izazovima u vašem životu.

  Sanjati da je druga žena „majka“ vaše dece u snu je znak upozorenja, što bi moglo značiti da ste preplavljeni problemima do te mere da zanemarujete sopstvene potrebe.

  Advertisements

  Mnogobrojne odgovornosti u vašem životu onemogućavaju vam zbližavanje sa drugima – posebno sa vašom užom porodicom. U suprotnom morate da odredite prioritete porodičnih potreba, izgubićete ih zbog ostalih obaveza.

  Sanjati da vas otmu i drže kao taoca

  Sanjati da su vas oteli i da vas drže kao taoca manifestacija je vaše nesposobnosti da preuzmete kontrolu nad svojim životom i prema tome stvari ne funkcionišu kako bi trebalo.

  Mogli biste se prepustiti lošim navikama koje će vas dovesti do samouništenja ili biste se mogli pomiriti sa tuđom voljom, a ovo inače nanosi mnogo štete vašem životu.

  Pokušajte da uvidite druge simbole koji su predstavljeni u snu i koji bi mogli da precizno utvrde šta je tačno uzrok svih vaših problema.

  Sanjati da ste oteti, a zatim da ste pobegli

  Kada sanjate da ste oteti u snu, imaćete osećaj ograničenja i osećaj zarobljenosti. To bi moglo biti ono kroz šta tačno prolazite, i tako je registrovano u vašoj podsvesti, a ovo je rezultiralo vašim snom.

  Vaša porodica i vršnjaci možda pokušavaju da kontrolišu vaše postupke ili odluke, a to vas čini nesrećnim. Stoga, takav san može značiti da se osećate otuđeno od svojih najmilijih jer postoje neka neslaganja koja postoje između vas i njih.

  Advertisements

  Možda pokušavaju da vas prisile da ponovo budete stari – ipak vam je ugodno sa novim vama dok se oni trude da nauče kako da se nose sa vašim novim stavovima.

  To je san koji znači da su vam potrebna duhovna znanja i mudrost da biste preživeli u trenutnim okolnostima. Morate razviti samopouzdanje i proceniti svoje principe da biste otkrili sebe i pomogli drugima da nauče da se nose sa vama.

  Sanjati da ste zatvoreni u kući, a zatim pobegnete

  Sanjati da vidite sebe kao da ste u kućnom zarobljeništvu, a zatim bežite, znači da prolazite kroz osećaj dosade ili slabosti u svom životu, posebno na poslu ili u vezi sa odgovornostima odraslih.

  Monotonost vaših svakodnevnih aktivnosti možda vas izluđuje, pa se osećate kao da ste u zatočeništvu. Sanjati beg u ovom snu znak je da vam treba izlaz iz ovog načina života. Dobra vest je da postoji šansa koja se upravo ukazala u obliku promene u domu ili na vašem radnom mestu.

  Sada biste mogli iskusiti zadovoljstvo u novom poslu, a dosada bi mogla biti stvar prošlosti. To bi takođe moglo značiti da ste dosta toga postigli u novoj karijeri koja se pokazala prijatnom za razliku od prethodne.

  Sanjati da ste oteti i pretučeni

  Sanjati otmicu, a zatim prebijanje znak je poštovanja do tačke pasivnosti. Vaša prava su povređena, a vi ipak ne preduzimate ništa da do toga ne dođe. Treba vam vaša sloboda i to možete postići ne dopuštajući drugima da gaze po vama.

  Advertisements

  Ovaj san sanjate jer vam se čini da u vašem životu postoji dominantna figura koja vas tera da se potčinite njenoj vlasti.

  Stoga, mogli biste biti zaljubljeni u nekoga i tako podneti svu njegovu nasilnu prirodu da biste stekli mesto u njegovom životu.

  Advertisements
  Advertisements