Sanovnik pica – Šta znači sanjati picu?

Ukusno nacionalno jelo italijanske kuhinje, za koje zna ceo svet, osvojilo je mnoge gurmane.

Prema Mileru, verovatno ono što voli većina ljudi ne izaziva vam ni nagoveštaj saosećanja. Medeina knjiga snova upoređuje picu u snu sa sposobnošću uspavane osobe da uradi nešto praktično iz ničega.

Advertisements

Sanjati da pripremate picu

Savremena univerzalna knjiga o snovima objašnjava snove o pripremi pice kao novom perspektivom da se izrazite i pokažete svoj talenat. Dolazite u iskušenje da iskoristite svoje veštine i ostvarite svoj unutrašnji potencijal.

Vizija u kojoj je sanjar imao priliku da peče i jede picu sa sirom, znači uzajamna osećanja sa osobom koja vam se sviđa, a koja bi se mogla pretvoriti u ljubav.

Sanjati da je pica zagorela

Ako je tokom pečenja pica izgorela, u stvarnosti postoji opasnost da vas bliski prijatelj prevari. Ako ste sanjali da su, iako je izgorela, svi gosti počeli da jedu picu, to znači da možete na adekvatan način da se izvučete iz neke neprijatne situacije.

Sanjati da vas nepoznati muškarac poziva u piceriju

Ako mala devojka sanja kako je nepoznati muškarac poziva u piceriju, to znači da će dobiti prikrivenu, opscenu ponudu od muškarca u stvarnosti. Za udatu ženu značenje ovog sna otkriva mogućnosti dobrog provoda sa supružnikom.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da ste u piceriji sa poslovnim partnerima

Ako ste sanjali da ste u piceriji sa poslovnim partnerima ili kolegama, to znači da se trebate čuvati trikova ili obmane s njihove strane.

Advertisements

Sanjati da vidite ili jedete picu

Videti ili jesti picu u snu predviđa priliku da se dobro zabavite, i naučite nešto novo. Jesti picu u snu znači da biste mogli da naučite nove stvari ili promenite svoje utvrđeno gledište na suprotno mišljenje.

Neke knjige snova tvrde da jedenje pice nagoveštava pretnju da ćete pasti u tešku situaciju zbog vaše lakoće. Još jedno značenje sna u kojem se jede pica govori o mogućnosti da se uradi zanimljiv projekat i da se posete nepoznata mesta.

Ako ste sanjali da jedete picu u krugu kolega, to predstavlja rizik da postanete žrtva lažnih glasina i drugih nagađanja u stvarnosti.

Ako ste sanjali da jedete picu i komad padne na pod, to znači da ćete možda dobiti očekivate vesti. Za mladu devojku ovakav san znači sastanak sa finim i uljudnim mladićem u stvarnom životu, koji se može završiti venčanjem.

Sanjati da naručujete mnogo pica

Ako ste sanjali da naručujete mnogo pica, to znači da ćete najverovatnije proširiti vidike vašeg uticaja.

Sanjati da režete picu

Ako ste sanjali da režete picu i polažete na tanjire, to predviđa ugodan razgovor sa voljenom osobom. Preseći veliku picu sa obiljem sastojaka personifikuje težnju sanjara da stekne bogato iskustvo.

Advertisements