Sanovnik ples – Šta znači sanjati ples?

Sanjati da plešete s nekim predstavlja područje vašeg života u kojem postoji harmonija ili se stvari odvijaju onako kako bi trebalo. Saradnička ravnoteža. Biti u korak sa drugim ljudima ili situacijom. Možda ćete biti zadovoljni kako ide određena situacija ili veza.

Alternativno, ples sa nekim može odražavati tok veze. Koliko dobro sarađujete vi i partner. Takođe može odražavati tok dobrih odluka ili uspešnih izbora.

Advertisements

Sanjati kako vam je neprijatno dok plešete predstavlja neiskustvo ili osećaj da ste početnik. Dajete sve od sebe da pronađete ravnotežu ili harmoniju u situaciji ili vezi.

Sanjati kako plešete sami sa sobom, predstavlja sreću ili dobar osećaj u situaciji koja funkcioniše onako kako vi želite. Uspeh ili život vam polazi za rukom. Osećaj ushićenja.

Sanjati da ste na času plesa predstavlja vaš pokušaj da idete u korak sa drugim ljudima. Možda pokušavate da pokažete da ste jednako dobri kao i drugi dok se usklađujete sa njihovim uverenjima ili vrednostima.

Sanjati da plešete u svom domu

Ako sanjate kako plešete u svojoj kući, imajte na umu da to obično nije povoljan znak.

Bez obzira na detalje vašeg pleas, ili na specifičnu lokaciju u vašem domu u kojoj ste sanjali da plešete, takav san nagoveštava predstojeće hitne slučajeve i iznenadne sukobe, kao i buduću potrebu da prođete kroz niz neprijatnih razgovora i neslaganja sa nekom osobom.

Advertisements

Nemoguće je predvideti da li se radi o nekoj konkretnoj osobi iz vašeg domaćinstva ili možda nekog  prijatelja, kolege ili daljeg rođaka.

Sanjati da plešte na podijumu

San u kome plešete na podijumu, kao da nastupate za veliku publiku, govori o vašoj zavisti prema ljudima koje smatrate mnogo uspešnijim od sebe u svim aspektima života.

Možda mislite da imaju nezasluženo visoke prihode, neutemeljeno srećnu porodicu, veći dom i bolji položaj na poslu bez ikakvog očiglednog razloga, dok ste vi sami inferiorni u odnosu na njih, iako ste mnogo vredniji.

Postoji mogućnost da gubite previše vremena pitajući se zašto i kako su ti ljudi imali toliko sreće, umesto da svoje napore ulažete u lični uspeh i bolji život svog domaćinstva.

Sanjati decu koja plešu

San u kojem posmatrate, pristupate ili komunicirate u bilo kom drugom obliku sa grupom dece koja plešu obično je vrlo povoljan znak. Takav san je nagoveštaj radosti, sreće i značajnih dostignuća koja bi se mogla dogoditi u bliskoj budućnosti u vašem domaćinstvu.

Nakon što svedočite prvim znakovima pomenutih povoljnih događaja, možete sebi dozvoliti da se prepustite lepoti trenutka i prestati da brinete o svojim najbližim članovima porodice, jer je vrlo malo verovatno da bi im se u bliskoj budućnosti moglo dogoditi nešto nepovoljno.

Sanjati da starije osobe plešu

Sanjati kako starije osobe plešu smatra se izuzetno povoljnim znakom. Govori o predstojećem uspehu u vašim trenutnim projektima i poduhvatima, bez obzira na to da li su povezani sa vašim poslom, domom ili drugim aspektima vašeg života.

Verovatno je da će ovi povoljni događaji biti rezultat sila koje su van vaše kontrole ili samo rezultat neočekivanih slučajnosti i sreće koje rade na vašem konačnom uspehu.

FOTO: PIXABAY

Sanjati balet

Ako se u snu vidite kako posmatrate nekoga ko izvodi baletski performans, smatrajte da je ovo simbol vašeg trenutnog sentimentalnog i romantičnog raspoloženja.

Alternativno, takav san mogao bi da nagoveštava predstojeći period buđenja kreativnosti, nestrpljenja i volje da se promenite nabolje, kao i da poboljšate sve aspekte svog života koji su dugo zahtevali vašu nepodeljenu pažnju.

Baš kao što je balet prefinjena i zahtevna umetnička disciplina, vaše težnje za ličnim rastom i poboljšanjem sopstvenog života zahtevaće istrajnost u nastojanjima i izuzetnu mudrost da biste postigli uspeh.

Advertisements

Sanjati da se okrećete dok plešete

Ako ste žena, san u kojem vidite da vas partner okreće dok plešete, smatra se znakom upozorenja. Mogli biste se naći u delikatnoj i opasnoj situaciji koja bi mogla proisteći iz vašeg neopreznog stava i lakovernosti.

Opisani scenario mogao bi biti povezan i sa određenim postupcima vašeg partnera, ali nije nužno tako. Posle takvog sna, preporučuje se da budete na oprezu i pazite na bilo kakve lukave planove koji bi se mogli odvijati iza vaših leđa.

Sanjati da plešete za nekoga

San u kojem vas nagovaraju da plešete za određenu osobu je mač sa dve oštrice koji bi mogao označavati dobar ili loš znak, u zavisnosti od vaših godina. Ako ste mladi, smatrajte ovaj san pretečom neočekivanog, a ugodnog događaja.

Na primer, to može biti iznenadna prilika za posao u fantastičnim uslovima ili poziv na zabavu za koju niste znali da će se uskoro održati.

Ali ako ste osoba srednjih godina, takav san bi mogao predvideti predstojeće finansijske poteškoće do tačke bankrota i nemogućnosti zadržavanja finansijske odgovornosti. Preporučuje se da se uzdržite od donošenja ozbiljnih poslovnih odluka, ako ste imali takav san, kako biste umanjili moguće rizike.

Sanjati da plešete u gomili

Sanjati da plešete usred velike gomile plesača, na primer tokom muzičkog koncerta, festivala na otvorenom ili samo neobavezne zabave, predviđa mogući početak usamljenog perioda u vašem životu. Ovo vreme moglo bi biti u znaku socijalne izolacije, nepovoljnih događaja i sumornog ambijenta uopšte.

Da biste prebrodili ovaj period samoće sa minimalnom količinom emocionalnih gubitaka, preporučuje se da provodite vreme prepuštajući se aktivnostima koje vam donose radost i koje ne zahtevaju društvo bilo koga drugog, poput čitanja, gledanja filmova, sviranje muzičkog instrumenta ili pronalazak novog hobija kome ćete se posvetiti.

Advertisements