Sanovnik posteljina – Šta znači sanjati posteljinu?

Snovi o posteljini često simbolizuju neke stvari koje želite zadržati privatnim ili u tajnosti. Često ukazuju na nešto u vašem životu što smatrate utešnim ili umirujućim.

Ovi snovi mogu ukazivati na konačno prihvatanje nekih okolnosti u vašem životu ili prilagođavanje nekoj situaciji.

Advertisements

Možda ovaj san ukazuje na odbijanje da se nešto promeni ili se nečemu prilagodi. Možda to otkriva da ste zadovoljni nekim trenutnim okolnostima.

Snovi o posteljini često simbolizuju probleme sa vašim sek*ualnim životom. Možda oni ukazuju na vašu otvorenost u vezi sa sek*ualnim životom ili neke tajne koje imate u tom delu svog života.

Sanjati čistu posteljinu

Ako ste sanjali čistu posteljinu, taj san je obično dobar znak. To obično ukazuje na lako rešavanje nekih problema koje imate. Možda to ukazuje na vašu sposobnost da ostanete mirni kada ste u nekoj teškoj situaciji. Ovaj san često ukazuje na primanje dobrih vesti iz daleka.

Sanjati prljavu posteljinu

Ako ste sanjali prljavu posteljinu, taj san nije dobar znak. Ovaj san obično znači da ćete uskoro naići na finansijske probleme ili zdravstvene probleme. Ovaj san takođe može ukazivati na neke tajne koje postaju javne i uništavaju vašu reputaciju.

Ako ste sanjali da na svoj krevet stavljate prljavu posteljinu, taj san je loš znak. Obično ukazuje na argumente ili na ljutnju na nekoga.

Advertisements

Sanjati čistu belu posteljinu

Ako ste sanjali čistu belu posteljinu, taj san je obično vrlo dobar znak. To je znak uspeha, profesionalnog napretka, sreće u vezi sa vašim privatnim životom itd.

Može značiti unapređenje ili nagrađivanje za neke prethodne napore. Ponekad ovaj san ukazuje na neke nove mogućnosti koje biste uskoro mogli dobiti.

Sanjati dobro postavljenu posteljinu

Ako ste sanjali dobro postavljenu posteljinu, taj san je dobar znak. To obično ukazuje na dobro slaganje sa partnerom. Često je znak potpune kontrole nad svojim životom.

Sanjati neurednu posteljinu

Ako ste sanjali neurednu posteljinu, pa čak i sanjali da spavate u krevetu sa neurednom posteljinom, taj san je obično loš znak. Često ukazuje na sukobe i nesuglasice sa romantičnim partnerom. Ovaj san često označava probleme u vašoj trenutnoj romantičnoj vezi.

Ovaj san često otkriva vašu zabrinutost zbog nekih tajni koje mogu postati javne. Ovaj san često ukazuje na potrebu da otkrijete neke tajne koje imate kako biste pronašli mir i opustili se.

Sanjati pocepanu posteljinu

Ako ste sanjali pocepanu posteljinu, taj san je obično vrlo loš znak. Obično simbolizuje razvod, kraj veze i u najgorem slučaju smrt partnera. U nekim slučajevima ovaj san simbolizuje skorije sukobe s nekim.

Sanjati staru i otrcanu posteljinu

Ako ste sanjali da spavate u staroj i otrcanoj posteljini, taj san je loš znak. Često ukazuje na bolest sa kojom biste se uskoro mogli susresti. Ako ste samo videli posteljinu koja je tako izgledala, taj san bi mogao ukazivati na to da je neko iz vaše blizine u opasnosti.

FOTO: PIXABAY

Sanjati izuzetno veliku posteljinu

Ako ste sanjali izuzetno veliku posteljinu, taj san obično otkriva da ste opsednuti zadovoljavanjem svojih sek*ualnih potreba.

Sanjati malu posteljinu

Ako ste sanjali malu posteljinu, taj san obično otkriva nezainteresovanost za se*s. Ovaj san često ukazuje na probleme u vašem sek*ualnom životu.

Sanjati da perete posteljinu

Ako ste sanjali da perete posteljinu, taj san obično predstavlja podsetnik na neka područja vašeg života. Možda ćete morati uspostaviti red u nekim ličnim ili profesionalnim stvarima kao preduslov za postizanje nekih ciljeva koje imate u ovim oblastima.

Sanjati da kačite čistu posteljinu

Ako ste sanjali da kačite svežu čistu posteljinu, taj san se smatra dobrim znakom. To ukazuje na uspeh u vašim poduhvatima.

Advertisements

Sanjati da sakupljate osušenu posteljinu

Ako ste sanjali da sakupljate suvu čistu posteljinu, taj san je obično loš znak. Često ukazuje na probleme sa članovima porodice.

Sanjati da peglate posteljinu

Ako ste sanjali da peglate čistu posteljinu, taj san je obično dobar znak. Često ukazuje na to da će vas neko iz blizine uskoro posetiti.

Sanjati da slažete posteljinu u ormar

Ako ste sanjali da u ormaru slažete čistu posteljinu, taj san je obično podsetnik da budete velikodušni i da poklanjate drugima.

Sanjati da menjate posteljinu

Ako ste sanjali da menjate posteljinu, taj san obično predstavlja loš znak. Često ukazuje na pogoršanje vašeg zdravlja.

Sanjati da spavate na prljavoj posteljini

Ako ste sanjali da spavate na prljavoj posteljini, taj san nije dobar znak. Često otkriva nedostatak samopouzdanja i osećaj inferiornosti. Ovaj san vas podseća da radite na izgradnji svog samopouzdanja i samopoštovanja.

Advertisements