Sanovnik puška – Šta znači sanjati pušku?

Videti pušku u snu predstavlja strah, agresiju, bes i potencijalnu opasnost. Puška predstavlja sposobnost upotrebe sopstvene moći da se odbranite od sveta. Međutim, to takođe može ukazivati na vašu uzvrelu i brzopletu narav kada se suočavate sa preprekama.

Treba napomenuti da ako ste gledali akcione filmove, igrali video igre ili pucali u neke mete u streljani, san može jednostavno odražavati vaša stvarna iskustva i imati manje simboličko značenje.

Advertisements

Puška je nasilan i direktan način da se zaštitite od štete. Možda je vaš bes došao do tačke gde više ne možete da ga potiskujete. Bilo koji drugi dodatni okidači vas mogu dovesti do tačke pucnja.

Sanjati da nabavljate pušku

Ako ste sanjali o kupovini ili nabavci puške, imajte na umu da njena svrha u snu može biti presudna za razumevanje vaše podsvesti. Da li je to više za vašu zaštitu, lov ili nameravate da nekoga povredite u snu?

U ovom slučaju, nabavka puške u snu znači da preduzimate korake za postizanje svojih ciljeva. Koristite više ili manje nasilna sredstva ili načine ostvarenja ciljeva.

Sanjati da punite pušku

Sanjati da punite pušku upozorava da biste trebali biti oprezni i ne dozvolite da vam narav izmakne kontroli. To takođe može značiti vašu sposobnost da se branite u određenoj situaciji. Spremni ste za akciju u pravo vreme. Može predskazati početak bitke sa kojom biste se mogli suočiti.

Sanjati da praznite pušku

Sanjati da praznite pušku ukazuje na to da vreme intenzivnog pritiska jenjava. Sada ste spremni da se nakratko odmorite pre nego što se pozabavite dodatnom pretnjom. San vam sugeriše da biste trebali da se opustite i da ne budete stalno napeti.

Advertisements

Sanjati da nosite pušku

Nošenje puške na otvorenom u snu znači da ste ponosni i imate moć u svom autoritetu i samopouzdanju. Nositi pušku u snu znak je da ste spremni da krenete u svakom trenutku. Spremni ste da se nosite sa bilo kojom vrstom situacije ili pretnje koja vam se nađe na putu.

Sanjati da sakrijete pušku

Sakriti ili prekriti pušku u snu, posebno ako je puška napunjena i spremna za pucanje, podrazumeva da potiskujete svoj bes i svoje misli. Pokušajte da pronađete načine da se izrazite umesto da skupljate svoj bes.

Sanjati arsenal oružja

Ako ste sanjali da imate arsenal unutar kuće za smeštaj oružja, možda tražite utočište ili zaštitu. Osećate se ugroženo od sveta oko vas. Ili kolekcija pušaka može biti znak vaše moći i ponosa u vašem životu, porodici i drugim stvarima koje posedujete.

Sanjati da ciljate sa puškom

Sanjati da nekoga ciljate sa puškom označava vaš agresivan osećaj i skriveni bes prema toj određenoj osobi. Možda ih pokušavate kriviti za nešto.

Ako ste pušku usmerili u neku osobu ili životinju, to znači da vaš bes i agresija plaše vaše mete ili ljude u stvarnom životu. Na primer, ako u snu usmerite pušku na psa ili mačku, možda ćete tražite usluge od svojih bliskih i lojalnih prijatelja. Činite da se osećaju neprijatno a opet obavezujuće.

Sanjati snajpersku pušku

Snajperska puška u snovima predstavlja pažljivo planiranje i odabir ciljeva u životu. Možda ste u životnoj fazi u kojoj određujete svoje ciljeve u životu.

Sanjati mitraljez

Mitraljezi izbacuju gomilu metaka u kratkom vremenskom periodu na brz način. Mitraljez u snu znači da treba da delujete brže, prvo pucate, a pitanja postavljate kasnije.

Advertisements