Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom blagostanju i uspešnosti u rešavanju sporova. Sve ovo zavisi od detalja iz vašeg sna.

Takođe,  za preciznije tumačenje sna može biti jako značajno da se setite tačno koji deo tela ste povredili.

Advertisements

San o otvorenoj i velikoj rani na koži označava  strah koji imate od sveta oko vas. Verovatno ćete se osećati slabo i ranjivo na javi. Potrebno je verovati u svoju snagu, kako bi mogli da se oduprete poteškoćama i složenostima života.

Ako ste sanjali da je neki stranac povređen,  značenje ovog sna  je da ne slušate savete drugih ljudi. Nespremnost prijatelja da razumeju značaj vaših projekata i ciljeva,  izazvaće talas nerazumevanja i izgovora. Prateći ih, izgubićete priliku da postignete ono što želite.

Ako ste sanjali o tome kako pokušavate da pružite pomoć nekom strancu, onda ste, u stvarnosti, simpatična osoba i verni saputnik svojim prijateljima. Snovi u kojima zašivate rane, simbol su poteškoća koje dolaze. Sasvim je moguće da nećete moći da ih savladate bez gubitaka.

San o tužnom osmehu simbolizuje sreću. Neočekivana sreća posetiće vas i pružiće vam duševni mir, udobnost u kući i finansijsko blagostanje.

San u kom vam nož štrči iz tela znak je toga da su u vašem životu prisutni lažni prijatelji. Pogledajte pažljivo svoje okruženje i ne padajte na mamac licemerja. Isto tumačenje se odnosi za san u kom imate  ranu na leđima.

Advertisements

San o izlečenju bilo koje rane uz pomoć kompleta za prvu pomoć simbol je neke stvari koja postaje sve bolja i bolja. Svi sukobi i svađe će prestati, a nesporazumi će se postepeno odmotavati dok ne dođe do rešenja.

Tumačenje snova takođe može da zavisi i od toga koji je deo tela povređen. San o rani na nozi upozorava da će uskoro put do novca postati težak. Uobičajeno stanje stvari će prestati da postoji; moraćete da se odreknete nekih generalnih kupovina.

San o ranama na rukama sugeriše da vam novo poznanstvo neće biti ugodno kao što izgleda na prvi pogled. Ova osoba će uskoro biti među vašim najgorim neprijateljima.

San o rani na stomaku predviđa prekid veze sa voljenom osobom. Ako ne želite da budete sami, nemojte da preuveličavate probleme, već pokušajte da ih izgladite.

San o ogrebotinama i posekotinama na glavi simbolizuje da bi trebalo da se odmorite. Previše razmišljate, a to negativno utiče na vaše zdravlje. Podelite odgovornosti sa kolegama i članovima porodice: ne morate lično da rešavate sve probleme.

San o ranjenom vratu sugeriše da treba da se pazite svojih neprijatelja. Ubrzo nećete moći da napravite nijedan korak bez prismotre neprijatelja. Potražite način da se oslobodite ovog stresa što je brže moguće.

San o krvavoj rani simbolizuje nemirnu savest. Najverovatnije se niste ponašali pristojno, i to vas muči. Izvinite se osobi koja je upala u problem.

Sanjati veliku ranu

San o velikoj rani ponekad je vaša podsvest. Želite da se oslobodite težnje za materijalnim stvarima. Pokušavate da povratite nešto dragoceno iz svoje prošlosti.

Ovo je pokazatelj vaše strepnje i misli, na primer, da li ste ostavili dobar utisak na nekoga koga ste sreli. Vi pristupate na drugačiji i dubok način.

San o velikim ranama označava vašu sposobnost da uravnotežite aspekte svog života. Možda razmišljate o nekoj odluci. Prevazilazite svoje strahove i prepreke. Ovaj san signalizuje ispunjenje vaših želja. Želite da idete protiv norme.

Sanjati ubodnu ranu

San o ubodnoj rani pokazatelj je smrti, mraka i podsvesti. Ne provodite dovoljno vremena sa nekom osobom u vašem životu. Vaš se performans pomno promatra i propituje.

Advertisements

Ovaj san je simbol nedostatka mudrosti ili zbunjenosti u nekoj situaciji. Tražite porodičnu sigurnost i sreću, ili vam treba samo više sna.

San o ubodnoj rani izražava osećaj krivice zbog onoga što imate, dok se drugi bore za obična sredstva za život. Za uspeh morate da pokušate da primenite drugu perspektivu.

Možda ćete osećati da niste u stanju da potpuno izrazite svoje emocije. Ovaj san predstavlja neki aspekt vas koji ste ignorisali ili napustili. Neko vas forsira da radite nešto što zapravo ne želite da radite.

Sanjati duboku ranu

San o dubokoj rani ukazuje na bogatstvo, moć i luksuz. Vaš život je dobro izbalansiran. Osećate se bespomoćno. To je preciznost, svesnost i osetljivost. Ovaj san vam daje zeleno svetlo da nastavite sa novim projektom ili putovanjem.

San o dubokoj rani znak je za novo rođenje, novi rast, dugovečnost i ljubav. Izražavate želju da pripadate nečemu. Vreme je da krenete napred. To se odnosi na senzualnost, intenzitet i dramu. Pripremate se za rast i promene.

Sanjati ranu na grudima

San o rani na grudima govori o podsvesti i negativnom aspektu svojeg Ja. Vi se borite između dobra i zla. Zanemarujete problem ili odbijate da vidite širu sliku. Ovo je nagoveštaj neodobravanja.

Možda ćete morati da preispitate svoj pristup u nekom zadatku. San o ranama na grudima pokazatelj je poremećaja i haosa u vašem životu.

Osećate se nelagodno zbog svog položaja ili neke odluke koju ste doneli. Morate doći do srži neke stvari. Vaš san je znak za saradnju i timski rad u nekim odnosima. Propustili ste ili izgubili priliku.

Sanjati ranu na članku

San o rani na članku predstavlja neki novi način viđenja. Morate biti više fokusirani na svoje zadatke i ciljeve. Možda ste oprezni ili tajnoviti. Vaš san je predznak za vašu svakodnevnu rutinu. Vi idete onako kako vas struja nosi, bez ikakvih prigovora ili otpora.

San o ranama na članku može biti i znak neke bolesti. Morate ostaviti neki aspekt svog života sudbini. Neko blizak vama se povukao. Vaš san je metafora plodnosti ili besmrtnosti. Morate brzo da rešite svoje prethodne probleme, pre nego što krenete napred sa svojim životom.

Sanjati ranu na nozi

San o rani na nozi predskazanje je za neostvareni cilj ili san. Ne mislite da možete potpuno i slobodno  sebe da izrazite. Možda imate posla sa nekim u vašem životu koji ne pokazuje milost i naklonost. Vaš san se tiče pitanja u vezi sa vašim zdravljem. Podcenjujete sopstvene sposobnosti koje posedujete.

San o ranama na nozi može da predstavlja i tradiciju i starinske ideale. Morate se staviti u tuđu kožu, da bi videli kako bi se neka osoba osećala. Istražili ste sve svoje mogućnosti, vi razmišljate van okvira. Ovo izražava ženske emocije i želje. Potiskujete svoja osećanja ili misli.

Advertisements

Sanjati posekotinu

San o posekotini simbolizuje vašu pasivnu i poslušnu prirodu. Morate da nađete neko novo interesovanje ili  da probate neki hobi. Morate da uravnotežite svoje sopstvene potrebe sa potrebama drugih. Ovo je trag za nešto što je privlačno ili zarazno. Treba za nešto da se pripremite.

San o posekotini takođe označava individualnu moć. Prevideli ste hitnu stvar ili situaciju. Možda se vaša snaga ili volja ispituju. San ukazuje na vašu spremnost za sastanak, projekat ili čak sastanak. Morate da neutrališete ili prepoznate neki aspekt sebe.

Advertisements