Sanovnik riba – Šta znači sanjati ribu?

Ribe u snu mogu da predviđaju stvari koje će se dogoditi, ali svi detalji sna otkrivaju njegovo pravo značenje. Riba koja pliva u vašem snu može značiti vaše podsvesne uvide, a ako je uhvatite u snu, to može biti znak nekih skrivenih uvida koji izlaze na površinu.

Ponekad san u kojem ste videli puno riba kako plivaju samo vas podseća da „u moru ima puno ribe“, pa se nemojte obeshrabriti ako u poslednje vreme imate nekih problema u vezi.

Ponekad riba označava deo vašeg života kojim niste zadovoljni ili da vas možda nešto potiskuje. Obično su snovi o plivanju riba na površini dobar znak i znače bogatstvo i prosperitet, a plivanje na dnu vode može biti znak pogibije.

Ribe u snu ponekad mogu imati posebno značenje za žene. Za mlade žene to može značiti novu srećnu ljubavnu vezu ili predlog za brak. Za starije žene to može označavati srećan i miran porodični život.

Riba takođe može biti znak dobiti i povećanja bogatstva. To takođe može biti znak predstojeće trudnoće ili rođenja deteta. Snovi o posmatranju plivanja riba mogli bi značiti začeće. Ženama se često dogodi da sanjaju o plivanju riba u trudnoći.

Ribe u snu ponekad mogu najaviti nagrade za vaše napore ili simbolizovati strpljenje potrebno za postizanje cilja.

Riba je takođe važan simbol u hrišćanstvu i kao takav san koji uključuje ribu može imati religijske konotacije. To može da simbolizuje vašu vezu sa božanstvom ili da primate duhovnu podršku i smernice.

Sanjati živu ribu

Ako ste u snu videli plivanje žive ribe, takav san može značiti srećnu ljubavnu vezu u koju ćete se uskoro upustiti. Ovaj san takođe može ukazivati na uspeh u projektima i aktivnostima koje ćete preduzeti.

Sanjati mrtvu ribu

Ako ste u snu videli mrtvu ribu kako pluta, takav san je verovatno loš znak i može značiti razočaranje i stres zbog nekih problema u vašem životu koje ne možete da kontrolišete. Ovaj san takođe može značiti emocionalne ili finansijske gubitke u bliskoj budućnosti.

Sanjati da jedete ribu

Snovi o jedenju ribe mogu značiti dobre vesti koje ćete uskoro dobiti ili dobro zdravlje, obilje i prosperitet u bliskoj budućnosti. Ponekad ovaj san predviđa dobitak na lutriji ili neko drugo povećanje prihoda.

Ako ste u snu jeli ribu nakon što ste je gledali kako se čisti i kuva, takav san je vrlo dobar znak i možda nagoveštava sticanje bogatstva nasleđem.

Ako ste u snu videli ili jeli različite vrste ribe, takav san je dobar znak, koji nagoveštava uspeh i finansijsku dobit od projekta koji trenutno pravite. Ponekad ovaj san može značiti beznačajnu bolest ili gubitak.

Sanjati da pripremate ribu

Ako ste u snu pripremali ribu, takav san možda nije dobar znak, jer bi mogao da predskazuje probleme i stres u narednim danima. To može biti čak i znak razočarenja koje ćete uskoro doživeti.

Ponekad ovaj san može značiti promenu perspektive i načina na koji gledate na stvari i život uopšte. Možda je ovaj san znak vaše spremnosti za promene.

Sanjati da čistite ribu

Snovi o čišćenju ribe su dobar znak i znače neke zabavne i uzbudljive aktivnosti u narednim danima. Ponekad ovaj san može značiti da se ponašate na način koji očekuju ljudi iz vaše okoline.

Sanjati da riba govori

Ako je riba u snu govorila, taj san verovatno nije dobar znak i može značiti probleme u odnosima sa drugima, usamljenost i probleme u komunikaciji.

Sanjati ribu bez vode

Kada sanjate ribu bez vode, taj san verovatno nema dobro značenje. Riba bez vode odnosi se na osobu u nepoznatim i neprijatnim situacijama. To bi moglo značiti otuđenje. Možda se osećate nelagodno u odnosima sa drugima i vaša podsvest vam šalje poruku šta treba da promenite da biste imali zadovoljavajuće veze.

Sanjati akvarijum pun ribe

San u kojem ste posmatrali akvarijum za ribu pun ribe možda potvrđuje da je držanje po strani od tuđih problema najbolji pristup koji možete imati. Akvarijum pun ribe takođe je znak sreće u poslu i ljubavi.

Sanjati da čistite akvarijum

Ako ste u snu čistili akvarijum, takav san može značiti vaše pokušaje da impresionirate ljude iz vašeg društvenog kruga pretvarajući se da ste nešto što niste.

Sanjati da vas je napala velika riba

Ako vas je u snu napala velika riba, takav san može značiti da izbegavate neke emocionalne probleme i puštate ih van kontrole. Možda potiskujete neka osećanja i to utiče na vas.

Sanjati veliku ribu koja želi da vas pojede

Ovaj san može značiti da imate moćne neprijatelje, koji pokušavaju da vam smeste ili unište reputaciju.

Sanjati ribolov

Ako ste u snu pecali, ovaj san je obično dobar znak i može značiti da počinjete da se suočavate sa potisnutim osećanjima. Ponekad ovaj san samo otkriva vašu potrebu za odmorom i opuštanjem.

Sanjati da hvatate ribu

Snovi o ulovu ribe mogu vam nagovestiti uspeh i finansijske dobitke kroz dobru ideju koju imate. Ako ste jeli ribu koju ste ulovili u snu, takav san je verovatno loš znak koji nagoveštava bolest ili nesreće sa nekim članom vaše porodice ili prijateljima.

Ako je voda iz koje ste lovili ribu prljava, takav san može značiti moguće prepreke koje se u vašem poslovnom životu mogu javiti u bliskoj budućnosti zbog mešanja nekih važnih ljudi.

San o ulovu ribe takođe može da simbolizuje prepoznavanje i svest o potisnutim osećanjima i osećanjima iz vaše podsvesti. Ponekad može simbolizovati novu i kreativnu ideju koju ste smislili.

Sanjati da ne možete uloviti ribu

Snovi o gubitku ribe koju pokušavate da ulovite mogu značiti izgubljene mogućnosti ili šanse i razočaranja koja će doći kao rezultat tog gubitka.

Sanjati ribu koja leti

Snovi u kojima su letele ribe obično su dobar znak koji nagoveštava prevazilaženje nekih problema i prepreka u bliskoj budućnosti.

Sanjati ribara

Snovi o ribaru obično predstavljaju vašu potrebu da se opustite, a poruka ovog sna je da nađete vremena za to. Ako ste sanjali ribara koji hvata ribe, ovaj san vam sugeriše da obratite pažnju na svoje ponašanje i da imate više strpljenja u komunikaciji sa drugima.

Sanjati da ubijate ribu

Ako ste u snu ubijali ribu, ovaj san je verovatno dobar znak i uskoro može značiti uspeh u nadmetanju.

Sanjati da kupujete ribu

Ako ste u snu kupovali ribu, takav san može značiti bolest u bliskoj budućnosti. Ponekad ovaj san može značiti pohlepu.

Sanjati da lovite ribu rukama

Ako ste u snu pokušali da ulovite ribu golim rukama, takav san može otkriti neka emocionalna razočarenja koja imate.

Sanjati ulov velike ribe

Ulov velike ribe u snu obično je dobar znak i znači sreću u bliskoj budućnosti.

Sanjati da neko lovi ribu

Ako ste u snu gledali nekoga kako peca, to verovatno znači da ćete se u narednim danima napuniti energijom.

Sanjati da donosite kući ulov ribe

Ovaj san možda nije dobar znak i može nagovestiti povećanje odgovornosti i dužnosti u vezi sa članovima vaše porodice u bliskoj budućnosti.

Sanjati gomilu mrtvih riba

Ako ste u snu videli gomilu mrtvih riba, takav san je verovatno loš znak koji označava gubitak nade, tugu, izdaje ili usamljenosti. Možda neko pokušava da vam zabije nož u leđa.

Sanjati da riba pliva u čistoj vodi

San o plivanju riba u čistoj vodi mogao bi ukazivati na sreću i lepa iznenađenja u bliskoj budućnosti. Ovaj san je obično dobar znak koji predviđa uspeh i sreću. Za poslovnog čoveka to je znak dobiti i dobrih poslova, a za radne ljude srećne prilike i mali profit.

Sanjati ribarnicu

Ako ste u snu stajali ili šetali ribarnicom, takav san je dobar znak i predskazuje sreću u bliskoj budućnosti. Ovaj san može ukazivati na vaše sposobnosti da uspete u onome što želite i sreću koju osećate postižući svoje ciljeve.

Ako ste ribu kupovali u ribarnici, ovaj san znači da ćete u bliskoj budućnosti biti dužni da brinete o članovima porodice. Ako je riba propadala, to je zapravo dobar znak dobrih stvari koje izlaze iz neke mutne situacije.

Sanjati da riba smrdi

Riba koja smrdi u snu, suprotno očekivanjima, obično označava sreću i veliku zaradu.

Sanjati da ste ispustili ribu na zemlju

Ako ste u snu ispustili ribu na zemlju, takav san može značiti da ste trenutno sve vreme emocionalno preplavljeni i prenaglašeni. Možda vam je mnogo stvari na pameti i stalno se brinete zbog nečega. Ovaj san je verovatno znak da trebate odmoriti od svega i opustiti se.

Sanjati male ribice

Ako ste sanjali male ribice, to može značiti manju nesreću sa beznačajnim povredama.

Sanjati veliku ribu

Ako ste imali san u kome ste videli veliku ribu, to ponekad može značiti da vas neko ogovara.

Sanjati da je žena rodila ribu

Ako ste sanjali ovakav neobičan san, to bi moglo značiti da će vaša beba biti devojčica.

Sanjati belu ribu

Bela riba u snu je obično dobar znak i može da predviđa uskoro primanje ljubavnih poruka koje će vas usrećiti.

Sanjati ribe u blatnjavom ribnjaku

San o plivanju riba u blatnjavom ribnjaku nije dobar znak i možda vas upozorava na bolest koja uskoro dolazi u vaš život.

Sanjati bistri ribnjak pun riba

Ako ste videli bistro jezerce odnosno ribnjak prepun riba, takav san je vrlo dobar predznak i može značiti finansijski uspeh u predstojećim danima koji bi vam mogao doneti mnogo radosti i sreće.

Sanjati prazan ribnjak

Ako ste sanjali prazan ribnjak, to obično nije dobar znak i može značiti da vam prete neprijatelji koji gledaju svaki vaš pokret čekajući da pogrešite.

Share

Najnovija tumačenja snova

 • Snovi

Sanovnik demon – Šta znači sanjati demona?

Da li ste se ikada probudili usred noći, paralizovani od straha, sa osećajem nedefinisane unutrašnje… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik molitva – Šta znači sanjati da se molite?

Molitva ili prepuštanje bilo kojoj duhovnoj aktivnosti izvor je opuštanja i zadovoljstva za mnoge ljude… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik nesvestica – Šta znači sanjati da padate u nesvest?

Snovi imaju za cilj da vode naš svakodnevni život ako se samo potrudite da znate… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati test za trudnoću?

Za mnoge ljude dve dugo očekivane linije na testu trudnoće biće najsrećniji događaj, a za… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik posteljina – Šta znači sanjati posteljinu?

Snovi o posteljini često simbolizuju neke stvari koje želite zadržati privatnim ili u tajnosti. Često… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik trepavice – Šta znači sanjati trepavice?

Videti trepavice u snu znači da ćete svoju odgovornost uspešno izvršiti. Videti duge trepavice u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik invalidska kolica – Šta znači sanjati invalidska kolica?

Miler sliku invalidskih kolica u snu smatra predviđanjem bolesti. Trebalo bi da brinete o svom… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik pranje zubi – Šta znači sanjati da perete zube?

Ako sanjate da perete zube, ovo može biti upozorenje da ćete se uskoro suočiti sa… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik cunami – Šta znači sanjati cunami?

Sanjati cunami je slika koje se ljudi plaše. Poplava i zemljotres deluju tako zastrašujuće u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik tuš – Šta znači sanjati da se tuširate?

Sanjati da se tuširate znači da se morate očistiti bilo u duhovnom ili fizičkom smislu.… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik most – Šta znači sanjati most?

Mostovi u snovima obično označavaju važne odluke ili kritične spojeve u vašem životu. Tokom sna… Pročitaj

06/11/2020
 • Snovi

Sanovnik vatra – Šta znači sanjati vatru?

Sanjati vatru je nešto što nikada ne treba potcenjivati jer je moćan znak. To može… Pročitaj

01/11/2020
 • Snovi

Sanovnik brat – Šta znači sanjati brata?

Sanjanje brata predstavlja partnerstvo i učešće. To znači da nikada nećete biti sami na ovom… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mrtvački sanduk – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Ako ste mrtvački sanduk videli u snu, na neki opšti način, to znači da će… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik putovanje – Šta znači sanjati putovanje?

Snovi o putovanjima obično imaju dobro značenje, što ukazuje na stalan napredak ka postizanju vaših… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Cveće je jedan od simbola koji predstavljaju duhovnost i savršenstvo. Ova biljka takođe često simbolizuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik penjati se – Šta znači sanjati da se penjete?

Ako se popnete na liticu držeći se za kamenje, ovaj san obećava unapređenje. Uspećete ako… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vuk – Šta znači sanjati vuka?

Snovi o vuku često se tumače pozitivno. Vuk simbolizuje kraljevstvo i moć. To takođe ukazuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sestra – Šta znači sanjati sestru?

Sestra koja nas posećuje u snu je bliska, smislena, složena slika. Presudno je važno koliko… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik svađa – Šta znači sanjati svađu?

Snovi o svađi često odražavaju svakodnevne događaje i svađe koje smo možda imali. Takvi snovi… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nokti – Šta znači sanjati nokte?

U stvarnom životu moramo da brinemo o noktima, i obično je to povezano sa rukama… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik drvo – Šta znači sanjati drvo?

Snovi o drvetu često otkrivaju rad na sebi kojim se trenutno bavite. Verovatno pokušavate da… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pčele – Šta znači sanjati pčele?

Snovi o pčelama, s obzirom na njihove fascinantne karakteristike, često imaju pozitivno značenje. Takvi snovi… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kiša – Šta znači sanjati kišu?

Sanjati kišu znači da ćete se rešiti greha, vaša patnja će se završiti, imaćete unutrašnji… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Sanjati prozor može imati razna značenja. Obično ovaj san ima dobar znak. U većini slučajeva… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zgrada – Šta znači sanjati zgradu?

Naši snovi su ponekad veći od očekivanja kada se zasnivaju na stvarnosti, ali u njima… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik policija – Šta znači sanjati policiju?

Snovi o policiji znaci su opasnosti, upozorenja i uzbune. Ovi snovi mogu povezati vaš unutrašnji… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik šuma – Šta znači sanjati šumu?

Sanjati šumu znači da se morate čvrsto držati života koji vodite na svakom polju. To… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik novčanik – Šta znači sanjati novčanik?

Novčanik u snovima se odnosi na osećaj identiteta, tajni i imovine. Sadržaj novčanika je često… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dete – Šta znači sanjati dete ili decu?

Snovi o deci mogu biti različiti. Ovde možete pročitati tumačenje nekih od njih. Sanjanje o… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dinosaurus – Šta znači sanjati dinosaurusa?

Dinosaurusi u snovima se često upoređuju sa simbolom tajni prošlih dana. Oni su nestali pre… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pica – Šta znači sanjati picu?

Ukusno nacionalno jelo italijanske kuhinje, za koje zna ceo svet, osvojilo je mnoge gurmane. Prema… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pasoš – Šta znači sanjati pasoš?

Videti pasoš u snu ukazuje na nevolju, poteškoće, negativan razvoj događaja i tugu. Pokušaj dobijanja… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zombi – Šta znači sanjati zombije?

Zombiji u snovima mogu uplašiti apsolutno svakoga. Sanjanje zombija može istovremeno biti i smešno i… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik restoran – Šta znači sanjati restoran?

San o restoranu predstavlja vaše društvene odnose. Ovaj san često imaju osobe koje imaju vrlo… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Pročitaj

03/07/2020