Sanovnik sestra – Šta znači sanjati sestru?

Sestra koja nas posećuje u snu je bliska, smislena, složena slika. Presudno je važno koliko su jaki odnosi između sanjara i lika sestre: velika je razlika između blizanaca i rođaka, na primer.

Sestra u snu često odražava dosadne smetnje koje sprečavaju sprovođenje nečijih planova. Miller tvrdi da ste opterećeni brigom o voljenima – ovo je najčešće tumačenje.

Advertisements

Sanjati stariju sestru

Prema sanovniku Medeje – ako je starija sestra viđena u snu, postoji nedostatak ženskog učešća, prijateljskih otkrića. U svakom slučaju, Medeja predviđa nevolje, sujetu, strepnju.

Sanjati rođenje sestre

Ako ste sanjali rođenje sestre, to znači da će u kući vladati spokojna sreća.

Sanjati nepoznatu ženu kao svoju sestru

Ako ste sanjali da je neka žena koju ne poznajete, vaša sestra u snu, to znači da će se jedan od rođaka venčati, moguće je – sam sanjar.

Sanjati sestrino venčanje

Venčanje je, pre svega, preteča velikih promena u životu devojke i muškarca, ili u sudbini onoga koji je video ovaj događaj. Ako je vaša sestra već udata, njeno venčanje u snu je simbol ispunjenja želja; ako ne – ovaj događaj može ukazivati na manje zdravstvene probleme. Ponekad viđenje vaše sestre u snu može biti slutnja da ćete izgubiti nešto važno.

Ako samo vidite sestru u venčanici, to znači da ćete morati sa nekim da se rastanete na dug period, da ćete patiti zbog razdvajanja. Videti kako vaša sestra šeta trudna do oltara – predviđa ogroman profit. Trudna sestra u snu daje nadu u velike promene u vezi sa porodicom.

Advertisements

Sanjati da se sestra porodi

San o tome da je vaša sestra rodila devojčicu govori o odnosu poverenja između vas. Ako je rodila dečaka – dolaze povoljne promene i poboljšanje blagostanja.

Videti sestru na porođaju je vrlo dobar znak, mnogo toga će se promeniti u njenom životu na bolje, a ako rodi dečaka, posao će procvetati i doneti značajan profit.

Ako je mlada žena videla san o porođaju svoje sestre, ova vizija joj obećava uglednog gospodina koji će je zaprositi ubrzo nakon izlaska.

Ako je muškarac sanjao da mu se sestra porodila, može bezbedno da počne da sprovodi svoje planove. Ideja je jednostavno osuđena na uspeh.

Sanjati sestru vašeg supruga

Sestra vašeg supruga nagoveštava primamljivo romantično poznanstvo. Sanovnik daje i suprotno objašnjenje, obećava pristanak, međusobno razumevanje u braku. Ako je snaja bila sa mačkom ili psom, predstoji neočekivani sastanak sa starom devojkom.

Sanjati sestru vašeg dečka

Ako ste sanjali sestru svog dečka – pripremite se za tračeve i klevete. A sestra vašeg bivšeg dečka u snu podseća na neuvela osećanja mladića koji pati od razdvojenosti.

Sanjati muža svoje sestre

Ako je žena sanjala muža svoje sestre, ovo je nagoveštaj senzualnog zanimanja za ovog muškarca. Slično tome, za muškarca se sestra njegove supruge u snu pojavljuje s razlogom – on zaista ponekad uputi pogled ka drugoj ženi.

Sanjati prijatelja vaše sestre

Želja za slepim oponašanjem idola – ovako knjige snova objašnjavaju snove o prijatelju vaše sestre. Ali sestra ženskog prijatelja je alarmantan znak koji upozorava na krhku naklonost: niste zadovoljni vezom i nehotice tražite drugu devojku.

Sanjati kako sestra plače

Ako je vaša sestra plakala u snu, ne biste trebalo da se uznemirivate, jer joj knjige snova obećavaju dobrobit i uspeh. Sanovnik kaže: ako sanjate sestru koja gorko plače – ovo je simbol prekida sa vašom devojačkom stranom, dolazi vest o predstojećem venčanju.

Sanjati da ljubite ili grlite sestru

U Milerovoj knjizi snova ovo je znak poverenja u dobru, iskrenu vezu. Grljenje vaše sestre u snu odražava mogućnost svađe ili varanja. U drugim snovima stoji da ova slika znači da možete računati na njenu podršku.

Sanjati da se svađate sa sestrom

Svađa sa sestrom u snu predviđa varljive iluzije i propast planova. Svaka borba je odraz aktivne životne pozicije. Ali samo ako nije uvredljivo. Udariti sestru u lice nije dobro ni u snu kao na na javi, a tumači se kao osvetoljubiva želja da se podmire delovi zavisti.

Advertisements

Sanjati ubistvo sestre

Ubistvo sestre u snu donosi finansijski gubitak. Ako je pokojna sestra sanjana živa, važno je zapamtiti okolnosti:

 • videli ste pokojnicu u kovčegu – treba da posetite njen grob;
 • razgovarali sa sestrom – u njenim rečima možete pronaći odgovore na goruća pitanja;
 • ako je sestra mirno spavala – znači da je potpuno otišla u drugi svet.

Sanjati smrt sestre

Ako ste sanjali sestrinu smrt, budite sigurni da je čeka dug i vrlo napredan život, a ovo predviđanje se odnosi i na sanjara. Slika mrtve sestre zapravo obećava: biće moguće rešiti stare probleme i izvući se iz zbunjene situacije. Jedino što preti onome ko ju je video je pad u prihodima, ali samo ako je sestra umrla u snu tačno ispred vas.

Prisustvo na sahrani sestre tumači se kao potreba da se oslonite na sopstvene snage. Stajanje nad grobom – u stvarnosti situacija pokazuje da ne treba da čekate pomoć od bilo koga.

Tumačenje snova dvosmisleno tumači sliku mrtve sestre u snu. Često zaplet upozorava na sestrinu bolest, njene nevolje ili finansijske poteškoće kod sanjara.  Ali ponekad, da bi se razumelo zašto se sanja ovako tužan događaj, potrebno ga je protumačiti obrnuto: kao predznak dugog života, putovanja, sreće u poslu.

Smrt voljene sestre u snu često se može smatrati alarmantnim znakom. San upozorava na bolest. Da li ste sanjali da je vaša sestra, koju jako volite, ali već dugo niste dobili vesti od nje, umrla? Tumačenje snova objašnjava: ona ima ozbiljnih problema. Obratite se sestri i ponudite joj pomoć.

Videti mrtvu sestru koja leži u kovčegu – u stvarnosti će obradovati svoje rođake svojim odličnim zdravstvenim stanjem. Da li je vaša sestra, koja je živa i zdrava, umrla? Tumačenje snova podstiče: ovaj san obećava sestri dugovečnost. Štaviše, značenje vizije širi se na sanjara i njegove bliske rođake.

Da biste dobili tačno tumačenje, treba razmotriti kako je vaša sestra umrla u snu:

 • Udario ju je automobil – opasnost od voljenog muškarca;
 • Ubio je razbojnik – vaša sestra će dobro zaraditi;
 • Sestra se utopila – dolazi dugo razdvajanje;
 • Imala je neku smešnu smrt – u njenom životu će sve biti u redu;
 • Sestra je umrla bez vidljivog razloga – ona ​​čeka pomoć sanjara.

Ako je sestra, s kojom ste vrlo bliski, umrla u snu, ovo je znak životnih testova, možda i gubitka. Treba da budete jaki kako bi se suočili sa nevoljama. Videti u snu da je voljena sestra umrla, znači: u slučaju nekih poteškoća, uzalud ćete čekati pomoć. Moraćete da se snađete sami.

Da li ste sanjali o smrti vlastite sestre? Biće finansijskih poteškoća, pogoršanja finansijske situacije kod sanjara.

Jeste li dobili tužne vesti o smrti svoje sestre? Ponekad takav užasan događaj postane preteča kardinalnih životnih promena, ukazuje na početak nove faze, nove veze unutar vaše porodice.

San o njenoj smrti često se tumači suprotno: celu narednu godinu vaš bliski rođak imaće sreće u poslu. Njen početak biće krunisan uspehom; stvari će se pokazati isplativim.

Takođe, ovakav tužan san obećava vašoj sestri uspešnu realizaciju kreativnih projekata, savršeno oličenje smelih ideja.

Advertisements

Ako ste je videli kako plače ili kako umire u snu, islamska knjiga snova tvrdi: sanjar će putovati zajedno sa svojom sestrom. Doneće nove utiske, otvoriće dodatne mogućnosti.

Sanjati da je vaša sestra trudna

Ova dvosmislena slika može da simbolizuje i materijalna i mentalna dostignuća. Milerova knjiga snova tvrdi da, ako je pod bilo kojim okolnostima sanjana trudna sestra, njen izgled u snu nagoveštava bogatstvo i poštovanje drugih.

Doktor Frojd nudi manje pozitivno tumačenje snova o trudnoj sestri. Prema poznatom psihoanalitičaru, ovaj san uzrokuju dečija iskustva koja su se razvila u ne-detinjaste komplekse. U stvarnom životu sanjar ima poteškoća u komunikaciji sa ljudima, zbog čega ponekad pomisli da život prolazi.

Knjige snova takođe daju tumačenje snova o trudnim sestrama:

 • Ako se vaša sestra venča u trudnoći, ovaj san znači da je neko ljubomoran na vas.
 • Ako ste sanjali trudnu sestru, možda patite od usamljenosti i stidljivosti.
 • Sestra u poslednjim mesecima trudnoće predviđa neočekivane vesti, po svemu sudeći pozitivne.

Ako je vaša sestra u stvarnosti trudna, san je uglavnom neutralan. Međutim, iako nećete posvetiti suviše pažnje trudnoj sestri, ona će sigurno ceniti vašu brigu.

Prema sanovniku, možete videti san o svojoj trudnoj sestri pre sudbonosnog sastanka. Ako ste sanjali trudnoću svoje sestre, ovaj simbol znači da podizanje socijalnog statusa, povećanje prestiža i jačanje položaja u društvu nije daleko.

Advertisements

Hasseova knjiga snova tvrdi da ćete uskoro dobiti novog vernog prijatelja. Ovo prijateljstvo ne znači samo prijatnu zabavu, već i uzajamnu pomoć. San o trudnoj sestri simbol je veze sa bogatim muškarcem ako ga vidi odrasla žena.

Ako ste sanjali da nije samo jedna sestra zatrudnela, već sve vaše sestre odjednom, to znači da vas čeka bogatstvo. Izvora prihoda biće tačno onoliko koliko ima trudnih sestara u snu.

Ako sestra vašeg muža očekuje dete u snu, stariji sanjar može se nadati nasledstvu u obliku nekretnina i malog kapitala. Sestra vašeg supruga u poslednjem mesecu trudnoće obećava otkrivanje tuđih tajni. Preterana radoznalost neće doneti dobro.

San o trudnoći nepostojeće ili preminule sestre obećava uspešno rešavanje problema. Preminula trudna sestra biznismenu obećava uspeh u poslu. Samci mogu očekivati veze koje promovišu rast karijere i finansijska pitanja.

Advertisements