Sanovnik sestra – Šta znači sanjati sestru?

Sestra koja nas posećuje u snu je bliska, smislena, složena slika. Presudno je važno koliko su jaki odnosi između sanjara i lika sestre: velika je razlika između blizanaca i rođaka, na primer.

Sestra u snu često odražava dosadne smetnje koje sprečavaju sprovođenje nečijih planova. Miller tvrdi da ste opterećeni brigom o voljenima – ovo je najčešće tumačenje.

Sanjati stariju sestru

Prema sanovniku Medeje – ako je starija sestra viđena u snu, postoji nedostatak ženskog učešća, prijateljskih otkrića. U svakom slučaju, Medeja predviđa nevolje, sujetu, strepnju.

Sanjati rođenje sestre

Ako ste sanjali rođenje sestre, to znači da će u kući vladati spokojna sreća.

Sanjati nepoznatu ženu kao svoju sestru

Ako ste sanjali da je neka žena koju ne poznajete, vaša sestra u snu, to znači da će se jedan od rođaka venčati, moguće je – sam sanjar.

Sanjati sestrino venčanje

Venčanje je, pre svega, preteča velikih promena u životu devojke i muškarca, ili u sudbini onoga koji je video ovaj događaj. Ako je vaša sestra već udata, njeno venčanje u snu je simbol ispunjenja želja; ako ne – ovaj događaj može ukazivati na manje zdravstvene probleme. Ponekad viđenje vaše sestre u snu može biti slutnja da ćete izgubiti nešto važno.

Ako samo vidite sestru u venčanici, to znači da ćete morati sa nekim da se rastanete na dug period, da ćete patiti zbog razdvajanja. Videti kako vaša sestra šeta trudna do oltara – predviđa ogroman profit. Trudna sestra u snu daje nadu u velike promene u vezi sa porodicom.

Sanjati da se sestra porodi

San o tome da je vaša sestra rodila devojčicu govori o odnosu poverenja između vas. Ako je rodila dečaka – dolaze povoljne promene i poboljšanje blagostanja.

Videti sestru na porođaju je vrlo dobar znak, mnogo toga će se promeniti u njenom životu na bolje, a ako rodi dečaka, posao će procvetati i doneti značajan profit.

Ako je mlada žena videla san o porođaju svoje sestre, ova vizija joj obećava uglednog gospodina koji će je zaprositi ubrzo nakon izlaska.

Ako je muškarac sanjao da mu se sestra porodila, može bezbedno da počne da sprovodi svoje planove. Ideja je jednostavno osuđena na uspeh.

Sanjati sestru vašeg supruga

Sestra vašeg supruga nagoveštava primamljivo romantično poznanstvo. Sanovnik daje i suprotno objašnjenje, obećava pristanak, međusobno razumevanje u braku. Ako je snaja bila sa mačkom ili psom, predstoji neočekivani sastanak sa starom devojkom.

Sanjati sestru vašeg dečka

Ako ste sanjali sestru svog dečka – pripremite se za tračeve i klevete. A sestra vašeg bivšeg dečka u snu podseća na neuvela osećanja mladića koji pati od razdvojenosti.

Sanjati muža svoje sestre

Ako je žena sanjala muža svoje sestre, ovo je nagoveštaj senzualnog zanimanja za ovog muškarca. Slično tome, za muškarca se sestra njegove supruge u snu pojavljuje s razlogom – on zaista ponekad uputi pogled ka drugoj ženi.

Sanjati prijatelja vaše sestre

Želja za slepim oponašanjem idola – ovako knjige snova objašnjavaju snove o prijatelju vaše sestre. Ali sestra ženskog prijatelja je alarmantan znak koji upozorava na krhku naklonost: niste zadovoljni vezom i nehotice tražite drugu devojku.

Sanjati kako sestra plače

Ako je vaša sestra plakala u snu, ne biste trebalo da se uznemirivate, jer joj knjige snova obećavaju dobrobit i uspeh. Sanovnik kaže: ako sanjate sestru koja gorko plače – ovo je simbol prekida sa vašom devojačkom stranom, dolazi vest o predstojećem venčanju.

Sanjati da ljubite ili grlite sestru

U Milerovoj knjizi snova ovo je znak poverenja u dobru, iskrenu vezu. Grljenje vaše sestre u snu odražava mogućnost svađe ili varanja. U drugim snovima stoji da ova slika znači da možete računati na njenu podršku.

Sanjati da se svađate sa sestrom

Svađa sa sestrom u snu predviđa varljive iluzije i propast planova. Svaka borba je odraz aktivne životne pozicije. Ali samo ako nije uvredljivo. Udariti sestru u lice nije dobro ni u snu kao na na javi, a tumači se kao osvetoljubiva želja da se podmire delovi zavisti.

Sanjati ubistvo sestre

Ubistvo sestre u snu donosi finansijski gubitak. Ako je pokojna sestra sanjana živa, važno je zapamtiti okolnosti:

 • videli ste pokojnicu u kovčegu – treba da posetite njen grob;
 • razgovarali sa sestrom – u njenim rečima možete pronaći odgovore na goruća pitanja;
 • ako je sestra mirno spavala – znači da je potpuno otišla u drugi svet.

Sanjati smrt sestre

Ako ste sanjali sestrinu smrt, budite sigurni da je čeka dug i vrlo napredan život, a ovo predviđanje se odnosi i na sanjara. Slika mrtve sestre zapravo obećava: biće moguće rešiti stare probleme i izvući se iz zbunjene situacije. Jedino što preti onome ko ju je video je pad u prihodima, ali samo ako je sestra umrla u snu tačno ispred vas.

Prisustvo na sahrani sestre tumači se kao potreba da se oslonite na sopstvene snage. Stajanje nad grobom – u stvarnosti situacija pokazuje da ne treba da čekate pomoć od bilo koga.

Tumačenje snova dvosmisleno tumači sliku mrtve sestre u snu. Često zaplet upozorava na sestrinu bolest, njene nevolje ili finansijske poteškoće kod sanjara.  Ali ponekad, da bi se razumelo zašto se sanja ovako tužan događaj, potrebno ga je protumačiti obrnuto: kao predznak dugog života, putovanja, sreće u poslu.

Smrt voljene sestre u snu često se može smatrati alarmantnim znakom. San upozorava na bolest. Da li ste sanjali da je vaša sestra, koju jako volite, ali već dugo niste dobili vesti od nje, umrla? Tumačenje snova objašnjava: ona ima ozbiljnih problema. Obratite se sestri i ponudite joj pomoć.

Videti mrtvu sestru koja leži u kovčegu – u stvarnosti će obradovati svoje rođake svojim odličnim zdravstvenim stanjem. Da li je vaša sestra, koja je živa i zdrava, umrla? Tumačenje snova podstiče: ovaj san obećava sestri dugovečnost. Štaviše, značenje vizije širi se na sanjara i njegove bliske rođake.

Da biste dobili tačno tumačenje, treba razmotriti kako je vaša sestra umrla u snu:

 • Udario ju je automobil – opasnost od voljenog muškarca;
 • Ubio je razbojnik – vaša sestra će dobro zaraditi;
 • Sestra se utopila – dolazi dugo razdvajanje;
 • Imala je neku smešnu smrt – u njenom životu će sve biti u redu;
 • Sestra je umrla bez vidljivog razloga – ona ​​čeka pomoć sanjara.

Ako je sestra, s kojom ste vrlo bliski, umrla u snu, ovo je znak životnih testova, možda i gubitka. Treba da budete jaki kako bi se suočili sa nevoljama. Videti u snu da je voljena sestra umrla, znači: u slučaju nekih poteškoća, uzalud ćete čekati pomoć. Moraćete da se snađete sami.

Da li ste sanjali o smrti vlastite sestre? Biće finansijskih poteškoća, pogoršanja finansijske situacije kod sanjara.

Jeste li dobili tužne vesti o smrti svoje sestre? Ponekad takav užasan događaj postane preteča kardinalnih životnih promena, ukazuje na početak nove faze, nove veze unutar vaše porodice.

San o njenoj smrti često se tumači suprotno: celu narednu godinu vaš bliski rođak imaće sreće u poslu. Njen početak biće krunisan uspehom; stvari će se pokazati isplativim.

Takođe, ovakav tužan san obećava vašoj sestri uspešnu realizaciju kreativnih projekata, savršeno oličenje smelih ideja.

Ako ste je videli kako plače ili kako umire u snu, islamska knjiga snova tvrdi: sanjar će putovati zajedno sa svojom sestrom. Doneće nove utiske, otvoriće dodatne mogućnosti.

Sanjati da je vaša sestra trudna

Ova dvosmislena slika može da simbolizuje i materijalna i mentalna dostignuća. Milerova knjiga snova tvrdi da, ako je pod bilo kojim okolnostima sanjana trudna sestra, njen izgled u snu nagoveštava bogatstvo i poštovanje drugih.

Doktor Frojd nudi manje pozitivno tumačenje snova o trudnoj sestri. Prema poznatom psihoanalitičaru, ovaj san uzrokuju dečija iskustva koja su se razvila u ne-detinjaste komplekse. U stvarnom životu sanjar ima poteškoća u komunikaciji sa ljudima, zbog čega ponekad pomisli da život prolazi.

Knjige snova takođe daju tumačenje snova o trudnim sestrama:

 • Ako se vaša sestra venča u trudnoći, ovaj san znači da je neko ljubomoran na vas.
 • Ako ste sanjali trudnu sestru, možda patite od usamljenosti i stidljivosti.
 • Sestra u poslednjim mesecima trudnoće predviđa neočekivane vesti, po svemu sudeći pozitivne.

Ako je vaša sestra u stvarnosti trudna, san je uglavnom neutralan. Međutim, iako nećete posvetiti suviše pažnje trudnoj sestri, ona će sigurno ceniti vašu brigu.

Prema sanovniku, možete videti san o svojoj trudnoj sestri pre sudbonosnog sastanka. Ako ste sanjali trudnoću svoje sestre, ovaj simbol znači da podizanje socijalnog statusa, povećanje prestiža i jačanje položaja u društvu nije daleko.

Hasseova knjiga snova tvrdi da ćete uskoro dobiti novog vernog prijatelja. Ovo prijateljstvo ne znači samo prijatnu zabavu, već i uzajamnu pomoć. San o trudnoj sestri simbol je veze sa bogatim muškarcem ako ga vidi odrasla žena.

Ako ste sanjali da nije samo jedna sestra zatrudnela, već sve vaše sestre odjednom, to znači da vas čeka bogatstvo. Izvora prihoda biće tačno onoliko koliko ima trudnih sestara u snu.

Ako sestra vašeg muža očekuje dete u snu, stariji sanjar može se nadati nasledstvu u obliku nekretnina i malog kapitala. Sestra vašeg supruga u poslednjem mesecu trudnoće obećava otkrivanje tuđih tajni. Preterana radoznalost neće doneti dobro.

San o trudnoći nepostojeće ili preminule sestre obećava uspešno rešavanje problema. Preminula trudna sestra biznismenu obećava uspeh u poslu. Samci mogu očekivati veze koje promovišu rast karijere i finansijska pitanja.

Share

Najnovija tumačenja snova

 • Snovi

Sanovnik demon – Šta znači sanjati demona?

Da li ste se ikada probudili usred noći, paralizovani od straha, sa osećajem nedefinisane unutrašnje… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik molitva – Šta znači sanjati da se molite?

Molitva ili prepuštanje bilo kojoj duhovnoj aktivnosti izvor je opuštanja i zadovoljstva za mnoge ljude… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik nesvestica – Šta znači sanjati da padate u nesvest?

Snovi imaju za cilj da vode naš svakodnevni život ako se samo potrudite da znate… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati test za trudnoću?

Za mnoge ljude dve dugo očekivane linije na testu trudnoće biće najsrećniji događaj, a za… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik posteljina – Šta znači sanjati posteljinu?

Snovi o posteljini često simbolizuju neke stvari koje želite zadržati privatnim ili u tajnosti. Često… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik trepavice – Šta znači sanjati trepavice?

Videti trepavice u snu znači da ćete svoju odgovornost uspešno izvršiti. Videti duge trepavice u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik invalidska kolica – Šta znači sanjati invalidska kolica?

Miler sliku invalidskih kolica u snu smatra predviđanjem bolesti. Trebalo bi da brinete o svom… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik pranje zubi – Šta znači sanjati da perete zube?

Ako sanjate da perete zube, ovo može biti upozorenje da ćete se uskoro suočiti sa… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik cunami – Šta znači sanjati cunami?

Sanjati cunami je slika koje se ljudi plaše. Poplava i zemljotres deluju tako zastrašujuće u… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik tuš – Šta znači sanjati da se tuširate?

Sanjati da se tuširate znači da se morate očistiti bilo u duhovnom ili fizičkom smislu.… Pročitaj

27/11/2020
 • Snovi

Sanovnik most – Šta znači sanjati most?

Mostovi u snovima obično označavaju važne odluke ili kritične spojeve u vašem životu. Tokom sna… Pročitaj

06/11/2020
 • Snovi

Sanovnik vatra – Šta znači sanjati vatru?

Sanjati vatru je nešto što nikada ne treba potcenjivati jer je moćan znak. To može… Pročitaj

01/11/2020
 • Snovi

Sanovnik brat – Šta znači sanjati brata?

Sanjanje brata predstavlja partnerstvo i učešće. To znači da nikada nećete biti sami na ovom… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mrtvački sanduk – Šta znači sanjati mrtvački sanduk?

Ako ste mrtvački sanduk videli u snu, na neki opšti način, to znači da će… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik riba – Šta znači sanjati ribu?

Ribe u snu mogu da predviđaju stvari koje će se dogoditi, ali svi detalji sna… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik putovanje – Šta znači sanjati putovanje?

Snovi o putovanjima obično imaju dobro značenje, što ukazuje na stalan napredak ka postizanju vaših… Pročitaj

31/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cveće – Šta znači sanjati cveće?

Cveće je jedan od simbola koji predstavljaju duhovnost i savršenstvo. Ova biljka takođe često simbolizuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik penjati se – Šta znači sanjati da se penjete?

Ako se popnete na liticu držeći se za kamenje, ovaj san obećava unapređenje. Uspećete ako… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vuk – Šta znači sanjati vuka?

Snovi o vuku često se tumače pozitivno. Vuk simbolizuje kraljevstvo i moć. To takođe ukazuje… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik svađa – Šta znači sanjati svađu?

Snovi o svađi često odražavaju svakodnevne događaje i svađe koje smo možda imali. Takvi snovi… Pročitaj

29/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nokti – Šta znači sanjati nokte?

U stvarnom životu moramo da brinemo o noktima, i obično je to povezano sa rukama… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik drvo – Šta znači sanjati drvo?

Snovi o drvetu često otkrivaju rad na sebi kojim se trenutno bavite. Verovatno pokušavate da… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pčele – Šta znači sanjati pčele?

Snovi o pčelama, s obzirom na njihove fascinantne karakteristike, često imaju pozitivno značenje. Takvi snovi… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kiša – Šta znači sanjati kišu?

Sanjati kišu znači da ćete se rešiti greha, vaša patnja će se završiti, imaćete unutrašnji… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

Sanjati prozor može imati razna značenja. Obično ovaj san ima dobar znak. U većini slučajeva… Pročitaj

28/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zgrada – Šta znači sanjati zgradu?

Naši snovi su ponekad veći od očekivanja kada se zasnivaju na stvarnosti, ali u njima… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik policija – Šta znači sanjati policiju?

Snovi o policiji znaci su opasnosti, upozorenja i uzbune. Ovi snovi mogu povezati vaš unutrašnji… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik šuma – Šta znači sanjati šumu?

Sanjati šumu znači da se morate čvrsto držati života koji vodite na svakom polju. To… Pročitaj

26/10/2020
 • Snovi

Sanovnik novčanik – Šta znači sanjati novčanik?

Novčanik u snovima se odnosi na osećaj identiteta, tajni i imovine. Sadržaj novčanika je često… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dete – Šta znači sanjati dete ili decu?

Snovi o deci mogu biti različiti. Ovde možete pročitati tumačenje nekih od njih. Sanjanje o… Pročitaj

25/10/2020
 • Snovi

Sanovnik dinosaurus – Šta znači sanjati dinosaurusa?

Dinosaurusi u snovima se često upoređuju sa simbolom tajni prošlih dana. Oni su nestali pre… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pica – Šta znači sanjati picu?

Ukusno nacionalno jelo italijanske kuhinje, za koje zna ceo svet, osvojilo je mnoge gurmane. Prema… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pasoš – Šta znači sanjati pasoš?

Videti pasoš u snu ukazuje na nevolju, poteškoće, negativan razvoj događaja i tugu. Pokušaj dobijanja… Pročitaj

24/10/2020
 • Snovi

Sanovnik zombi – Šta znači sanjati zombije?

Zombiji u snovima mogu uplašiti apsolutno svakoga. Sanjanje zombija može istovremeno biti i smešno i… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik restoran – Šta znači sanjati restoran?

San o restoranu predstavlja vaše društvene odnose. Ovaj san često imaju osobe koje imaju vrlo… Pročitaj

23/10/2020
 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Pročitaj

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Pročitaj

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Pročitaj

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Pročitaj

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Pročitaj

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Pročitaj

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Pročitaj

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Pročitaj

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Pročitaj

03/07/2020