Skip to content

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

  Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je osoba koja sanja ona koja se smeje ili vidi da se neko drugi smeje u njenom snu.

  Ono što takođe menja značenje ovog sna jeste aspekt „šta je smeh“, bilo da se radi o odgovarajućim okolnostima ili ne, da li je lažan ili iskren, a samim tim i najčešća značenja i tumačenja.

  Advertisements

  Ako ste u snu čuli smeh od osobe koja kasni, to nije dobar znak jer ta osoba nije iskrena prema Vama. San u kome ste plakali zato što ste se toliko smejali znači da čekate lepe trenutke sa bliskim ljudima.

  Neka druga značenja govore da ovo nije dobar znak, jer ćete se naljutiti na nekoga ko je bio uzrok Vašeg smeha.

  Ako ste imali intenzivno iskustvo snova u kojem se smejete od radosti i naglas, to je znak da ćete biti vrlo ili besni ili razočarani nečijim postupcima i nemarom i u vezi sa nekim od Vaših osnovnih projekata ili situacija važnih za postizanje šta ste nameravali i toliko dugo se nadate.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da se neka druga osoba smeje u Vašem snu – to je simbol da ste okruženi ili lažnim prijateljima ili uopšte ljudima koji Vam ne žele dobro.

  Kada sanjate da čujete „zvuk smeha“ nekoga ili nečega i da tu osobu ne možete da vidite, ovo je negativan simbol u stvarnom životu i očigledno je upozorenje da ćete biti predmet ogovaranja, gaženja i izrugivanja i da ćete se osećati veoma neprijatno kada priznate ono što govorite „iza leđa“.

  Advertisements

  Ako ste sanjali san u kome Vam se neko smeje, a imate osećaj da Vas ta osoba ponižava i razvaljuje, u stvarnom životu, ovo u stvarnom životu ima suprotno značenje i predstavlja nečije poštovanje ili divljenje koje ima prema Vama.

  Ako u snu vidite sebe kako se glasno smete nekom ozbiljnom, poput sahrane, to znači da ste osoba koja je jako ljuta i slobodna i da nikada ne brinete ni za koga osim za sebe i uvek nađete opravdanje za sve Vaše greške ili postupke.

  Ali, ako ste u snu Vi bili ta osoba koja se nekome u snu smeje, pa čak i još gore, sa jasnom namerom da se ismevate toj osobi, to znači da nekoga maltretirate (ne mora biti ta osoba u snu, ali može) veoma mnogo, i da pokušavate da nađete neke načine da se pomirite s njim.

  Ako ste sanjali da ste Vi t osobaj koji se smeje nekome tužnom, jadnom, gladnom ili bolesnom, to znači da ćete nekoga moći jako naljutiti, pretiti ili kritizirati ili samo imati značajan sukob sa nekim moćnijim i uglednijim. Ovo je možda uzrok svih Vaših sukoba.

  Na kraju, ako u snu jasno vidite kako se smejete samo da biste prikrili tugu ili razočaranje, znači da ste osoba sa savršenom samokontrolom i izazovno Vas je uznemiriti , jer i Vi u potpunosti verujete u sebe i svesni ste da „niste dete“ i da trebate zrelo da preuzmete svoju i / ili odgovornost ili kaznu i pokažete da ste pravi primer osobe koja je „odrasla“ i samosvesna.

  Advertisements

  Jedan od uobičajenih snova je da vidite kako se istovremeno smejete i takođe plačete, a podrazumeva da ste spremni više da se posvetite ljudima koji su Vam dragi i da ste rešeni da napustite bilo stres ili brige na stranu.

  To može biti znak za uzbunu da vidite da ste pogrešili i da ste dužni da tražite iskreni oproštaj i da se pokajete i „promenite“. U nekim slučajevima ovo je san koji sugeriše da se trebate opustiti u druženju sa Vama važnim ili vrednim ljudima.

  U svakom slučaju, uvek se preporučuju samorefleksija i dubinske analize, posebno one situacije u kojima ste bili osoba koja je bila užasna prema drugima, ali na taj način kada ismevate druge.

  Treba da učinite da Vaši postupci nestanu, uz ozbiljno izvinjenje i brigu za tog pojedinca, posebno ako Vam je ta osoba bliska.

  Ako se u snu nasmejete dok se neko šali, to je upozorenje da ćete se boriti sa dotičnom osobom. Može se dogoditi da dođe do nesporazuma da Vaša veza nikada neće biti kao ranije.

  Kad se ne smejete kad se neko šali, bićete bezobrazni. Možda Vas ne brine osoba koja Vam se ne sviđa. Vaša reakcija će biti spontana i iskrena, ali mnogi će Vam reći da ste je preterali.

  Advertisements

  Ako se na osobu u snu gleda kao na srećnu, veselu, smešnu, to, po mišljenju istraživača, znači uspeh u uskoro preduzetim poduhvatima, a to ne uključuje samo novac, već pravo zadovoljstvo u ulaganja u kojima ste bili stvaralac.

  Dakle, u simbolici snova, u procesu u kojem pokušavamo da sagledamo šta znači naš san, navala srećnog smeha obećava dobro zdravlje i blagostanje, naravno u zavisnosti od drugih aspekata tog određenog sna.

  Smejati se u snu zbog grešaka ili neuspeha drugih ljudi, znak je namerne štete sanjarevog prijatelja, poznanika ili zaposlenih.

  Ovo se može videti kao smeh koji je vrsta podsmeha – povod za strah od bolesti ili poslovnog neuspeha. Sve u svemu, kao i u stvarnom životu, smeh može biti tužan ili srećan, a takođe i u snu, ali uvek se preporučuje da saznate šta oni znače.

  Šta znači sanjati smeh?

  Sanjati o smehu dok se osećate srećno i veselo, znači da ćete biti uspešni u svim svojim naporima i imaćete vrlo lepe saputnike i prijatelje. Ako se smejete čudnoj situaciji, to je znak razočaranja i mogućeg nedostatka harmonije u Vašem životu. Ako čujete dečiji smeh, ovo je znak radosti i dobrog zdravlja.

  Ako trenutno proživljavate tugu, ovaj san može biti psihološka kompenzacija i pozitivan način utehe. Tradicionalno, ako sanjate da se zaista radujete i smejete, to znači da morate da se osvrnete oko sebe kako biste bili sigurni da ništa ne previdite, uključujući i svoje zdravlje. Sanjanje srećne dece koja se smeju uvek je dobar znak.

  Advertisements

  Sanjati da se drugi smeju znači da morate osigurati da se u budućnosti dobro provedete. San o pohađanju komedijskog kluba i puno smejanja je pored toga sjajan predznak iz snova. Smejanje drugih je loš znak, a odnosi se na to da ste možda povredili svoje prijatelje iz sebičnih razloga. Podrugljivi smeh je znak bolesti i loših poslovnih poslova.

  Luački smeh znači da biste trebali odložiti svoje poslovne i finansijske dogovore. Prema istočnoj tradiciji, ako se u snu smejete, to znači da Vam neće biti dobro duhovno i moralno i da imate loše stanje duha, što je možda bez razloga.

  Čuti nekoga ko se smeje znači da ćete pokazati dokaze dobrog znanja i odličnih veština. Ako nasmejete druge ljude, možda ćete doći do nesporazuma sa životnim partnerom. Žena koja se smeje u Vašem snu sugeriše da se ne slažete previše sa ljudima u Vašoj okolini. San u kom se smejete znači da biste mogli da imate neki bes, a loše raspoloženje Vas čeka.

  Uprkos svom optimističnom karakteru, smejanje u snu može biti znak briga i nevolja. Smeh u snu može biti oslobađanje duše koja pati, izlaz iz bezizlazne situacije.

  Važno je primetiti čemu se smejete u snu, jer će taj predmet, osoba ili situacija ukazati na problem Vašeg života. Smejanje u grupi u snu znači da će Vaša osećanja biti ojačana. Smeh u snu ukazuje na to da biste mogli da iskusite strah od ismevanja ili da ste učinili nešto čega se stidite.

  Smejati se u snu znači da ćete u budućnosti imati važna dostignuća, ali takođe može ukazivati na to da ćete biti uspešni u ljubavi, kao i na poslu. Ako čujete kako se neko smeje u Vašem snu, ovo je simbol Vašeg straha da Vas drugi možda neće ceniti zbog nekog sramnog iskustva koje ste imali u prošlosti.

  Advertisements

  Ako čujete više ljudi kako se smeju, to znači da neko ne može da čeka da propadnete. Videti druge ljude kako se smeju ukazuje na to da biste mogli biti prevareni.

  Ako sanjate da čujete kako se neko smeje, ali ne možete da vidite lice te osobe, to sugeriše da biste trebali biti oprezni kako biste izbegli veliku opasnost. San o smehu obično je znak dobrih vesti, posebno sa finansijske tačke gledišta. Ako Vam se neko smeje, ovo bi moglo nagoveštavati kraj prijateljstva. Ako se neko smeje sa Vama, predstoje Vam prijatna vremena.

  Advertisements
  Advertisements