Sanovnik šminka – Šta znači sanjati šminku?

Pored želje za brigom o sebi, šminka u snu simbolizuje želju sanjaoca da prikrije, sakrije prava osećanja i motive. Prema sanovniku, ovaj postupak u snu pokazuje neiskrenost ljudi koji su vam bliski i netačnu sliku koju imate o nekoj osobi.

Neki sanovnici tvrde da šminka predstavlja lažna, daleka, preterana osećanja prema ljudima. Videti usne i obraze našminkane i rumene predstavlja lažnu i nestvarnu ljubav. Najverovatnije osećanja i privlačnost sanjaoca ili njegovog / njenog partnera nisu toliko iskrena i prostodušna.

Advertisements

Šminka na obrvama i trepavicama znak je neiskrenosti. Možda osoba koja učestvuje u vašim problemima i pokazuje saosećanje ima svoje motive. Previše svetla šminka za oči predstavlja netačno gledište sanjaoca.

Za one koji su zaljubljeni, ovaj san može da ukazuje na pogrešno razumevanje iskrenosti. Puder na licu u snu znači vašu pogrešnu procenu o nekome. Ako muškarac vidi san o šminkanju na određenoj ženi, to znači da je zainteresovan za nju.

Nepravilno naneta šminka ukazuje na to da će sanjar moći da otkrije licemerje i zbog toga će da izbegne brojne probleme. Ako je osoba našminkala svoje lice, ovaj san ukazuje na to da oseća potrebu da sakrije svoja stvarna osećanja tokom komunikacije sa drugima.

FOTO: PIXABAY

Ako se muškarac u snu našminkao, naročito na očima i usnama, to pokazuje njegovu nesvesnu želju da sakrije svoju unutrašnjost tako da drugi o njemu misle kao o drugoj osobi.

Većina knjiga snova misli da ako je žena u snu našminkala lice, ovaj san pokazuje da nije sasvim zadovoljna svojim izgledom u stvarnom životu. Pokušavate da sakrijete svoju neizvesnost i pokušavate da delujete kao samodovoljna osoba.

Advertisements

Videti sebe u snu sa svetlom šminkom upozorava da u stvarnosti ne treba da vas prevari pojava novih prijatelja i poznanika. Ako ste se trudili da se našminkate, to znači da uprkos vašim naporima nećete moći da sakrijete svoja sramna dela od prijatelja i porodice.

Ako ste sanjali da nanesete podlogu ili puder, ovaj znak znači da pokušavate da ličite na nekoga i želite da prikrijete svoje nedostatke. Ako ste u snu morali da dirate šminku, to je znak da ste se umorili od licemerja, ali ne želite da ispustite masku.

Ako ste u snu šminkali drugu osobu, ova pokazuje da u vašem bliskom okruženju postoji neiskrena osoba. Ako ste šminkali svog partnera, ovaj san pokazuje da niste zadovoljni svojom vezom. Uklanjanje šminke u snu znak je da ćete moći da otkrijete neiskrenu osobu u svojoj blizini.

FOTO: PIXABAY

Šminka se koristi za prikrivanje „prirodnog izgleda“. Mnogo puta san koji se fokusira na šminku ima poruku koja se odnosi na to da se ne izražavate autentično.

Možda se bavite poslom koji nije prikladan ili koji vam ne dozvoljava da izrazite svoje talente i stvarne sposobnosti. Ako na očima nosite težu šminku od uobičajene – možda istražujete svoju sposobnost da se jasnije vidite – ili dajete definiciju izrazu duše.

Ako se san usredsredi na karmin, poruka može da se odnosi na prikrivanje izraza u smislu onoga što kažete. Crveni karmin koji naglašava usta može da bude poruka da „govorite“ o onome o čemu ste strastveni.

Ako su vaši obrazi naglašeni, možda ćete morati da budete intimniji. Ako negde idete i shvatite da ste zaboravili šminku, ovaj san može da znači da krenete napred na drugačiji način koji bolje izražava ko ste zapravo.

Advertisements