Sanovnik trava – Šta znači sanjati travu?

Videti travu u snu može značiti da postoji deo vas na koji se uvek možete osloniti. Trava deluje kao sloj ili koncept prirodne zaštite između vas i sirove zemlje.

Generalno, trava sugeriše određeno bogatstvo, zdravlje i prosperitet. U nastavku ćemo opisati većinu uobičajenih snova povezanih sa travom.

Advertisements

Sanjati da sadite travu

Snovi o sadnji semena trave nagoveštavaju da će se vaš trud i napor na kraju isplatiti. Možda treba da radite pametnije da biste postigli svoje ciljeve.

Sanjati da šišate ili kosite travu

Košenje ili šišanje trave u snu odnosi se na goste u vašem životu. Možda ćete pripremati svoju kuću očekujući dolazak rođaka ili starih prijatelja. Međutim, ovi očekivani gosti mogli bi da vam zadaju određene brige i nedoumice.

Sanjati da se trava gori

Gorenje žive trave u snu uglavnom znači neuspeh ili poteškoće u poslovnom okruženju. Ako spalite travu, to znači da ćete raditi na dovršavanju akcija koje smatrate neuspešnim.

Sanjati da zalivate travu

Sanjati da zalivate travu znači da morate biti proaktivni u vezi sa svojim poslom i porodicom. Negujte svoju veštinu, odnos i osećanja kako biste imali zdravo okruženje i životni stil.

Sanjati da žvaćete ili jedete travu

Žvakati ili jesti travu u snu znači da teško prihvatate ishod ili događaj. Ishod izaziva gorke emocije koje ne želite da priznate niti da pređete preko njih.

Sanjati da sedite ili ležite na travi

Sedenje ili ležanje na travi odnosi se na finansijske dobitke u bliskoj budućnosti. Ovaj san znači da nemate životnih briga živeći život bez stresa. Nadate se da ćete uskoro učestvovati u nekom srećnom poduhvatu koji će vam pružiti sreću.

Sanjajti da hodate ili trčite po travi

Snovi o hodanju ili trčanju po travi pokazuju da će se zanimljive stvari uskoro početi dešavati. Vaš život će uskoro biti ispunjen novim i uzbudljivim početkom. Sada ste u fazi pripreme ili organizacije koja će postići određena zadovoljstva.

Sanjati livadu ili pašnjak

Otvoreno polje livade ili pašnjak simbolizuje otvorenost. San signalizuje da trebate otvoriti srce i um da biste prihvatili dolazeće ideje i izazove.

Advertisements

Sanjati travnato brdo

Videti ili preći preko brda trave, znači bogatstvo i plodnost koja se predstavlja kroz izazove. Bićete u mogućnosti da tražite svoje malo „brdo prosperiteta“.

Kada se san usredsredi na stoku, poput krava koje pasu travu na brdu, to znači da trebate biti strpljivi i pustiti da vaše bogatstvo vremenom raste. Vreme je da preispitate i razmislite više o svojim ulaganjima kako biste mogli da potražite ono što je po pravu vaše.

Sanjati travu na sportskom stadionu

Naići na travu na sportskom stadionu, znači da ćete naići na situacije u kojima morate da se takmičite sa drugima za određenu nagradu. Posvetićete se datoj akciji i izdejstvovaćete pobedu nad drugima.

Sanjati travu u parku

Sanjati da ležite ili sedite na travi u parku, znači da ćete u budućnosti možda imati srećna vremena sa porodicom i prijateljima.

Sanjati da trava raste unutar kuće

Ako ste sanjali da trava raste unutar kuće, to može značiti određene poslove ili tajne veze. Podsvest hvata nagoveštaje ili tajne želje za društvom neke osobe.

Sanjati dugu zelenu travu

San o travi koja je prerasla u predugu i visoku travu znači da ste prema drugima previše tajnoviti. Možda bi bilo korisno naučiti balansirati kada otkrivati informacije i deliti stvari o sebi. Zadržavajući sve informacije samo za sebe, vaš um stvara „zid“ u vašem krugu prijateljstva.

Sanjati sveže pokošenu travu

Videti sveže pokošenu travu predstavlja podelu poklona i bogatstva. Neko koga znate možda je u poslednje vreme imao pristojne finansijske dobitke. Ta osoba možda razmišlja o podeli svog bogatstva i znanja o svom uspehu.

Sanjati mokru travu

Ovaj san vam govori da se trebate kloniti bezobraznih ljudi. Ako se povezujete i provodite previše vremena sa bezobraznim ljudima lošeg stava, to će uticati i na vaše raspoloženje što će uzrokovati probleme. Ako trava tone u vodi, to znači da negativni uticaji u vašem životu prete vašem prosperitetu.

Sanjati da trava prebrzo raste

Kada se san usredsredi na rast trave, poput posmatranja trave koja raste brzinom svetlosti, to znači da ćete doživeti gubitak koji je van vaše kontrole. Možda ćete ležati u krevetu bolesni ili zbog posla nećete moći da putujete. Taj san znači da vam život i vreme prolaze dok besposleno čekate da određeni događaj prođe.

Sanjati mrtvu travu

Mrtva trava ili travnjak koji je uvenuo i umro, ukazuju na neki oblik gubitka. Ovaj san znači da biste mogli izgubiti prijatelja ili člana porodice kojeg dugo znate. Ovaj san se odnosi na nekoga koga ste možda uzeli zdravo za gotovo, a oplakivaćete gubitak.

Advertisements

Sanjati osušenu travu

Suvo pokošena trava poput sena ili bala u snu odnosi se na glupost i neznanje. Ako se suva trava nalazi u vašoj odeći ili obući, to znači da će vaše neznanje u bliskoj budućnosti izazvati neželjenu nelagodu. Suva trava ili plastovi sena takođe se mogu odnositi na neželjene ljude ili goste u vašem životu.

Sanjati žutu ili smeđu travu

Žuta i smeđa boja trave u snu znači pad imuniteta i zdravlja. Možda ste suočeni sa starenjem i bolestima koje prate starenje. Razmislite o boljoj nezi svog tela.

Sanjati da insekti jedu travu

Insekti poput skakavaca ili čak štetočina koji jedu travu u snu, upozoravaju da biste zbog pohlepe drugih mogli izgubiti novac ili sredstva za život. Budite svesni problematičnih ljudi ili prevaranata koji će pokušati da vas iskoriste.

Sanjati da trava raste iz tela

Ako iz vašeg tela raste trava, to može značiti smrt ili bolest. Ako trava raste iz vaših organa, kao što su oči i uši, to može značiti da ste zaslepljeni, obično materijalistički. Možda imate problema sa preprekama koje dovode u pitanje vašu religiju i sistem verovanja.

Sanjati korenje trave

Sanjati korenje trave bez imalo zelenila znači da će biti nekih zdravstvenih problema u bliskoj budućnosti. Pazite na koren ovih problema i pronađite rešenja za oporavak zdravlja i izdržljivosti.

Sanjati da ubijate travu hemikalijama

Ako ste namerno uništili travu hemikalijama u snu, to znači da ćete preduzeti akcije koje će promeniti dosadašnje navike. To može značiti promenu u karijeri ili preobražaj načina života, međutim, nećete znati konačni ishod.

Sanjati sok od trave

Praviti ili piti sok od trave u sn, znači svest ili iskustvo koje potiče iz vašeg napretka. Sastavili ste i koncentrisali svoje misli kako biste se odrazili i poboljšali.