Skip to content

Sanovnik trepavice – Šta znači sanjati trepavice?

  Videti trepavice u snu znači da ćete svoju odgovornost uspešno izvršiti.

  Videti duge trepavice u snu može značiti da će barijere s kojima se suočavate u vašem poslovnom životu postepeno nestati i da ćete biti uspešni u svom poslu.

  Advertisements

  Sanjati da vam trepavice postaju duže označava ljude koje ćete sresti u školi ili poslovnom životu i sa kojima ćete poslovati.

  Videti osobu čije su trepavice duge u snu znači da ćete pomoći nekoj osobi u vezi sa porodičnim problemom i ti problemi će nestati zahvaljujući vama.

  Ako u snu stavite maskaru na trepavicu, to znači da će se loši incidenti koje ćete imati sa ljudima koje ćete sresti zaboraviti što je pre moguće.

  Advertisements

  Videti duge trepavice u snu odnosi se na dobra vremena koja ćete imati u svom poslovnom okruženju i dobre vesti koje ćete čuti.

  Ako vidite da u snu nemate trepavice, to može značiti da ćete se suočiti sa nekim licem u lice, tajne će se otkriti i doći će do razgovora.

  Advertisements

  FOTO: PIXABAY

  Ako u snu vidite osobu koja nema trepavice, to može značiti da ćete uskoro ići u kupovinu sa ljudima koje ste upoznali.

  Vidjeti da u snu gubite trepavice odnosi se na dobar novac koji ćete imati za uzvrat za poslove koje ste radili. Ovaj san vam takođe govori da ćete imati dobre komentare o svom izgledu i dostignućima u organizaciji ili firmi kojoj ste se pridružili.

  Vidjeti da trepavica pada u vašem snu znači da ćete dobiti unapređenje na svom poslu i zbog ovog unapređenja promijenićete svoj trenutni grad.

  Iseći trepavicu u snu može značiti da ćete za kratko vreme prevazići nevolje, zaraditi novac i koristiti ga za dobre svrhe.

  Advertisements

  Videti da su vam trepavice bele u snu znači da ćete pobediti svoju emocionalnu depresiju zahvaljujući svom bliskom prijatelju.

  Advertisements
  Advertisements