Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi bili trudni? Snovi o trudnoći mogu biti odraz onoga što se dešava u vašem životu – ako ste zaista trudni, želite da zatrudnite ili se bojite trudnoće.

Oni takođe predstavljaju deo vašeg ličnog života koji se neprestano razvija. Ti snovi mogu značiti rođenje novih ideja i projekata, postavljanje novih ciljeva ili ispunjavanje vaših želja u poslu ili karijeri.

Ako zaista ne pokušavate da zatrudnite, ali nastavljate da imate snove o trudnoći, to može označavati strah od nove odgovornosti.

Generalno, snovi o trudnoći označavaju rast i razvoj. To može biti ili duhovni rast (sticanje mudrosti ili neke važne svesti) ili materijalni rast (rast vaše kompanije ili finansija). Takođe može da simbolizuje nešto novo što dolazi u vaš život ili promenu koja će vam promeniti život.

Da biste razumeli više o snovima o trudnoći, pogledajmo različite situacije koje su se dogodile u vašim snovima.

Sanjati test za trudnoću

Snovi u kojima vidite test za trudnoću obično su negativni, jer govore o vašoj nesigurnosti ili strahu od promene. Takav san se često zasniva na stvarnom podražaju.

To može biti ili zbog kasne menstruacije koja je povezana sa strahom od trudnoće, ili ako pokušavate da zatrudnite, a razmišljate o tome ceo dan. Ovo su situacije koje vas podsvesno još uvek “grizu” i vi bi želeli da znate njihov ishod.

Sanjati da ste zatrudneli

Pokušavate da ugradite nešto novo u svoj život. Vašem životu su potrebne promene i to sami znate, ali još ništa niste preduzeli povodom toga. Ovaj san govori o nekoj  promeni koja je potrebna ili nečemu novom što bi pre ili kasnije trebalo da uđe u vaš život.

Sanjati da trudnica biva ogovarana

Sanjati da trudna žena biva klevetana u snu nije dobar znak. Ovaj san predviđa neke porodične brige i probleme ili gubitak nečega što vam je dragoceno.

Sanjati dojenje

Snovi o dojenju znače da je u vaš život ušlo nešto što zahteva svu vašu pažnju i brigu. Ovaj san može da predviđa da ćete naći napuštenog psa ili mačku koju ćete voditi kući i brinuti se o njoj; kupite nekretninu koju treba rekonstruisati i trošite sve svoje vreme na nju; neko se razboli i vi se morate da se pobrinete za njih.

Sanjati da ste videli trudnicu

Videti trudnicu u snu je vrlo pozitivan znak. Predviđa bogatstvo, radost, nove ideje, motivaciju i lični rast. Ako u vozu vidite trudnicu, to znači da ste na pravom putu i ​​vrlo ste blizu svojim ciljevima. Ako vidite trudnicu u sobi ili kancelariji, možete očekivati uspeh u radu ili veliko poboljšanje vaše finansijske situacije.

Sanjati da ste trudni na venčanju

Ako sanjate da ste vi trudnica na venčanju (vaše venčanje ili venčanje nekog drugog) to znači čvrsto zdravlje i dug, srećan život. Ako vidite da ste trudni na venčanju zajedno sa svojim mladoženjem / mužem, rodićete blizance.

Sanjati pobačaj

Snovi nam govore kroz simbole, zato ne brinite, jer san o pobačaju ne govori direktno o pobačaju kao takvom. Umesto toga, ovaj san govori o strahu da ćete izgubiti nešto što je za vas dragoceno.

To mogu biti ne samo materijalne stvari kao što su imovina ili novac, već i gubitak prijatelja, partnera ili ugleda. Ako ste imali pobačaj poslednjih meseci ili godina, čini se da vam podsvesni um govori kroz ovaj san.

Sanjati da ste trudni i da se plašite da rodite (za muškarce)

Trudnoća za muškarce obično znači da je sanjar opterećen problemom ili brigom. Možda ste snosili problem ili odgovornost, i imali značajne posledice koje su vas usporile.

Porađanje iz zadnjice ili anusa znači oslobađanje. Želite da se rešite ovog problema jednom zauvek. Međutim, možda se nećete tako lako otresti te muke.

Kao što se podrazumeva u viziji iz snova, ljudi oko vas predlažu carski rez, što znači da će biti potrebna introspekcija i lična transformacija, kako biste se oslobodili tereta koji nosite. Možda postoji lekcija koju treba da naučite pre nego što budete potpuno oslobođeni ove postojeće brige.

Sanjati trudnu majku koja povređuje bebu

Trudnoća je obično povoljan simbol u snovima. Često se povezuje sa blagoslovima, novim prilikama i unosnim poduhvatima. Međutim, nesrećne okolnosti u vezi sa trudnoćom vaše majke u snu nose vrlo negativnu poruku.

Tačnije, vaša majka može biti žrtva manipulacije ili je umešana u nezdravu vezu. Pokušaj da iseče bebu iz materice ukazuje na samouništavajuće ponašanje.

Postoji verovatnoća da neko blizak njoj zloupotrebljava njenu velikodušnost ili je možda prisiljava da radi stvari koje su u suprotnosti sa njenim uverenjima i principima.

Alternativno, ona bi mogla biti na ivici finansijske katastrofe zbog svojih loših odluka, ili zbog toga što je okružena pojedincima koji je koriste.

Sanjati da trudnica povraća

Ova vizija ima dva glavna simbola koja je važno uzeti u obzir. Prvo, izbacivanje može otkriti neke bolesti u vama protiv kojih se borite. Vaše telo može da pokuša da izbegne bolest, čak iako ne pokazuje simptome.

Voda je, međutim, često simbol ispravnosti ili pravog puta, pa se čini da bolest ne bi bila opasna po život. Umesto toga, pomoglo bi vam da stignete tamo gde treba sledeće da idete.

Mesto gde idete može biti povezano sa vašom trudnoćom u viziji, jer se često misli da ovakav sn predstavlja susret sa nekim novim koji bi postao važan deo vašeg života.

Sanjati trudno dete

Trudno dete u snovima obično se odnosi na rast i razvoj. S jedne strane, možete osećati kao da vaša unuka raste prebrzo da biste izvukli najbolje iz njenog detinjstva.

S druge strane, takođe je moguće da je njena trudnoća metafora vaše jače veze. Možda ste zajedno podelili prilično puno trenutaka zbog kojih se osećate kao da ste sada bliži nego što ste ikada bili.

Toliko da vas je dinamika vaših odnosa inspirisala da ponovo zauzmete neke interese i strasti koje ste možda izgubili tokom godina. U tom smislu, beba koju vaša unuka nosi u viđenju iz snova verovatno bi mogla predstavljati vaš obnovljeni nagon za kreativnošću i otkrivanjem.

Sanjati da ste izgubljeni sa trudnicom

Sanjati o interakciji sa trudnicom mogao bi biti metafora za budućnost ispunjenu novim mogućnostima koje se otvaraju ispred vas.

Međutim, budući da ste opisali da ste se izgubili na nekom poznatom, a opet arhitektonski kompleksnom mestu, to može značiti da, iako ste već neko vreme zamislili ovu budućnost za sebe i zato pokušavate da sledite ono što se očekuje od vas, ipak biste mogli da iskusite određenu anksioznost zbog ovih novih prilika, i ne osećate se potpuno ugodno zbog izbora koje ste do sada doneli.

Sanjati da ste trudni i da putujete

Sanjati o tome da ste trudni i da putujete, može značiti da u vašoj budućnosti postoji nešto novo što će vam doneti veliku radost i sreću, iako to nije nužno novorođeno dete.

To bi mogao biti konačan plod, možda nešto vezano za vaš porodični život otkad ste u snu spomenuli i roditelje i rodbinu. Šta god da je, moglo bi vam promeniti život na bolje.

Sanjati da je žena nesrećna zbog trudnoće

Kada sanjate da ste trudni, to često znači da proživljavate težak vremenski period sa svojim budućim mužem ili trenutnim ljubavnikom. Žena koja se boji bebe unutar sebe, mogla bi predstavljati budućnost vašeg odnosa sa pomenutom osobom.

Tačnije, žena se može osvrnuti na teškoće i bolove kroz koje bi vi prošli, sugerišući da zaista treba da razmislite da li želite ili ne želite da napredujete u ovoj vezi.

Sanjati da vam se ​​naplaćuje više jer ste trudni

Ako ste sebe zatekli u prodavnici tokom sna, to vam otkriva nedostatak motivacije i entuzijazma. Možete tražiti svrhu i inspiraciju kako biste podstakli strast prema svom poslu ili čak razlog da sledite svoje lične ciljeve.

U ovom kontekstu, možda jeftini predmeti koje ste pokušavali da kupite mogu značiti da jurite jeftine uzbudljive i plitke ciljeve u nadi da će nadahnuće koje dobijete iz tih iskustava probuditi vašu životnu težnju. Nažalost, starica koju sretnete uglavnom simbolizuje nadolazeće probleme.

Ti su problemi možda rezultat loših odluka koje ste doneli u prošlosti, a koji vas i dalje muče. S obzirom na te simbole, vest da ste i vi trudni predočava nešto iznenađujuće ili šokantno što bi se moglo dogoditi u bliskoj budućnosti.

Možda ćete morati da se suočite i da budete odgovorni za posledice svog bezobzirnog ponašanja i nepažljivih postupaka iz svoje prošlosti. Ovaj izazov može vam pomoći da shvatite važnost temperiranja kratkoročnog zadovoljstva sa dugoročnim težnjama u cilju postizanja stabilne i sigurne budućnosti.

Sanjati trudni par i aligatore

Trudnoća u snovima odnosi se na rast i razvoj. Tako da san o ovom paru  koji očekuje bebu verovatno predstavlja vaše pozitivno mišljenje o ljudima oko vas, bilo da su oni vaša porodica, prijatelji ili kolege.

Verovatno verujete u njihovu sposobnost za dobrotu i snalažljivot da prerastu u bolje verzije sebe. Možda je ovo takođe referenca na vaš lični i profesionalni rast.

Međutim, aligator predstavlja protivnika ili pretnju vašoj dobrobiti. Uopšteno, aligatori simbolizuju sve što bi se našlo na putu ka ostvarenju vaših ciljeva ili realizacije vašeg potencijala, kao i pretnje dobrobiti vaših najmilijih.

Tako da aligator koji je zatrudneo sa blizancima predskazuje nešto strašno što će se uskoro dogoditi, ili tragediju koja bi mogla biti dvostruko neugodnija ili dvostruko gora nego što ste očekivali.

Možda ćete morati da se pripremite za suočavanje sa snažnim neprijateljima i spoljnim faktorima koji bi vam život učinili beskrajno izazovnijim.

Sanjati da ste zatrudneli sa bivšim mužem

Silovanje u snu često se odnosi na nemoć ili dominaciju u stvarnosti. Vaš bivši suprug verovatno predstavlja dosadašnje greške, nerešena pitanja ili vaša prethodna iskustva uopšte koja obično izazivaju negativne emocije.

U tom kontekstu, silovanje od strane bivšeg mogao bi biti pokazatelj da ste i dalje povređeni zbog svoje veze ili da ste i dalje pogođeni kad god čujete vesti o vašem bivšem. Alternativno, možda mislite da i dalje koristi vas i vašu istoriju, kako bi manipulisao vama kako bi ostvario ono što želi.

Njegov pokušaj da vam napravi dete predstavlja toksičnu dinamiku između vas dvoje, i to bi moglo značiti da pokušava da se ugradi u vaš život, iako ste se već razdvojili.

Sanjati da je vaša pokojna baka trudna

Ako ste videli svoju pokojnu baku u snu, to bi moglo da vam sugeriše da ćete, usred haosa u svetu, uvek imati sigurno mesto u koje biste se vratili. Ovo sigurno utočište bilo bi vam zaklon od iskustava prepunih teškoća i bezakonja ovog sveta.

Teškoće se mogu otkriti u obliku njene trudnoće, koje upućuju na nepoznatu opasnost ili nevolju. Nova plava kuća znači da to ne bi nužno bili vaši problemi, već patnje nekoga bliskog vama.

Iako je tačno da biste uvek lično imali na koga da se oslonite, možda postoji dvostruko značenje da biste i vi bili rame za plakanje nekog drugog.

Sanjati da je ljubavnica vašeg bivšeg muža trudna

San koji se usredsređuje na slike vašeg bivšeg muža i žene s kojom vas je varao, sugeriše da trenutno proživljavate neki stres i anksioznost zbog nekog strašnog događaja u prošlosti koji vas stalno vuče.

To može biti direktno povezano sa neverstvom vašeg bivšeg ili vaša podsvest možda povezuje noviju situaciju sa tim drugim duboko traumatičnim iskustvom. Trudnoća koju je u ovoj viziji pokušao sakriti od vas mogla bi odražavati vašu trenutnu ranjivost, posebno zbog njihove stalne veze na javi.

Možda vam je potrebno više vremena da se oporavite od ove situacije, možda odmaranjem, putovanjem ili novim hobijem za pozitivno zaokupljanje svog vremena i misli.

Sanjati da beba ne želi da izađe tokom trudnoće

Snovi koji se usredsređuju na slike držanja male bebe za ruku su izuzetno povoljni i trebalo bi ih posmatrati kao pozitivan simbol u vezi sa vašom situacijom.

To znači da bi se vaše trenutne nevolje i poteškoće uspešno rešile. U ovom slučaju, čini se da biste uspeli da pronađete rešenje za svoju situaciju koja vam donosi sreću i duševni mir.

To može značiti prelazak na novo mesto, rešavanje svađe ili rešavanje problema koji vama i vašem partneru smeta već neko vreme. Bez obzira na to kako će problem biti rešen, na kraju biste bili zadovoljni i opušteni.

Recent Posts

 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020