Sanovnik zombi – Šta znači sanjati zombije?

Zombiji u snovima mogu uplašiti apsolutno svakoga. Sanjanje zombija može istovremeno biti i smešno i zastrašujuće, ovisno o tome kakav san vidite. Zombiji viđeni u snovima obično znače da postoji nešto za šta se i dalje držite u životu. Ovo nešto je davno umrlo i vaša savest želi da to sada pustite iz uma ili srca.

Da li živite u sećanjima na staru vezu? Tada ćete često videti snove o zombijima.

Advertisements

Snovi o zombijima takođe znače da ste u nekakvom problemu u životu. Ovaj problem se ili povećava sam od sebe, ili ga jednostavno ignorišete. Vreme je da se suočite sa problemom i rešite ga, umesto da bežite od njega.

Zombi predstavlja tugu, prebivanje u prošlim poslovima, odvojenost od ostalih oko sebe, beživotnost, osećaj da ste sami i da vam nedostaje staro vreme.

Najčešći snovi o zombijima

  • Videti sebe kao zombija – Takav san znači da se osećate odvojeno od ljudi oko sebe.
  • Videti poznatu osobu kao zombija – Ovaj san znači da u budnom životu ne osećate istu vezu između sebe i ove osobe.
  • Ubijanje zombija – Zaboravili ste prošlost i sada idete dalje ako vidite takav san.

Sanjati da ste prijatelji sa zombijima

Sanjati o prijateljstvu sa zombijima znači da vam nedostaju sva ona vremena koja ste proveli sa starim prijateljima. Verovatno niste u kontaktu sa nekim od ovih prijatelja i užasno vam nedostaju.

FOTO: PIXABAY

Sanjati da vas progone zombiji

Ako ste sanjali da vas progone zombiji, to znači da do sada niste zaboravili svoju prošlost. Vreme je da pustite i zaboravite sve one uspomene koje vas neprestano bole, duboko u sebi.

Advertisements

Sanjati da se borite sa zombijima

Ako ste sanjali o borbi protiv zombija, onda je ovaj san pokazatelj da imate neprijatelja koji vreba da vas uhvati. Ova osoba može biti neko iz vašeg posla, ljubomorna zbog vašeg uspeha i odlučna da vas učini jadnim. Pazite kome dajete lične podatke i budite oprezni i u vezi sa svojim postupcima, jer možete upasti u nevolju ili biti optuženi za nešto što sigurno ne želite.

Sanjati strah od zombija

Ako ste u snu zbog zombija osetili strah, onda je ovaj san prikaz vaših stvarnih strahova. Postoje određene granice u životu kojih se bojite da pređete i to vas čini frustriranim i pod stresom. Postoji samo jedan način da se nosite sa vašim strahovima, a to je suočavanje s njima i njihov poraz.

Ako i dalje bežite od svojih problema ili strahova, provodićete život razmišljajući o tome, šta bi moglo biti da ste imali samo hrabrosti da isprobate nešto novo.

Ovaj san takođe može predstavljati veliki problem koji trenutno imate u životu, koji vam oduzima previše vremena i ne možete prestati da razmišljate o tome. Pronađite rešenje ili zatražite pomoć, a ako ništa drugo ne uspe, dajte si malo vremena za ponovno pokretanje i rešenje će doći do vas.

Advertisements