Šta znači sanjati antenu?

Antena je uređaj za prijem i prenos signala. Kada ne možete da gledate televizijski kanal ili slušate omiljeni radio zbog lošeg signala, može se desiti da sanjate antenu.

Međutim, tumačenje takvog sna je korisno samo kada vaš san dođe bez pravog razloga. Antena deluje kao predajnik ili prijemnik signalnog talasa. Šta to znači u svetu snova?

Advertisements

Neki stručnjaci navode da san sa antenama sugeriše da biste trebali spremnije prihvatiti situaciju vašeg partnera.

Morate imati otvoren um i naučiti slušati ljude oko sebe. San sa antenom takođe je znak da imate problema u komunikaciji. U poslednje vreme možda imate nesporazuma u ​​vezi ili poslu.

Snovi su subjektivni i možda se nećete osećati identifikovanim u prethodnom objašnjenju. Detalji o vašim snovima ili načinu na koji se ponašate ključevi su za tumačenje vašeg sna.

Ako ste sanjali da vidite antenu, taj san simbolizuje komunikaciju koju imate sa svojim okruženjem. Ovaj san vam govori da ćete čuti vesti od nekoga ko je odavno nestao iz vašeg života.

Ako ste sanjali satelitsku antenu, taj san može da predstavlja vašu usamljenost. Ako ste sanjali antenu na krovu, ovaj san simbolizuje da ćete čuti dobre vesti.

Advertisements

Ako se u poslednje vreme borite sa supružnikom, on/ona će shvatiti da je pogrešio/la. Imaćete više razumevanja jedno za drugo, a vaša veza će biti jača nego ikad.

Ako ste sanjali da instalirate antenu u spavaćoj sobi, ovaj san simboliše rešavanje problema. Neko vreme ste ignorisali tešku situaciju za vas.

Shvatićete da je najbolje pronaći uzrok problema. Na tom putu ćete imati poteškoća, ali to će biti mnogo lakše nego da ćutite bez akcije.

Slomljena antena u snu znači da nemate dovoljno razumevanja za svoju okolinu. Nesrećni ste i često imate sukob sa ljudima koji su vam bliski. Čak i male stvari mogu da vas učine nervoznim, a greške pravite vrlo brzo.

Antena u snu simboliše neslaganje, sukob i lažno predstavljanje. Smatrate li da neka osoba može negativno uticati na vašu vezu? Antena u snu znači da morate biti komunikativniji.

Kada vam je teško komunicirati sa drugima, tada ste podložniji sanjanju ovakvih snova. Jeste li stidljivi ili zatvoreni? Da li vam je teško da se povežete sa drugima?

Advertisements