Skip to content

Šta znači sanjati antilopu?

  Značenje sna o antilopi može biti različito. Sve zavisi od vašeg ponašanja u snu, pa čak i od boje životinje. Najpopularnija tumačenja su opisana u nastavku.

  Ako sanjate da vidite antilopu, onda su u stvarnosti vaše ambicije prevelike da biste ih mogli sprovesti. Za mladu ženu san u kojem je antilopa posrnula i pala znači da joj ljubav neće doneti željenu sreću.

  Advertisements

  Ako u snu gledate antilope, to je znak budućeg napornog rada za postizanje rezultata. Budite spremni da sve svoje vreme provedete na poslu, jer će ishod zavisiti samo od resursa koje ćete uložiti u to.

  Za ženu san u kome je antilopa pala sa velike visine predviđa nesrećnu ljubav. Osoba koju pokušavate da osvojite uneće samo razočarenje i probleme u vaš život. Uštedite svoje vreme i pustite tu osobu da ode.

  Ako sanjate kako antilopa brzo trči, to znači da ćete se u stvarnom životu ponašati kao ova životinja. Moraćete u potpunosti da stignete na vreme u svim stvarima. Pokušajte da se setite šta pokušavate da postignete.

  Advertisements

  Neostvareni snovi i izgubljeno vreme simboliše san u kome antilopa brzo trči po planinskom terenu. Ostavite uzaludne nade i izaberite realnije ciljeve, tada će se put do njih lako pronaći. Isto tumačenje je i za san kada vidite antilopu u zoološkom vrtu.

  Ako ste sanjali da se antilopa igra, ovaj san predviđa ispunjenje želja. U svakom slučaju, ne očekujte previše od života. U stvarnosti, čuda nisu dostižna.

  Advertisements

  Slom nade u život najavljuje san o mrtvoj antilopi. Ali ne očajavajte, verovatno niste zadovoljni svojom vezom. Isto tumačenje ima san u kojem ste ubili antilopu.

  Sanjati o krdu antilopa upozorava na pogrešno izabran put u životu. Potraga za izmišljenim idealima sprečava vas da pronađete svoje mesto u životu.

  Ako se u snu zabavljate igrajući se sa antilopom, to znači da vam je u stvarnosti sreća prolazna i krhka. Nemojte se previše uzrujavati kada vam ponestane sreće. Ostavite u duši sećanje na ovo prijatno vreme, i zagrejaće vas u teškim trenucima života.

  San u kome je antilopa imala pegavu boju simboliše vašu stidljivost. Dajte sve od sebe da prevaziđete neodlučnost i da negujete čvrstinu karaktera.

  Advertisements
  Advertisements