Skip to content

Šta znači sanjati avionsku nesreću?

  Ništa se ne može uporediti sa strahom da ćete doživeti avionsku nesreću dok vaše oči svedoče hororu koji se dešava ispred vas sve do poslednje sekunde dok se ne susretnete sa svojim smrću.

  Niko ne želi biti svedok ili doživeti takvu situaciju, ali šta ako ste zarobljeni u snu, i tako prisiljeni da se podvrgnete svim užasnim osećanjima čistog straha i najvećeg užasa koji su povezani sa padom aviona.

  Advertisements

  Sanjati avionsku nesreću znači nerealne ciljeve koje ste postavili u svom životu. To može predstavljati određeni strah koji imate ili može biti simbol negativnog putovanja na koje ćete uskoro krenuti.

  Da bismo razumeli bolje šta znači avionska nesreća u snu i koje su neke svakodnevne situacije povezane sa avionskom nesrećom koje se pojavljuju u našim snovima, nastavite čitati i videćete kako ih tumačiti u skladu s tim.

  Sanjati da doživljavate avionsku nesreću

  Ako se san pojavi u takvom scenariju kada direktno doživljavate avionsku nesreću, to sugeriše da ste depresivni u svom stvarnom životu i da imate samoubilačke misli.

  Advertisements

  Želite da okončate svoju bedu, a umiranje u avionskoj nesreći je vizuelni prikaz takvih želja koje se održavaju u vašem umu.

  Sanjati da svedočite padu aviona iz daljine

  Ako ste videli avionsku nesreću, ali je vi sami ne doživljavate, to predstavlja pretnju da bi vam ljudi oko vas mogli stvoriti probleme. Morate biti oprezni prema ljudima sa kojima svakodnevno komunicirate.

  Advertisements

  Takođe može ukazivati na razočaranja sa kojima ćete se susresti u svom životu, zbog svojih neostvarenih snova i neuspelih ciljeva. Možda će vam trebati pomoć koja će vam pomoći na putu na kojem ćete najsjajnije zablistati.

  Sanjati da očekujete pad aviona

  Ako ste iskusili uznemirujuća osećanja kojim predviđate avionsku nesreću, to se uzima kao negativan predznak sa poteškoćama koje vas usmeravaju, posebno u vašem profesionalnom životu.

  Bićete dovedeni u situaciju da ćete morati donositi brze, ali pažljive odluke da biste održali reputaciju netaknutom.

  Sanjati da avion poleće i potom pada

  Ponekad san može početi sasvim normalno, sa stvarima koje idu u dobrom smeru, ali se onda naglo preokrenuti.

  Slično tome, ako ste sanjali da avion normalno poleti, ali zatim naiđe na užasnu sudbinu, to ukazuje na to da ste pasivni i pokorni u svom životu. Morate biti samopouzdaniji i nezavisniji da biste vratili kontrolu nad svojim životom.

  Advertisements

  Sanjati da ste zarobljeni unutra nakon pada aviona

  Ništa nije strašnije od toga što ne možete pobeći iz situacije u kojoj se gušite.

  Ako se u snovima avion sruši, a vi ste i dalje zarobljeni u njemu, polako čekajući svoju smrt, to sugeriše konkretne probleme iz stvarnog života koji vas zatvaraju u kavez i želite pobeći.

  Sanjati da ste preživeli pad aviona

  Ako ste u snu prisustvovali padu aviona, ali ste ga uspešno preživeli, ovo se tumači kao dobar znak. To ukazuje na to da ćete konačno moći da se rešite problema sa kojim ste se već duže vreme suočavali.

  Vaše individualne veštine i inteligentan um će vam pomoći da se rešite problema sa kojima ste se susretali. Stvari će se uskoro promeniti, sa boljim mogućnostima koje će se naići u vašem životu.

  Sanjati da avion pada pri sletanju

  Sanjati sletanje aviona ukazuje na to da treba da revidirate svoje ciljeve i snove u vezi sa budućnosti.

  Kao što je ranije pomenuto, ponekad se takvi snovi pojave kada ste si postavili nerealne ciljeve ili ih ne možete postići.

  Advertisements

  Alternativno, to takođe može sugerisati da vam ponestaje ciljeva koje ste sebi postavili. Možda ćete morati ponovo da planirate stvari.

  Sanjati delove aviona nakon nesreće

  Sanjati ostatke avionske nesreće sugeriše da treba da razmislite o sebi. Zaglavili ste u određenoj fazi svog života čekajući da pomoć dođe spolja i izvede vas iz nje, ali na kraju morate sami da donesete odluku.

  Oslanjanje na druge vas neće odvesti negde, umesto toga, morate se zauzeti za to da vas razlikuju od drugih.

  Šta znači sanjati avionsku nesreću?

  Snovi su uvek odraz osećanja i situacije koju doživljavamo u svakodnevnom životu.

  Ponekad nam pružaju utehu dopuštajući nam da se sakrijemo u utopijskoj zemlji, a ponekad san uvećava stvarne probleme pretvarajući naš san u noćnu moru.

  Sanjati avionsku nesreću takav je primer koji je povezan sa neispunjenim osećanjima, ličnim sukobima i nerešenim problemima u našem životu.

  Advertisements

  Simbol mentalnog sukoba

  Sanjati avionsku nesreću često predstavlja unutrašnje previranje koje se dešava u našim mislima. One su materijalni prikaz bitaka koje se vode između našeg svesnog i podsvesnog bića.

  Može se shvatiti u smislu da vas vaša podsvest podstiče da odaberete drugi put, ali vaš mozak želi da nastavi drugim putem. Emotivni danak koji um podnosi pojavljuje se u obliku avionske nesreće.

  Simbol približavanja životne krize

  Sanjanje o avionskoj nesreći sugeriše kritični deo vašeg života koji dolazi. To je znak upozorenja da će se u vašem životu stvari odvijati nizbrdo i da će se puno problema pojaviti niotkuda, a vi ćete se možda naći zarobljeni u situacijama iz kojih nema očiglednog izlaza.

  Treba pažljivo planirati svoj život i trebalo bi da ste na oprezu pri donošenju rizičnih odluka, jer bi se sve moglo okrenuti protiv vas .

  Simbol nerealnih ciljeva i snova

  Dobro je leteti visoko i ciljati na veliko, ali ponekad naši snovi postaju previše nerealni da ih je nemoguće ostvariti u jednom životu.

  Recimo da osoba želi da istovremeno bude lekar, novinar, inženjer i pravnik, praktično je nemoguće biti sve te stvari istovremeno, ako ne i teoretski.

  Advertisements

  Takvi nerealni ciljevi i snovi mogu vas učiniti pesimistom, ali morate shvatiti da stvari imaju svoja ograničenja.

  Sanjanje avionske nesreće je bukvalno potonuće ili krah vaših nelogičnih snova. U skladu s tim morate revidirati svoje planove.

  Rreprezentacija očekivanog neuspeha

  Ponekad sanjamo da se avion sruši kada nismo sigurni u svoje sposobnosti da postignemo bilo koji zadatak. Predviđamo da ćemo propasti ili napraviti nenamernu grešku koja bi mogla da nam uništi karijeru.

  Iracionalni strah i neizvesnost mogu vam naneti veću štetu čak i kada ste talentovani i briljantni u svom poslu. Treba da se oslobodite neopravdanih briga i imate malo više vere u sebe.

  Simbol približavanja opasnosti

  Snovi o avionskim nesrećama izuzetno su simbolični i ne treba ih shvatati olako. Vaša podsvest ili vaše šesto čulo se trudi da vas upozori na opasnost koja vam dolazi u susret.

  Strah i anksioznost koje ste iskusili u snu mogu biti simboli opasne situacije koju možda doživljavate ili koja će vam preprečiti put. Može biti u obliku nesreće ili neke teške fizičke povrede. Budite oprezni!

  Advertisements

  Predstavnik neke neizvesne situacije

  Ako u poslednje vreme sanjate o padu aviona, to bi mogao biti pokazatelj činjenice da ćete uskoro doživeti neke nagle promene u svom životu, bilo da su dobre ili loše.

  Možda ćete se dovesti u situaciju da ćete morati donositi odluke koje će vas skrenuti sa inicijalne staze kojim se krećete u svom životu.

  Iskusićete nove stvari, nove mogućnosti i nove puteve koji će sigurno doneti drastične promene u vašem životu.

  Simbol olakšanja

  Alternativno, pad aviona može se protumačiti uzletom ptice koja simbolizuje oslobođenje ili oslobađanje od ograničenja koja su vas sputavala.

  Možda vam sugeriše da ćete pronaći rešenje svog problema koji vas već neko vreme zaokuplja. Izvući ćete se iz nezdravih veza i konačno ćete imati hrabrosti da pustite stvari koje su ionako otrovne za vašu dušu.

  Simbol nedostatka kontrole

  Sanjanje avionske nesreće ponekad se tumači kao nedostatak kontrole i autoriteta koji imate nad svojim životom.

  Advertisements

  To pokazuje da ste ili previše pokorni ili previše agresivni u svom životu, dopuštajući drugima da iskoriste vašu slabost i navode vas na vaše odluke.

  Morate da napravite korak unazad i preoblikujete svoju ličnost da biste mogli da kontrolišete svoj život umesto da dozvolite drugima da ga kontrolišu umesto vas.

  Zaključak

  Da zaključimo, sanjati avionsku nesreću izuzetno je simbolično što sugeriše da strah i strepnju u vašem životu treba ukloniti, zajedno sa obnovljenim osećajem nezavisnosti i hrabrosti da krenete napred i postignete nešto u svom životu, umesto da čekate da drugi pomognu, sami se penjite lestvicom uspeha.

  Advertisements
  Advertisements