Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale Vaš raskid nisu bile prijatne.

Ionako nijedan raskid nikad nije prijatan, tako da sanjati o nekome ko više nije Vaš dečko nije nešto zbog čega ćete se probuditi sa osmehom, osim ako san nije bio srećan.

Postoje uobičajeni snovi o Vašem bivšem dečku zajedno sa njihovim tumačenjima i oni su sledeći.

Sanjati da se Vaš bivši dečko izvinjava i želi Vaš povratak

Kada doživite ovaj san u kojem se Vaš bivši dečko izvinjava i ponovo traži da mu budete devojka, ni na trenutak ne mislite da Vas želi nazad. Jednostavno je da mu želite povratak i istražite ono čemu se nadate.

Ono što treba da uradite je da istražite nove mogućnosti veze sa nekim mnogo boljim za Vas od Vašeg bivšeg dečka.

Postoji razlog zašto ste se rastali i sve dok je taj razlog tu i dalje će ostati činjenica da je on Vaš bivši. Otvorite se za nove mogućnosti drugih ispunjenih odnosa sa svojim voljenima.

Sanjati da se zaljubite u svog bivšeg dečka od pre mnogo godina

Bivši dečko vaših tinejdžerskih godina mogao bi se pojaviti u snu jer je on simbol onoga kako ste prvo osetili ljubav. To uzbuđenje, strast, požuda i onaj osećaj želje i konstantna želja da provodite vreme zajedno.

To divno osećanje ljubavi, balončići i nevinosti je ono što uvek zamisliš kad pomisliš na njega. Ovo bi mogao biti način da Vas podsvest podseti na to kako se osećate i šta Vam nedostaje u trenutnoj vezi.

Možete ili učiniti nešto da probudite ta osećanja u svojoj trenutnoj vezi ili napustite tu vezu. Razmislite šta želite.

Sanjati da Vas bivši dečko odbacuje

Mogli biste imati ovaj san gde Vas Vaš bivši dečko odbacuje i kaže da Vas ne želi nazad, a vi njega želite nazad. Ovo bi Vam moglo biti znak da se vratite u stvarnost i prestanete da živite u prošlosti ili gradite dvorce u vazduhu.

Počnite da gledate šta biste mogli da učinite svojim trenutnim životom boljim ako još niste u vezi. Ako ste u vezi, već razmišljate o načinima na koji biste je mogli poboljšati i nešto na šta uvek možete biti ponosni. Ukratko, učinite sadašnju stvarnost boljom.

Sanjati o borbi sa svojim bivšim dečkom

Ovaj san bi mogao biti simbol Vašeg ličnog sukoba. Može se voditi bitka sa Vašim samopoštovanjem. Ne volite sebe dovoljno i niste najbolji prijatelj, već umesto svoj najgori kritičar.

Pronađite dobro u sebi i cenite više sebe. Ne prihvatajte da su drugi bolji od Vas i da zaslužuju bolji život, već smatrajte da ste zaslužni za najbolje stvari u životu.

Sanjati o sek*u sa bivšim dečkom

Kad Vam se dogodi ovaj san, prvo se zapitajte da li ćete ga prihvatiti kada se vrati. Ako i dalje imate osećanjaa, borite se protiv njih i učinite sve što možete da biste ga nadvladali.

Međutim, ako ste ga već preboleli i nema šanse da ga uzmete natrag kad dođe moliti, to bi mogao biti znak da ste ga preboleli. Stekli ste zdrav stav prema tome i konačno ste prihvatili da je to Vaša prošlost, a pouka je naučena i neće se ponoviti.

Sanjati da se Vaš bivši ženi nekim

Sanjati da se Vaš bivši dečko ženi nekim koga ne poznajete ili potpunim strancem znak je Vašeg oproštenja nekome ko je jednom napravio veliku grešku koja je uveliko uticala na Vaš život i zamalo Vas srušila.

Sanjati da Vas je bivši dečko oženio

Videti svog bivšeg dečka kako vas ženi u snu je negativan znak. To Vam najavljuje nepovoljne ili negativne događaje koji ulaze u Vaš život vrlo brzo.

Sanjati smrt bivšeg dečka

Sanjati o tome da Vaš bivši dečko umre, na primer od nesreće, znak je predstojećeg braka ili ćete imati dodatak svojoj novoformiranoj porodici sa svojim značajnim drugim.

Sanjati znake ljubavi Vašeg bivšeg dečka

Sanjati o svom bivšem dečku i videti znake ljubavi i naklonosti od njega znači da ćete uskoro biti iznenađeni neočekivanim ili iznenađujućim događajima, koji se mogu ispostaviti kao negativni događaji umesto stvari koje bi Vam mogle imati koristi.

Sanjati da se bivši dečko bori sa Vašim trenutnim dečkom

Videti Vašeg bivšeg dečka kako pokušava da komunicira s Vama u snu ima negativne konotacije. Ako se trenutno družite s drugim muškarcem, to može značiti da ste skloni dubokim stvarima i nepoštenim upoređivanjima svog bivšeg i sadašnjeg dečka.

Ovo tumačenje je pojačano borbom koju su započeli u snu. Kad se fokusirate na ta osećanja, to može prouzrokovati velike smetnje u Vašoj novonastaloj vezi. Možda ćete postati nesposobni da negujete, razumete i prelazite na sledeći nivo. U vezi sa borbom možda biste želeli da vas obojica podjednako vole.

Takođe se možete osećati neželjenim, nevoljenim i potcenjenim od strane Vašeg novog ljubavnika i podsvesno želite da on dokaže svoju ljubav prema Vama stvarnim postupcima. Imajte na umu da se ovo tumačenje podjednako može primeniti i na druge ljude sa kojima imate veoma blizak i značajan odnos.

Sanjati fizički nasilnog bivšeg dečka

Biti fizički zlostavljan od strane bivšeg dečka u snu moglo bi Vam nagovestiti da je Vaš trenutni dečko preterano posesivan i tretira

Vas kao da ste njegovo vlasništvo, što znači da Vam ne dozvoljava da delujete kao ravnopravan partner u vezi. Ovo bi moglo dovesti do nekih problema na putu ako se ne reše pravovremeno.

Zaključak

Kada sanjate o svom bivšem dečku, to zapravo ne znači da niste preboleli. Često puta to uopšte nije reč o njima.To bi mogao biti samo podsetnik na našu prošlost i trenutni status našeg budnog života. Neka išta neprijatno iz prošlosti bude dobra lekcija koja čini da izbegnete slične buduće greške.

Zašto sanjate svog bivšeg dečka?

Postoje različiti razlozi zašto sanjate svog bivšeg dečka i oni su sledeći.

Niste ga preboleli

Ta veza Vam je očigledno mnogo značila i kada ste raskinuli. Niste hteli da raskidate, ali svejedno se dogodilo jer se možda Vaš dečko više nije osećao na isti način.

Raskid je, naravno, bio bolan za Vas i možda ga još niste preboleli. San bi mogao biti odraz kako stalno razmišljate o svom bivšem.

Želite da ponovo budete zajedno

Moglo bi ti se dogoditi da sanjaš ovog bivšeg dečka, jer želiš da mu se vratiš. To je slučaj posebno ako sanjaš da se on izvinjava i da želi povratak.

Nemoj biti zaveden i misliti da to možda i čini jer ništa ne može biti dalje od istine. San je jednostavno odraz onoga što želiš da se dogodi. Najverovatnije je da je tip nastavio i ti bi trebalo da uradiš isto.

Imate sukob

U životu biste mogli da doživite sukob. Sukob bi mogao biti način na koji se osećate prema sebi. Mogli biste biti svoj najgori kritičar i ne volite dovoljno sebe.

Često se prodajete prekratko i o sebi mislite da ste slabi, ne tako dobri kao drugi i da Vam nedostaje hrabrosti. Imate teško vreme da volite i budete prijatelj sebi. Ako biste počeli da posmatrate sebe u pozitivnom svetlu, možda biste počeli sa nadahnjujućim snovima.

Vašoj trenutnoj vezi nedostaje strasti

Mogli biste sanjati o svom bivšem dečku jer Vam dosadašnja veza s njim predstavlja strast i iskru koja Vam nedostaje u trenutnoj vezi. Stvari su možda postale rutinske i više ne osećate onu vrelu strast prema trenutnom partneru.

Manjak ove strasti mogao bi da bude Vaš podsvesni način na koji ćete je odražavati u snu. Razmislite o načinima da tu strast vratite u svoju vezu, a ne da se zadržavate na prošlim strastima.

Doživljavate neku vrstu jadi

Možda je Vaš odnos sa bivšim dečkom jedno od onih iskustava koje biste radije zaboravili. Ali ponovo ga sanjate i ponovo uživate u zlostavljanju u snu. To bi se moglo dogoditi zato što u svom trenutnom životu imate neku vrstu bede.

Može biti da Vas onaj koji volite ili one koje volite dovede u jad i želite da se to završi. San bi mogao da se odražava na ono kroz šta prolazite u trenutnom životu.

Usamljeni ste

Mogli biste biti sami i usamljeni nakon mnoštva odnosa koji kao da nisu delovali. Možda ćete žudeti za zdravom vezom punom istinske ljubavi i podrške. Vaš bivši dečko to je mogao da zastupa i to bi mogao biti razlog zašto sanjate o njemu.

Možda bi trebalo da pokušate ponovo i da se zađete, a ovaj put odvojite vreme i izaberite pravu osobu. Uverite se da ste i sami prava osoba živeći dobar život.

Recent Posts

 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020