Skip to content

Šta znači sanjati cev?

  Često vidimo različite i jedinstvene stvari u svojim snovima, ali ne razumemo šta one znače i kakav uticaj imaju na naš život.

  Snovi o cevi opisuju kako kontrolišete svoj život i oblikujete ga u pravcu koji želite. Sanjati da koristite cev kao oružje, na primer u samodbrani ili prilikom napada na nekoga, simbolizuje način na koji upravljate svojim problemima i sukobima sa drugima.

  Advertisements

  Gledanje cevi u snu govori o vašim osećanjima, o tome kako ih možete podeliti, o vašoj ideji o različitim stvarima i o tome kako ih možete primeniti.

  Ako sanjate vodovodnu cev, to znači da ste previše fokusirani na ono što želite da postignete u svom životu i ne obraćate pažnju na sadašnjost.

  Ako ste sanjali prljavu cev, taj san ukazuje na poteškoće koje vas očekuju u bliskoj budućnosti.

  Advertisements

  Ako ste sanjali čistu cev, to znači da će se svi vaši snovi ispuniti. Potreban je samo naporan rad da se to postigne.

  Vaš posao je da nastavite naporno da radite da biste postigli svoj cilj i ispunili svoje snove. Ovi snovi ukazuju na to da ćete zadovoljiti sve vaše želje.

  Advertisements

  Sva zadovoljstva koja ste imali, svi snovi koje ste dugo priželjkivali, sada su došli da se ostvare. Za ispunjenje vašeg sna, ovaj san o cevima je odličan znak.

  San u kome vidite cevi, takođe može značiti da ćete početi da dobijate novac iz različitih izvora, kao i da biste mogli dobiti unapređenje na poslu ili neki bonus za vaš trud.

  Samo treba da zadržite veru u Svemogućeg, a On će vam pomoći da ostvarite ono o čemu ste sanjali.

  Ako ste sanjali da tečnost curi iz cevi, to ukazuje na vašu nepromišljenu prirodu, vašu prirodu da uvek pokušavate da pobegnete od problema. Takođe predstavlja vašu naviku da trošite mnogo novca na nepotrebne stvari koje nemaju vrednost u vašem životu.

  Ako sanjate slomljenu cev, to ukazuje na loše zdravlje i prepreke koje će vam se pojaviti u životu i energiju koju ćete izgubiti u prevazilaženju tih prepreka.

  Advertisements

  Ako u snu vidite polomljene cevi, to simbolizuje da ćete pre ili kasnije biti zarobljeni u skandalima i drugim krivičnim slučajevima. Takođe sugeriše da svoju vitalnu energiju trošite na nepotrebne stvari.

  Ovakvi snovi takođe predstavljaju vaše nekonvencionalno razmišljanje. To takođe ukazuje na to da morate nešto da žrtvujete da biste nešto dobili u svom životu.

  Advertisements
  Advertisements