Skip to content

Šta znači sanjati da hodate?

  Jednostavan čin hodanja u snu može se odraziti na finansije, zdravlje, motivaciju, odlučnost, pravac i stav u vašem životu. Razmislite kuda hodate, zašto hodate i šta dobijate šetnjom kako biste pravilno tumačili svoj san. Kada sanjate da hodate, razmislite i o okolini, jer okolina obično ima poseban značaj za vaš san.

  Sanjati kako hodate kroz neki nered ili zapetljanim stazama, znači da ćete biti veoma uznemireni zbog svojih poslovnih komplikacija, a nesporazumi će dovesti do hladnoće i ravnodušnosti na posli.

  Advertisements

  Sanjati kako hodate prijatnim mestima, znači da ćete imate sreće i nečiju naklonost. Sanjati da hodate noću donosi nesreću i neuspešnu borbu za vaše zadovoljstvo. Za mladu ženu koja sanja ovakav san, i koja brzo hoda u snu, to znači da će naslediti neko imanje i najzad imati toliko željeni predmet.

  Sanjati da hodate predstavlja vaš trenutan život. Sanjati da hodate napred, sa nekom svrhom, svojom odlučnošću i samopouzdanjem znači  da ćete moći da ostvarite stvari koje želite.

  Sanjati da hodate unazad znači da vas sputavaju prošla iskustva i događaji. Šetnja kroz prirodu označava uspeh u ličnom i profesionalnom životu u kojem ćete uživati i biti zadovoljni.

  Advertisements

  Ako sanjate da hodate prijatnim okruženjem, tada ćete uživati u ljubavnom i poslovnom uspehu. Ovo ukazuje na mir s vašim putem trenutno i da ste na dobrom putu u svom životu. Ako je staza blokirana ili zaklonjena granama i drugim stvarima, iskusićete nevolje u životu.

  Međutim, ako uspete da se probijete kroz granje, pobedićete sve svoje neprijatelje i stećićete bogatstvo. Sanjati da hodate u noćnim satima znači da ćete biti nezadovoljni. Ovakav san takođe može ukazivati na to da korak po korak uzimate stvari u svoje ruke i da ste verovatno na putu da se oporavite od nekog životnog gubitka. Prevazićićete svoje probleme.

  Advertisements

  Sanjati da hodate lagano predstavlja način na koji se krećete kroz život i kako ćete napredovati ka svojim ciljevima. Uzmite u obzir vaše odredište i kuda idete. Ako znate kuda idete u snu, krajnje odredište predstavlja neki cilj u vašem životu.

  Sanjati da imate poteškoća u hodanju ukazuje na to da oklevate u nekoj situaciji i ne znate da li da nastavite dalje. Možda pokušavate da se distancirate i od određenih životnih problema. Sanjati da hodate otežano je odraz vaše trenutne situacije i prepreka koje imate. Sanjati da hodate noću znači nezadovoljstvo i borbu za zadovoljstvo.

  Sanjati da šetate sa nekim označava znači koliko imate osećanja za tu osobu. Ako je neko koga poznajete, to znači da će vaša veza s vremenom ojačati. Ako šetate sa nekim nepoznatim, to označava novu osobu koja će se pojaviti u vašem životu na najneočekivaniji način. To je pozitivan znak za nove veze koje ćete imati u vašem životu. Neka vaš stav bude jak i iskren i vi ćete zadržati svoje prijatelje.

  Sanjati da hodate na rukama

  Pokušaćete da privučete pažnju na sebe na neobičan način, ali takvo ponašanje ne uspeva uvek. Pored toga, moraćete da smislite kreativno rešenje za neki posao ili problem. Zaplet u snu takođe ukazuje na to da od ljubavi možete pomutiti svoj razum.

  Sanjati da hodate na rukama ukazuje na to da ćete odabrati vrlo nestandardan put kako bi postigli svoj cilj. Sanjati poznanika kako hoda na rukama – znači da će vas neko uvući u neki neobičan posao. Veoma je teško predvideti njegov ishod.

  Advertisements

  Ako ste sanjali da hodate na rukama na poslu, to znači da ćete morati da obavite težak zadatak za koji ćete morati da nađete izvanredno rešenje.

  Da li ste sanjali kako hodate na rukama pred publikom? Ova san znači da želite da privučete pažnju u stvarnosti. Možete, naravno, isprobati neku vrstu trika, ali prvo razmislite kakve će posledice doneti.

  Ako sanjate da hodate na rukama u gomili, ali da ovo niko ne primećuje, to znači da ćete uskoro pokušati da učinite nešto lepo za druge, ali ovo će proći nezapaženo.

  Ako ste sanjali da hodate na rukama, očekujte podršku poznanika za vaše postupke. Ali ako svakodnevno postupate, čak i na neobičan način, ovoi postupci možda neće biti primećene. Ali ako učinite nešto za druge ljude – takav čin će sigurno biti primećen.

  Ako sanjate da hodate na rukama i vidite sve naopako, ovakav poduhvat daće potpuno suprotan rezultat. Hitno ćete morati tražiti izlaz ili priliku da se rehabilitujete u očima drugih.

  Prema Mileru, san u kome vidite kako hodate na rukama znači da ćete uskoro obaviti neki posao. Računate da će vam rodbina ili saputnici pomoći.

  Advertisements

  Postoji i drugo tumačenje sna za ovakve snove. Uskoro ćete se zaljubiti i biti omamljeni ovim osećajem, izgubićete ponos.

  Sanjati da ste ustali i krenuli negde znači da će osoba suprotnog pola toliko da vas očara da ćete zaboraviti na sve. Poslušno ćete ispunjavati zahteve te osobe, često ne primećujući da su to obični hirovi.

  Ako je muškarac sanjao da hoda na rukama pred devojkom koja mu se sviđa, to znači da će pokušati da joj skrene pažnju na neobičan način. Samo treba da zapamtite, ovo bi trebalo da bude zanimljivo toj devojci, a ne samo vama.

  Ako ste sanjali da hodate po okeanu, ovaj san ukazuje na veliku priliku za zaradu koja vam dolazi. Ovo je prilika koju ne smete propustiti, pa budite spremni da rizikujete u poslovnoj prilici koja vam se pruža. Iskoristite svoje znanje za poboljšanje poslovnog položaja i ne dozvolite da ova prilika prođe.

  Advertisements
  Advertisements