Skip to content

Šta znači sanjati da perete suđe?

  San o pranju posuđa je upozorenje za strah, bes, agresiju i vašu brzinu. Patite od iscrpljenosti ili se osećate emocionalno iscrpljeno. Treba usporiti i ne pokušavati da udovoljite svima. San je simbol poteškoća napornog rada i borbe. Ne izražavate se kako bi trebalo.

  Pranje suđa u snu ukazuje na vašu nesposobnost da ostvarite svoje ciljeve i da napredujete shodno svojim interesima. Morate biti oprezni da previše ne grešite. Očajnički pokušavate da pobegnete od zahteva svog svakodnevnog života. Ovaj san sugeriše krivicu koju osećate prema sebi. Lišeni ste emocija.

  Advertisements

  FOTO: PIXABAY

  Pranje suđa u snu nažalost predstavlja žaljenje ili neuspeh u vašim poduhvatima. Možda ste sebi postavili nerealne ciljeve i sami sebi predodređujete neuspeh.

  Morate da rešite probleme u svom životu. Ovaj san je upozorenje za nešto što je promenjeno ili zamenjeno. Možda ste uz to i malo emotivno hendikepirani.

  Advertisements

  San o pranju suđa pokazatelj je neverstva, bilo od strane vas ili nekoga drugog.

  Niste potpuno iskreni. Morate prestati da gledate na stvari kao na šalu. Vaš san skreće pažnju na vašu sposobnost da razumete svoje emocije i probijete emocionalne barijere. Morate biti više svesni prihvatanja različitih aspekata vaše ličnosti ili ličnosti svog partnera koje ste prethodno odbacivali.

  Advertisements
  Advertisements
  Advertisements