Skip to content

Šta znači sanjati drugaricu?

  Zanimljiva tema koju pokrivaju sve knjige o snovima – šta drugarica predstavlja u našim snovima. Čuvar tajni, pratilac ekstremne zabave, vedar i dirljiv – šta želi da nam kaže u snu?

  U snu, drugarica predstavlja apsolutno poverenje i nemilosrdno rivalstvo. Sukob međusobno isključivih tumačenja čini tumačenje sna posebno fascinantnim – knjige o snovima uzimaju u obzir stvarne odnose i osobine radnje.

  Advertisements

  Žena sa teškim životnim iskustvom treba da proceni situaciju i razume ko širi tračeve iza sebe ako je u snu videla nekoga od svojih drugarica.

  Čovek koji je u snu video drugaricu treba da odluči da li će se upustiti u avanturu ljubavi, ići do oltara ili usporiti, vodeći računa o svom miru i zdravlju.

  U snu muškarca, slika drugarice povezana je sa sek*ualnim iskustvima i brigama. Ako je vidi trudnu ili u kolicima, to nije slučajno – njihova veza prerasla je fazu „bez obaveza“ i iznutra je spreman za ozbiljne veze. Odluka o braku i misli o nasledniku oličeni su u snu, gde je drugarica viđena sa svojim malim sinom.

  Advertisements

  Kada čovek sanja drugaricu svoje žene i sledećeg jutra iz cele priče pamti samo njene zavodljive grudi, ovaj san znači da je želja da joj se približi jača od neodlučnosti. Ali tumači savetuju preduzimanje mera bezbednosti.

  Ako ste sanjali da je drugarica smršala i postala lepša, onda se otvaraju neke divne perspektive, ali susret s njom mršavom i bolesnom znak je da će se neko od vaše rodbine razboleti.

  Advertisements

  Zašto sanjate da se drugarici događaju čudne, pa i tragične stvari, za šta u stvarnosti ne postoje preduslovi? Tumačenja snova objašnjavaju – ovo je alegorija vaših odnosa:

  • Vaša drugarica se razbolela u snu – najvljuje prekidanje odnosa sa ljubavnikom.
  • Ako je drugarica umrla u snu – bićete zaokupljena novom romansom.
  • Ako je drugarica umrla od ruku zločinca – zaljubiće se i zaboraviće vas.
  • Sahraniti drugaricu u snu – zauvek ćete da se svađate.

  Tumačenja snova upozoravaju, ako ste sanjali da ste u snu išli u posetu bliskoj drugarici, to znači da previše zavisite od njenog raspoloženja. Ne dajte se manipulacijama, to ne vodi dobru.

  Šta znači ako ste iznenada videli svoju drugaricu na pragu? Sanovnik predviđanje dobijanje zanimljive vesti. Pažljiva priprema za dolazak drugarice ima mnogo dosadnije značenje sna – vaš život će da bude monoton i dosadan.

  Videti svoju drugaricu i razgovarati s obilnim grickalicama nagoveštava nevolje, a sediti za praznim ili oskudnim stolom sa svojom drugaricom predviđa finansijske poteškoće. Ako je drugarica u vašem snu prerano otišla kući – budite spremni na samostalno donošenje odluka.

  Tumačenja snova ističe sliku kose u snu. Šta znači san o modernoj kosi vaše drugarice? Ako je njena frizura prelepa, to znači vašu želju za srećnim ličnim životom. Ako se vaša prijateljica ošišala prekratko, gubitak dužine kose u snu isto je što i gubitak snage: ni u ljubavi ni u karijeri neće da ima sreće.

  Advertisements

  Sanjati intimne odnose sa drugaricom

  Snove o sek*u sa drugaricom vrlo često vide ljudi koji ili nemaju intimnost u stvarnom životu ili misle samo na te stvari. Ali mnoge knjige snova navode da takvi snovi samo dokazuju vašu čvrstu vezu sa ovom osobom.

  Prema Mileru, snovi o sek*u sa vašom drugaricom predstavljaju želju da se zbližite sa ovom osobom, ali ne u intimnom značenju.

  Ako ste sanjali o sek*u sa bivšom drugaricom, o odnosima koji su se pokvarili jer ste želeli intimnost sa njom, a ona nije, ovaj san znači neostvarene snove o kojima još uvek sanjate.

  Ako sek* iz snova sa bivšom drugaricom nije doneo zadovoljstvo koje ste očekivali, sanovnik preporučuje razmišljanje o promeni planova, jer se možda krećete u pogrešnom smeru.

  Ako se setite vrste sek*a koji ste imali sa drugaricom, dobićete bolju interpretaciju vašeg sna:

  • Ako je sazada ili u guzu – niste sigurni da li se ova drugarica dobro ponaša prema vama.
  • Ako vam drugarica puši ili vas liže – u potpunosti verujete ovoj osobi i otkrivate joj sve svoje tajne.
  • Klasični odnos sa drugaricom – ovaj san govori da ćete da bude spremni na žrtvu ako to treba vašoj drugarici.
  • Grupni odnos sa drugaricom – znači da ste na nju ljubomorni.

  Intimni odnos sa najboljom drugaricom u snu znači da će se vaši odnosi pomeriti na novi nivo poverenja. Ako vam je drugarica ponudiola da imate sek* i vi ste pristali, ovaj san znači da imate želje o kojima nemate dovoljno hrabrosti da kažete.

  Advertisements

  Se*s sa pokojnom drugaricom znači da će uvrede iz prošlosti da vas podseća i dodaće im se nove. Ako ste se u snu osećali neprijatno tokom bliskosti sa pokojnom drugaricom, to znači da će neko od vaših voljenih uskoro da vas natera da se zabrinete, otkrivajući jednu od vaših tajni.

  Advertisements
  Advertisements