Šta znači sanjati fotografiju?

Snovi o fotografijama mogu vrlo često da se dešavaju u određenim trenucima vašeg života. U periodu nostalgije ili kada ste izgubili svoje voljene, možete da sanjate ovaj san.

Da li se sećate koju fotografiju ste videli u snu? Ponekad morate da zaboravite određene faze u prošlosti i nastavite da prihvatate život kakav jeste.

Advertisements

Fotografije u snovima simbolizuju prošlost i sećanja. Prikazuju najsrećnije i najtužnije trenutke koje ste ikada preživeli.

Sanjati fotografiju u časopisu ili novinama

Ako u snu vidite fotografiju u časopisu ili novinama, to simbolizuje da imate sjajan krug prijatelja, ali u stvarnosti je ovo pogrešno prijateljstvo.

Sanjati fotografiju članova svoje porodice

Ako sanjate o fotografiji članova porodice, ovaj san simbolizuje da ćete uskoro da se potučete ili posvađate sa nekim.

Sanjati fotografiju svog neprijatelja

Ako u snu vidite fotografiju nekoga ko vam je neprijatelj, to simbolizuje da ćete da pobedite svog neprijatelja.

Sanjati oštećenu fotografiju

Ako u snu vidite oštećenu fotografiju, ovo simbolizuje bol i gubitak.

Advertisements

Sanjati mnogo fotografija

Ako u snu vidite mnogo fotografija, ovo simbolizuje da će prijatelji uskoro da vas izdaju.

Sanjati gubitak fotografije

Ako izgubite fotografiju i ne možete da je pronađete u snu, ovaj san simbolizuje da pokušavate nešto dobro da uradite, ali ne uspevate i osećate se veoma frustrirano.

Sanjati da pravite fotografije

Ako u snu snimate fotografije, ovo simbolizuje da vam je stalo do predmeta na fotografiji. Takođe pokazuje da ste oduševljeni životom koji živite.

Sanjati foto album

Kada u snu vidite foto album, ovo simbolizuje gubitak detinjstva.

Sanjati da dobijate fotografiju od nekoga ko vam se sviđa

Primanje fotografije od nekoga ko vam se sviđa, bez obzira na scenario ili temu koju fotografija može da sadrži u vašem snu, odnosi se na sebične motive ove osobe, posebno ako ste u stvarnosti prijatelji.

Ova osoba možda samo koristi vaša osećanja radi sopstvene koristi, možda tako što će da traži usluge ili vas koristi da se oseća bolje u sebi.

Ova pažnja koju dobijate od ove osobe verovatno bi se završila kada više ne bude imala koristi od vaše veze, ostavljajući vas da „pokupite ostatke“ i negujete emocionalne rane.

Sanjati da obrađujete fotografije

Sanjanje o obradi fotografija, bilo digitalno bilo u mračnoj sobi, nagoveštava predstojeće probleme i slamanje srca.

Slomljeno srce ili predstojeće razočaranje ne mora da bude romantično, mogli biste da doživite prepirku sa dobrim prijateljem zbog izdaje ili saznanja da su njihovi prijateljski gestovi sve vreme bili neiskreni.

Kao takva, obrada fotografija u snu predstavlja eventualni pomak u vašoj vezi i možda bi to značilo kraj vašeg prijateljstva. U dobru ili zlu, tokom ovog procesa naučili biste dragocene lekcije.

Sanjati fotografiju voljene osobe

Prisustvo fotografije voljene osobe, možda uokvirene fotografije vašeg partnera, roditelja ili bilo kog pojedinca koji vam puno znači, otkriva vašu želju da poboljšate stvari sa osobom na fotografiji.

Ako trenutno između vas dvoje stvari nisu u redu, onda možda razmišljate o preduzimanju konkretnih koraka za rešavanje problema.

Advertisements

Ako ipak sve ide kako treba, možda razmišljate o poboljšanju veze ili o stvaranju čvršće veze, bilo romantične ili profesionalne prirode.

Sanjati svoju fotografiju

Ako držite ili vidite svoju fotografiju, poput selfija, odgovarajućeg portreta ili slike koju je snimio neko drugi, znači da ćete uskoro da saznate nešto o svom romantičnom partneru ili supružniku.

Najverovatnije bi vaša bolja polovina bila ta koja će da vam kaže o ovim novim informacijama koje su verovatno povezane sa njihovim istinskim osećanjima prema vama.

Ovaj simbol snova može da upućuje na ohrabrujuće otkriće vašeg partnera ili na obeshrabrujuće. Možda bi vam drugi simboli u viziji pomogli da otkrijete ton ovog priznanja.

Sanjati fotografiju koja se kreće

Slike ili fotografije u pokretu, poput video snimka trenutka ili niza fotografija napravljenih u GIF-u, sugerišu suđenja i nevolje koje su pred vama.

Detalji pokretne slike u viziji verovatno daju nagoveštaj da li su ova suđenja nepremostiva ili je relativno lako da ih prevaziđete.

Generalno, međutim, ovaj određeni simbol snova ukazuje na vrlo negativan period koji biste, kao što pokretna slika podrazumeva, verovatno morali neprestano da prolazite tokom svog života.

Zavisno od vašeg stava, to može da bude zbog bogatstva lekcija koje biste eventualno naučili ili nečeg traumatičnog.

Sanjati fotografiju nekoga koga poznajete

Videti fotografiju nekoga koga poznajete u snu, posebno nekoga koga u stvarnosti ne vidite često, sugeriše podsvesnu zabrinutost ili se pitate o njihovoj dobrobiti.

Budući da neko vreme niste razgovarali, moguće je da želite da se okupite sa njima i pomognete im na bilo koji način.

Ako dotičnu osobu viđate prilično često, verovatno sumnjate da postoji neki aspekt situacije koju oni skrivaju od vas, bilo da je to zbog sramote ili želje da vam ne izazove nelagodu.

Sanjati da ste pocepali nečiju fotografiju

Čin cepanja fotografije nekoga drugog u svetu snova izuzetno je zloslutan, jer predviđa veliku tragediju i poteškoće i za ovog pojedinca i za vas.

U nekim slučajevima, ovaj san se odnosi na iznenadni nestanak ili otmicu ove voljene osobe i vašu nemogućnost da ih ikada više pronađete ili vidite.

Advertisements

Druga tumačenja ovog simbola sugerišu da ćete učiniti nešto što će da dovede vezu u veliku opasnost, bilo intimnom aferom sa njihovom drugom osobom ili sabotiranjem njihovih ciljeva.

Sanjati da pravite fotografije (za mlade žene)

Mladim ženama, koje sanjaju da se fotografišu, poput selfija ili slikaju pejzaž dok su na odmoru, znači da mogu da otkriju neprijatne tajne ili razočaravajuće informacije o važnoj osobi ili svojoj simpatiji.

Ovaj delić informacija mogao bi u potpunosti da promeni vaš utisak o ovoj osobi i mogao bi da promeni vašu trenutnu vezu. Možda ćete vi i vaš partner odlučiti da se raziđete ili ćete u potpunosti da budete isključeni i razočarani zbog svoje simpatije.

Advertisements
Advertisements