Skip to content

Šta znači sanjati grad?

  San o nepoznatom velikom i modernom gradu nagoveštava poteškoće i probleme. Na vašem životnom putu biće prepreka, zbog kojih biste mogli radikalno da promenite sam život.

  Sanjati mali grad

  San o malom gradu govori da možete da postignete uspeh u životu zahvaljujući dobro uspostavljenim vezama ili posedovanju dodatnih informacija.

  Advertisements

  Pokušajte da shvatite ozbiljno i najbeznačajnije detalje važnih predstojećih događaja – ovo će u velikoj meri da vam olakša zadatak.

  Sanjati da ste izgubljeni u stranom gradu

  Ako ste u snu videli kako ste se izgubili u stranom gradu, nove dužnosti na poslu biće za vas potpuno neočekivane. Okupite se sa svojim mislima i shvatite šta se od vas očekuje. Tek nakon toga možete da delujete.

  Sanjati metropolu

  Nova metropola, viđena u snu, predviđa iznenađenja u životu i poznanstvo sa osobom suprotnog pola.

  Advertisements

  Jedino što vam treba je da pravilno rasporedite svoje vreme i sreću možete da uhvatite za rep. Ovo poznanstvo može da preraste u zdravu porodicu dugi niz godina, samo ako ne propustite trenutak.

  Sanjati grad koji gori

  San o zapaljenom gradu najavljuje gubitak. Bilo da je reč o novcu ili voljenoj osobi, postojaće rizik da se zauvek rastanete od nečeg ili nekog važnog.

  Advertisements

  Sanjati da ste usred ulice starog grada

  San u kojem ste bili usred ulice starog grada pokazuje zbrku misli i zbunjenost. Morate da obratite pažnju na svoj unutrašnji svet i da razumete svoje vrednosti. Samo na taj način moći ćete u potpunosti da prisustvujete sadašnjosti.

  Sanjati prazne ulice grada

  Sanjanje o praznim gradskim ulicama personifikuje potragu za njihovim mestom u životu. Značenje, koje se činilo tako bliskim, opet će da izmakne i ostavi frustrirana osećanja.

  Sprečiti takav razvoj događaja pomoći će društvenoj aktivnosti. Potrudite se: proširite krug poznanstava i interesovanja.

  Sanjati grad u ruševinama

  San o gradu u ruševinama govori o propasti svih nada. Ne ulažite toliko truda u posao – biće uzalud. Takođe, ovaj san može da znači gubitak voljene osobe ili jak emotivni šok.

  Sanjati da je grad preplavljenom vodom

  Sanjati grad preplavljen vodom simbolizuje osećanja koja vas preplavljuju. Bilo da je to radost i sreća ili tuga i bes, potrudite se da ih držite pod kontrolom. Sve emocije koje će biti vidljive drugima mogu da nanesu nepopravljivu štetu vašoj reputaciji.

  Advertisements

  Sanjati veliki grad

  Sanjanje o velikom gradu predstavlja vaš doseg za nečim većim od vašeg trenutnog postojanja. Veliki grad je mesto gde se okupljaju svi najtalentovaniji za razmenu ideja i gde se trgovina odvija.

  Da li ćete uspeti ili ne u velikom gradu je nešto o čemu svi razmišljaju, ali tamo mogućnosti čekaju sve. Uložite svoje srce u ostvarivanje svojih snova o velikom gradu.

  Sanjati da cunami udara u vaš grad

  San u kojem doživljavate svoj gradić ili grad na koji je duboko uticao cunami ukazuje na prisustvo negativnosti u vašem životu.

  To znači da niste sposobni i krhki da izdržite teškoće koje bi život mogao da vam nanese. Takođe simbolizuje da niste dovoljno razboriti da biste se na razuman način rešili ovih problema.

  Sanjati svoj rodni grad

  Sanjati rodni grad predstavlja suprotstavljena osećanja. S jedne strane, izražava određeni identitet, istorijsko nezaboravno sećanje i društveni odnos između lokalnog i sentimentalnog.

  Dok, s druge strane, izostavlja ili utišava kritične karakteristike vašeg identiteta, privatna i javna neprijatna iskustva i sumnjivo poreklo vašeg postojanja.

  Advertisements

  Stoga, ako sanjate o rodnom gradu, doživljavate uživanje u životnim trenucima sa prijateljima, prvoj školi i prvoj ljubavi.

  Isto tako, sanjajući rodni grad, prećutali ste loše trenutke svog života na tom mestu. Iz tog razloga taj san je kontradiktoran.

  Međutim, ne zaustavlja vas da se trenutno setite dobrih i loših odlomaka o svom rodnom gradu. Ova vrsta snova je od orijentisana na to da vam omogućava da uzmete telefon i razgovarate sa porodicom i prijateljima.

  Ukratko, sanjanje o rodnom gradu osvežava vaše sećanje na vašu nesavršenu prošlost. Podseća vas da želite i treba da se vratite svojim korenima, da prihvatite svoje društvene, kulturne i verske korene.

  Advertisements
  Advertisements