Skip to content

Šta znači sanjati jaja?

  Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To je sjajan znak! Ukazuje da je promena iza ugla.

  Prema starim snovima iz egipatskih vremena, taj san povezan je sa životom i duhovnošću i često predstavlja naš potencijal u sebi.

  Advertisements

  Smisao ovog sna je da primenite svoje znanje i iskustva koja ste naučili u svom životu do sad, tako da možete rešiti bilo koje probleme u budućnosti.

  Opšte tumačenje snova o jajima pokazatelj je svih mogućnosti u životu koje tek treba da izađu na površinu, ako u snu jedete jaja, onda to ukazuje na potrebu da segmentujete određene aspekte svog života i da im se približite. Kao zasebni entiteti.

  Da biste se mogli kretati na različite načine i suočiti se sa svojim strahovima i sumnjama. Važno je da se suočite sa svojim strahovima kako biste postigli uspeh. Ako ste sanjali crno jaje, onda je to često povezano sa Sotonom i zlim silama.

  Advertisements

  Crno jaje takođe može pokazati krhkost i može biti povezano sa porodicom ili ljubavnom vezom. Jaje se može uzeti kao simbol duhovnog razvoja i svesnosti.

  Ovaj san je često povezan sa životom napretka, možda ćete morati da pobegnete iz neke situacije dok vas situacija zadržava.

  Advertisements

  Šta znači sanjati jaje?

  Jaje je simbol novog početka u vašem životu. Ovo je pozitivan znak. Što je veće jaje, veći je dobitak u vašem životu.

  Posmatrati puknuta ili slomljena jaja u snu predstavlja osećaj krhkog stanja u vašem životu. S druge strane, možda ćete se početi osećati srećnim u svojoj kompaniji.

  Prema Karlu Jungu, sanjanje jaja često ukazuje na to da je potrebno napraviti mnogo planova kako biste ispunili svoju pravu sudbinu u ovom svetu. Jedenje jaja može značiti da ste bili izolovani – da li ste se skrivali od drugih? Imate li sumnje u svoj izgled?

  San o jajima – ostala značenja

  Sanjati kako kokoška odlaže jaje pokazuje da ćete dobiti stvari od poslodavca – možda je to bonus ili odlična ocena u školi.

  Ako sanjate nekoliko jaja u jednoj korpi, onda su moguće šanse da ćete profesionalno napredovati. Ovaj san takođe znači da ćete se vratiti iz duhovne krize i da ispunjavate ciljeve.

  Advertisements

  Dobri osećaji o sanjanju jaja često ukazuju na topla i strastvena osećanja prema drugima. Važno je biti svestan svoje okoline i izbegavati ekstremne emocije, poput ljubomore.

  Sanjanje da se kucate sa jajima pokazuje da postoji deo vaše ličnosti koji je drugima nevidljiva i to treba da bude pokriveno kako biste mogli dalje u budućnost.

  Ako sanjate jedno jaje u korpi, onda ovaj san pokazuje da imate puno mogućnosti za vas u nekom projektu koji se odvija.

  Ako kokoš ne može da polože jaje, novi početak će se blokirati. Ako ste razbili jaje u snu, to znači da morate shvatiti kako da bolje kontrolišete svoj život. Možda bi trebalo da razmislite šta kažete pre nego što to izgovorite.

  Sanjati da kuckate jaje kašičicom simbolizuje osnovne neuređene aspekte u vašem životu kako biste napravili promenu.

  Sanjati kuvanje, prženje ili jedenje jaja i slanine pokazuje da je vreme za odmor i oporavak i sređivanje vaših unutrašnjih osećaja. Piling jaja označava da su na vidiku novi početci.

  Advertisements

  Ako sanjate tajmer za jaja, ovaj san ukazuje da je vreme za ponovno rođenje. Ovaj san je simbol prolaska života. Kako tajmer za jaja meri vreme, taj san je često povezan sa merenjem vaših osećanja iznutra.

  Ako ste se nedavno osećali nelagodno, onda ovaj san ukazuje na to da osećate da vam vreme ističe. Tajmer za jaja često može predstavljati neprijatelja.

  Rečnici snova iz 1920-ih godina ukazuju na to da je tajmer jaja simbol poteškoće. Najvažniji aspekt tajmera za jaja jeste da se osigurate da možete rešiti svoja osećanja.

  Vruće jaje ukazuje na vaša strasna osećanja i na to da ste voljeni i zbrinuti. Hladno jaje ukazuje da imate poteškoća u komunikaciji sa drugima.

  Ako sanjate da se ljuska od jaja pojavi u snu ili ako je ljuska na podu, to je pozitivan znak u vezi sa postizanjem cilja u vašem životu. Ovaj predznak takođe ukazuje na to da ćete nastaviti uživati u životu.

  Ako drugima dajete jaja ili sanjate da kuvate jaja za druge, to znači da ćete imati zadovoljstvo u isticanju nečijih uspeha u budućnosti.

  Advertisements

  Ako sanjate kako se jaja kotrljaju ili iskaču, onda to pokazuje da ćete imati ugodna iskustva u budućnosti.

  Bacati jaja na nekoga ili baciti jaja na vas je podsetnik da morate uzeti u obzir osećanja drugih ljudi zbog iskušenja da promenite situaciju u svom životu.

  Sanjanje polaganja jaja znači da vas nešto drži u vašem životu, ako odložite jaje, onda ovaj san jednako ukazuje da postoji verovatnoća da će doći do kašnjenja zbog vaših emocija.

  Ako sanjate da pečete tortu i razbijete jaje u posudu, to znači da ćete dobro razmisliti pre nego što komunicirate sa drugima. Ovaj san takođe može jednako značiti i da vas drugi vide kao vođu kada u budnom životu ne moramo nužno pokazati ovu osobinu.

  Ako ste sanjali jaja ptica, to predstavlja elemente vašeg života. Neki delovi vašeg života će možda trebati da se preispitaju kada se pristupi nekom problemu na poslu – hoćete li stvari raditi na ispravan način?

  Sanjati ptičje gnezdo sa jajima pokazuje da je došlo vreme da se radi ono što želite u životu.

  Advertisements

  Sanjati jaja od patke ili guske ukazuje na prosperitet na kartama. Prepeličje jaje simbolizuje raskošan način života koji vam dolazi. Povremeno ovaj san može značiti i putovanje po kartama do skandinavskih zemalja.

  Sanjati nojevo jaje znači da je situacija koja je stajala treba krenuti napred. Jesti ili videti bilo koje vrste jajašca galeba smatra se porukom da su stvari u vašem životu zadovoljne i srećne. Jaje zamorca povezano je s novim počecima i stvari na poslu će se okrenuti na bolje.

  Jesti ili videti jaja fazana je povezano je s vašim detinjstvom i često ukazuje na izbegavanje rasta i promena. Možda ste pokušavali da se odvojite od drugih da biste izbegli sukob.

  Poseta supermarketu ili prodavnici radi kupovine jaja pokazuje da pokušavate da poboljšate svoju unutrašnju snagu u slučaju teškog sukoba.

  Sanjati jaja divljih ptica pokazuje da ćete imati intelekt da biste uspeli u životu. Ako prodajete jaja na pijaci, to pokazuje da ćete voditi računa o podržavajućoj mreži prijatelja oko vas – stvari će na kraju uspeti.

  Ako sanjate prženo jaje, onda to pokazuje da možda pokušavate da se uklonite od drugih i važno je da zadržite napor za buduću inspiraciju.

  Advertisements

  Ako sanjate farmu pilića s ciljem polaganja jaja, to pokazuje da imate nerealizovan potencijal u radnoj situaciji.

  San koji uključuje plodna jaja (u slučaju trudnoće) ukazuje da ćete se u budućnosti morati povući iz teške situacije. Izbaciti žumance ukazuje da će stvari verovatno biti teške neko vreme.

  Sanjati da jedete ili pijete sirova jaja znači da morate prepoznati da imate neku tešku situaciju sa kojom morate da se suočite i sakrili ste se od drugih.

  Ako sanjate tamago suši, to pokazuje da trebate prihvatiti da vam vreme prolazi = izađite i ispunite svoje snove.

  Sanjati belance samo pokazuje važnost isceljenja, čime ćete biti bolji. Ako sanjate da jajetu dodate sol, onda ovaj san predstavlja važnost „čišćenja starog kako biste napravili mesto novom“. Ako je jaje prekriveno u snu, to pokazuje da trebate pristupiti odnosu sa više energije i pozornosti.

  Ako je vaš san uključivao zamenu jaja, onda ovaj san pokazuje da bi novi počeci mogli da budu blokirani na neko vreme.

  Advertisements

  Ako se zarazite salmonelom ili trovanjem hranom iz jaja, postoji mogućnost da imate internalizovane negativne osećaje prema drugima.

  Kisela jaja u tegli ili pojedena sugerišu da je dugoročni dobitak na horizontu = vreme je da preuzmete kontrolu nad svojom sudbinom.

  Ako su jaja u vašem snu uronjena u vodu ili posudu, to pokazuje da se čistite za novi rast i da se treba pripremiti za promenu.

  Šta znači sanjati jaja?

  Jaje je simbol urođenog života, blagostanja, bogatstva i skrivenog potencijala. Ali iznad svega, omiljeni je od mnogih proizvoda koje možete koristiti za kuvanje raznih jela. Jaja nije samo lepo jesti, već i sanjati.

  Ako sanjate da ste pronašli ptičje gnezdo sa jajima, a vaš lični život je trenutno u neredu i nemate dovoljno novca, ne očajavajte. Ovo je znak za vas da ćete biti bogati i srećan u braku. Ako žena vidi takav san, muškarci je ne bi trebali previše privlačiti.

  Ako sanjate sveža jaja, osim takođe slomljena, to vam predskazuje brojne darove sudbine. Naći ćete se u centru pažnje zbog vašeg odličnog nadzornog uma i oštrog osećaja pravde. Takođe ćete naći mnogo pristalica i predstavnika visokog društva.

  Advertisements

  Budite sumnjičavi ako sanjate jaja, koja jedete. Možda ste počeli da se brinete sa ili bez ikakvog razloga.

  Sanjati izgnječena jaja naizgled ne nude ništa dobro u stvarnom životu. Ako sanjate o tome – izgubi ćete deo imovine ili će vaša trgovina biti neisplativa mesec dana. Ponekad to znači da ćete imati sukob sa šefom i on će vas smeniti sa trenutne pozicije na nižu.

  Sanjati korpu sa jajima znak je povremene radosti. Uživaćete u blagostanju i profitabilnim poslovnim ponudama o kojima vredi razmisliti, a takođe ćete učestvovati u narednim poslovnim operacijama. Ako u šumi pronađete jaja ptica, to znači da ćete imati nasleđe od udaljenih rođaka.

  Slomljeno jaje je simbol nesreće koja može izazvati vrlo neprijatne osećaje. Međutim, u nekim slučajevima tumačenje sna postaje prilično prijatno.

  Knjige iz snova vrlo često daju tumačenje slomljenih jaja kao simbola tuge. Međutim, mogu biti neke varijacije. Na primer, u najjednostavnijem slučaju, jedno razbijeno jaje ukazuje na malo sreće ili na uvredljive tračeve koji mogu povećati vašu popularnost.

  Ako ste videli nekoliko slomljenih jaja, sudbina vam daje znak. Vreme je da posvetite više pažnje sopstvenim postupcima jer nehotice mogu postati izvor neprijatnih iskustava za blisku osobu. U ovom slučaju ćete se osećati neprijatno. Isto značenje ima i san u kojem vam se jaje slomilo na nogu.

  Advertisements

  Ako sanjate slomljeno jaje, što je malopre bilo dobro, ima potpuno drugačije značenje. U ovom slučaju to je znak neverovatne sreće. Sve što trebate učiniti je da budete pravedni, pokažete mudrost u odlukama i tačnost prosuđivanja.

  Advertisements
  Advertisements