Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To je sjajan znak! Ukazuje da je promena iza ugla.

Prema starim snovima iz egipatskih vremena, taj san povezan je sa životom i duhovnošću i često predstavlja naš potencijal u sebi.

Smisao ovog sna je da primenite svoje znanje i iskustva koja ste naučili u svom životu do sad, tako da možete rešiti bilo koje probleme u budućnosti.

Opšte tumačenje snova o jajima pokazatelj je svih mogućnosti u životu koje tek treba da izađu na površinu, ako u snu jedete jaja, onda to ukazuje na potrebu da segmentujete određene aspekte svog života i da im se približite. Kao zasebni entiteti.

Da biste se mogli kretati na različite načine i suočiti se sa svojim strahovima i sumnjama. Važno je da se suočite sa svojim strahovima kako biste postigli uspeh. Ako ste sanjali crno jaje, onda je to često povezano sa Sotonom i zlim silama.

Crno jaje takođe može pokazati krhkost i može biti povezano sa porodicom ili ljubavnom vezom. Jaje se može uzeti kao simbol duhovnog razvoja i svesnosti.

Ovaj san je često povezan sa životom napretka, možda ćete morati da pobegnete iz neke situacije dok vas situacija zadržava.

Šta znači sanjati jaje?

Jaje je simbol novog početka u vašem životu. Ovo je pozitivan znak. Što je veće jaje, veći je dobitak u vašem životu.

Posmatrati puknuta ili slomljena jaja u snu predstavlja osećaj krhkog stanja u vašem životu. S druge strane, možda ćete se početi osećati srećnim u svojoj kompaniji.

Prema Karlu Jungu, sanjanje jaja često ukazuje na to da je potrebno napraviti mnogo planova kako biste ispunili svoju pravu sudbinu u ovom svetu. Jedenje jaja može značiti da ste bili izolovani – da li ste se skrivali od drugih? Imate li sumnje u svoj izgled?

San o jajima – ostala značenja

Sanjati kako kokoška odlaže jaje pokazuje da ćete dobiti stvari od poslodavca – možda je to bonus ili odlična ocena u školi.

Ako sanjate nekoliko jaja u jednoj korpi, onda su moguće šanse da ćete profesionalno napredovati. Ovaj san takođe znači da ćete se vratiti iz duhovne krize i da ispunjavate ciljeve.

Dobri osećaji o sanjanju jaja često ukazuju na topla i strastvena osećanja prema drugima. Važno je biti svestan svoje okoline i izbegavati ekstremne emocije, poput ljubomore.

Sanjanje da se kucate sa jajima pokazuje da postoji deo vaše ličnosti koji je drugima nevidljiva i to treba da bude pokriveno kako biste mogli dalje u budućnost.

Ako sanjate jedno jaje u korpi, onda ovaj san pokazuje da imate puno mogućnosti za vas u nekom projektu koji se odvija.

Ako kokoš ne može da polože jaje, novi početak će se blokirati. Ako ste razbili jaje u snu, to znači da morate shvatiti kako da bolje kontrolišete svoj život. Možda bi trebalo da razmislite šta kažete pre nego što to izgovorite.

Sanjati da kuckate jaje kašičicom simbolizuje osnovne neuređene aspekte u vašem životu kako biste napravili promenu.

Sanjati kuvanje, prženje ili jedenje jaja i slanine pokazuje da je vreme za odmor i oporavak i sređivanje vaših unutrašnjih osećaja. Piling jaja označava da su na vidiku novi početci.

Ako sanjate tajmer za jaja, ovaj san ukazuje da je vreme za ponovno rođenje. Ovaj san je simbol prolaska života. Kako tajmer za jaja meri vreme, taj san je često povezan sa merenjem vaših osećanja iznutra.

Ako ste se nedavno osećali nelagodno, onda ovaj san ukazuje na to da osećate da vam vreme ističe. Tajmer za jaja često može predstavljati neprijatelja.

Rečnici snova iz 1920-ih godina ukazuju na to da je tajmer jaja simbol poteškoće. Najvažniji aspekt tajmera za jaja jeste da se osigurate da možete rešiti svoja osećanja.

Vruće jaje ukazuje na vaša strasna osećanja i na to da ste voljeni i zbrinuti. Hladno jaje ukazuje da imate poteškoća u komunikaciji sa drugima.

Ako sanjate da se ljuska od jaja pojavi u snu ili ako je ljuska na podu, to je pozitivan znak u vezi sa postizanjem cilja u vašem životu. Ovaj predznak takođe ukazuje na to da ćete nastaviti uživati u životu.

Ako drugima dajete jaja ili sanjate da kuvate jaja za druge, to znači da ćete imati zadovoljstvo u isticanju nečijih uspeha u budućnosti.

Ako sanjate kako se jaja kotrljaju ili iskaču, onda to pokazuje da ćete imati ugodna iskustva u budućnosti.

Bacati jaja na nekoga ili baciti jaja na vas je podsetnik da morate uzeti u obzir osećanja drugih ljudi zbog iskušenja da promenite situaciju u svom životu.

Sanjanje polaganja jaja znači da vas nešto drži u vašem životu, ako odložite jaje, onda ovaj san jednako ukazuje da postoji verovatnoća da će doći do kašnjenja zbog vaših emocija.

Ako sanjate da pečete tortu i razbijete jaje u posudu, to znači da ćete dobro razmisliti pre nego što komunicirate sa drugima. Ovaj san takođe može jednako značiti i da vas drugi vide kao vođu kada u budnom životu ne moramo nužno pokazati ovu osobinu.

Ako ste sanjali jaja ptica, to predstavlja elemente vašeg života. Neki delovi vašeg života će možda trebati da se preispitaju kada se pristupi nekom problemu na poslu – hoćete li stvari raditi na ispravan način?

Sanjati ptičje gnezdo sa jajima pokazuje da je došlo vreme da se radi ono što želite u životu.

Sanjati jaja od patke ili guske ukazuje na prosperitet na kartama. Prepeličje jaje simbolizuje raskošan način života koji vam dolazi. Povremeno ovaj san može značiti i putovanje po kartama do skandinavskih zemalja.

Sanjati nojevo jaje znači da je situacija koja je stajala treba krenuti napred. Jesti ili videti bilo koje vrste jajašca galeba smatra se porukom da su stvari u vašem životu zadovoljne i srećne. Jaje zamorca povezano je s novim počecima i stvari na poslu će se okrenuti na bolje.

Jesti ili videti jaja fazana je povezano je s vašim detinjstvom i često ukazuje na izbegavanje rasta i promena. Možda ste pokušavali da se odvojite od drugih da biste izbegli sukob.

Poseta supermarketu ili prodavnici radi kupovine jaja pokazuje da pokušavate da poboljšate svoju unutrašnju snagu u slučaju teškog sukoba.

Sanjati jaja divljih ptica pokazuje da ćete imati intelekt da biste uspeli u životu. Ako prodajete jaja na pijaci, to pokazuje da ćete voditi računa o podržavajućoj mreži prijatelja oko vas – stvari će na kraju uspeti.

Ako sanjate prženo jaje, onda to pokazuje da možda pokušavate da se uklonite od drugih i važno je da zadržite napor za buduću inspiraciju.

Ako sanjate farmu pilića s ciljem polaganja jaja, to pokazuje da imate nerealizovan potencijal u radnoj situaciji.

San koji uključuje plodna jaja (u slučaju trudnoće) ukazuje da ćete se u budućnosti morati povući iz teške situacije. Izbaciti žumance ukazuje da će stvari verovatno biti teške neko vreme.

Sanjati da jedete ili pijete sirova jaja znači da morate prepoznati da imate neku tešku situaciju sa kojom morate da se suočite i sakrili ste se od drugih.

Ako sanjate tamago suši, to pokazuje da trebate prihvatiti da vam vreme prolazi = izađite i ispunite svoje snove.

Sanjati belance samo pokazuje važnost isceljenja, čime ćete biti bolji. Ako sanjate da jajetu dodate sol, onda ovaj san predstavlja važnost „čišćenja starog kako biste napravili mesto novom“. Ako je jaje prekriveno u snu, to pokazuje da trebate pristupiti odnosu sa više energije i pozornosti.

Ako je vaš san uključivao zamenu jaja, onda ovaj san pokazuje da bi novi počeci mogli da budu blokirani na neko vreme.

Ako se zarazite salmonelom ili trovanjem hranom iz jaja, postoji mogućnost da imate internalizovane negativne osećaje prema drugima.

Kisela jaja u tegli ili pojedena sugerišu da je dugoročni dobitak na horizontu = vreme je da preuzmete kontrolu nad svojom sudbinom.

Ako su jaja u vašem snu uronjena u vodu ili posudu, to pokazuje da se čistite za novi rast i da se treba pripremiti za promenu.

Šta znači sanjati jaja?

Jaje je simbol urođenog života, blagostanja, bogatstva i skrivenog potencijala. Ali iznad svega, omiljeni je od mnogih proizvoda koje možete koristiti za kuvanje raznih jela. Jaja nije samo lepo jesti, već i sanjati.

Ako sanjate da ste pronašli ptičje gnezdo sa jajima, a vaš lični život je trenutno u neredu i nemate dovoljno novca, ne očajavajte. Ovo je znak za vas da ćete biti bogati i srećan u braku. Ako žena vidi takav san, muškarci je ne bi trebali previše privlačiti.

Ako sanjate sveža jaja, osim takođe slomljena, to vam predskazuje brojne darove sudbine. Naći ćete se u centru pažnje zbog vašeg odličnog nadzornog uma i oštrog osećaja pravde. Takođe ćete naći mnogo pristalica i predstavnika visokog društva.

Budite sumnjičavi ako sanjate jaja, koja jedete. Možda ste počeli da se brinete sa ili bez ikakvog razloga.

Sanjati izgnječena jaja naizgled ne nude ništa dobro u stvarnom životu. Ako sanjate o tome – izgubi ćete deo imovine ili će vaša trgovina biti neisplativa mesec dana. Ponekad to znači da ćete imati sukob sa šefom i on će vas smeniti sa trenutne pozicije na nižu.

Sanjati korpu sa jajima znak je povremene radosti. Uživaćete u blagostanju i profitabilnim poslovnim ponudama o kojima vredi razmisliti, a takođe ćete učestvovati u narednim poslovnim operacijama. Ako u šumi pronađete jaja ptica, to znači da ćete imati nasleđe od udaljenih rođaka.

Slomljeno jaje je simbol nesreće koja može izazvati vrlo neprijatne osećaje. Međutim, u nekim slučajevima tumačenje sna postaje prilično prijatno.

Knjige iz snova vrlo često daju tumačenje slomljenih jaja kao simbola tuge. Međutim, mogu biti neke varijacije. Na primer, u najjednostavnijem slučaju, jedno razbijeno jaje ukazuje na malo sreće ili na uvredljive tračeve koji mogu povećati vašu popularnost.

Ako ste videli nekoliko slomljenih jaja, sudbina vam daje znak. Vreme je da posvetite više pažnje sopstvenim postupcima jer nehotice mogu postati izvor neprijatnih iskustava za blisku osobu. U ovom slučaju ćete se osećati neprijatno. Isto značenje ima i san u kojem vam se jaje slomilo na nogu.

Ako sanjate slomljeno jaje, što je malopre bilo dobro, ima potpuno drugačije značenje. U ovom slučaju to je znak neverovatne sreće. Sve što trebate učiniti je da budete pravedni, pokažete mudrost u odlukama i tačnost prosuđivanja.

Recent Posts

 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020