Skip to content

Šta znači sanjati kostur?

  Videti kostur u snu, može da simbolizuje da ćete otkriti nešto loše. Ovaj ukazuje na otkrivanje vaših ličnih, porodičnih ili drugih tajni. Taj san takođe može da simbolizuje vašu snagu koju još niste prepoznali.

  San o kosturu simbolizuje nešto što nije u potpunosti razvijeno. Možda ste još uvek u fazi planiranja neke situacije ili projekta. Ovaj san takođe može simbolizovati smrt, transformaciju ili promenu.

  Advertisements

  Ovaj san takođe može značiti da imate šta da krijete ili da se plašite da će vaš karakter i ranjivost biti otkriveni.

  San u kome sahranjujete kostur nekoga ko je živ u stvarnosti, znači da postoje tajne koje ta osoba zna i da pokušavate da sačuvate te tajne.

  San u kojem se plašite kostura znači da se u stvarnosti plašite sopstvene ranjivosti.

  Advertisements

  San o slomljenom kosturu, simbolizuje otkriće ili spoznaju da u vašim planovima ili razmišljanju postoji slabost. Ovaj san može takođe skrenuti vašu neposrednu pažnju na određenu situaciju ili vezu.

  Sanjati kostur u sanduku

  Ako u snu vidite kostur u sanduku, to ukazuje na zdravstveni problem. Morate dobro da se brinete o sebi. Ako imate bilo kakvu nelagodu ili loše zdravstveno stanje, odmah se obratite lekaru.

  Advertisements

  Pomoglo bi ako se setite da zdravlje nije samo fizičko, već i mentalno. Morate se uspešno nositi sa stresom i problemima da biste postigli mentalnu ravnotežu i uživali u dobrom zdravlju.

  Sanjati da se pretvorite u kostur

  Ako se u snu pretvorite u kostur, to znači da se ne osećate srećno. Želite da pronađete nešto što vas čini srećnim i čini da se osećate zadovoljno sa svime što radite.

  Sanjati kostur u vodi

  Morate se odmah pozabaviti svim problemima ili lošim situacijama koje biste mogli iskusiti. Ako u snu vidite kostur u vodi, to znači da morate da brinete o problemima sa kojima se suočavate. Morate rešiti postojeći problem na najbolji mogući način.

  Sanjati veliki ili ogroman kostur

  Morate da se pripremite za sve loše situacije koje vam u svakom trenutku mogu doći u život. Treba da zadržite pozitivan stav i dobro razmislite pre nego što nešto uradite ili kažete.

  Pomoglo bi ako biste se suočili sa svim vrstama problema ili nesuglasica u svom životu ili bilo kojim lošim situacijama koje biste mogli iskusiti.

  Advertisements

  Da biste se suočili sa svim lošim situacijama, morate ostati optimistični. Za vas sada nije lako vreme. Morate biti sigurni da će vas nakon oluje sve loše stvari koje se dogode učiniti zrelijim.

  Sanjati kostur bebe

  Kostur bebe u snu simbolizuje tužna osećanja. Ovaj san simbolizuje nesreću. Stvari neće ići dobro. Morate pokušati održati dobru komunikaciju sa svojim partnerom.

  Isto je i na poslu. Kada započinjete posao, morate prevazići ljubomoru i loše situacije koje se mogu desiti na poslu. Morate da rešite probleme koji vas muče.

  Sanjati kostur i smrt

  Kostur je simbol zla, dok je smrt u svetu snova simbol kraja nekog ciklusa. Kada sanjate oboje, to znači da ćete u životu doživeti loša vremena. Sve zavisi od vas kako ćete da izađete iz ove loše situacije.

  Smrt može simbolizovati kraj problema, ali takođe i nastanak loše situacije. Morate obratiti pažnju na trenutnu stvarnost da biste rešili sve loše stvari koje se dešavaju.

  Morate zapamtiti da će vam pozitivan stav omogućiti da napredujete i na pravi način.

  Advertisements

  Sanjati kostur koji govori

  Ako ste sanjali o kosturu koji razgovara sa vama, to znači da je zlo došlo i da vas želi zarobiti. Morate se kloniti nevolja i zla od loših ljudi. Loše situacije mogu vam dodatno naneti štetu ili vas naterati da se ponašate drugačije.

  Advertisements
  Advertisements