Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa u snu je potpuno druga stvar.

Prema knjigama snova, takav čin u snu može da predviđa potpuno različite događaje, i povoljne i radosne, ali ne sasvim. Pre nego što dešifrujete šta krađa znači, vredi se setiti šta ste prisvojili i kako se sve završilo i tada ćete znati šta je Vama namenjeno.

Previše ste slabe volje i lako ste pod kontrolom, uverava Millerova knjiga snova, objašnjavajući značenje sna u kojem Vam se dogodilo da ste nekome ukrali novčanik ili torbicu.

Skupite se, bavite se samoobrazovanjem i širenjem svojih horizonta – to će Vam pomoći da se osećate samopouzdanije i smirenije.

Da li ste sanjali da kradete hranu? Setite se kakve proizvode ste ukrali, savetuju popularne knjige o snovima. Tako, na primer, krađa jaja – simbol je činjenice da ne dovršite započeti posao – brzo Vam dosadi. Sirovo meso ukradeno u snu – predviđa bolest koja će se pojaviti u Vama zbog nemara prema vlastitom zdravlju.

San o krađi ribe znači nemogućnost zatvaranja usta, predviđa Istočna knjiga snova ali islamski tumač je siguran da takva vizija može značiti probleme u odnosima zbog podcenjenosti.

Kakva je interpretacija sna u kojem ste ukrali hranu u prodavnici kako biste nahranili životinje bez kuće? Vangina knjiga snova veruje da to znači da sanjar nema prijatelje. Krađa kobasice ili sira u snu je znak nevoljnosti da uspostavite kontakt sa nekim.

Knjige snova nude optimističnije interpretacije snova u kojima kradete voće, bobice i povrće na pijaci ili u prodavnici.

krađa grožđa – vesela gozba
krađa jagoda – odvešće Vas neobuzdana osoba
krađa kajsije – nemojte se uvrediti zbog sitnica
krađa šljive – bićete pozvani da posetite neznanca
krađa krušaka – sebični ste – trebali biste preispitati svoje ponašanje
krađa lubenice ili dinje – simbol velike sreće
krađa crvenog paradajza – ponudiće Vam rizičnu, ali finansijski isplativu avanturu
krađa kupusa – ne trošite novac na gluposti koje Vam nisu potrebne
krađa krompira – pričekajte goste
krađa luka – pogrešićete što ćete se kasnije smejati
krađa kukuruza – ne odbijajte nečiju pomoć
krađa krastavaca – nekome ćete sami pomoći

Snovi u kojima ste nešto ukrali iz bašte ili voćnjaka imaju nešto drugačija značenja. Na primer, krađa jabuka od suseda simbol je Vaše radoznalosti, koja će Vam pomoći u rešavanju problematičnih situacija. Da li su ukradene jabuke slatke? Ne morate se potresati zbog ovoga. Ali krađa kiselih jabuka – predviđa probleme.

Ako ste sanjali da ste ukrali orahe, znači da ćete uskoro imati sreće. Ne bojte se rizikovati: igrati se, ulagati, pozajmljivati – sve što potrošite vratiće Vam se stopostotno, uverava Tsvetkova knjiga snova.

Ako ste sanjali da opljačkate stan, možda ćete da se preselite ili promenite posao – imaćete sreće na novom mestu. A krađa knjiga u snu „govori“ kako da se ponašate u teškoj situaciji: setite se koji je žanr knjiga preovladavao u snu i ponašajte se u skladu sa ovim žanrom.

Objašnjavajući značenje snova o krađi slatkiša, knjige snova govore da je to nagoveštaj Vaše prekomerne skromnosti. Objektivno pogledajte sebe i shvatićete da podcenjujete svoje sposobnosti.

Ako ste u snu ukrali čokolade ili čokoladne bombone – pričekajte poziv u zanimljivo preduzeće. Da li su ukradeni slatkiši bili karamelni bomboni? Odlučićete da pokažete drugima za šta ste sposobni. Ali krađa bombona na štapiću znak je iznenađenja koliko oni oko Vas cene vaše sposobnosti.

Da li ste sanjali da ste ukrali šećer? Možete se pokazati, ali umereno, knjige iz snova savetuju. A ako ste ukrali kolačiće, kolače, pitu ili slatki hleb, onda možete smetati svojim postignućima – čak i ako ih ne ceni svako, razveselit ćete vlastitu taštinu.

Jeste li sanjali o tome kako ste ukrali igračke za decu? Prema knjizi snova pastora Loffa, takva vizija znači nesvesnu želju da se vratite u vreme kada niste imali brige.

Da li ste videli kako kradu bicikl u snu? Idite tamo gde je prošlo Vaše detinjstvo; ovo putovanje ili kraće putovanje pomoći će Vam da uredite svoje misli.

Pitate se zašto postoji san, gde ste kao dete opljačkali nečije dvorište i oteli piliće i guske, ali nakon toga ste sve vratili na svoje mesto? Knjiga snova Nostradamusa uverava da Vam sa takvim slikama svest govori o potrebi da napustite obaveze preuzete u žurbi.

Ako ste sanjali o cveću koje ste pokupili sa tuđe gredice, razmislite da li radite sve kako biste bili „primećeni“. A ako ste u snu sakupljali cveće sa grobova drugih ljudi, budite sigurni da ćete svojim postupcima kopati sopstveni napor u zemlju.

Poniženje i teskoba čekaju sanjara koji je u snu ukrao sapun ili njegove ostatke. Štaviše, manji sapun u snu znači da ćete biti tužniji. A sve zato što ne želite prepoznati svoju ličnost.

Sanjate o krađi šminke ili parfema? To je znak želje za lažnim predstavljanjem druge osobe. Štaviše, ne postupate uvek u svoje dobro, izlažući se gorim nego što jeste.

Krađa nakita u snu – zlato ili dijamanti – simbolizuje gubitak novca. Što više zlatnog nakita ukradete u snu, to će Vam teže biti u stvarnosti, navodi ciganski tumač.

Da li ste sanjali da ste ukrali zlato nekom bogatašu i dali ga prosjaku? Takav se san identifikuje u knjigama snova uzaludnim pokušajima sanjara da nešto promeni u svom životu.

Ali, knjiga snova Longoa upoređuje svaki nakit koji Vam je ukraden u snu s porocima sanjara. Dakle, ukradene minđuše govore o nesposobnosti slušanja sagovornika, prstenje – o Vašoj pohlepi, ogrlicama – o zavisti, ošamućenosti – o gluposti.

Jeste li ukrali bižuteriju u snu? Izmislili ste nepostojeće prednosti za sebe, a njihovo nepostojanje u stvarnosti Vas uznemiruje. Zaštitite svoje tajne od stranaca, knjige snova savetuju.

Ukrasti čarape – znači otkriti tajne o predstojećem putovanju; krađa donjeg veša – predviđa otkrivanje tajni intimne prirode (posebno ako su to bili nečije gaćice). Ali ukrasti krzneni kaput ili drugu gornju odeću u snu je znak da od svakoga sakrivate nešto lično.

Među predmetima ukradenim u snu, cipele zauzimaju posebno mesto za tumačenje. Krasti čizme u snu – znači da ćete biti prinuđeni da menjate prebivalište zbog činjenice da će se otkriti neke neprijatne okolnosti iz Vaše prošlosti. A ako ukradete cipele ili papuče, to znači da će zavidna osoba narušiti mir u porodici, saznati tajne od Vas i otkriti ih.

Shvatajući šta krađa simbolizuje u snu, vredi razmotriti opcije za snove u kojima ne kradete, ali neko drugi krade od Vas. Ako ste sanjali da ste ostali bez goriva za šporet, a neko je ukrao seckano drvo iz dvorišta, onda je ovo nagoveštaj – nemojte biti previše strastveni, budite mekši i razumniji.

Videti u snu da su lopovi iskopali sav krompir ili druge useve iz bašte, znači da ćete se osloboditi skromnosti i brojnih kompleksa.

Sanjati da ste uhapšeni zbog pića i krađe u svetu snova ukazuje na finansijski gubitak zbog neuspelih projekata ili neuspešnih poslovnih poduhvata. Ubrzo ćete osetili pritisak obaveza bez prihoda. Izvor Vaših problema može se videti u hapšenju i kasnijem dolasku u sudnicu.

Ovi simboli znače da Vas može prevariti ponuda koja je previše dobra da bi bila istinita, što bi moglo dovesti do sukoba i neslaganja. Ova vizija može biti upozorenje da pažljivo uložite bilo koji postupak koji preduzmete u nadi da ćete osigurati ili poboljšati svoje finansijsko stanje.

Sanjati da kradete od sebe, možda džeparenjem novca ili dragocenosti iz sefa, aludira na ogromne nedostatke u Vašim trenutnim planovima. Stvari mogu otići na dole prilično brzo samo kad mislite da stvari idu dobrim putem.

Ovo bi neminovno uticalo na Vaše emocije i mentalno stanje dok se borite da stvari držite pod kontrolom. Nažalost, možda samo nije Vaše vreme i morali biste neko vreme da se udaljite od svojih ciljeva ili ćete imati potpun pad.

Recent Posts

 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020