Skip to content

Šta znači sanjati kreditnu karticu?

  San o kreditnoj kartici simbolizuje osećaj slobode da uradite ili steknete stvari koje su vam potrebne da bi postigli vaše ciljeve.

  To takođe može da simbolizuje preopterećenje ili odlaganje posledica svojih postupaka. Ovaj simbol sna često je povezan sa neodgovornošću.

  Advertisements

  To možda nije pokazatelj da ste neodgovorni sa svojim novcem u svom životu, verovatnije, to simbolizuje neku anksioznost da ne ispunjavate druge odgovornosti.

  Vodite računa da ne nagomilate više obaveza ili duga nego što ćete moći da rešite kada dođe vreme za naplatu.

  Sanjati kreditnu karticu simbolizuje vašu sposobnost da lako dobijete ono što želite od života. Da li smatrate da većina stvari koje želite u životu dolazi lako kada ste na pravom putu?

  Advertisements

  San u kojem koristite kreditnu karticu da bi nešto platili, simbolizuje vašu negativnost. Možda pravite loše izbore i greške. Da li ste radili nešto preterano u poslednje vreme? Da li ste potrošili previše novca? Da li ste na neki način neodgovorni? Da li dopuštate lošim navikama da vam smetaju?

  Ovaj san vas može upozoriti da možda gomilate previše duga i da biste kasnije mogli imati problema kada to dođe na naplatu.

  Advertisements

  Ako ste u snu izgubili kreditnu karticu, taj san znači da imate osećaj kao da vam neko blokira put napred. Možda ćete morati da pronađete drugi način da postignete uspeh.

  Advertisements
  Advertisements