Skip to content

Šta znači sanjati krov?

  Simbol krova u vašem snu može značiti velike promene, uglavnom u profesionalnom životu. Pored toga, to se može odnositi na stanje vaših odnosa sa prijateljima i kolegama.

  Sanjati da spavate na krovu

  Ako u snu spavate na krovu, to znači da ne biste trebali obraćati pažnju i ne treba brinuti o tračevima i spletkama koje su u poslednje vreme širili vaši zli neprijatelji ili čak „prijatelji“.

  Advertisements

  Jedino što bi bilo bolje da uradite u takvoj situaciji je da drugačije gledate na svoje prijatelje i sami sebi odredite ko vam je zaista veran, a ko nije.

  Sanjati da sedite na krovu

  Ako u snu samo sedite na krovu, to je dobar znak koji simbolizuje zadovoljstvo vašim životom. Do neke mere to je dokaz da ste sve uradili ispravno.

  Sanjati da vetar nosi krov

  Ako u snu vidite da krov neke kuće nosi vetar, to ukazuje na to da ćete uskoro imati neprijatno iznenađenje. Među vašim prijateljima postoji osoba koja vam je neverna. Budite spremni da se dostojno upoznate sa ovom situacijom. Bolje je upoznati se sa takvim stvarima kasno nego nikad.

  Advertisements

  Sanjati srušen krov

  San o srušenom krovu znači da će nepovoljna situacija verovatno pogoditi vašu porodicu. Predstoji vrlo negativno stanje i zato biste trebali biti oprezni. Važno je biti u potrazi za nečim neobičnim. Vaša porodica rizikuje da bude pogođena potencijalnom pretnjom.

  Videti u snovima da se krov ruši loš je znak. To nagoveštava čoveku nesreću i tugu. Ako imate ideju šta ona može biti, čuvajte se je.

  Advertisements

  Sanjati ravan krov

  Ako ste sanjali ravan krov, to najavljuje dobru pauzu koja sa sobom donosi pozitivne rezultate. Ako radite na određenom zadatku, onda očekujte sjajne krajnje rezultate.

  Ovaj san je znak sreće u bilo kom poduhvatu na kojem radite, zato budite nadahnuti i budite pozitivni znajući da će ishod biti povoljan.

  Sanjati da padnete sa krova

  Pad sa krova u snu je nepovoljan znak u profesionalnom pogledu. Uprkos činjenici da ćete biti na vrhuncu svog uspeha, nećete ga moći sačuvati tokom dužeg vremenskog perioda.

  Uglavnom se to može dogoditi zbog vašeg neodlučnog i neblagovremenog ponašanja. Dokažite da se vaša sudbina može promeniti. Ono što vam treba je želja. Preispitajte svoj stav prema poslu, postanite odgovorniji i odlučniji!

  Isti san može značiti i drastične promene u vašem životu – na primer nova pozicija na poslu, preseljenje na drugo mesto ili promena posla.

  Advertisements

  Sanjati ptice na krovu

  Ovaj san označava skori odmor ili poslovnu turneju. Trebali biste biti psihološki pripremljeni za putovanje, mada to može biti iz službenih ili ličnih razloga.

  Ponekad promena okruženja može u velikoj meri doprineti novim iskustvima. Pripremite osnovne stvari za putovanje kako biste bili spremni za početak putovanja.

  Sanjati da krov gledate sa zemlje

  Ovaj san pokazuje da niste sigurni u određene aranžmane u vezi sa svojim životom. Postizanje mentalne stabilnosti zahtevaće od vas konačnu odluku u onome što planirate.

  Možete pokušati da odredite prioritete zadataka kako biste postigli organizovanije stanje duha. Vaše blagostanje zavisi od strategija koje sami uspostavite.

  Sanjati da bežite kroz krov

  Sanjati o bežanju kroz krov znak je nadmašivanja svojih kolega ili konkurencije. U poziciji ste u kojoj nadmašujete druge ljude koji su na istom polju.

  Ovo je dobar znak jer znači da značajnim koracima napredujete u karijeri ili duhovno. Davanje najbolje od stvari koje radite izdvaja vas od svih ostalih dopuštajući vam da izronite na vrh.

  Advertisements

  Sanjati novi krov

  Ovaj san znači da imate nekoga ili nešto što pruža snažan sistem podrške koji će vam pomoći da gurnete sebe do viših granica.

  Kada sledimo životna nastojanja, važno je imati ljude koji će nam biti podrška i u dobrim i u lošim vremenima. To znači da imate snažnu osnovu na koju možete da se oslonite kada preduzimate brojne poduhvate.

  Sanjati stari krov

  Ovaj san znači da biste trebali razmisliti o jačanju svojih uverenja ili povećanju znanja u vezi sa određenim aspektom svog života.

  Možda ćete morati da steknete više razumevanja o određenoj akademskoj oblasti. Ponekad prosvetljenje oko određene teme koja bi vam mogla biti nejasna može biti prilika za učenje.

  Sanjati da stojite na krovu

  Ako u snu stojite na krovu, to predstavlja vaš ogroman uspeh u životu. Ispravno izvršavajte svoje odgovornosti i težite svojim snovima bez obzira na sve! Tada će sve biti kako želite!

  Ne plašite se nepoznatog i ne opuštajte se. Dve su glavne prepreke koje se mogu pojaviti na vašem putu do uspeha. Takođe, stajanje na krovu značilo je da ste širokogrudna osoba. Ne prestajte da širite svoje vidike!

  Advertisements

  Sanjati izgradnju krova

  Sanjanje o izgradnji krova označava predstojeće neslaganje sa nekim vama bliskim. Trebali biste biti oprezni da se ne zanesete tokom svađe kako biste sprečili svađu između vas i ovog bliskog prijatelja ili člana porodice. Pokušajte da ostanete mirni kako biste sprečili da vam stvari izmaknu kontroli.

  Sanjati da krov prokišnjava

  Ovaj san označava komplikacije i nedostatke prilikom stvaranja romantične veze sa nekim. San takođe može značiti da sprečavate da se dogodi romantična veza sa nekim.

  Nedostaci u romantičnim vezama sprečavaju dvoje ljudi da se u potpunosti povežu. Ako vi pravite “zid”oko vas, ne može se mnogo učiniti za poboljšanje situacije.

  Sanjati kuću bez krova

  Ovaj san pokazuje da ćete verovatno biti zatečeni odvajanjem od voljene osobe. To bi takođe mogao biti znak da uspostavljate vezu sa višom silom.

  Ponekad to može značiti da ćete u bliskoj budućnosti postati ludi. Kada izgubite vezu sa vama dragim osobom, tada se može očekivati osećaj šoka i očaja.

  Ako u vašem snu postoji kuća bez krova, to sugeriše da će uskoro doći do situacije koja će vas duboko šokirati i uznemiriti.

  Advertisements

  Sanjati da hodate po krovu

  Sanjati o hodanju po krovu znači da će vaše mišljenje o tome da li je nešto uverljivo ili ne možda biti važno u narednim danima. Uskoro će se pojaviti situacija u kojoj ćete morati da izvršite izbor. Trebalo bi da požurite pre nego što se konačno odlučite za nešto.

  Sanjati da pokrivate kuću

  Pokrivanje kuće se odnosi na mogućnost svađe sa prijateljem ili rođakom. To je ozbiljan sukob, koji će vam oduzeti puno vremena i napora, ali nećete to smatrati ozbiljnim u početku.

  Dakle, ako imate takvu mogućnost, pokušajte da je izbegnete jer je zaista besmislena. To će imati jedini rezultat – vaš odnos prema ovom prijatelju ili rođaku biće zauvek pokvaren i obrnuto.

  Simbolika krova u snovima

  Sanjati svoj krov simbolizuje vašu samosvest u odnosu na vaša podsvesna osećanja. Simbolizuje zaštitu vaših misli i uverenja. To je takođe fasada kako doživljavate sebe.

  Sanjati da ste na krovu znači euforiju od vaših dostignuća. Sanjati kako padate s krova sugeriše gubitak kontrole i slab položaj u poodmakloj fazi svog života.

  Sanjati krov koji prokišnjava sugeriše negativne uticaje, smetnje i iritacije. Takođe može značiti da ćete naići na nove ideje i informacije. S druge strane, to može najaviti poruku koja vam uskoro dolazi.

  Advertisements

  Ovo može biti naročito tačno u slučaju nekoga ko pokušava da vam uglavi svoja mišljenja. Sanjati da krov propada ukazuje na neuspeh da ispunite svoje ideale.

  Advertisements
  Advertisements