Skip to content

Šta znači sanjati krv?

  Razmišljanje o krvi u našem budnom stanju je uvek pomalo čudno. Snovi o krvi ili snovi koji uključuju krv u nekim specifičnim okolnostima često su povezani sa značajnim tumačenjima u stvarnosti. Kada razmišljamo o krvi kao simbolu, ono u snovima ima dvostruko značenje.

  Zavisno od toga kako vidite krv u snu, može vam pomoći da je ispravno protumačite i možda povežete sa nekom stvarnom situacijom u životu.

  Advertisements

  Sanjanje o krvi obično je povezano sa negativnim pretpostavkama. Uopšteno govoreći, krv može simbolizovati vitalnost i energiju, ili suprotno, što znači da ih gubimo.

  Budući da se krv u snovima obično vidi van tela, ona je prirodno povezana sa gubitkom i negativnim ishodima. To može značiti da gubite energiju ili nešto drugo.

  To može značiti da neko radi nešto što vam troši energiju. Možda doživljavate neki težak emotivni period u svom životu, koji bi se lako mogao odraziti u vašem snu u situaciji kada vidite krvarenje ili gubitak krvi na drugi način.

  Advertisements

  S druge strane, videti krv svojih neprijatelja u snu, može značiti da prevazilazite poteškoće koje predstavljaju drugi ljudi. Ako sanjate da čujete krv kako vam teče venama, to predstavlja vašu snagu, obnovljeni zanos i napredak.

  Snovi o krvi mogu imati različite asocijacije i objašnjenja, u zavisnosti od toga čiju ste krv sanjali i u kom okruženju. Međutim, snovi o krvi obično imaju jaku vezu sa važnim i vitalnim stvarima u vašem životu.

  Advertisements

  Sanjati reči ispisane krvlju

  Ako sanjate reči ispisane krvlju, to može biti odraz vašeg stvarnog napora da nešto postignete. To može predstavljati plan ili situaciju u koju ste uložili mnogo truda ili nešto čega se nećete lako odreći.

  Možda vam sugeriše da ste potpuno zaokupljeni određenim mislima koje se pojavljuju u obliku reči napisanih krvlju. Budući da je krv simbolički najmoćnija supstanca, to čini reči prilično čvrstim i trajnim.

  Sanjati posebno reč „krv“ za koju vidite da je negde napisana u snu, znači da postoji neka trenutna situacija s kojom se suočavate, ali ne možete da učinite ništa povodom toga.

  Sanjati krvave ruke

  Sanjanje krvi na rukama može značiti da ste potisnuli osećaj krivice koji se sada odražava u vašem snu.
  Preispitajte svoje najnovije poduhvate i ponašanje.

  Da li ste nekoga povredili ili učinili nešto zbog čega žalite? Možda san o krvavim rukama pokušava da vam nešto kaže i pomogne vam da se oslobodite krivice.

  Advertisements

  Sanjati da krvarite

  Ako sanjate da ste povređeni i gubite krv, to može značiti da se umarate i iscrpljujete u životu. Može predstavljati i fizičku i emocionalnu iscrpljenost.

  Možda ste zaglavili u neprijatnoj situaciji koju trenutno ne možete da rešite i ona vam crpi energiju. Razmislite o svojoj okolini i ljudima oko sebe.

  Krvarenje u snu takođe može značiti da neko vrši veliki pritisak na vas i čini vas emocionalno istrošenim i iscrpljenim.

  Krvarenje u snu može odražavati sukob sa onima oko vas, vašim prijateljima, članom porodice, partnerom.

  Sanjati da donirate krv

  Sanjati kako donirate krv, iako je to uglavnom pozitivna akcija, obično znači da gubite energiju zbog stresa.

  Sanjati da kašljete krv

  Ako sanjate kako kašljete krv, to znači da ulažete mnogo truda u besmislena pitanja i trošite energiju.

  Advertisements

  Sanjati krvave scene

  Krv prska svuda okolo, teške krvave scene, kao što su mesta zločina, krv koja teče svuda ili preplavljuje celo telo, odražava vaše duboko emocionalno nezadovoljstvo i tačku pucanja.

  U svom budnom životu možete potisnuti mnoge negativne misli, što dovodi do tačke pucanja emocija koje se dešavaju u vašim snovima.

  Ako neprestano sanjate tako uznemirujuće snove, sigurno morate upravljati svojim emocijama u stvarnom životu i pustiti negativne.

  Krvave sobe i zidovi mogu pretpostavljati mogućnost da postoji opasnost koje niste svesni u svom budnom životu.

  Sanjati menstrualnu krv

  Menstrualna krv se smatra najmoćnijim oblikom krvi, u smislu paganske krvne magije i brojnih narodnih verovanja, širom sveta.

  Sanjanje o menstrualnoj krvi može odražavati da ste konačno prestali da brinete i oslobodili se napetosti.

  Advertisements

  Označava period opuštanja i vedrine koji predstoji. S druge strane, to može nagoveštavati da žena ili devojka potiskuje svoju žensku prirodu.

  Budući da je menstrualna krv povezana sa ciklusima, ako sanjate da je pijete, to može sugerisati da ste zapeli u začaranom krugu i da ga morate prekinuti da biste nastavili dalje.

  Sanjati krv životinja

  Sanjati da vidite životinju kako gubi krv, ili sanjate krv koja potiče od životinje, znači da sve one stvari o kojima ste sanjali i koje biste želeli da se dogode imaju veliku verovatnoću da se ostvare.

  Sanjati prolivanje tuđe krvi

  Sanjati da se vidite kako napadate nekoga i prolivate njegovu krv znači da vam nedostaje motivacije i odlučnosti da rešite problem ili situaciju.

  Ako razvijete više samopouzdanja i steknete pozitivnu sliku o sebi, moći ćete da se nosite sa ovim problemima.

  Sanjati tragove krvi

  Videti kako sledite tragove krvi znači da imate priliku da ne žurite previše kako biste postigli cilj. Pokušajte da se opustite i sačekate malo dok ne vidite kako se situacija odvija, sve se to može veoma pozitivno odraziti na vas i omogućiti vam veoma korisnu priliku.

  Advertisements

  Sanjati da se kupate u krvi

  Sanjati da vidite kako se kupate u lokvi krvi znači da ćete se suočiti sa neverovatnim događajima ili vanrednim situacijama koje će vas iznenaditi jer niste očekivali da će se ovakve pojave ikad dogoditi u vašem životu.

  Sanjati da ste preplavljeni krvlju

  Dobar znak je sanjati da vidite kako vas preplavljuje krv koja se pojavljuje niotkuda. To znači da će trenutni planovi ili projekti u koje ulažete svoje vreme i energiju sigurno postati uspešni i doneće vam puno sreće kada budu završeni.

  Sanjati kuću ispunjenu krvlju

  Videti kuću punu krvi koja se nalazi svuda po njoj je dobar znak. To znači da ćete uskoro dobiti dodatnog člana porodice koji će odrasti u veoma uspešnu, prosperitetnu ili poznatu osobu čiji će način života i socijalni status promeniti percepciju koju ljudi imaju o vašoj porodici.

  Sanjati da padnete u lokvu krvi

  Sanjati o klizanju i padanju u lokvu krvi je dobar znak. To znači da ćete postići ogromno bogatstvo, a vaš novopronađeni prosperitet učiniće da vam život bude ispunjen sa puno sreće i mira.

  Sanjati krv na rukama

  Sanjati da vidite krv na rukama je upozorenje da usmerite više pažnje na sopstvenu dobrobit i stvari na kojima trenutno radite. Ako to ne učinite, onda se otvarate mogućnosti da doživite peh i budete nesposobni da dobro prođete u životu.

  Sanjati krv iz rane

  Videti kako krv curi iz rane u snu predstavlja cikluse bolesti ili periode velikih briga. To takođe može biti znak vaše nesposobnosti da donesete ispravne odluke kako biste svoje trenutne napore priveli kraju.

  Advertisements

  Sanjati krv na odeći

  Sanjati o tome da vidite krv na odeći, upozorenje je da će oni koji pokušavaju da se takmiče s vama preduzeti dodatne korake kako bi bili sigurni da će uspešno da potkopaju sve planove ili projekte koje trenutno sprovodite.

  Sanjati da pokušavate zaustaviti krv

  Sanjati o pokušaju zaustavljanja krvi iz otvorene rane ili posekotine predstavlja vašu čežnju da budete u blizini nekoga ko je nedavno preminuo i predstavlja tugu koju osećate zbog ove osobe koja više nije prisutna u vašem životu.

  Sanjati krv kao rezultat udarca

  Videti kako curi krv kao rezultat udaranja nekoga u snu, znak je da treba izbegavate da se na bilo koji način umešate u sukob ili spor između dve osobe koje su vam bliske. Ako intervenišete u njihovom sukobu, mođete vi biti osoba koja će pretrpeti negativne posledice.

  Sanjati krv u vodi

  Sanjati san u kom otkrivate da u vodi ima krvi znak je loše sreće. To znači da će nesreća ući u vaš život ili u život vaših najmilijih.

  Očekujte da će se takva situacija nastaviti sve dok ne razvijete snagu da se pokajete za svoje grehe i nađete lično spasenje.

  Sanjati krv na telu

  Sanjati da vidite krv na svom telu znak je da se spremate da primite neke važne i neočekivane vesti od nekoga od članova porodice ili nekoga drugog ko vam je blizak.

  Advertisements

  Sanjati da gubite veliku količinu krvi

  Videti kako u snu gubite velike količine krvi ili ste nadomak da nasmrt iskrvarite znak je usamljenosti i napada depresije koje često osećate jer ste sami.

  Sanjati da neko gubi puno krvi

  Sanjati o tome da neko gubi puno krvi znači da će veza koju imate s njim ili njom na kraju postati “kisela” ili će se potpuno okončati zbog vaše sebičnosti i odbijanja da joj pružite veću podršku.

  Sanjati zemlju prekrivenu krvlju

  Videti zemlju prekrivenu krvlju u snu znak je sukoba i žrtava koje se dešavaju među porodicom i prijateljima. To takođe znači da ćete uskoro doživeti velike poteškoće u svom životu.

  Sanjati da je sve isprskano krvlju

  Videti krv isprskanu svuda oko sebe u snu, znak je iscrpljenosti i može biti uzrokovano fizičkim, emocionalnim ili finansijskim stanjem. To takođe može biti znak degradacije, oštećenja vašeg karaktera ili finansija, ili čak smrti.

  Sanjati krv iz nosa

  Sanjati da vidite kako vam krv curi iz nosa, znači da ćete uskoro doživeti novčane neuspehe ili postati nesrećni kad su u pitanju finansijska pitanja.

  Sanjati zgusnutu krv

  Videti zgusnutu krv koja se u vašem snu skorila predstavlja najavu bolesti i drugih zdravstvenih problema, koji su pokazatelji da vaše zdravlje postepeno propada.

  Advertisements

  Sanjati da pijete krv

  Sanjati da pijete krv je dobar znak. To znači da se vaš život ispunjava nadama i snovima koji se spremaju da se ostvare u vašu korist.

  Sanjati da krv kaplje

  Sanjati da vidite krv kako kaplje po zemlji ili podu odozgo je dobar znak. To znači dugo očekivanu sreću i beneficije koje ćete iskoristiti kada se događaji koji se odvijaju u vašu korist dese u bliskoj budućnosti.

  Sanjati ljude prekrivene krvlju

  Sanjati da vidite ljude prekrivene krvlju loš je znak. Može predstavljati početak dugotrajne bolesti ili tako neko neprijatno zdravstveno stanje koje će pogoditi nekog od najbližih.

  Sanjati vađenje krvi

  Sanjati o davanju krvi kako bi se mogla medicinski testirati znak je da ćete morati biti umešani u mnogo trivijalnih, ali otežavajućih događaja sa kojima će biti potrebno brzo izaći na kraj.

  Sanjati da pljujete krv

  Sanjati da vidite sebe ili nekoga drugog kako pljuje krv znak je da ćete uskoro proći period lakše bolesti ili iscrpljenosti zbog produženih sati prekovremenog rada koje ulažete u svoje trenutne projekte ili poduhvate.

  Advertisements
  Advertisements