Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života ili bolesti. Ako je kuća uništena, to nagoveštava Vašu potrebu da se iselite.

To je takođe dokaz finansijskih teškoća. Ako u svojoj kući vidite neprijatne ljude ili životinje, to znači da niste sposobni za harmonične odnose sa drugima.

Izgradnja kuće je povoljan znak, predviđanje promena na bolje. Ovo se odnosi na karijeru i rast prihoda, kao i na lične odnose. Miler je tumačio san u kojem tražite dobru kuću kao razočaranje među ljudima.

Ako sanjate o sebi kao beskućniku, to govori da morate biti spremni na neuspeh, što će Vas pratiti u gotovo svim slučajevima. Pored toga, možda ćete se suočiti sa ozbiljnim finansijskim teškoćama.

Ako se preselite iz jedne kuće u drugu, dobićete neočekivane vesti i ići ćete na posebno putovanje. Odlazak kući je nepovoljan znak za devojke. Predviđa da u svojoj okolini ima razvratne ljude sposobne za prljavu klevetu. Ako ostanete u svojoj staroj, ali udobnoj kući, imate sreću da primite dobre vesti.

Napuštena, prazna, srušena kuća znak je tuge i nevolje. Kuća u Vanginoj knjizi snova, ako je mala i domaća, predviđa ispunjenje želja i srećan porodični život. Velika kuća ukazuje na period uspeha u Vašem životu. Doneće sjajnu vezu sa voljenim osobama i finansijsko blagostanje.

Ako izađete iz kuće, to predstavlja moguće bolesti, koje mogu dovesti do tragičnih posledica. Nakon ovog sna trebalo bi izbegavati rizik i biti pažljivi prema vlastitom zdravlju. Kuću koju su napustili vlasnici predviđa teška sudbina. Sanjar će lutati zemljom i doživeti mnoga razočarenja.

Ako upravljate zgradom novog doma, to sugeriše potrebu za povoljnim periodom života za kupovinu nekretnine. Ako ste se našli u potpuno nepoznatoj kući, to znači velike promene koje Vas očekuju u doglednoj budućnosti. Ovaj san može biti predodžba, na primjer, o promeni posla ili preseljenju.

Kuća u Frojdovoj knjizi snova smatra se simbolom neke osobe. Štaviše, ako su fasadni zidovi glatki i nema terase, to je muški simbol.

Ako je kuća u nizu (balkoni, lođe), onda je to simbol žene. Ako je muškarac u snu mogao da se popne na terasu, to govori da ima duboka osećanja prema svom partneru i da ozbiljno misli na njihovu vezu.

Za ženu, ovaj san može biti dvosmislen. S jedne strane to govori o potrebi nege žene, a s druge je znak ljubavi istog pola. Ako se sanjar popeo na krov, to ukazuje na njegov sukob koji uzrokuje komplikacije u odnosima. Oštećena ili uništena kuća ukazuje na moguće bolesti.

Sanjati da Vam je kuća poplavljena

Voda koja je poplavila vaš dom je simbolika borbe između dobra i zla koja se može odvijati oko Vas ili u Vama. Ovo bi mogla biti borba protiv moralnih pitanja s kojima se možete suočiti na poslu ili s prijateljima.

Pitanje bi se takođe moglo kretati oko položaja u koji ste postavljeni, pokušavajući da odlučite šta je ispravno učiniti u odnosu na profit.

Ako u snu vidite da se poplavna voda povlači, to je predskazanje da ćete izgubiti borbu protiv opasnog uticaja ili da će se Vaša borba u nepoželjnoj okolnosti rasplinuti.

Sanjati da je Vaša kuća zapaljena

Vizija da Vaša kuća gori i na kraju izgori na tlu u snu zapravo je znak da ćete steći više vernih prijatelja i ljudi za koje znate da možete da im verujete.

Mogli biste da zavisite od tih prijatelja kroz bilo kakve teškoće koje trpite, a oni će Vam biti pratioci za život. Ako imate decu, zapaljena kuća znači dobro ponašanje i da bi oni bili poslušniji kad god ste okolo ili zaduženi.

Sanjati da tornado uništava Vašu kuću

San u kojem je viđen tornado kako sleće ili čak uništava Vaš dom simbol je da iskušavate različite stvari sa pogledom ka pozitivnom ishodu. To su obično upečatljive i veoma značajne stvari kao što su promena posla ili Vaših životnih uslova.

Cilj ovih transformacija je da Vaš život učine mnogo srećnijim i da se postavite u boljim okolnostima u poređenju s onima u kojima se trenutno nalazite.

Sanjati da vuk ulazi u Vašu kuću

Vuk koji ulazi u Vaš dom san je sa zlim simbolizmom. Vuk predstavlja mogući sukob s vlastima. To nije ograničeno na policiju, ali može uključiti i svakoga ko ima autoritet nad organizacijom u koju ste uključeni ili čak sa šefom na poslu.

Roditeljska figura ili čak braća i sestre mogu biti autoritet s kojim ćete uskoro moći imati sukob.

Sanjati da Vam vuk uništava kuću

Ako sanjate kako vuk ulazi u Vašu kuću i uništava je, to može biti priteći znak. Postoji mogućnost da Vam preti gonjenje ili pravni postupak protiv Vas. San bi takođe mogao biti pokazatelj da će biti istraga nečega što ste radili u prošlosti.

Ovo bi mogla biti i poreska uprava koja gleda u vašu poresku istoriju ili neko drugi važan koji Vas uhvati u laži.

Sanjati mrtvo drvo pored svoje kuće

Mrtvo drvo u Vašoj kući ili odmah pored nje u snu je simbol gubitka i tuge. Možete očekivati da ćete se naći na predstojećoj sahrani za člana porodice ili bliskog prijatelja.

Mrtvo drvo govori da su pred Vama možda teški trenuci i da će u budućnosti biti teškoća i problema sa Vašom porodicom, voljenim osobama ili rodbinom. Teška vremena koja biste mogli izdržati mogu uključivati finansijske borbe, neprijatnosti ili lični neuspeh.

Sanjati bor u Vašoj kući

Nakon što sanjate da je borovo drvo procvetalo u Vašem domu, možete se radovati dobrim stvarima u Vašoj budućnosti! San se može protumačiti kao da ste na pravom putu u pokušajima finansijske dobiti.

To mogu biti promene koje ste napravili u svojoj radnoj situaciji, plan koji imate za novi posao, ulaganja koja ste nedavno napravili ili čak novi poslovni partner kog ste stekli. Šta god da se dešavalo da preduzmete promene za Vaše buduće finansije, to je okrenuto ka profitabilnom ishodu.

Sanjati čemprese u Vašem domu

Ako doživite san gde u Vašoj kući raste stablo čempresa, to možete protumačiti kao znak dobre sreće u Vašoj bliskoj budućnosti. Čempres je znak srećnog i vrednog postojanja i da je mnogo dobrih stvari krenulo Vašim putem.

Sanjati drveće bambusa oko kuće

San o izdancima bambusa koji rastu širom Vašeg doma dobar je znak. Vodite veoma srećan način života, onaj u kojem imate mnogo uzbudljivih iskustava.

Ovi trenuci Vam donose veliku sreću i radost, kao što je novo dete koje ulazi uVašu porodicu, koje je okruženo najbližim prijateljima ili neverovatne avanture sa partnerom.

Sanjati da je dom je poplavljen zbog kiše

Kada je u snu Vaša kuća poplavljena zbog kiše, to je pokazatelj mirnog i mirnog domaćinstva.

Retko vidite bilo kakve nevolje u svom domu, a još je ređe da neko uznemirava ili povredi drugu osobu. Vaš dom je mesto mira i spokoja, a u Vašoj porodici su uvek vrlo empatični jedni prema drugima, u gotovo svim situacijama.

Sanjati da ste zaglavljeni kod kuće

Ako imate viziju dok sanjate da ste se zaglavili u svojoj kući i ne možete da izađete iz nekog razloga, možda će biti razborito da budete svesni mogućih glasina koje se šire iza Vaših leđa.

Ove klevete bi Vam nanele nesreću u životu i možda biste želeli da analizirate koga držite u Vašem društvu. San bi takođe mogao biti znak nepovoljnih okolnosti koje ćete uskoro pretrpeti.

Sanjati da kuća gori

Sanjati da je Vaš dom u vatri zapravo je dobar znak. Simbolizuje neočekivani, ali veseli trenutak koji se uskoro dešava.

Ova okolnost će Vas ohrabriti i motivisati prema Vašoj budućnosti i svemu onome što bi ona mogla doneti. Kroz razumevanje ovog sna i praćenje kroz njega dugo ćete voditi zadovoljan život

Sanjati okupiranu kuću

Simbolika posmatranja Vašeg doma okupiranog drugim ljudima ili čudnim stvorenjem, posebno dok sanjate, može biti pokazatelj nestabilne veze. Ovo je neko s kim ste često u blizini, a njihovo društvo je postalo neprijatno za Vas.

Oni mogu ovisiti o Vama za sve ili ne posvećivati onoliko pažnje koliko Vi njima u vezi. Ova jednostranost je ozbiljno uticala na to kako živite svoj život.

Sanjati uništenu kuću

Brojni događaji koji se mogu promeniti u životu mogu se dogoditi ako sanjate da je Vaš dom delimično ili potpuno uništen. Jedno od značenja ovog sna moglo bi biti da ćete se uskoro preseliti na drugu lokaciju.

To bi mogao biti potez za niže troškove stanovanja i olakšavanje finansijskih problema. Takođe biste mogli očekivati da ćete čuti za smrt u Vašoj porodici, jer značenje sna takođe može ukazivati na gubitak.

Postoji i mogućnost razvoda, što ovaj san može predvideti za Vašu budućnost. Uzmite san kao upozorenje da sačuvate ono što imate i budete spremni na velike promene.

Sanjati da Vam neko gradi kuću

Značenje iza toga što Vam neko gradi novi dom u snu znak je promene u Vašem budnom životu. Možete se veseliti bonusu ili čak promociji na svom poslu ili u Vašoj preduzetničkoj aktivnosti.

Takođe bi se moglo dogoditi poboljšanje Vaše finansijske situacije kojoj ćete se radovati, a to će Vam u budućnosti ponuditi niz različitih prednosti. Ove pozitivne promene imaće blagotvoran uticaj na Vas i Vaše najmilije.

Recent Posts

 • Snovi

Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Snovi o držanju za ruke obično imaju dobru konotaciju. U većini slučajeva ovi snovi znače… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

Sanjanje sveštenika predstavlja duhovnu evoluciju. Prošlost je nestala, živite sa saašnjošću. Upozorenje je da koračamo… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik vrana – Šta znači sanjati vranu?

Sanjanje o pticama je generalno dobar znak. Međutim, naročito sanjanje o vranama može imati ili… Read More

19/10/2020
 • Snovi

Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

Igle su vrlo oštri predmeti koji se obično koriste za obavljanje određenih stvari i samo… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik patike – Šta znači sanjati patike?

Ako sanjate patike noću u subotu ili nedelju, onda se pripremite za burne dane. Brinućete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Sanjati da posmatrate ili imate susret sa devojkom obično predstavlja pozitivan i neočekivan predstojeći događaj.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik visina – Šta znači sanjati veliku visinu?

Neki ljudi imaju fobiju od visine, koja se naziva akrofobija. Ovi ljudi imaju iracionalan strah… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik cigare – Šta znači sanjati cigare (cigarete)?

Takva loša navika u stvarnom životu kao pušenje cigareta ima brojne implikacije na duhovnom nivou.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smak sveta – Šta znači sanjati smak (kraj) sveta?

Sanjati apokalipsu je zastrašujući san za bilo koga. Zamislite da se probudite i ustanovite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik venčanica – Šta znači sanjati venčanicu?

U nekim slučajevima značenje venčanice u snovima ima veze sa vezivanjem, bilo prijateljstvom ili partnerom.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik knjige – Šta znači sanjati knjige?

Knjige su uobičajeni simbol snova. Često se pojavljuju kao centralna tema sna, ali često mogu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik smeh – Šta znači sanjati smeh?

Kada sanjate o tome kako se smejete, značenje prvenstveno zavisi od toga da li je… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik alkohol – Šta znači sanjati alkohol?

Alkohol u snovima mogu da vide ne samo oni koji ga zloupotrebljavaju. Ako želite da… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

San o prelepoj ruži simbolizuje ljubav i porodičnu harmoniju. Pupoljci ruže u svetu snova dobar… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Šta je duhovno značenje kamenja viđenog u snu? Kamenje je prilično kontradiktoran simbol; personifikuje težinu… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik nepoznata osoba – Šta znači sanjati nepoznatu osobu?

Sanjanje o strancima, bilo muškim ili ženskim, generalno simbolizuje da sebi niste dali vrednost koju… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik porođaj – Šta znači sanjati porođaj?

Snovi o porođaju vrlo su česti među ženama koje su zaista trudne u stvarnom životu.… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik deda – Šta znači sanjati dedu?

Sanjanje o dedi ima značenje koje je veoma povezano sa naklonošću. Ovaj san se takođe… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik mokrenje – Šta znači sanjati da mokrite (pišate)?

Ovi snovi često simbolizuju rešenje nekog problema. Možda ste dugo bili uznemireni ili ste bili… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik autobus – Šta znači sanjati autobus?

Videti autobus u snu znači da ćete biti pogrešno shvaćeni, pogrešićete, nećete primetiti i nećete… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik spavanje – Šta znači sanjati spavanje?

Sanjati spavanje predstavlja potpuni nedostatak brige oko uočavanja problema ili problema uopšte. Utešite se konačnom… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Ukratko, svaki san u kojem je predstavljen brod pruža bolji uvid u vašu podsvest. Druga… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik pacov – Šta znači sanjati pacove?

Pacovi su stvorenja sa kojima ne želimo da se sretnemo. Poznati su kao prenosioci bolesti… Read More

14/10/2020
 • Snovi

Sanovnik bazen – Šta znači sanjati bazen?

Bazeni uopšte predstavljaju strastvenu ljubav. Ovaj san nagoveštava da ćete uskoro započeti vezu sa nekim… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Ovaj san simbolizuje nevolje i poteškoće. To znači nered, pogoršanje haosa, svađe i strah. Nema… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik sahrana – Šta znači sanjati sahranu?

Videti sahranu u snu simbolizuje rad. Videti tuđu sahranu u snu znači da ćete stupiti… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik Cigani – Šta znači sanjati Cigane?

Čovek može videti u snu Cigana pre drske obmane ili, naprotiv, velikog uspeha. U svakom… Read More

25/09/2020
 • Snovi

Sanovnik grudi / sise – Šta znači sanjati grudi / sise?

Videti grudi u snu može značiti da će odnos u porodici biti u redu, pridružićete… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik smrt – Šta znači sanjati smrt?

Smrt je simbol životnog testa. U snu vidite smrt svog voljenog - imaćete izazove sa… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik odeća – Šta znači sanjati odeću?

Ako u snu primetite odeću, ona se pojavila iz vrlo specifičnog razloga. Odeća, obuća ili… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik pištolj – Šta znači sanjati pištolj?

Sanjanje o oružju je simbolična ideja koja predstavlja trenutak našeg života sada. Svaka slika koja… Read More

16/09/2020
 • Snovi

Sanovnik rana – Šta znači sanjati ranu?

Generalno, san o rani ima pozitivno značenje. Ovakav san govori o vašim pozitivnim kvalitetima, finansijskom… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik prsten – Šta znači sanjati prsten?

Prstenovi se mogu pojaviti u različitim situacijama u snu, a značenje ovog simbola može varirati.… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik novac – Šta znači sanjati novac?

Snovi o novcu se često dešavaju. Novac je nešto sa čim se svakodnevno srećemo, pa… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Snovi o sopstvenim rukama predstavljaju vaš odnos koji imate prema stvarima koje se nalaze oko… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik šišanje – Šta znači sanjati šišanje?

Kosa je oduvek bila važna odlika ljudske kulture, od prvih civilizacija do modernog doba. Kroz… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik haljina – Šta znači sanjati haljinu?

Snovi u kojima nosite haljinu predstavljaju usaglašenost, spremnost ili poslušnost. Nošenje haljine takođe može odražavati… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Sanovnik trudnoća / trudnica – Šta znači sanjati trudnoću / trudnicu?

Da li ste sanjali o trudnoći kao takvoj, ili da ste vi ili neko drugi… Read More

07/09/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati udes?

Snovi o saobraćajnim nesrećama i sudarima su podjednako strašni. Mogu naznačiti neke događaje koji Vam… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati da pecate?

Ako ste sanjali da Vi ili neko drugi peca, to je vrlo dobar znak. Ovaj… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati krađu?

Malo je verovatno da će normalna osoba krenuti u krađu u stvarnom životu, ali krađa… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati brojeve?

Brojevi odražavaju kako ili gde stojite u nekom području svog  života. Ponekad se brojevi ne… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prevaru?

Snovi o prevarama su veoma česti. Mnoge žene se probude u panici i strahuju. Često… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Naši snovi mogu nam puno reći o našem stvarnom životu. Od najstarijih vremena ljudi su… Read More

24/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mačku?

Snovi o životinjama su veoma česti. Ako ste sanjali mačku u snu, ona je obično… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati psa?

Psi su važni simboli snova i njihovo tumačenje može biti dobro ili loše, zavisno o… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati jaja?

Ako sanjate jaja, to može da simbolizuju plodnost, nove promene, rođenje i kreativne ideje. To… Read More

10/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati prijatelja ili prijateljicu?

Vrlo je prirodno da sanjamo o prijateljima, jer mnogo toga što živimo u svom svakodnevnom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati seks?

Često vidimo sebe kako upražnjavamo seks sa bivšim, s nekim koga ne možemo da podnesemo,… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati mrtvaka (pokojnika)?

Sanjanje mrtvih uključuje najintimnije tajne i osećaje ljudske misli. Nije lako imati san, a za… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ljubljenje – da se ljubite?

Ljubljenje čini ogroman deo života ljudi. Zanimljiva je, obično prijatna praksa, prisutna u gotovo svim… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati bivšeg dečka?

Probuditi se iz sna o bivšem dečku malo je nezgodno. Možda okolnosti koje su okruživale… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati oca (tatu)?

Sanjati o ocu predstavlja sigurnost, poštovanje, ovo je takođe poverenje i naklonost. Sanjanje oca povezano… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati kosu?

Kosa je čest motiv u našim snovima i može imati različita značenja. Važno je da… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati sina?

Sanjati o sopstvenom sinu dobar je znak. To predviđa srećna vremena pred Vama. U većini… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati auto?

Automobil u snu simbol je budućih rezultata ljudske aktivnosti. Može da simbolizuje i pozitivne i… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati nož?

Šta znači sanjati o nožu? Pa, kad imate takav san, morate se zapitati o ovom… Read More

03/07/2020
 • Snovi

Šta znači sanjati ubistvo ili ubicu?

Snovi o ubistvu ostaviće vas da zadrhtite kada se probudite i budete zahvalni što su… Read More

25/06/2020