Šta znači sanjati kuću?

Tumačenje snova o kući zavisi od spoljašnjih okolnosti. Po pravilu, stara kuća je znak života ili bolesti. Ako je kuća uništena, to nagoveštava Vašu potrebu da se iselite.

To je takođe dokaz finansijskih teškoća. Ako u svojoj kući vidite neprijatne ljude ili životinje, to znači da niste sposobni za harmonične odnose sa drugima.

Advertisements

Izgradnja kuće je povoljan znak, predviđanje promena na bolje. Ovo se odnosi na karijeru i rast prihoda, kao i na lične odnose. Miler je tumačio san u kojem tražite dobru kuću kao razočaranje među ljudima.

Ako sanjate o sebi kao beskućniku, to govori da morate biti spremni na neuspeh, što će Vas pratiti u gotovo svim slučajevima. Pored toga, možda ćete se suočiti sa ozbiljnim finansijskim teškoćama.

Ako se preselite iz jedne kuće u drugu, dobićete neočekivane vesti i ići ćete na posebno putovanje. Odlazak kući je nepovoljan znak za devojke. Predviđa da u svojoj okolini ima razvratne ljude sposobne za prljavu klevetu. Ako ostanete u svojoj staroj, ali udobnoj kući, imate sreću da primite dobre vesti.

Napuštena, prazna, srušena kuća znak je tuge i nevolje. Kuća u Vanginoj knjizi snova, ako je mala i domaća, predviđa ispunjenje želja i srećan porodični život. Velika kuća ukazuje na period uspeha u Vašem životu. Doneće sjajnu vezu sa voljenim osobama i finansijsko blagostanje.

Ako izađete iz kuće, to predstavlja moguće bolesti, koje mogu dovesti do tragičnih posledica. Nakon ovog sna trebalo bi izbegavati rizik i biti pažljivi prema vlastitom zdravlju. Kuću koju su napustili vlasnici predviđa teška sudbina. Sanjar će lutati zemljom i doživeti mnoga razočarenja.

Advertisements

Ako upravljate zgradom novog doma, to sugeriše potrebu za povoljnim periodom života za kupovinu nekretnine. Ako ste se našli u potpuno nepoznatoj kući, to znači velike promene koje Vas očekuju u doglednoj budućnosti. Ovaj san može biti predodžba, na primjer, o promeni posla ili preseljenju.

Kuća u Frojdovoj knjizi snova smatra se simbolom neke osobe. Štaviše, ako su fasadni zidovi glatki i nema terase, to je muški simbol.

Ako je kuća u nizu (balkoni, lođe), onda je to simbol žene. Ako je muškarac u snu mogao da se popne na terasu, to govori da ima duboka osećanja prema svom partneru i da ozbiljno misli na njihovu vezu.

Za ženu, ovaj san može biti dvosmislen. S jedne strane to govori o potrebi nege žene, a s druge je znak ljubavi istog pola. Ako se sanjar popeo na krov, to ukazuje na njegov sukob koji uzrokuje komplikacije u odnosima. Oštećena ili uništena kuća ukazuje na moguće bolesti.

Sanjati da Vam je kuća poplavljena

Voda koja je poplavila vaš dom je simbolika borbe između dobra i zla koja se može odvijati oko Vas ili u Vama. Ovo bi mogla biti borba protiv moralnih pitanja s kojima se možete suočiti na poslu ili s prijateljima.

Pitanje bi se takođe moglo kretati oko položaja u koji ste postavljeni, pokušavajući da odlučite šta je ispravno učiniti u odnosu na profit.

Ako u snu vidite da se poplavna voda povlači, to je predskazanje da ćete izgubiti borbu protiv opasnog uticaja ili da će se Vaša borba u nepoželjnoj okolnosti rasplinuti.

Sanjati da je Vaša kuća zapaljena

Vizija da Vaša kuća gori i na kraju izgori na tlu u snu zapravo je znak da ćete steći više vernih prijatelja i ljudi za koje znate da možete da im verujete.

Mogli biste da zavisite od tih prijatelja kroz bilo kakve teškoće koje trpite, a oni će Vam biti pratioci za život. Ako imate decu, zapaljena kuća znači dobro ponašanje i da bi oni bili poslušniji kad god ste okolo ili zaduženi.

Sanjati da tornado uništava Vašu kuću

San u kojem je viđen tornado kako sleće ili čak uništava Vaš dom simbol je da iskušavate različite stvari sa pogledom ka pozitivnom ishodu. To su obično upečatljive i veoma značajne stvari kao što su promena posla ili Vaših životnih uslova.

Cilj ovih transformacija je da Vaš život učine mnogo srećnijim i da se postavite u boljim okolnostima u poređenju s onima u kojima se trenutno nalazite.

Advertisements

Sanjati da vuk ulazi u Vašu kuću

Vuk koji ulazi u Vaš dom san je sa zlim simbolizmom. Vuk predstavlja mogući sukob s vlastima. To nije ograničeno na policiju, ali može uključiti i svakoga ko ima autoritet nad organizacijom u koju ste uključeni ili čak sa šefom na poslu.

Roditeljska figura ili čak braća i sestre mogu biti autoritet s kojim ćete uskoro moći imati sukob.

Sanjati da Vam vuk uništava kuću

Ako sanjate kako vuk ulazi u Vašu kuću i uništava je, to može biti priteći znak. Postoji mogućnost da Vam preti gonjenje ili pravni postupak protiv Vas. San bi takođe mogao biti pokazatelj da će biti istraga nečega što ste radili u prošlosti.

Ovo bi mogla biti i poreska uprava koja gleda u vašu poresku istoriju ili neko drugi važan koji Vas uhvati u laži.

Sanjati mrtvo drvo pored svoje kuće

Mrtvo drvo u Vašoj kući ili odmah pored nje u snu je simbol gubitka i tuge. Možete očekivati da ćete se naći na predstojećoj sahrani za člana porodice ili bliskog prijatelja.

Mrtvo drvo govori da su pred Vama možda teški trenuci i da će u budućnosti biti teškoća i problema sa Vašom porodicom, voljenim osobama ili rodbinom. Teška vremena koja biste mogli izdržati mogu uključivati finansijske borbe, neprijatnosti ili lični neuspeh.

Sanjati bor u Vašoj kući

Nakon što sanjate da je borovo drvo procvetalo u Vašem domu, možete se radovati dobrim stvarima u Vašoj budućnosti! San se može protumačiti kao da ste na pravom putu u pokušajima finansijske dobiti.

To mogu biti promene koje ste napravili u svojoj radnoj situaciji, plan koji imate za novi posao, ulaganja koja ste nedavno napravili ili čak novi poslovni partner kog ste stekli. Šta god da se dešavalo da preduzmete promene za Vaše buduće finansije, to je okrenuto ka profitabilnom ishodu.

Sanjati čemprese u Vašem domu

Ako doživite san gde u Vašoj kući raste stablo čempresa, to možete protumačiti kao znak dobre sreće u Vašoj bliskoj budućnosti. Čempres je znak srećnog i vrednog postojanja i da je mnogo dobrih stvari krenulo Vašim putem.

Sanjati drveće bambusa oko kuće

San o izdancima bambusa koji rastu širom Vašeg doma dobar je znak. Vodite veoma srećan način života, onaj u kojem imate mnogo uzbudljivih iskustava.

Ovi trenuci Vam donose veliku sreću i radost, kao što je novo dete koje ulazi uVašu porodicu, koje je okruženo najbližim prijateljima ili neverovatne avanture sa partnerom.

Sanjati da je dom je poplavljen zbog kiše

Kada je u snu Vaša kuća poplavljena zbog kiše, to je pokazatelj mirnog i mirnog domaćinstva.

Advertisements

Retko vidite bilo kakve nevolje u svom domu, a još je ređe da neko uznemirava ili povredi drugu osobu. Vaš dom je mesto mira i spokoja, a u Vašoj porodici su uvek vrlo empatični jedni prema drugima, u gotovo svim situacijama.

Sanjati da ste zaglavljeni kod kuće

Ako imate viziju dok sanjate da ste se zaglavili u svojoj kući i ne možete da izađete iz nekog razloga, možda će biti razborito da budete svesni mogućih glasina koje se šire iza Vaših leđa.

Ove klevete bi Vam nanele nesreću u životu i možda biste želeli da analizirate koga držite u Vašem društvu. San bi takođe mogao biti znak nepovoljnih okolnosti koje ćete uskoro pretrpeti.

Sanjati da kuća gori

Sanjati da je Vaš dom u vatri zapravo je dobar znak. Simbolizuje neočekivani, ali veseli trenutak koji se uskoro dešava.

Ova okolnost će Vas ohrabriti i motivisati prema Vašoj budućnosti i svemu onome što bi ona mogla doneti. Kroz razumevanje ovog sna i praćenje kroz njega dugo ćete voditi zadovoljan život

Sanjati okupiranu kuću

Simbolika posmatranja Vašeg doma okupiranog drugim ljudima ili čudnim stvorenjem, posebno dok sanjate, može biti pokazatelj nestabilne veze. Ovo je neko s kim ste često u blizini, a njihovo društvo je postalo neprijatno za Vas.

Advertisements

Oni mogu ovisiti o Vama za sve ili ne posvećivati onoliko pažnje koliko Vi njima u vezi. Ova jednostranost je ozbiljno uticala na to kako živite svoj život.

Sanjati uništenu kuću

Brojni događaji koji se mogu promeniti u životu mogu se dogoditi ako sanjate da je Vaš dom delimično ili potpuno uništen. Jedno od značenja ovog sna moglo bi biti da ćete se uskoro preseliti na drugu lokaciju.

To bi mogao biti potez za niže troškove stanovanja i olakšavanje finansijskih problema. Takođe biste mogli očekivati da ćete čuti za smrt u Vašoj porodici, jer značenje sna takođe može ukazivati na gubitak.

Postoji i mogućnost razvoda, što ovaj san može predvideti za Vašu budućnost. Uzmite san kao upozorenje da sačuvate ono što imate i budete spremni na velike promene.

Sanjati da Vam neko gradi kuću

Značenje iza toga što Vam neko gradi novi dom u snu znak je promene u Vašem budnom životu. Možete se veseliti bonusu ili čak promociji na svom poslu ili u Vašoj preduzetničkoj aktivnosti.

Takođe bi se moglo dogoditi poboljšanje Vaše finansijske situacije kojoj ćete se radovati, a to će Vam u budućnosti ponuditi niz različitih prednosti. Ove pozitivne promene imaće blagotvoran uticaj na Vas i Vaše najmilije.

Advertisements