Šta znači sanjati lubenicu?

Snovi o lubenicama su prilično česti i obično simbolizuju nadu, novac i sreću. Lubenice su obično dobar znak, a mogu biti i simbol seksualnosti i plodnosti.

Sanjati lubenicu može predskazati neke velike emocije koje dolaze u vaš život. Videti lubenicu predstavlja emocionalno putovanje za koje ste mislili da vam se nikada neće dogoditi.

Advertisements

Ovaj san je simbol predstojećeg perioda dobrih vesti i različitih iskustava i otkrića koja će potpuno preobraziti vas i vaš život.

Sanjati da sečete lubenicu

Ovaj san predstavlja vašu spremnost da svoju vezu podignete na viši nivo. Proveli ste godine sa svojim partnerom, imali uspone i padove i izdržali ste.

Vaša podsvest vam šalje poruku da je vreme da postanete ozbiljniji. Ako trenutno niste u vezi, ovaj san vam predskazuje da ćete upoznati nekoga ko će imati ista interesovanja kao i vi.

Sanjati da kupite lubenicu

Kupovina lubenice u snu obično je znak da ste okruženi dobrim ljudima kojima možete verovati da će vam čuvati leđa. Ovi ljudi, vaša porodica, prijatelji su sve što vam vredi u životu i svaki dan treba da se trudite da poboljšate te odnose koliko god možete.

Sanjati da jedete lubenicu

Ovaj san je odličan znak. To je znak da se sve vaše želje mogu vrlo brzo ostvariti i da ćete doživeti nezaboravno seksualno iskustvo. San u kojem delite lubenicu sa nečim može predstavljati vašu želju da upoznate nove ljude i steknete nove prijatelje.

Advertisements

San u kojem ste jeli lubenicu sa svojom porodicom može ukazivati na to da imate nešto veoma važno da uradite da biste pomogli svojoj porodici i niste sigurni šta da radite. Niste sigurni koji način bi imao najbolji mogući ishod za sve.

Sanjati da držite lubenicu

Držati lubenicu u snu znači da ćete uskoro doneti neke nepromišljene, pa čak i glupe odluke. Ako planirate da kupite ili naručite nešto, bilo bi mudro da pročitate „sitna slova“ pre nego što to učinite jer neko možda pokušava da vas prevari. Ovaj san je znak da ćete doneti odluku a da nećete znati sve detalje.

Sanjati polje puno lubenica

Ovakav san može ukazivati na to da niste zaljubljeni u osobu sa kojom ste u vezi, već da ste zaljubljeni u nekog drugog. Polje puno lubenica simbolizuje obilje izbora, a vaš trenutni izbor je pogrešan.

Sanjati da uzgajate lubenice

Seksualni odnosi i plodnost su prve stvari koje padaju na pamet kada govorimo o uzgoju lubenica. Možda ste trenutno započeli novu vezu ili ste upoznali osobu koja vam se sviđa pa je ovaj san manifestacija tog susreta.

Sanjati berbu lubenica

Ako ste sanjali da berete lubenice, to je predskazuje da ćete upoznati osobu sa kojom ćete imati veoma romantičnu i uspešnu vezu.

Sanjati da neko seče lubenicu

Ovaj san je poruka da treba da zastanete i razmislite s kim provodite vreme.

Sanjati ogromnu lubenicu

Ogromna lubenica je znak emocija i trenutaka velike sreće koji će vam se dogoditi. Ovaj san bi takođe mogao biti predznak predstojećih poboljšanja u karijeri.

Sanjati da lubenica padne odnekud

Lubenica koja padne odnekud u vašem snu, mogla bi da simbolizuje vašu tvrdoglavost. Dobro razmislite da li ste fleksibilna osoba, ako niste, pokušajte da učinite sve što možete da to postanete.

Ponekad će odbijanje da prihvatite sopstvene greške samo otežati odnose sa drugim ljudima i može se odraziti na vašu karijeru i lični život.

Sanjati kriške lubenice

Ovaj san govori o vašim skrivenim i potisnutim željama, koje ponekad treba da ostanu skrivene. Kada bi ljudi uvek radili šta god žele, ovaj svet bi bio veoma loše mesto.

Sanjati lubenicu – ostala značenja

Lubenica u snovima simbolizuje ljubav, intelekt, rad, blagostanje, želje i požude. Takođe može ukazivati na plodnost i seksualnost.

Advertisements

Kupovina lubenice u snu je znak mogućeg putovanja sa voljenom osobom. Možda je na pomolu mali neočekivani odmor.

Sanjati da sečete lubenicu simbolizuje da ste nezadovoljni svojim seksualnim životom. Ako u snu vidite da drugi seku lubenicu, to je znak upozorenja da ćete imati sukobe sa ljudima oko sebe.

Ako sanjate da jedete lubenicu, to ukazuje na trenutno zadovoljstvo. Uskoro ćete doživeti prijatno i nezaboravno seksualno zadovoljstvo koje nikada niste imali. Međutim, ako delite lubenicu sa drugima, taj san sugeriše da ste otvoreni za uspostavljanje novih veza sa drugima.

Jesti lubenicu sa porodicom u snu ukazuje na sukob ili neslaganje sa članovima porodice.

Uzgajanje lubenica je simbol uspeha. To znači da ćete biti uspešni u nekom projektu ili poduhvatu. Možda ćete planirati preduzimanje novih mogućnosti.

Ako ste sanjali da birate lubenicu na štandu s voćem ili na pijaci, taj san znači da ćete uskoro doneti nerazumnu odluku. Možda ćete nešto odlučiti bez svih potrebnih detalja ili činjenica.

Ako vam lubenica u snu ispadne iz ruku, taj san ukazuje da bi neko koga znate mogao da ima pobačaj. Ako u snu vidite veliku lubenicu, taj san simbolizuje dobre i unosne vesti.

Videti seme lubenice sugeriše da ćete se uskoro suočiti sa vrlo neprijatnim situacijama sa voljenim osobama.

Videti polje lubenice u snu simbol je velikog bogatstva. Steći ćete neočekivanu imovinu ili bogatstvo. Deformisana lubenica u snu simbolizuje neočekivanu trudnoću.

Advertisements