Šta znači sanjati muža?

Tumačenje snova tvrdi da bivši muž s razlogom dolazi u Vaš san: ili se previše kačite za prošlost, ili sve nije baš bez oblaka u sadašnjosti.

San podseća da prošlost može ispasti balast, što ne samo da ometa dalje pomeranje, već i ne favorizuje trenutne odnose; svađe i otuđenja u porodici su mogući.

Advertisements

Knjige snova upozoravaju da varanje Vašeg muža u snu najverovatnije neće uticati na pitanja srca; međutim, san predviđa razočaranja, prevarene nade i beznačajne gubitke materijalnih vrednosti. Ako imate san da Vas suprug vara, knjiga o snovima savetuje Vam da to tumačite upravo suprotno: ne možete sumnjati da je supružnik veran.

Tumačenje Simona Kananita je mnogo optimističnije, obećava brzo rešenje problema koji Vam trenutno ne daje mira. Ako je pokojni muž viđen u snu, u tome nema ništa loše: mrtvi često u snu posećuju svoje najmilije.

Jedini san koja ima loše značenje jeste kada Vas pokojnik pozove sa sobom ili Vas pokuša negde odvesti. Ako Vam nije prvi put da Vam ljubav supruga provali u san, prevodioci s pravom pretpostavljaju da između Vas postoji mnogo neizgovorenih stvari.

Često Vam se čini da Vaš supružnik izbegava klizave teme; kao rezultat toga postoji prekomerna sumnja. U većini slučajeva, san o tome da Vas muž napušta izaziva Vaš strah od usamljenosti i gubitka.

Tumačenje snova poziva da se ne pridaje previše značaja takvim snovima. Ovaj san pokazuje da se bojite nadolazećih promena.

Advertisements

Knjige o snovima upozoravaju da je pijani muž simbol problema, koji nažalost neće proći pored porodice ili će supružnik uskoro moći da se razboli. Ljubljenje sa suprugom u snu simbolizuje početak nepovoljnog perioda na jednom od glavnih područja života.

San je preteča porodičnih nevolja, unutrašnjih neprijatnosti i problema spolja. Takav romantični san predviđa razočaranje u supružniku ili prisilnu dugu razdvojenost.

San da Vas muž grli nije ništa drugo nego projekcija stvarnih događaja. To takođe može ukazati na to da Vam u stvarnosti malo nedostaje zagrljaja i drugih oblika brige i nežnosti.

Snovi u kojima ste imali se*s sa suprugom, tumači jednoglasno smatraju da nisu najpovoljniji: obećavaju gubitke i teškoće povezane sa novcem.

Ako ste u snu videli da je Vaš muž go, to znači da će se možda osramotiti, doći u apsurdnu ili neprijatnu situaciju u bliskoj budućnosti. San o borbi sa suprugom i pobedom nad njim odraz je Vašeg unutrašnjeg porodičnog sukoba.

Ako se u snu dogodilo da se venčate, ta slika uopšte ne obećava da će se nešto slično dogoditi i u stvarnosti. San predviđa napore i nove obaveze koje bi Vam mogle biti teret.

San u kojem ste videli smrt supruga obećava da će se u Vašem životu uskoro dogoditi velike promene. Da li su pozitivne ili ne, možete prosuditi po raspoloženju koje vlada u snu. San takođe može ukazivati na ozbiljno razočaranje u Vašem braku.

Kada sanjate da je Vaš muž mrtav, vreme je da razmislite da li ste previše zavisni od njega. Tako san pokušava da podseti da postoje i drugi aspekti života, poziva da se ne plašite promena. Istovremeno, knjiga snova kaže da će u stvarnosti Vaš supružnik imati dug život.

Ako ste bivšu ženu Vašeg supruga videli u snu, ta slika sugeriše da Vas prošlost ne pušta, a ne on.

Takav san može ukazivati na skrivenu ogorčenost i nezadovoljstvo porodičnim životom, u kojem ne želite da priznate čak ni sebi. U braku sa suprugom u snu uživaju oni kojima nedostaje romantika u svakodnevnom životu.

San može biti inspirisan i uspomenama i snovima o novoj ljubavi. Ako ste trenutno u potrazi za partnerom i videli ste muža svoje prijateljice u snu, zaplet Vam samo daje nagoveštaj o mogućim opcijama zanimljive osobe.

Advertisements

Ako Vam se bivši suprug vratio u snu, tumači preporučuju da se pripremite za novu romansu. U retkim se slučajevima Vaš bivši zaista može vratiti, ali pod jednim uslovom: ako je za vreme svog odsustva uspeo da postane druga osoba.

Ako ste se u snu morali svađati sa mužem, to znači da ćete u stvarnosti uskoro uspostaviti harmonične odnose. San u kojem ste slušali nepravedne optužbe ukazuje na to da on ima tople osećaje prema Vama, veoma Vas ceni i poštuje.

Ako ste sanjali o sestri muža, trebalo bi da ovaj zaplet shvatite kao podsetnik da je pitate kako joj ide, biće joj drago ako joj obratite pažnju. Što se tiče snova o tuđem mužu, ako ste zaista u braku, prevodioci direktno ukazuju na to da je Vaša veza zaglavila, osećate se sami u porodici.

Što se tiče neudate dame, zaplet upozorava da se ispunjenje njenih želja odlaže. Ako ste sanjali trudnog muža, sačekajte dopunu porodice. Ali u snu, kao i uvek, sve je zabrljano: u stvarnosti ćete imati dete, naravno, a ne supružnika.

Obratite pažnju na raspoloženje koje je ostalo nakon spavanja: što je pozitivnije, to bolje. Ako ste sanjali da je Vaš suprug koji je živ ubijen, knjiga snova obećava brzo rešenje njegovog glavnog problema: oporavak, povraćaj duga, miran kraj sukoba.

A ako je Vaš supružnik stvarno preminuo, sliku treba posmatrati kao znak da je vreme tuge prošlo i da život ide dalje, uprkos svim nedaćama.

Nevenčana mlada žena može videti novog supruga kao upozorenje o brzom i ne baš uspešnom braku. Što se tiče udate žene, san ukazuje na to da kod nje takođe ne ide sve u porodičnim vezama, a ona potajno razmišlja o aferi.

San o tome kako Vaš muž plače, ukazuje da se crna pruga koja progoni vašu porodicu bliži uspešnom kraju. San o razvodu sa suprugom znak je manjeg sukoba koji je lako rešiti. Istovremeno, san podseća da muž nema dovoljno živopisnih utisaka, što verovatno znate.

Ako ste sanjali muža u krevetu, san kaže da je sada vreme da se on odmori, a Vi – da postupite. Ne bi trebalo da idete starim putem, samo nove ideje će Vam pomoći.

Svađa sa suprugom u snu predviđa nadolazeću harmonizaciju bračnog odnosa. Snovi o muževoj prijateljici znače da je žena toliko zgađena postojećim stanjem da je spremna otići jako daleko za promenom i novim utiscima.

Kada sanjate da Vas je suprug napustio bez ikakvog razloga, ova slika znači samo nadolazeće maleno sučeljavanje koje će se okončati burnim mirom.

Ako sanjate bolesnog muža, neko iz Vašeg okruženja može uskoro da se razboli, ali ne i on. Istovremeno, takav san može da bude preteča porodičnih nevolja, pokušajte da ih sprečite.Varanje svog muža u snu ne znači ništa drugo, kao latentnu spremnost da se tako nešto u stvarnosti učini.

Advertisements

Ako ste sanjali o svom mužu sa drugom ženom, to bi mogao biti odraz Vaše podsvesne misli. Možda ste primetili nešto u ponašanju Vašeg supruga u stvarnom životu, što je izazvalo Vašu sumnju u snu.

Naš um skuplja stvari i pamti mnogo bolje nego što mislimo. Čak i ako u stvarnom životu očistimo sve ispod tepiha, naš um i dalje može da iskopa stvari u snu i učini da se osećamo nesigurno.

Snovi poput ovoga takođe simbolizuju strahove koje imamo u stvarnom životu. Možda ste previše zaljubljeni u svog partnera i plašite se da bi on mogao da odluči da Vas vara.

Prolazak kroz takvo nešto bilo bi krajnje traumatično i ne znate kako biste to preživeli. Kada se nečega bojimo, to izražavamo u snovima, iako u stvarnom životu izgledamo potpuno mirno. Ovo je naš odbrambeni mehanizam protiv svega stresnog i teškog u životu.

Advertisements